Sziasztok!
Kisvirág
Még semmi......igazából nem is érzek semmi különöset, a mellem nagyobb, de nem nagyon fáj....És nem barnázok, pedig előtte 2-3 nappal szoktam....
Na mindegy, inkább nem reménykedek, mert akkor nagy csalódás lenne a vége!
Lányok, iwiw-en meg szerettelek volna nézni titeket, de senkit nem találok.......
Priviben megírnátok, hogy keresselek titeket??
Nálunk a reggel azzal telt, hogy 8-11-ig a tombolatárgyakat csomagoltam az étterembe, ahol a szilveszteri buli lesz.Párom már dolgozni, és vitte be.
Én igazából nem csipázom ezt a szilvesztert...Lehet, hogy azért, mert szinte mindig egyedül, vagy mostmár a gyerekekkel töltjük....
Na, meg ha rágondolok, hogy 2-án meló........
Muffin
Annyira édes az uh-s kép!! Remélem hamarosan én is mutogathatok ilyet! Főleg a kislányom, rettenetesen várná a kistesót.....!
Nati
Úristen, miket főzöl te?????? nem semmi!!! Jól hangzik! Én nem vagyok egy konyhatündér, lévén a férjem vendéglátós.....
Azért a párodat békítsd ki estére.......
Mi anyuéknál vacsizunk, ő főz, én csak egy kis sajtos -pizzás kiflit sütök, most kel a tészta.....
Magdolnam
Párizs........Egy kis nosztalgia......Mi 10 éve voltunk ott kettecskén...... Nagyon jó hely! Hogy van a rókakoma?????
Jenny
Én meg azt kívánom, hogy az itt leírtak mind teljesüljenek Neked, és mindannyiunknak!!!!!!!!!!
Lehet, hogy még ma benézek, de ha nem, Boldogságos új évet mindenkinek!
Edit