Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nagyon szép a fátok Andi!
Nagyon ügyik vagytok hogy éjszaka ilyen munkába fogtok,de ez tök jó!Nálunk majd este jár a Jézuska.
Gondolom már fent vagytok és a gyerekek vadul bontogatják az ajándékokat.
Olyan aranyosak ilyenkor,ahogy nagy izgalommal bontogatnak.

Zsu!
Gondolok rád majd írj hogy mi volt.

Pintyus:
Jó hogy benéztél.
Na látod!Ezt már szeretem :) Pozítiv hozzáállás ez kell ide!

Na lépek mert készülődöm én is.
Majd jövök ha tudok. :?

Lányok!
Boldog Békés Karácsonyt nektek és családotoknak.

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!!!

Zsu: drukk mára!! Sztem nem maradsz Te bennt :wink:
Gyere majd mesélj!!!

Pintyus: de jó. már bejelentettetek, gondolom ez volt a legjobb ajándék mindenkinek :lol:

Andi: nagyon szép a fátok, mi most fogunk díszíteni!!!

Lányok, nagyon szépek és guszták a sütik!!! Én tegnap sütöttem zserbót és bejgliket. Nagyon fini lett, sajnos :oops: :oops: :oops:

Úgy néz ki, hogy pont mára a csibém lebetegedett, még tartja magát, de már van hőemelkedése, dugul az orra és néha köhög :( Így nem mehetünk mamáékhoz vacsorára, mert ott lesz még 2 gyerek, nem szabadna fertőzni :( Pedig ott várja a bicikli...

Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Mindenkinek nagyon boldog, békés, örömteli karácsonyi Ünnepeket kívánok!
Nagyon elfáradtam, megyek is szusszani:). Jó éjt!
Vendég

Sziaasztok!

Olgi!
Jajjj.... már Zolcsika is betegeskedik? Szegényke, hátha megússza egy enyhébb lefolyású betegséggel és hamar kilábal belőle.
Akkor most a biciklit hogyan kapja meg a drága ha nem tudtatok menni mamáékhoz?????
Otthoni ajándékoknak azért gondolom örült.
Nem baj az ha finom a sütid, sőt.... ügyes vagy ,legfeljebb hamar elfogy és sütheted a következő adagot. :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Nem jelentkeztél egész nap, gondoltam ám Rád. Remélem csak a karácsonyi feeling ragadt ennyire Rád, azért nem vagy és nem azért mert bent kellet maradnod NST után.

Alíz!
Bali baba hogy fogadta a fát és az ajándékokat??? Gondolom tetszett neki minden. Jobban van már?
Majd írd meg!
Mi még mindig dögösködünk, de nagyon bízom benne hogy már csak kikászálódunk belátható időn belül belőle. :roll:
Látom a mézes sütid annyira kapós hogy a képek már nem is jöttek össze róla és elfogytak még előtte. :wink:

Nálunk mindkét gyerek nagyon örült az ajándékainak. Bence már transzban lehetett mert ébredt korán, sőt Dorka is meglepően korán ébredt saját magához képest.Nagy élvezettel bontogatták az ajándékokat, öröm volt nézni őket. :oops:

Bea!
Ha kifulladtál akkor jó pihizést Neked, aludj egy jó nagyot. :wink:
Beteg vagy még??? Jobbulást mindenesetre!

Kis zsivány csajomról nem gondoltam volna hogy ennyire zsivány . Szemrebbenés nélkül tépkedi a szaloncukrokat le a fáról. Sokkal többet leszed mint amennyit enni szeretne. Mondhatom neki, hogy nem szabad, meg hogy a levél szúr. Mondja ő is hogy túúú... (szúr) és csinálja tovább. Résen kell lenni mellette keményen. Na meg az ülőgarnitura karfájára feláll és kapaszkodás nélkül matat a fán,. Félő, hogy egyszer ráesik a fára, vagy beesik alá. :roll: :twisted: Kis ördögfióka lány létére. :P De imádnivaló ördögfióka azért. :D

Jóéjt Nektek és további BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Olgi!
Kimaradt:
Jobbulást kívánok Zolcsi babának is!!!!

És Bali babának is, és mindenkinek aki lebetegedett!!!

KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok Lányok!

Előszöris:

Békés, boldog karácsonyt Mindenkinek!!!!!!

Tegnap nem tudtam már jönni, nem is nagyon voltunk itthon, estére meg én használhatatlan vagyok. Nem kellett bentmaradnom hálistennek! Pannikával megbeszéltem, hogy szépen mocorogjon az nst-n. Nos, ez olyan jól sikerült, hogy mikor leültem, rákezdte, és kb. fél órán keresztül meg sem állt. Az asszisztens vagy 20-szor jött oda megigazítani a tappancsot, mert kimászott alóla... :D Persze így a gép szinte semmit nem rajzolt a papírra, így az orvos nem fogadta el.... Na, ekkor már paráztam... :( Meglépcsőztettek, és utána jó lett! Több mint egy órát voltam bent, a férjem is tiszta ideg volt már a váróban. Na, és reggel fél 8-tól 10-ig ott ültünk... Na, de a lényeg, hogy minden rendben, hazajöhettünk.

Utána mentünk Anyáékhoz, egész estig ott voltunk. Délután mindkét tesómnak sikerült elcsípni Pannika mocorgását, így nagy volt az öröm! Mert a kis Drága nem mocorog ám bárkinek...nekem nagyon, de az Apjának is csak néhány hete produkálja magát, így ez nagy szó! :D

Ma is megyünk majd Anyáékhoz ebédre. Holnap meg jönnek anyósék. Azt remélem, nem várják, hogy ebéddel várom őket.... :shock: mert nem.... Süti van, de részemről ennyi... :o

Olgi! Zolcsikának jobbulást!!!! Szegényke, pedig hogy várta a biciklit!

Andi! Hát Dorka csúcs! :D Azt hiszem, őrt állhatsz a fa mellett! :lol: Azt hiszem, jövőre már mi is törhetjük a fejünket, hogy hol legye a fa.... :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, hatott: reggel adtam Zozinak Nurofent, teljesen elmúlt a láza, kicsit orrhangon beszél( de nem folyik :roll: ), de ennyi. Így este mégis voltunk mamáéknál és NAGY VOLT AZ ÖRÖM!!! Kicsomagolás alatt még csak meglátta a színes kereket: "BICIKLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII" :lol: Hatalmas volt az öröm :D Én meg is könnyeztem...Mi kell még egy babának? :lol:
Este meg keresztszülei jöttek persze ajándékokkal :lol:

Teszek pár képet itthonról, mert mamáéknál csak kameráztunk.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Ó, de édes Zolcsi! Milyen kis boldog! El is hiszem, hogy megkönnyezted! :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok csajok!!!!

Ne haragudjatokm hogy nem jelentkeztem, most is szűkszavu leszek mert nagyom rosszul vagyok. :cry:

Nekem nem volt ilyen csodás a kari ahogy elkepzeltem. A tegnap elött este elkezdett fájni a fogam, és most is érzem hogy megbolondulok. A tegnap egész nap ez volt, ugyhogy anyum főzött én meg pihiztem, csak a fát dízitettem fel!! Majd teszek fel képet!! Ha feltudok kelni az ágyból!!

Az éjszaka meg percre pontosan minden orába felébredtem anyira fáájt.Ma reggel is ,és most is. Ráadásul olyan hányingerem van hogy elmondani nem tudom!!! Azt nem tudom hogy mitől van de nagyon rossz. A fejem is nagyon fáj,lázam 37. Ugyhogy nem került ki engem sem a baj. De a fogfájásnál rosszabb a világon nincsen. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ráadásul nem szedhetek be semmit!!! Ez borzastó!!! Ti nem tudjátok ilyenkor szabad valamit bevenni???? Mert ez kibirhatatlan. És a fogdokinál kaphatok érzéstelenitőt???

Elnézést hogy csak magamról beszélek de anyira szarul vagyok hogy el nem tudom mondani. Férjem anyam és anyos elmentek sogornohoz ebédre csak este jönnek haza, ugyhogy fasza most minden.

Zsu mondtuk mi hogy nem maradsz te bent.

Andi nagyon szep a fatokés a kis csaj mindig csinal valamit hogy nehogy unatkozzatoik!!

OLi:nagyon aranyos zolcsika!!!

Bocsi csajok de tenleg nagyon rossziul vagyok.
Vendég

Pintyus! Sajnálom nagyon a fogfájást.... :( Miért nem mész el az ügyeletre? Én voltam fogdokinál, kaptam érzéstelenítőt, de én akkor már félidős voltam. Mindenképpen mondjad, hogy hány hetes vagy! Algopyrint lehet bevenni, bár első harmadban csak nagyon módjával.... Meg nem is tudom, hogy egy ilyen fogfájásnál használ-e.... Gyógyulj meg!!!!!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Pintyus:
Te szegény!Jól elrontotta a Karácsonyod ez a csúnya fogfájás. :cry:
Ha nagyon fáj szerintem is jobb lenne megmutatni az ügyeleten.
Én nem nagyon vettem be gyógyszert a terhesség alatt,bár a fogam nem fájt de a fejem annál inkább de szenvedtem vele mert nem akartam bevenni.
De Algopyrint nekem is mondta a védőnő hogy lehet bevenni de csak a 12. hét után.
(Én így tudom)
Jobbulást neked.

Andi:

Bocsika hogy még nem raktam fel képet csak tegnap délután már készülődtem meg utánna jöttek anyukámék. :oops: De majd mindjárt felrakom.
Balázskámnak nagyon tetszett a fa meg az ajándékok.El kellett kezdeni az ajándék osztást mert ő már a fa alól pakolta az ágyra.Édes volt. :lol:
Dorka akkor hozta a formáját :D .Balázs is imádja a szaloncukrot ezért mi a fára nem is raktunk inkább csak tálra mert lerángatta volna ,így meg csak nézegeti szerencsére. :wink:
Köszi kérdéseteket még a köhögés meg van de most ,ár kevesebbet köhög mint eddig.
Jaj ti még mindig nem lábaltatok ki,szegénykék.
Na most már ideje lenne........... :lol:

Olik:
Nagyon aranyos Zoli baba,úgy látom segített anyucikának. :)
Akkor meg volt az öröm,a bicikli láttán.

További jó Karácsonyozást.
Kép

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.2448.gif[/img]

Kép

Kép

Kép
aliza

Köszi az infókat! De nem nagyon szeretnék az ügyeletre menni, azt se tudom kik és hogy dolgoznak ott! :cry:
De valahova csak lmegyek a héten mert nem kivanom senkinek ezt a fájdalmat ami kisergetett.

Most már valamivel jobb, nem akarom elkiabálni, de viszont olyanhányingerem van hogy borzasztó, öklendeztem rendesen a budi fölött. :roll:

És nem tudom hogy ababátol van vagy a fogtól. Ma egész nap 2 szelet vajas kenyeret és egy narancsot ettem! :? Semmi mást nem tudtam volna lenyomni!!

köszi csajok a kedves szavakat remélem hamarosan újra a régi formámat adom! Ritkán vagyok beteg de ha az vagyok akkor nagyon.Sajnos rossz beteg vagyok! és a türőszintem sem valami magas.

Zsuzska: neked tömtek, vagy mit csináltak a fogaddal? nem fájt??kismamáknak való érzéstelenitéstkaptál?
Vendég

Itt vannak a képek:

Kép
Kép

Kép

Kép
Ime a sütik

Kép
Kép
Ilyenek lettek a mézesek,nem tökéletesek de finik! :lol:
Puszi.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok Lányok!

Anyumék most mentek el, Dorka alszik, ugyhogy most van időm kicsit szusszanni. Drága Bencém lelépett anyumékkal, ott is alszik. Nagyon nem örültem neki, hogy épp karácsonykor megy és nem vagyunk együtt, de annyira vágyott hogy nem lehetett neki nemet mondani, én legalábbis nem tudtam :oops: :roll:
Ma folytatódott az ajándékosztás, volt öröm ismét. Bence Scooby Doo-s figurákat, könyvet Mátyás királyról, pulcsikat, társasjátékot kapott, Dorka meg új babát az (új) bölcsőjébe, ami attól függ melyik testrészét nyomjuk meg mindig más szöveget dumcsizik. Kapott még mesekönyveket, zenélőjátékot., babafürdetőt... ilyesmiket. Persze a játékok nagy sikert arattak mondanom sem kell.
Képeketek még nem másoltuk fel a gépre, de majd ha jól sikerültek teszek fel ide is belőle.
Anyum idehozott négyféle sütit, ugyhogy degeszre ettük magunkat. :oops: :oops: Férjem kedvence a kókusz-kocka, igy azt ki sem hagyhatta, hozott még zserbót , gyümölcskosárkákat (az meg az én kedvencem :oops: :oops: ) és életében először megpróbálkozott a dobostorta készitéssel. Isteni finom lett, a bolti elbújhat mögötte. Na ezek mellett fogyni egy grammot sem fogok az ünnepek alatt az tuti, de ha már nem hízok az is jó eredmény lesz. :lol: :oops:

Pintyus!
Jajjj, szegény Te!
Hát a fogfájásod miatt nem tudlak irigyelni, nagyon vacak érzés. Ráadásul én is úgy tudom első 3 hónap nem ártana ha gyógyszermentesen zajlana a Picurka szervfejlődései miatt.
Most elméletileg röntgent sem csinálhatnak a fogadról ha dokihoz mégy, de ha nagyon muszáj helyi érzéstelenitést az igen (Lidocaint). Persze dokit kérdezd meg.
Én Bencével voltam terhes mikor fogászatra jártam és két fogamat tömni kellett, de sem röntgent sem érzéstelenitőt nem engedtem. Mondanom sem kell megszenvedtem, ömlöttek a szememből a könycseppek néha annyira rossz volt. Igaz nekem nem fájt a fogam eredetileg és a tömés után sem akadt vele gond.
Mindenesetre menj el fogászatra, orvos tudja hogy ilyenkor valójában mit lehet tenni.Szent Anna utcán van a városi fogászati rendelő ami nyitva van hétvégén is, gondolom ünnepekkor is van ügyelet.
De a Dorottya uton van egy non-stop fogászat, a Kenézy Kórház mellett. Igaz pénzes, de segitenek, sajna én már ott is jártam, ugyhogy tudom hogy jó dokik vannak ott is, és jó felszereltségűek.
Fogfájásmentes további ünnepeket Neked, remélem már a levélkéd óta is csillapodott valamelyest az a fránya fájdalom.

Alíz!
Isteni lett a rakott husi, nagyon ízlett mindenkinek. Tündéri vagy hogy leirtad a receptjét. Mégegyszer kösziiiiii!!!! Fogom máskor is készíteni. :lol:
Hát... nálunk is van tálban is szaloncukor, Bence eddig azt ette (míg itthon volt) de Dorka nem is azért szedi mert enni akarja, hanem csak mert jó poénnak tartja. Persze mi már kevésbé. :roll:
Örülök, hogy javul a kis drágád állapota, ez jó hír.
Mi is talán már a javulás útjára lépünk.... bízom benne.

Zsu!
Örülök, hogy minden oké, és nem kellett bent maradnod!!!!
Huncut csajszid van Neked is, tudod-e? Már most különbséget tesz az emberek közt, kinek mikor mocorog???? :lol: Meg NST-n is pörgött ezerrel mint irtad. Lehet Te sem fogsz mellette unatkozni születése után??? Persze egészséges legyen ez a lényeg, többi már csak másodlagos.Rafinált Kismókus mindenesetre már most is. :lol: :lol:
Holnapi napodhoz kitartááááááás..... :wink:

Olgi!
Nagyszerű, hogy Zolcsi baba is jól (jobban) van és a biciklit meg tudta kapni. Tök édes a képeken is, látszik milyen átéléssel szemléli, meg próbálgatja az új játékokat.Nem csoda ha elpityeregted magadat. :wink:
A kis sárga-piros-kék-fekete kombinációjú harisnyanadrág meg valami szenzációs rajta, nagyon-nagyon tetszik. :D :wink:

Bea!
Pihiztél????? Csomót érzed még? Remélem már nem fáj és nem tapintható.
Jobbulást és jókedvet Neked is az ünnepekre!!!!!

Pusssssssz és további szép ünnepet!

Kép
Kép
bendor

Alíz!

Istenien néznek ki a sütik, és a hajad is szuper. Na ezt jól összekombináltam egy mondatba. :lol: :lol: De tényleg így van, mézesek is szuperek, és a beiglik is, nyam-nyam.... Gratula , nagyon ügyi vagy!!!!!
De drága Balázska is a képeken, pusssz Neki!

Pinytus!
Örülök, hogy elviselhetőbb a fogfájásod, bár még mindig kegyetlen lehet.Na és a hányinger, brrrrr..... nekem nem volt terhességben, de elvoltam nélküle is, nem is hiányzott. :lol: Talán csak a bébi miatt van, nem a fogfájás miatt, de passz....
Kitartás ..... és tényleg menj dokihoz ha fáj..... magától nem valószínű, hogy teljesen el fog múlni, a fogfájásnak mindig orvos a vége, sajna. :cry: :evil:
Küldök Neked gyógyító puszikat igy neten keresztül is, remélem megkapod....
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Kép Bence az új kincsekkel. Kép Pizsis csajom félkómásan . Kép Itt már feléledt. Kép Az új bölcsővel. Kép Mai ajándékozás.
Kép Kis szoknyásom anyuval és öcsémmel.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Olyan aranyosak a gyerekek mindenhol!
Mi már két kajálós napon túl vagyunk, már nem sok van hátra. ÁÁÁÁ, ennyit enni....fú, én nem szeretek enni, érzem is, mert fáj a hasam a sok kajától....
Egyébként meg egész jó napjaink voltak, rosszabbra számítottam, az az igzság. Csomó még mindig ott van, de már nem fáj annyira. De nem is csomó, hanem inkább duzzanat, vagy nem tudom. janárba majd megmutizom dokinak.
Pintyus! Ez a fránya fogfájás! Szorítok, h. minél hamarabb megszűnjön és legalább az ünnepek vége legyen szép, betegségmentes Mindenkinél!
Vendég

Halihó!
De nagy a csend! Gondolom mindenki rokonozik, ünnepel. Én már belefáradtam a sok evésbe. Ma 11-ig aludtam:). Olyan jól esett! Most várjuk át a barátokat, szilveszteri mulatságot kellene leszervezni. Pussszanat
Vendég

Helloka!

Tényleg nagy most itt a csend,mindenki családozik, ünnepel szerintem is.

Bea!
Mi is 11kor keltünk, Dorka is és mi is a férjemmel. :lol: :oops:
Valóban sok akaja, kevés a mozgás az ünnepek alatt nálunk is. Levittem ma is Dorkát sétálni pár percre de hideg van, a kutya sem járkál az utcákon.
Ugyhogy marad a punnyadás és a kajálás. :P

Mindenkinek további kellemes ünneplést!!!!!!

Pusssssz Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Kép
Kép
bendor

Nahát, mindenki el van veszve. ma voltam a vároba és nagyon csalódott lettem, ugyanis szállingózott a hó és szépen meg is maradt, de itt a Lenctelepen semmi nincs:(((((((( Itt soha nem történik semmi:((((
Vendég

Bea!

Ha vigasztal itt nálunk is szállingózik a hó, de semmi nem marad meg belőle. :cry:
Mi is voltunk vásárolni sícuccokat a Charles Vögelben és a Hervisben.

Pussssz Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

Gyönyörűek a babák :lol: és a sütik :wink: Gondolom már rég elfogyott mind 8)

Most voltunk NST-n, minden ok, egy hét múlva újra :D
Más hírem nincs, bevásároltunk mindent, ami a korházba még kellett, hétvégén összecuccolok.

Millió puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lányok!

Látom, nincs nagy pörgés mostanában, biztos szabin vannak az Apukák! :)

Én tegnap voltam áramlásos uh-n. Kissé eltérnek az értékek, meg ugye a múltkor volt az a rossz nst. A dokim azt mondta, ezek arra utalnak, hogy öregszik el a lepény, ami végülis érthető ilyen idősen. Annyira viszont nincs nagy eltérés, hogy emiatt be kellene indítani a szülést. Meg is vizsgált, 2110 a méhszájam. Végre elkezdett nyílni! :D Mára visszahívott nst-re, ami most jó lett. Úgy volt, hogy szilveszterkor kell mennem legközelebb.... de az előbb hívott, hogy gondolkozott, és úgy döntött, minden nap legyen nst, nehogy vmi baj legyen, sőt, ma este ügyeletes, így menjek vissza este is, a szülőszobán csinálnak egy nst-t. Tök rendes, és annyira jól esik, hogy így szívén viseli a sorsunkat! Úgyhogy este megyünk vissza. Komolyan annak örülnék a legjobban, ha már haza se jönnék... :D Na, de erre meg azt mondta, hogy fájások nélkül nem tud semmit tenni... Meg persze én is jobban szeretném, ha magától indulna be. Szóval ez van velünk. Tegnap délelőttől kezdve egészen estig jóslófájásaim voltak, már kezdtem reménykedni, de aztán elmúltak. :( Némelyik azért már elég kemény volt, bár gondolom az igaziak sokkal durvábbak lesznek... Mindenesetre, ha van vmi, Olginak írok! :D

Olgi! Örülök, hogy minden rendben Nálatok! Gondoltam is Rád, hogy Te is ma vagy nst-n, de sem ott, sem a dokinál nem láttalak. Mondjuk mi kb 10-re értünk oda, de tök hamar sorra kerültem, pedig időpontom se volt.

Kép
zsuzska81

Jó karácsony utáni pihenést mindenkinek!

Olvasgatlak benneteket, a betegeknek gyógyulást.
Pintyus, gratulálok a Picurhoz!

Zsu: én 9re mentem és 10-re a dokimhoz :lol: Nagyon közel lehettünk egymáshoz :lol:
Nekem meg azt mondta, hogy most hetente taláxunk, ha meg fájások jönnek, akkor szülünk, csak időben :!: , erre kérdeztem, hogy ezt hogy érti, mondta, hogy emlékszik, milyen gyors volt az első szülésem :shock: ( pedig már 2 év telt el...( akkor azonnal 5 perces fájásaim voltak, alig ért be, már bújt is ki Zozika:lol: ), meg hogy ügyes volt akkor a babó is :lol:

Pintyus:
fogacskád hogy van??????

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

zsu nagyon szurkolok érted és nagyon izgi ez az egész!!!
Vendég

Szióka Mindenkinek!

Zsu, Olgi!
Lányok, örülök, hogy ennyire figyelmes az orvosotok, ez kell is egy kismamának. Inkább alaposabb legyen minthogy valamit ne vegyen észre. Tök jó, hogy minden rendben Veletek, Picurkák fejlődnek szépen.
Zsu, Neked már biztos nincs sok hátra , Pannika meglátod egyszer csak gondol egyet , beindul és már kint is lesz.
Tündi baba még kuksizzon bent, hisz nagymama még nem érkezett meg. :lol: :lol: :lol:

Soha nem fogjátok elhinni mit álmodtam az éjszaka. :oops: :oops: :oops: Terhességi tesztem pozitív lett. :oops: Persze nem tervezünk harmadik gyereket, ezért is érdekes álom volt. :roll:

Ma elmentünk Bencéért anyukámékhoz és hazahoztuk.Már nagyon hiányzott, igaz Dorka hozta a formáját de Bence nélkül is olyan csendes a lakás. Első alkalommal mikor nem aludt itthon elbőgtem magam, olyan fura érzés volt, hisz előtte egy éjszakát sem töltöttünk külön. Nagyon fura és új helyzet volt. Mára már kezdem megszokni, de mindig nagyon hiányzik ha nincs itthon.
:oops: :oops: :oops:

Cserfes lánykám ma éppen másfél éves!!! :)

Szerencsére már jól vagyunk, szilveszterre már remélhetőleg 100%-osak leszünk. :wink:

Remélem minden betegeskedő a gyógyulás útjára lépett!!!! (Bea, Zolcsi, Balika, Ditkéék, Pintyus...)

Pinytus, Aliz merre vagytok?????

Szilveszterre van már programotok? Ki mit fog csinálni??
Zsu gondolom Te nem mégy a hegyekbe szilveszterezni, :lol: :lol: :lol: max. a klinikára. Persze Pannikának is lesz ehhez 1-2 szava. :wink:

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi! Köszi, már nem betegeskedek, csak a lelki sebek gyógyulnak nehezen, de azt hagyjuk!
Szilveszteri mulatásg idén nálunk lesz, nagy szervezésbe vagyunk! Jön pár barát, főzünk, lesz nagy kajálás, lesz pia, mi kell még? Egy sikeres 2008-as év!
Vendég

Dorkának meg nagyon boldog másfél évességet! Puszi
Vendég

Gratulálok másféléves Dorka nagylánynak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
A pozitív teszt érdekes álom... 8) Lehet mégis lesz 3-ik??? 8)

Pintyus:
nagyon szép a kép! Hogy van a fogad?

Kép
Kép
Kép
olik22

Köszi csajok, jól van a fogam, szerencsére nem fáj már egyáltalán, valószínű huzatot kapott!!!

Gratula Dorka babának, már egészen nagy lány!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu??!!! Jól vagy??? fájások???

Csajok!! Az Nst az mi??? Mit néznek ilyenkór??? Mi a folyamata?? :oops:

Bea, mi lesz a szilveszteri menű??
Vendég

Pintyus! A szilveszteri menü a következő:
vacsora: rakott káposzta
éjféltől svédasztal, rajta: fasírt, sonkatekercs, franciasaláta, krumplisláta, lencsesaláta, olajbogyó, pogácsa
kókuszgolyó és még vmi süti (ezt a sütit úgy hozzák majd)
reggeli (már aki megéri a reggelt :lol: ) virsli

Na meg persze pálinka, sör, bor és ásvánívíz, kávé, üdítő!
Ennyi!
Vendég

ásványvíz :lol:
Vendég

Pintyus! Örülök, hogy jobban van a fogad! :D Köszönöm, jól vagyok, fájások csüt. óta nem nagyon vannak, sajna... :( Nst a szívhangot regisztrálja. Egy tappancsot tesznek a hasadra, kb. 20 percig van rajta, és egy görbét rajzol. Akkor jó, ha mozgásra megemelkedik a pulzusa.

Bea! Ez aztán pazar menü! Mindent Te csinálsz? Jó szórakozást Nektek!

Lányok! Ki hol szilveszterezik?

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Köszi a gratulációkat a Dorka életkorához, komoly kor ez már kérem szépen. :P :lol:

Pintyus!
Örülök, hogy fogfájásod megszűnt. :wink:
Nagyon szép a fenyőtök,takaros és szépen díszítettétek. :wink:
Szorítok majd a 2.-ai UH-n minden okés legyen!!!!

Bea!
Húú, jó kis menű lesz nálatok, aztaaaaa....
Hányan lesztek a buliban????
Jó hangulatú bulival zárjátok ezt az évet és igy inditsátok a következőt is!!!!

Olgi!
Á, dehogy, maradunk 2 gyereknél. :wink:

Zsu!
Kérdezted ki hol szilveszterezik, amit előzőleg én is kérdeztem, Bea válaszolt is rá. :wink:
Mi valószínűleg itthon leszünk, mert egy baráti család igérte magát, hogy jönnek hozzánk Pestről. De betegek voltak a héten, így csak holnapra derül ki 100%-osan hogy jönnek-e.

Nálunk ami tuti az a Pinytusos lencseleves, azt mindenképp meg szretném csinálni, remélem sikerülni is fog.
Férjem pedig marhapörköltre ácsingózik, azt mondta azt mindenképp csinál.... azzal nekem nem lesz gondom. Ma kaptam 10 liter tejet egy nénitől (de bolti, Milli, dobozos mind) és azt hiszem holnap madártejet fogok csinálni. Imádjuk és olyan régen csináltam már. Lehet szilveszterkor is készítek ha kapós lesz. :lol: :lol: :lol:

Ma esti fürdetésünk,így zajlott , íme: :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Halihó!!!
Andi: nagyon édesek... :lol: Már alig várom, hogy az én babáim így fürödjenek, de még arébb van :lol: :lol:

Zsu: Mi is itthon leszünk, jön hozzánk egy párocska, barátok.
Én francia salit készítek, szendvicseket, virslit, lencselevest, gyümisalátát és még lesz ropogtatni való. Már nem vállalom nagy főzéseket, nagyon hamar elfárad a lábam.

Bea:
Hű, nálatok aztán nagy banzáj lesz :!: :lol:

Pintyus: Akkor nincs baj a fogaddal, az klassz!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Régen jelentkeztem.
Nem felejtetelek el benneteket csak sűrű volt a karácsony :roll:
Most meg Balázskám hányt tegnap sugárban(a köhögésből már kigyógyúltunk)minden kijött belőle bármit adtam neki,így elvittem az orvoshoz de szerencsére nem kellett Kórházba menni.
Adott neki injekciót meg írtki kúpot hányás ellen.
Éjszaka fent volt szinte óránként de nem mindig hányt csak öklendezett.
hajnal óta nem jött ki semmi belőle a teát is csak kortyonként issza de szegénykém ordított mert szomjas volt de így legalább megmaradt benne.
Most már eszegetett kukit meg háztartási kekszet meg gyümölcsöt.
mindegy nekem csak egyen valamit.Így aztán most már jobban van a kedve is jobb,meg már jön-megy,tegnap csak feküdt.jajj úgy sajnáltam szegényt.Remélem semmi komoly csak ez a 1 napos vírus.

Lányok!Kívánik mindenkinek jó szórakozást a bulikhoz.
Mi is ma mentünk volna a hegyekbe,Telkibányára a bartokkal hogy ott szilveszterezünk de ők már elmentekma.
Meglátjuk holnap reggel hogy érzi magát Balázs meg hogy milyen éjszakánk lesz :cry: és lehet hogy utánuk megyünk.

Andi:
Utólag :oops: Boldog másfél éves szülinapot Dorkának
Nagyon jók a képek főleg a fürdőkádas tetszett. :)

Zsu:
Egyben vagy még?
Lehet hogy már Pannikával koccintotok?
De ő persze még csak anya tejcsivel. :D

Ha nem írnék már akkor kívánok mindenkinek és a családotoknak:?
Örömökben,egészségben gazdag Boldog Új Évet!!

Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.0854.gif[/img]

Kép

Kép

Kép
aliza

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok Lányok!

Alíz!
Kicsikédnek megint csak jobbulást tudok kivánni!!!
Tényleg, hátha hamar túllesz ezen a hányásos nyavaján. Anyósom karácsony másnapján kezdte ugyanezt mint Balázskád, neki 2-3 napig tartott.

Holnap jön hozzánk Pestről egy baráti család, náluk is a felnőttek és a két gyerekből az egyik a hányás-hasmenés virussal küzdött pár napig.
De mivel Balika csak hányt, a hasmenést nem irtad , így hátha gyors lefolyású lesz és holnap tudtok menni Telkibányára.Mindenesetre én szorítok és jó szilveszterezést kívánok Nektek.Majd képeket várjuk!

Mindenkinek sikerekben, örömökben, egészségben gazdag , békés, boldog új évet kívánok !!!!!!Bulizóknak , és persze mindenkinek jó hangulatú óévbúcsúztatást!!!
Pusssz

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Hello!

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Mindenkinek nagyon Boldog és Sikeres Új Évet Kívánunk!!!
Olgi és csapata

Kép
Kép
Kép
olik22

Zsuzska riadó:

Sms:
"Rossz lett az NST-m, szülőszobán vagyok, valószínűleg császár. Drukkoljatok! Zsuzsi"

Ezt 14.20-kor írta, csak éppen altattam és most láttam meg.

Mindenkinek keresztbe az ujjai!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha tudok valami újat, azonnal írok

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Először is: Drukkolok Zsuzskának, bár ha császár akkor szerintem már túl is van rajta.

Másodszor, de persze nem utolsó sorban mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Ditke
ditke62

ZSUZSI HÍRADÓ:
Most jött sms:

"MEGSZÜLETETT ANNA BABA! 3050G, 47CM. GYÖNYÖRŰ! MÁR SZOPIZOTT ÜGYESEN. CSÁSZÁR LETT , DE MÁR NEM BÁNOM! PUSZI ÉS BÚÉK! ZSUZSI ÉS PANNIKA"

GRATULÁLUNK!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

ZSUZSKA!

Óriási gratula a kis gyönyörűségedhez, biztos édes kis leányzó.
Jó egészséget, hasfájósmentes, vidám, szopcsizós napokat kívánok Nektek!!!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Boldog Új Évet Mindenkinek!

Panka babához millió gartula!
Vendég

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Hú, lejárt végre 2007! Egész jó buli volt, bár a kaja nem fogyott úgy, mint terveztük. Elég lenne három napra is:). Pia sem fogyott annyira, úgy látszik vénülünk, mert már akapacitás nem a régi. Az igazi ok egyébként az, hogy mindenki fáradt volt, mindenkinek elég szar volt a 2007-es év, úgyhogy reménykedünk 2008-ban!!!!
Vendég

Délután átjöttek a barátok és megettük maradék káposztát, a többi kaját meg elosztottuk. Jól felpakoltam őket, legalább nem kell főzni holnap:)! Kicsit szita az agyam, nem tudom mit akartam még írni. Elolvastam a kínai horoszkopót erre az évre és csupa rosszat ír nekem. Még rosszabbakat, mint ami ebben az évben volt. Ez nem fair :twisted: . Unom már, jöhetne a jó, ha már ennyire vártam ezt az évet.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?