Sziasztok Lányok!
Anyumék most mentek el, Dorka alszik, ugyhogy most van időm kicsit szusszanni. Drága Bencém lelépett anyumékkal, ott is alszik. Nagyon nem örültem neki, hogy épp karácsonykor megy és nem vagyunk együtt, de annyira vágyott hogy nem lehetett neki nemet mondani, én legalábbis nem tudtam
Ma folytatódott az ajándékosztás, volt öröm ismét. Bence Scooby Doo-s figurákat, könyvet Mátyás királyról, pulcsikat, társasjátékot kapott, Dorka meg új babát az (új) bölcsőjébe, ami attól függ melyik testrészét nyomjuk meg mindig más szöveget dumcsizik. Kapott még mesekönyveket, zenélőjátékot., babafürdetőt... ilyesmiket. Persze a játékok nagy sikert arattak mondanom sem kell.
Képeketek még nem másoltuk fel a gépre, de majd ha jól sikerültek teszek fel ide is belőle.
Anyum idehozott négyféle sütit, ugyhogy degeszre ettük magunkat.
Férjem kedvence a kókusz-kocka, igy azt ki sem hagyhatta, hozott még zserbót , gyümölcskosárkákat (az meg az én kedvencem
) és életében először megpróbálkozott a dobostorta készitéssel. Isteni finom lett, a bolti elbújhat mögötte. Na ezek mellett fogyni egy grammot sem fogok az ünnepek alatt az tuti, de ha már nem hízok az is jó eredmény lesz.
Pintyus!
Jajjj, szegény Te!
Hát a fogfájásod miatt nem tudlak irigyelni, nagyon vacak érzés. Ráadásul én is úgy tudom első 3 hónap nem ártana ha gyógyszermentesen zajlana a Picurka szervfejlődései miatt.
Most elméletileg röntgent sem csinálhatnak a fogadról ha dokihoz mégy, de ha nagyon muszáj helyi érzéstelenitést az igen (Lidocaint). Persze dokit kérdezd meg.
Én Bencével voltam terhes mikor fogászatra jártam és két fogamat tömni kellett, de sem röntgent sem érzéstelenitőt nem engedtem. Mondanom sem kell megszenvedtem, ömlöttek a szememből a könycseppek néha annyira rossz volt. Igaz nekem nem fájt a fogam eredetileg és a tömés után sem akadt vele gond.
Mindenesetre menj el fogászatra, orvos tudja hogy ilyenkor valójában mit lehet tenni.Szent Anna utcán van a városi fogászati rendelő ami nyitva van hétvégén is, gondolom ünnepekkor is van ügyelet.
De a Dorottya uton van egy non-stop fogászat, a Kenézy Kórház mellett. Igaz pénzes, de segitenek, sajna én már ott is jártam, ugyhogy tudom hogy jó dokik vannak ott is, és jó felszereltségűek.
Fogfájásmentes további ünnepeket Neked, remélem már a levélkéd óta is csillapodott valamelyest az a fránya fájdalom.
Alíz!
Isteni lett a rakott husi, nagyon ízlett mindenkinek. Tündéri vagy hogy leirtad a receptjét. Mégegyszer kösziiiiii!!!! Fogom máskor is készíteni.
Hát... nálunk is van tálban is szaloncukor, Bence eddig azt ette (míg itthon volt) de Dorka nem is azért szedi mert enni akarja, hanem csak mert jó poénnak tartja. Persze mi már kevésbé.
Örülök, hogy javul a kis drágád állapota, ez jó hír.
Mi is talán már a javulás útjára lépünk.... bízom benne.
Zsu!
Örülök, hogy minden oké, és nem kellett bent maradnod!!!!
Huncut csajszid van Neked is, tudod-e? Már most különbséget tesz az emberek közt, kinek mikor mocorog????
Meg NST-n is pörgött ezerrel mint irtad. Lehet Te sem fogsz mellette unatkozni születése után??? Persze egészséges legyen ez a lényeg, többi már csak másodlagos.Rafinált Kismókus mindenesetre már most is.
Holnapi napodhoz kitartááááááás.....
Olgi!
Nagyszerű, hogy Zolcsi baba is jól (jobban) van és a biciklit meg tudta kapni. Tök édes a képeken is, látszik milyen átéléssel szemléli, meg próbálgatja az új játékokat.Nem csoda ha elpityeregted magadat.
A kis sárga-piros-kék-fekete kombinációjú harisnyanadrág meg valami szenzációs rajta, nagyon-nagyon tetszik.
Bea!
Pihiztél????? Csomót érzed még? Remélem már nem fáj és nem tapintható.
Jobbulást és jókedvet Neked is az ünnepekre!!!!!
Pusssssssz és további szép ünnepet!