Új privát üzeneted érkezett!

Monee!! Jaj, de örülök! Tudtam, hogy fel kelljönnöm ma reggel!

Hol a zebrapárod?

Kép
mamint

De jóóóó! Annyira itt volt már az ideje! :)
Monee:
Nagyon halkan, de gratulálok! Nahát, ennél szebb szilveszteri ajándékot!!!

Mamint: Én szemüveges vagyok. Sokáig nagy léptékben romlott a szemem, de szerencsére 2 éve már nem romlott továb. Bár most mintha megint romlott volna... :( Egyébként, nekem - 4-es és - 3.75-ös jelenleg. Hmm, lassan el kell mennem kontaktlencse-kontrollra is.

Kép

Kép
bettica

Moneeeeee! Gratuuuuuuu! Hip-hip! ki lesz a párod, hol lapul amásik zebra?

Én is szemüveges vagyok (-0,75, -1) :(
lyutka

Monee, gratulálok! Ez teljesen egyértelmű zebra!
Vendég

Monee: Eddig is fent volt, július 7-én volt :wink:

Kép
Kép
zazzy

Ja! Lányok! Mégis bevettem ma az 1. clostyt... Ilyen napra ébredtem :roll: Ha más nem, kiderül, képes vagyok-e pé-re :wink: De mindenféleképpen megbeszélem a nőgyógyásszal, hogy mit szeretnék.
Szép napot mindenkinek! Én úgy feldobódtam a Monee zebrájától, hogy hihetetlen! :D

Kép
Kép
zazzy

Monee!

gratulálok!!! hogy milyen hamar eljött hozzád a zebra!!!

díszeket te kedvedért tettem fel! :wink: :lol: (mert régebben kérted! de gondolom most más foglakoztat! :wink: )

9 éves korom óta vagyok szemüveges. rögtön 3 dioptriával indítottam. folyamatosan romlott 14 éves koromig. akkor elkezdtem kontaktlencsézni, és megállt a romlás. most -5-nél tartok, 14 éves korom óta ennyi.

kontaktlencse miatt nagyon kikészült s szemem. Én direkt rákérdeztem tűűnél, hogy lehet-e a rossz inzulinszint miatt az a sok folt és bevérzés a szemfenekemen, merthogy ugye a cukorbetegeknél ez van. de azt mondta kizárt. csak az extrém magas cukor tud bevérzéseket és szemproblémákat okozni, a magas inzulin nem. amíg a cukor normális, más okozza.(nálam konmtaktlencse)

Kép

Kép
rejo

Monee!!

Gratulálok a zebrás teszhez!!! Én is olyan szívdobogást éreztem, mikor láttam valami halvány csíkot.

:P Nem gondoltad ugye, hogy ilyen szép lesz a szilvesztered??? :D

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok!!!!

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Monee! :lol: Grat!!!!

Anyókám, gratula Apóka katonáihoz!!!!Kívánok minden ügyeskedést a sponátn zebrához!!!
Vendég

Monee :D

Annyira örülök neked!
Gratulálok!!!!! :D :D :D

"az élet utat tör magának"
dera

Zazzy!

Bocs, olyan vak vagyok (most), azt olvastam a tickeren hogy majd még csak most lesz az esküvő. :oops: Megint férjhez akartalak adni. :D:D:D

Rejo!

Tényleg elfelejtettem Neked válaszolni, bocsika! :(
Nekem az a hóemberes figura tetszik nagyon. Én a gyerek mintákba vagyok beleszeretve sajnos. :D De a munkáid tényleg nagyon szépek, gratulálok hozzá!

Képzeljétek!

Előkotortam a 3 nappal ez előtti tesztet és az is pozitív. Nagyon nagyon halvány a csíkocska, de lehet látni! :D:D:D

Lányok!

Help! Mit kell most csinálni? :D:D:D
Tényleg, annyira rá voltam koncentrálva a bebabásodásra h semmi más nem foglalkoztatott, uh most nem tudom mi van. :D
Ha jól sejtem dokihoz ilyenkor még nem érdemes menni, mert úgysem lát még semmit. Viszont engem izgat nagyon a progi kérdés, lehet fel kéne hívnom jövőre a nőgyogyimat, hogy csinálhatnánk-e megint egy vérvételt...
Asszem talán ez lesz az első lépés, innentől az idő nekünk dolgozik. :D:D:D
Nem hiszem ám el! Nem is merem elmondani senkinek, kivéve APÁT! :lol: :lol: :lol:

Na pussz mindenkinek!
Szúr egy picit a pocim, uh folytatom a fekvést. Lehet hogy tegnap sikerült kicsit felfázni a hóban...
Jah és képzeljétek, az Egri csillagokat olvasom. Katának ez most a kötelező olvasmány. Kérdezett egy párat, én meg néztem hülyén hogy ilyen is volt a sztoriban?! uh most jól elolvasom. Meg is vagyok lepődve, elfelejtettem az egészet hogy mi történik. :oops:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lafi, Boldog Névnapot Hunornak! Ugye ma van?

Ha már dioptriát is elárultátok: 0,5 (1) és 0,75 (1,5)
Ez volt tavasszal, most már ott tartok, hogy a TVhez is szemüveg kell, mert egyébként rosszul leszek! :(

Kép
mamint

Sziasztok!

A részemről nincs gond a szememmel, illetve esetleg annyiban hogy a bal szememmel kicsit rosszabbul látok mint korábban. Szemésznél még nem voltam vele, nálam úgy vettem észre a távol látással kezdenek bajok lenni.

Érdekes hogy ilyen sokatoknak van látás problémája... :idea:

Monee

Monee

monee85

Mamint édes vagy, de ha ma is van nem most tartjuk, pofátlanság lenne szegénynek, mert hát dec 6 Miki bácsival együtt szülinapozik, ez már pofátlanság, aztán kari és utána névnap....NEEEEM!Őssel tartjuk Nikikkel együtt.

Monee, a 3 nappal ezelőtti nem mérvadó, mert ha hagyod sokáig állni, akkor poz-at mutat.A lényeg a mai, hogy belemártottad és ré néhány percre vagy azonnal (nekem azonnal) megjelent a 2. csík.

Hogy mit kell tenned, vérvétellel progit nézetni és hcgt, aztán 2 hét múlva uh.
Vendég

Lafi!

Köszi, jövőre felhívom a dokimat!
Azt azért szeretném megjegyezni (nem azért hogy ellentmondjak) de az összes tesztem megvan amit eddig csináltam és egyik sem lett pozitív az állástól. Megszáradtak azt jóvan. De két nap múlva azért újra ellenőrzés. :D

Mit gondoltok, nagyon nagy képű lenne már most vonalzót csinálni? Szabad ilyenkor már örülni? :)

Monee

Monee

monee85

Monee, nem is kötekedésnek szántam, én ezt tapasztaltam a sajátjaimból...bocsánat.

miért ne örülhetnél???
Vendég

Monee!!!!!!!
Gratulálok, szerintem is egyértelmű két csíkos tesztet produkáltál.

:lol:

KépKép
charlott

Úgy tűnik az kell a zebráknak, h. ne tudjak benézni egész délelőtt! :lol:

Monee!

UGYE MEGMONDTAAAAAAAAAM!!!!! ANNYIRA ÖRÜLÖK! LÁTOD, LÁTOD MONDTAM, H. AKKOR KELL ELKAPNI APÁT, AMIKOR MEGKÍVÁNOD! BEJÖTT!!!!! CSUDAJÓ SZILVESZTER!!!! APA MIT SZÓLT? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

rambóka

Érdekes, mert pont ma pakoltam el a gyerek eddigi ruháit, cuccait és kezembe került egy bontatlan doboz Laktoherb tea, meg Fixies melltartó betét. Apa kérdezte, h. kidobjuk-e, én meg mondtam, h. ne, mert hátha kell majd neked.
Aztán délután anyám mondja, h. zebra van a topikon! :D

Ki lesz a párod vajon?
(Én lettem volna szívesen, de sajnos a sors nem így akarta.)
Mert a zebrák párban járnak! :wink:

Pogi!

Nem tennél fel egy táblicskut? Csak, h. tudjuk, h. ki van még versenyben.

rambóka

Monee: Én is gratulálok!!! Nagyon szépek a csíkjaid.

Az én szemem sem tökéletes, de én csak 2 éve,hogy szemüveges vagyok. Messzire nem látok jól és 0,5-ösek a szemeim. Velem amúgy nincs sok minden. Túl vagyok a 3. clostys ciklusomon. Szerintem peteérést csinált a gyógyszer, de biztos nem lehetek benne, mert nem csináltun k cikluskövetést. Most ha nem jött össze,akkor 3 hónap pihi és utána irány a BMC. Már elkezdtem intézni magamnak a dokit (bevetettem Wiegandt doki tesóját, aki az egyik kollégám). Majd meglátjuk, mit mond.

Lafead: Te miért döntöttél a Kaáli mellett? Csak azért kérdem,mert a sógornőm is el akarja kezdeni a meddőségis kezeléseket és nem tudtam neki mit mondani, hogy Kaáli, Forgách vagy BMC. Te kihez jártál és mik a pozitívumok és mik a negatívumok? Bocsi, hogy zargatlak.
vicky79
Budapest III. kerület

moneeee, gratula!!!!! de jó. jól végződik ez az év. pihizzél!!!
bújj elő zebrapárocska!!!!!!!! :D

rami, már ennyire gyúrtok rá? várj,most norka jön, és akkor indul megint előlről minden :D körforgás. jönnek a babák.

régiek is remélem a 2008as év babás év lesz!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Lafi!

Tudom hogy nem annak szántad. :D
Tényleg nem akartam ellentmondani Neked (mert mostanában úgy tűnik ez többnyire sikerül Veled kapcsolatban), csak nálam meg ez a tapasztalat. De természetesen az is lehet hogy bizonyos teszteknél ez a tendencia. :D

Hát azért nem lehet örülni, mert:
1., "csak" pisi teszt volt
2., nincs progi eredmény
3., nem biztos hogy jó helyen van
4., az első trimeszterben több rossz dolog történhet velünk úgy általában, mint az terhesség többi részében
5., ez az első teszt volt
6., fáj a pocim és nincs itthon egy deka magnézium sem
Hirtelen ennyi jutott eszembe. És most befogom a szám és elfelejtek minden rosszat amit eddig olvastam. :D:D:D

Rambóka!

Akkor most gondolj nekem zavartalan terhességet és egy egészséges kislánykát. :D

Apa mit szólt? Háááttt... meg volt illetődve, de nem is számítottam másra, ő ilyen. :D Ő nem tud egyébként sem olyan levegőbe ugrálósan nagyon örülni. Annak meg én örülök hogy nem vágott fancsali képet vagy nem szólt be valami oda nem illőt. Szóval összességében jól fogadta. Kicsit később meg lettem azért alaposan szeretve. :D Szerintem még ő sem hiszi el hogy tényleg elkezdődött valami (ahogy én sem). :D
Szeretném még anyukámnak elmondani a helyzetet, csak nem tudom hogy kezdjek bele. 8) A család többi része majd csak a teljesen jó Uh után fogja megtudni mit tettünk. :D Kicsit bénának érzem a szitut, mert az anyukámon kívül senki nem tudta hogy miben mesterkedünk már elég rég óta és furi lesz eléjük állítani azzal hogy Hello, szeptemberben nagyszülők lesztek. :D Na mindegy...

Monee

Monee

monee85

Monee!

Tessék pozitívan hozzáállni!
Teljesen rendbetetted magad a baba érkezésére, szeded a metet, így semmivel nem magasabb a rizikód, mint bármely átlagos nőnek!
A pocifájás teljesen normális koraterhes tünet. Még egy darabig fogsz rohangálni bugyivizitelni. :wink: :lol:
Amint tudod, hívd fel a dokidat progiszint nézésre, de lehet, h. nem fog nézetni. UH-on a 6. hét előtt sok minden nem látható, csak az, h. jó helyen van-e (A szívverését csak a 6. héten lehet látni).
De nyugi, jó helyen van!
Ne izgulj, ilyenkor beszélni kell hozzá sokat, h. jól érezze magát és maradjon, nem pedig kételkedni! :wink:

rambóka

Örömöd sok legyen, bánatod semmi,
segítsen az isten boldognak lenni!
Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek,
én így kívánok nektek Boldog Új Évet!!!! Kép

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Rambóka!

Menjünk eggyel feljebb, mit szólsz?
Nem akarom a lányokat az agymenéseimmel borzolni.

Zebra pár! Hol vagy?
Minden zebra jöjjön elő azonnal!
:lol:

Monee

Monee

monee85

Sziasztok,

Monee, én is nagyon halkan, de - GRATULÁLOK !! Szép csendben drukkoltam neked a háttérből..... szuper, hogy összejött !! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok !!!! :lol:
zsizsik

Szia Zsizsik!

Mesélj mi van veletek?
Nem ám csak olvasni állandóan!
Tessék szépen írogatni is!

rambóka

Szia Rami..... hihi..... értettem, picit mesélek, nem csak kukkolok....! :lol:

Igazából semmi extra nincs velünk, voltam Tűűnél decemberben kontrollon, nagyon jók az eredmények, 16-os éhgyomri és szintén 16-os terheléses inzulin, minden más tökéletes, órára pontosan 31 napokra jön meg, (ilyen még az életemben soha nem volt) úghogy azt hiszem, elég sokat javultam. A babó még mindig várat magára, bár újra kezdtük apával a gyártást. Tűű megengedte, hogy meddőségi kezelésnek vessem alá magam, (eddig nem engedte, mert nem voltam ugye egyáltalán rendben és nem lett volna értelme) ezért most január 9-én elmegyek MensMentisbe Arnold doktorhoz, belevágunk valamiféle rásegítésbe, és azt hiszem, itt az ideje, hogy apát is megnézessük (bár eddig vele nem volt gond soha). Bízom benne, hogy talán már 2008 lesz a mi évünk, de ez a rettentő hosszú várakozás talán elhozta azt a fajta belső békét nekem, ami segítségével el tudom azt is fogadni, ha nekünk már több gyermek nem adatik meg. Lehet, hogy meg kellett tanuljak teljesen lemondani ahhoz, hogy megkaphassam, aki után vágyom....nem tudom, de tény, hogym ár nincs bennem az a görcsössé, ami akár 6-8 hónapja még kitöltötte a napjaimat.
Mostanában már sokat olvasgatlak titeket megint, sok az új tag, remélem, mindenkinek sikerül előbb utóbb a kisbaba ! Mivel a vadászati szezon java már lement, talán több időm lesz megint irogatni ide is....!
zsizsik

Szió!

Juhééé! Van zebránk! Monee ....én zudom mit kell tenned! Örülj és ne fantáziálj hülyeségeken. Szép a vonalzód, 2-3 hét mulva doki és tessék addig pozitívnak lenni!

Kép

Puszi!

Gina

Ja és Zsizsik! nem feladni, nem csüggedni! De a görcsös akarás tényleg nem jó :)
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok!!!!
Először is mindenkinek B.Ú.É.K
Én még új vagyok itt.
Van esetleg köztetek olyan aki PCOS és már született gyereke?
Ugyanis én az vagyok és már nagyon szeretnék egy kisbabát.
Szerintem már mindent elolvastam a PCOval kapcsolatban, csak most személyes tapasztalatokat várok.
előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
Ági!!!! :roll: :roll: :)
szoriagi

Monee!
Annyit de annyit gondolok rád folyamatosan, hogy milyen lehet ez most. Tényleg felejts el minden negatívat(elhiszem, hogy nem olyan könnyű, de a saját érdeketekben!) Ez gyönyörű zebra!
Ügyeletes gyógyszertár nincs? Vagy ma már nincs semmi? Ha szombati nap szerint van hétfő(azt hiszem), akkor is kell lennie gyógyszertárnak! :wink:

Szoriagi!
Ha egy kicsit visszaolvasol, meglátod, nagyon is sokan vannak!!! Ha már "mindent" elovastál, akkor tudnod kell, hogy igenis lesz babája MINDENKINEK!!!
Sőt az eggyel fentebbi topik tele van pcos anyukákkal, kismamikkal! :wink:

Zsizsik! Én is 9-én megyek Arnoldhoz! :D

Kép
Kép
zazzy

SziasztoK!

Kicsit - na jó nagyon - eltűntem mostanság, de hetente többször visszaolvasok. A legutóbbi piri padlóra tett. Tudom, hülyeség volt ennyire korán örülni ilyen inzulin mellett, de .... reménykedtem.

Mindegy!

Holnap már 2008. lesz és mivel a szerencseszámom a 8, ezért nagyon remélem, h hamarosan pocakos leszek én is. (ha meg nem hamarosan, akkor még mindig van 12 hónapom 2008-ban :lol: )
Kívánom nektek is ezt, bár Moneenak már csak azt, h picúrka erősen kapaszkodjon és csodaszép hónapok álljanak előttetek!

Kép Kép

babszika

Sziasztok!

ÚJÉVI RECEPT

Vegyél 12 hónapot!

Gondosan tisztítsd meg a KESERŰSÉGTŐL,
KICSINYESSÉGTŐL,
HARAGTÓL,
FÉLELEMTŐL!

Azután oszd fel a hónapokat 30-31 napra!

Minden hónapot készíts el:1 adag MUNKÁBÓL,
3 vödörnyi JÓAKARATBÓL,
1 gyűszűnyi DERŰBŐL,

Mindehhez adj: 3 evőkanál OPTIMIZMUST,
1 csipetnyi HUMORT,
1 késhegynyi TAPINTATOSSÁGOT!

A kapott masszát bőven öntsd le SZERETETTEL!

A kész ételt mindig díszítsd apró FIGYELMESSÉGGEL, és tálald fel

MOSOLYGÓS ARCCAL!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Janesz

Levi

Edina

Pocaklakó

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Ma nem nagyon leszek, mert mozgalmas napnak nézünk elébe, ezért most szeretnék nektek nagyon kellemes szilvesztert és boldog, békés új esztendőd kívánni!

Puszilok Mindenkit:

Bettica

Kép

Kép
bettica

"Adjon Isten füvet, fát,
Teli pincét, kamarát.
Sok örömet e házba,
Boldogságot hazánkba!

Este harangszóra, gilingalangóla,
Azt hirdeti, itt az évnek, itt a fordulója.
Azért friss egészséget,
Bort, búzát, békességet.

Aggyon Isten bőven,
Az újesztendőben.
Ez újév reggelén minden jót kívánok,
Ahova csak nézek, nyíljanak virágok!

Amennyi az égnek lehulló zápora,
Annyi áldás szálljon gazduram házára.
Újesztendő, vígságszerző most kezd újjulni,
Újjuláskor víg örömmel akkor hirdeti,
Hirdeti már a Messiás, eljöttünk lenni.
Legyetek hát az Istennek igaz hívei."

Boldog Új Évet Kívánok Nektek! Sok babaesőt jövőre!
Kép

KépKép
charlott

Zazzy, az jó.....!! Mármint ha te is 9-én jössz Arnoldhoz....! :lol: :lol: Én 13,30-ra vagyok beírva, te mikorra ?

Babszika, képzeld, nekem is 8-as a szerencseszámom....! Akkor ezek szerint a 2008 a mi évünk lesz? De jó lenne.....
zsizsik

Lecso: Ez nagyon tetszett! :D

Zsizsik: Akkor valószínűleg utánad jövök! 14.00 :wink:

Én még leszek ma, sőt, még pizsamában vagyok :oops: Férjem nappalos, 6-kor jön haza, nyugis szilveszternek nézünk elébe(ennek pár hete még nagyon nem örültem, de már nem igazán bánom.) Úgy megfigyeltem, hogy nekem napról napra változik a hangulatom. És valószínűleg mihelyst felkelek, eldől, hogy milyen kedvem lesz. Ez azt jelenti, hogy teljesen kiszámíthatatlan vagyok??? :shock:

Na megyek, főzök valamit...

Kép
Kép
zazzy

szoriagi,vagyunk. sokan :) és leszünk egyre többen!!

zsizsik,nem jelentkeztél!!!!! remélem mostmár ránk fogsz érni ám!!!!! vár a hintaszék és zsuzsi :wink:

búék mindnekinek!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Valószínűleg már én is csak az új évben jövök. Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

(nekem a 13-as a szerencse számom... :? )

Kép
mamint

Mindenkinek boldog,babákban gazdag új évet kívánok!! :D

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Zsizsik!

Nagyon irigyellek ezért a megnyugvásért. Én azt hittem, h. Gergő születését követően a kistesóre már nem fogok ennyire rágörcsölni. Aztán mégis. Köszönhető mindez a támogatási rendszernek. :evil:
Gyere sűrűn!

Backa, Mniki!

Ti is jöhetnétek már!!!!!

Szoriagi!

Nézz be az eggyel feljebbi topikba!
Miket olvastál eddig?

Babszika!

Nekem a 15 a szerencseszámom. Akkor ezt most megszívtam? :twisted:
2015-re már nem terveztem babát. :lol: Nehem ahakarok addig várniiiiiii!!!!! :twisted:

Zazzy!

Amíg csak kiszámíthatatlan, addig nincs baj, majd ha már beszámíthatatlan is........ :wink:

BUÉK mindenkinek! Babaesőben és zebrás tesztekben gazdag új évet kívánok!

rambóka

Kakis pelenkákban, bébiüvöltésben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Vendég

rambóka!
ez gáz :? dehogyis!!!!! :lol: :lol: :lol:

nekem a 8 az egész életemet végig kíséri. szül. dátum, taj szám, tel szám, útlevél...... emiatt reménykedem! (és mert egyre szebb a görbém :wink: )
de neked is megszavazok (legalább még) egy bébit 2008-ra, ok? :roll: :lol:

mamint!
én lecsúsztam róla.
pedig anno péntek 13-án születtem volna 8) de 5 nappal hamarabb, jan. 8-án tett le a gólya

babszika

Kakis pelenkában és gyereküvöltésben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Vendég

Vicky, nekem más eszembe sem jutott, csak a Kaáli, én alapból magáncéghez szeretek menni és nem kórházi fílinges magáncéghez, meg alahogy amikor játam tornára, sok bmcs nem volt oda, és átpártolt a Kaáliba. Én Krizsa drhoz jártam, de ott bárki szuper!
Vendég

Krizsa nekem is jó lett volna, hozzá jártak a kollégáim is,csak állítólag olyan sok betege van most,hogy nem fogad újakat. Meg nekem egy kicsit drágának tűnik a Kaáli, de lehet, hogy mi is ott kötünk majd ki. Köszi a válaszokat és jó babázást.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Rambóka, Mamint!

Tessék új szerencse számokat választani! :D
Térejtek át átmenetileg Ti is a 8-asra. :lol: Szerintem a kedvenc számok nem fognak megsértődni az átmeneti nélkülözés miatt!

Zazzy!

Furi kicsit ez a nap, minden olyan normális, de mégsem az. :D Tudom hogy megyünk a baráti körünkkel szilveszterezni és bár nagy bulira nem kell számolni, meg egyébként sem vagyunk dajdajozós fajták, de mostmár tudom hogy egyetlen korty alkoholos valamit sem fogok meginni. Nem mintha korábban nagy alkesz lettem volna, de most még annyi italozás sem lesz. :D Nekem vigyázni kell MAGUNKRA, vagy mi... :lol:

Apa most kezd asszem magához térni. :lol: Reggel végignézte velem ahogy nagy lassacskán bezebrázódik a kontrol teszt, azóta szeretgetve, ölelgetve, pocak simogatva vagyok. :lol:
Ma a nap kérdése az volt hogy "Tényleg akkor kis pocok készülődik odabenn?". Hámondom, ja... :D:D Ezek tök jó élmények. :D
Meg ma egész nap ugratjuk egymást, ő a korlátok nélküli szekszel, én meg azzal hogy most aztán vége mindennek, 9 hónapig rá sem nézek férfilag. Megyek táppénzre, lefekszek és 3szoros adag kajákat fogok enni és naaaagy valagat növesztek. :lol:
Tegnap előszedtem a száz éve vásárolt terhes naplót és megtörtem a "szentséget", elkezdtem írni bele. :D

KÍVÁNOK OLYAN ÚJ ÉVET, AMILYET TI SZERETNÉTEK!
Készítsetek számvetést, a rossz dolgokat dobjátok ki, a jókat tartsátok meg az új évre is! Jövőre megkergetjük a zebrákat! :wink:

Monee

Monee

monee85

Kép
Midenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép Kép