Lafi!
Tudom hogy nem annak szántad.
Tényleg nem akartam ellentmondani Neked (mert mostanában úgy tűnik ez többnyire sikerül Veled kapcsolatban), csak nálam meg ez a tapasztalat. De természetesen az is lehet hogy bizonyos teszteknél ez a tendencia.
Hát azért nem lehet örülni, mert:
1., "csak" pisi teszt volt
2., nincs progi eredmény
3., nem biztos hogy jó helyen van
4., az első trimeszterben több rossz dolog történhet velünk úgy általában, mint az terhesség többi részében
5., ez az első teszt volt
6., fáj a pocim és nincs itthon egy deka magnézium sem
Hirtelen ennyi jutott eszembe. És most befogom a szám és elfelejtek minden rosszat amit eddig olvastam.
:D:D
Rambóka!
Akkor most gondolj nekem zavartalan terhességet és egy egészséges kislánykát.
Apa mit szólt? Háááttt... meg volt illetődve, de nem is számítottam másra, ő ilyen.
Ő nem tud egyébként sem olyan levegőbe ugrálósan nagyon örülni. Annak meg én örülök hogy nem vágott fancsali képet vagy nem szólt be valami oda nem illőt. Szóval összességében jól fogadta. Kicsit később meg lettem azért alaposan szeretve.
Szerintem még ő sem hiszi el hogy tényleg elkezdődött valami (ahogy én sem).
Szeretném még anyukámnak elmondani a helyzetet, csak nem tudom hogy kezdjek bele.
A család többi része majd csak a teljesen jó Uh után fogja megtudni mit tettünk.
Kicsit bénának érzem a szitut, mert az anyukámon kívül senki nem tudta hogy miben mesterkedünk már elég rég óta és furi lesz eléjük állítani azzal hogy Hello, szeptemberben nagyszülők lesztek.
Na mindegy...
Monee