Új privát üzeneted érkezett!

Még jövök, mert egyedül vagyok itthon, csak főzök a kutyinak egy kis levest a táphoz. Már nagyon éhes a lelkem. Csak kétszer eszik egy nap. :roll:

Kép
Kép
nati80

Magdolnám!
Megvan az oldal:

www.campingparis.fr

itt a Camping Paris-Est -et válaszd. Ott minden infó rajta van. Ha valamit nem tudsz, írj privit.
Vendég

:) azonnal nézzük apával!
magdolnam

http://www.campingparis.fr/uk_champigny_infos.html
jónak tűnik, egyedül az árakat nem értjük, mert az nincs fenn angolul, ebben tudsz segíteni?
magdolnam

Vendég

Magdolnám:

Alul vannak a bungalók. A 2 személyes novembertől márc.1-jéig 20 euró/éj, de ebben nincs Wc+tusoló. AMúgy legegyszerűbb, ha felhívjátok őket, vagy írtok e-mail-t. Beszélnek mindenféle nyelven.. na jó magyarul nem.. :?
Vendég

Viszont most lépek egy kicsit, mert főznöm kell! Jó keresgélést!
Vendég

köszönöm az infót! a férjem ír emailt nekik, ő tud angolul.
magdolnam

Bejci

Nos a hőd nem esett le még nagyon. ha holnap még lentebb lesz, akkor várhatod a pirit.

Jól összakaptunk Zsoltival. Mindig ilyenkor hagy magamra, mikor vendégeket várunk estére, takarítani kellene, főzni és még egy ro...t tepsim sincs, amiben megsütném a lasagnat. Nincs gyümölcsünk és a kocsit is elvitte. Jó fej! Most haragszom rá. Persze estére megbékélek és minden jó lesz.

Magdolnam
Párizs! Anyuék januárban mennek 3 napra valamilyen kiállításra. Én is szeretnék egyszer eljutni oda.

Kép
Kép
nati80

dejóóóóóó nekik :)

Bizti nemsokára jön haza a párod! Aztán kiengesztelésképp segíthet neked! :lol: Mihez kell a gyümi?
magdolnam

Lányok, köszi a jókivánságokat, és igérem, türelmesebb leszek jövőre.
Bocsi Kisvirág, a barátcserjét az Erika rendelte, de ő mostanában igencsak eltűnt. Era, hol vagy??????? :(
Na akkor én is leirom, amit szeretnék 2008-ra:

- szeretnék teherbe esni
- egészséges kisbabát szülni, ha lehet, akkor császár nélkül
- apával egy meghitt, romantikus esküvő
- Apukám gyógyuljon fel a tüdőműtétjéből, és ne kelljen neki sok kemóra mennie
- legyünk egészségesek egész évben
- mindenkinek a topicból babásodás
- topic társakkal egy hatalmas, jókedvű találkozás

Ha nem jönnék már, akkor mindannyiótoknak nagyon boldog Újévet kivánok, maradjatok ilyen szeretnivalóak, mint eddig! Köszönöm, hogy vagytok, veletek könnyebb mindent elviselni. :cry: :D

Kép Kép Kép

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok! Ha nem jönnék ma, akkor kívánunk:
[url][url=http://www.glitter-graphics.com]Kép[/url]

Anna és Ági[/url]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magdolnam
gyümölcssalátát akarok csinálni, mert már nem kívánjuk a nehéz kajákat.
A szilveszteri menü:
előétel: vörösbabos-baconos-vörösboros rizottó
leves: erdei gombakrémleves
főétel: lasagna
desszert: gyümisali, sajtosrúd, maradék bejgli

ital: barackos pezsgőkoktél (ezt már rég ki akartam próbálni)

Ti mit esztek?

Kép
Kép
nati80

én római tálba csinálok sült oldalast krumplival, lencsefőzeléket és éjfélkor virslit :) a tortádhoz a drágaságom elfelejtette megvenni a hozzávalókat.... :twisted: így süti nem lesz, így legalább nem nő a fenekünk.
Vagy ha a muffinhoz van hozzávaló akkor az lesz.

Vagy főételhez volt még egy ötlet. Tejszínes karaj: tojásba és reszelt sajtba be kell panirozni a karajt, kimargarinozott tálba belehelyezni és tejszínnel leönteni. Hozzá zöldség illik vagy krumpli
magdolnam

nyami lasagne és gyümisali, sajtosrúd!!!!!!!
magdolnam

Na hello csajok. Valószínű én is utoljára idén... Képzeljétek, tegnap este volt először, hogy nem tudtam hason aludni... :) Mármint annyira ez nem jó, de mégis örültem neki. :) Most nincs is túl sok mondanivalóm, úgyhogy megyek is. Majd jövőre jövök. Mindenkinek jó szilveszterezést, és nagyon boldog új évet!

KépKép
muffin

Sziasztok!

Kisvirág :)
Még semmi......igazából nem is érzek semmi különöset, a mellem nagyobb, de nem nagyon fáj....És nem barnázok, pedig előtte 2-3 nappal szoktam.... :roll: Na mindegy, inkább nem reménykedek, mert akkor nagy csalódás lenne a vége!

Lányok, iwiw-en meg szerettelek volna nézni titeket, de senkit nem találok....... :oops:
Priviben megírnátok, hogy keresselek titeket??

Nálunk a reggel azzal telt, hogy 8-11-ig a tombolatárgyakat csomagoltam az étterembe, ahol a szilveszteri buli lesz.Párom már dolgozni, és vitte be.
Én igazából nem csipázom ezt a szilvesztert...Lehet, hogy azért, mert szinte mindig egyedül, vagy mostmár a gyerekekkel töltjük....
Na, meg ha rágondolok, hogy 2-án meló........
Kép

Muffin :)
Annyira édes az uh-s kép!! Remélem hamarosan én is mutogathatok ilyet! Főleg a kislányom, rettenetesen várná a kistesót.....!

Nati :)
Úristen, miket főzöl te?????? nem semmi!!! Jól hangzik! Én nem vagyok egy konyhatündér, lévén a férjem vendéglátós.....
Azért a párodat békítsd ki estére....... :wink:
Mi anyuéknál vacsizunk, ő főz, én csak egy kis sajtos -pizzás kiflit sütök, most kel a tészta.....

Magdolnam :)
Párizs........Egy kis nosztalgia......Mi 10 éve voltunk ott kettecskén...... Nagyon jó hely! Hogy van a rókakoma?????

Jenny :)
Én meg azt kívánom, hogy az itt leírtak mind teljesüljenek Neked, és mindannyiunknak!!!!!!!!!!

Lehet, hogy még ma benézek, de ha nem, Boldogságos új évet mindenkinek!
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

nem hiszem el hogy engem nem találsz :lol: írd be hogy magdolnam

Nagyon szeretnék párizsba menni, csak nem tudom, hogy pocisan hogy fog menni :roll:
magdolnam

Oké, megnézem..........Igaz, nem is sokáig kutatgattam....

E.

Kép

Kép
ditta76

bocs, már van 3 magdolnam név bitorló!!!! :twisted: 25 éveset keress
magdolnam

Nem talállak!!!!!!!!! Pedig beírtam, hogy magdolnam-...

Kép

Kép
ditta76

ha lehet akkor rókakomával nem nagyon szeretnék mégegyszer találkozni. Nagyon bejött az, hogy felkelés előtt 3 szem kekszet eszek!Már csak émelygek
magdolnam

nekem azonnal felhozza, a legelsőhöz írd: magdolnam
magdolnam

na? lehet nem létezem :shock: :roll: :lol:
magdolnam

Oké, megvagy!!!!
Csinik vagytok!!!

E.

Kép

Kép
ditta76

na, :) köszönjük! Bejelöltél?
magdolnam

milyen helyes gyerekeid vannak! Örökölték bizti.... :oops: az állatok a gyengéim, a barisképtől teljesen kész lettem, nagyon tetszik!
magdolnam

Na, megyek, ebédeltetni!!

Majd még benézek du....

Edit

Kép

Kép
ditta76

sziasztok!
hát ma reggel nem bírtam jönni. kerülgetett a rókakoma, de szerencsére elmúlt.
valahol olvastam hogy mielőtt kikelsz az ágyból keksz és limonádé. 7 felé megébredtem meg is ettem ittam őket. aztán 9ig még pihiztem, de akkor már majdnem futottam. aztán leküldtem uramat a boltba háztartási kekszért, meg felírtam 3 féle teát:komló, borsmenta meg gyömbér. hozott borsmentát állítólag elmúlasztja a hányingert. most főztem le egy adagot.
na a lényeg hogy hideget ajánlottak a hányingerre a neten, sok helyn fagyit. most akkor ehetek jégkrémet???????
tele van a hűtő. valaki azt mondta nem lehet. segítsetek, lécci.
a lényeg hogy ettem egy tök hideg banánt, persze étvágyam nulla.
és jót tett. még jó hogy van itthon fél kiló, holnap is jólesz.
szóval egésznap émelygek, szédülök, megkezdődött.
ebéd után jobb lett. azt is olvastam hogy 2-3 óránként enni kell és akkor nem lesz annyi gyomorsav.
na mindegy. bocsi hogy csak magammal foglalkozom.
magdolna, szerinted ehetek reggelire jégkrémet?
ja és mindenkinek BUÉK

Kép

Kép
andyfekete

nati!
hogy bírsz ennyi mindent főzni? hány emberre főzöl.?
én örülök hogy ma maradt kaja, holnap csak egy kis lencselevest csinálok. meg gofrit mellé.
ma elég volt kivasalni.

van itt valaki?

Kép
andyfekete

Andy, persze hogy ehetsz. Én nem törődök azzal hogy ki mit mond a neten, ami jól esik az jólesik.
A lényeg, hogy drogozni, cigizni, inni nem szabad. A többi meg a kismamára van bízva, ha jól esik, akkor edd, ha nem akkor úgysem fogod megenni. Tapasztalat....
Amit múltkor nati leírt, hogy mit nem ajánlott enni (máj, camambert, stb) na azt egyáltalán nem kívánom, rá se tudok nézni. De minden ember más.
A keksz az nagyon jó.
Múltkor én a gyömbérszörptől hánytam, na nekem az nem jött be, pedig sokan esküsznek rá
magdolnam

a net nem egyenlő a topic-kal, itt csak "szerintem" megfogadjuk egymás tanácsait :)
magdolnam

köszi magdolnam a tanácsokat. most úgy néz ki jobban vagyok. úgy látszik enni kell, hogy dolgozzon a gyomrom.
amúgy szerintem a fagyit arra írták hogy nem lehet enni, ami házi készítésű és nyers tojásból van.
mi jót csinálsz?

Kép
andyfekete

igen, a "nyers" tojás nem ajánlott! Takarítottam, mosogattam, és most várom hogy a mosógép lejárjon. Nem tudom miért de nincs jó kedvem. :( és még főzni is kéne :( pedig imádok! Lehet csak fáradt vagyok és azért vagyok nyűgös. Nálunk szépen esik a hó :)
Szóval akkor te is olyan furán érzed a gyomrodat. NEkem sincs soha étvágyam, sőt azt vettem észre, amit eddig nem ettm ittam, azt most imádom, amiért meg oda voltam, azt meg nem nagyon csípem... érdekes
magdolnam

igen érdekes az egész. pedig én még csak 5 hetes 3 napos vagyok. van köztünk 5 hét
most meg éhes vagyok, megint ettem ebédet. és nincs hányingerem, pedig még nem ittam borsmentát.
enni kell.
nem mindig megy. na megyek, nekem sincs kedvem főzni sütni már 3 hete, pedig imádtam
megyek ledölök egy picit te is tedd azt

Kép
andyfekete

Magdolnam :)
Köszi! Igen, nekem is gyengéim az állatok! Bárhol járunk, és van simogatnivaló állat, na azt én nem hagyom ki!

Andy :)
Sajnállak, te szegény! Tudom, milyen......Emlékszem, én kifejezetten utáltam a narancsillatot! pedig az jó illat! De amikor valaki már bontotta ki, én menekültem.......Ja, és nem bírtam semmilyen kozmetikum (tusfürdő, parfüm stb. illatát...)

Mennem kéne sütni, de az a hülye tészta sehogyse akar kelni......
Már 3 órája... :shock: Lehet, hogy aza gond, hogy por élesztőt tettem bele, mert nem volt itthon friss....

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!!

Nati!
Amennyire sikerült visszaolvasni... tudom, hogy a magzatvíz vizsgálat okozhat vetélést.... de a baba egészsége a legfontosabb és ha más megoldás nincs, hát reménykedem hogy egyáltalán eljutok a 3. hónapig és a vizsgálat rendben megy majd!!

Kívánok mindenkinek mihamarabbi babásodást!!

Sikerekben, egészségben gazdag Boldog Új évet!!

Babett

Kép

Kép
dbabett

Nati: az én 2008-as kívánságom, hogy a kezembe tarthassam a kistesó babót. Az mindegy hogy milyen nemű, csak egészséges legyen. Többet mit is kívánhatnék, azt hiszem ennyi elég lenne.

Kép Kép
kisvirág_30

Csajok!

Kép

A már kismamiknak azt kívánom, hogy minden rendben legyen a 9 hónap alatt és szép emlék maradjon a szülés, és utána boldogan tartsátok kezetekben a kis babótokat!
A leendők kismamiknak: boldog hancúrokat és utána + teszteket!!! A 2008 a mi évünk lesz. Annyira érzem. :lol:

Mindenkinek még egyszer nagyon boldog új évet kívánok! Jó bulizást!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Lányok!

Idén én is utoljára néztem be. Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok!

Kép
Vendég

Még ezt muszáj feltöltenem. Őket küldöm, és remélem megpihennek 2008-ban mindannyiunknál!!! Így legyen!

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
És kívánom,hogy jövő karácsonykor már mindannyian ölelhessük az egészséges kisbabáinkat!!

Puszi:Holka
holka

Sziasztok!

Köszi Bejci, amit kivántál nekem :lol: Megértettem mire céloztál az úszással.. :wink:
Én azt kivánom neked, hogy meglegyen minden álmod, vágyad amit akarsz az új esztendőre!
Ezt kivánom mindenkinek

ÉÉÉÉÉSSSSS...BABAESŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Az én vágyam az új évben:
Leadjak 10 kg-ot :shock:
És rendeződjön a családi viszony... :cry:
és egy kislányt
meg eü. főiskolára szeretnék iratkozni

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!Akard erősen... és teljesülni fog!

Még valami az óévre:
Még ők vigyáznak ránk, de hamarosan mi vigyázunk majd rájuk :)

Kép

Kép
Vendég

BOLDOG ÚJ ÉVET LÁNYOK!!!!!

Kép
Kép
nati80

B.B.Ú.É.K.

Kép
Vendég

Az 1. "B" azt jelenti: Boldog
A 2. "B" azt jelenti: BABÁS :)
Vendég

BUEK

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na, kora újév reggelén bosszankodok a gép miatt....
Jól kezdődik, mi?
Nem akarta betenni a magyar karaktereket :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ki mit csinált az éjszaka? :lol:
Mi tévéztünk egész 1 oráig, aztán lefeküdtünk....Semii különös :(

Kép
Kép
Kép
f.marti