Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska - Köszi a bókot :) bele is pirultam :oops: :oops: :D
Nézem ám a görbédet én is ..
Hááát, ez nagyin esélyes!!!! Szorítok :)
És hát a megérzések szerintem nem csalnak .. tuti ott lapul a picike, vigyázz magadra, és nyugalom, had kapaszkodjon meg erősen a drágaság :)

Nóci
- A félidős ultrahang szerint kislányunk lesz, aminek nagyon örülünk - óriási a boldogság!!! :D :D :D
Azért mielőtt 100%-ig beleélném magam, megvárom, hogy most, a januári UH-n mit mondanak .. remélem megerősítik, hogy kislány :)

Tappancs
- Te, mint 12 hetes kismami, hogy érzed magad? Nőtt már valamit a pocid? Emlékszem, nekem a 16. hétig semmi nem látszott :shock: :shock: ... aztán mi lett belőlem :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot :lol: Aranyosak vagytok :D

Kismamik: Vigyázzatok magatokra ti is :!: :!:

Szösszenet: A derekad nem rendetlenkedik mostanában?

Tappancs: Veletek minden rendben :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Megjöttek az első piri csöppek :? :? NAgyon gonosz tőle.... viszont annál közelebb kerülök így a következő PÉ-hez :lol: Ami viszont izgalmas dolog :lol: Szóval irány szerda reggel a dokim.... vérvétel.... :roll: :roll:

Képeslap

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lányok!Mindenkinek nagyon boldog, békés, szerencsés, sikerekben és persze gyermekáldásban gazdag ÚJ évet kívánok B.Ú.É.K.

Kép

Kép

Kép
nócika

“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.” (Buddha)

Ezt a három boldogság-tényezőt kívánom az összes itt megismert kismaminak, leendő anyucinak :)

Nagyon Boldog 2008-as évet kívánunk!

A&Sz&A

Kép
szösszenet

Zsuzska - Kár .. pedig azt hittük .. :evil: .. de majd legközelebb :D :wink: :) (Szorítok non-stop)

Köszi az érdeklődést!!! Nagyon jól esik!!
A derekam hol így van ... hol úgy :)
Nagyon optimistán állok hozzá, így mindig kimászo belőle :D
Most pont szinte tünetmentes :) Annyira örülök ennek :D
Már csak azért is, mert a dokik azt jósolták, hogy ilyenkor már javában beáll a szenvedés ..
Ahhoz képest el tudok menni bárhova .. csak egy fél óra - óra séta után már érzem, hogy fáj .. de pihentetem, és megnyugszik :)
Remélem kellő figyelemmel és óvatossággal a szülésig kihúzom így :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Sok szép egészséges babát kívánok és persze békét, nyugalmat, egészséget Mindenkinek.

Szösszenet, kitartás, nekem most a harmadiknál teljesen elmarad a derékfájás, én csak levegőt nem kapok.
Anikó

[img:aa410caced]http://img34.glitterfy.com/315/glitterfy-flpbk9080522327334.gif[/img:aa410caced]
[img:aa410caced]http://lbym.lilypie.com/Ev7Sp1.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb5m.lilypie.com/xRzrp2.png[/img:aa410caced][img:aa410caced]http://lb3m.lilypie.com/Ypxcp2.png[/img:aa410caced]
kissani

Sziasztok Lánykák!

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést jól vagyunk igaz most totál náthában, az orromig nem látok el :( . A hasam akkora mint egy hordócska de szeretem mert az enyém :). Voltunk dokinál mindjárt ide másolom:
[quote="tappancs28"]Sziasztok Csajocskák :P !

Igaz kihalt a topik, de most van időm írni. Voltunk a 12-hetes ultrahangon ahol a doki bácsi megnyugtatott minden rendben van a kis pocaklakóval :wink: . Nem kell paráznom dobog a szívecske ezerrel,megvan az összes ujjacska, tarkóredő vastagság rendben van :) ,nózi csont helyén gerinc stb.....minden ok. Ez a legszebb ajándék és képzeljétek, hogy az első mozgást 27-én megvolt délelőt 9-10 között. Nos micsoda ügyi kis aprónép lakik bent? S mikor vizsgálódott dokibácsi jófej módjára rúgott folyamatosan az ultrahang fejére. Nem tetszett neki, hogy leskelődünk :twisted: .Mindenkinek minden jót, mostantól készülök aszóbelimre 7-én vizsgázom remélem sikerül majd szurkoljatok :lol: . Utána már jövök rendesen a topikra nem úgy mint idáig.
Pussz mindenkinek sok-sok zebrát míg nemvagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska nagyon sajnálom de kiváncsi vagyok mit mond erre az orvosod.
tappancs28

2008-ban ezer áldás érjen,öröm és szerencse kisérjen!
Bú és bánat Titeket elkerüljön, gondoltotok, vágyatok, álmotok teljesüljön!

Régi topik lakó!!!!!

Hozzon szerencsét mindenkinek a 2008 év !!!!!!!!!!!

BUÉK!
Vendég

Boldog Új Évet!

Kép
blani28

BUÉK mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Mindenki eltünt? :evil: Pintyus , Zsuzska? Szösszenet? Lei és többiek mi van veletek? Mért halt ki a topik gyerekek?
tappancs28

Sziasztok!

Mindenki eltünt? :evil: Pintyus , Zsuzska? Szösszenet? Lei és többiek mi van veletek? Mért halt ki a topik gyerekek?
tappancs28

Én itt vagyok :)
Velem semmi extra nincsen most .. növögetünk :)
Kicsit lefárasztott a család az ünnepek alatt .. be vagyok sokallva az okoskodással meg a baba-várás témával :D :lol:

Többiek?
Hogy alakulnak a dolgok?
Lei-t én is hiányolom ám!!! :D

Kép
szösszenet

nagyon boldog egészségben gazdag zebrás pocakos új évet kívánok mindenkinek. :lol:
erzsebet0312

Szép napot mindenkinek!

Bocsi, hogy eltűntem, de ma vizsgáztam pedagógiából.... ötösre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna: nagyon tudsz :lol: :lol: gratula
erzsebet0312

erzsebet: Köszike.... muszáj volt..... azt húztam, amit szerettem volna :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska Te mázlista :lol: !Gratulálok én meg kaptam egy kis időt :) hétfő helyett pénteken szóbelizünk:)
Majd szurkoljatok! Na megyek tanulni mindenkinek sok puszka!

Szösszenet megtudlak érteni :)
tappancs28

Szia Zsuzska!! Nagyon gratula a tegnapi széperedményes vizsgádhoz :!: :!: :D És ahogy annak lennie kell ebben a honapban eredményes vizsga következö honapban eredményes kétcsikos teszt otthon!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Köszi a gratulákat :lol: :lol: :lol: :lol: Legalább most ebben legyek szerencsés :wink:

Nóci: A próféta szóljon belőled 8) :shock: 8) :shock: Hétfőn megyek dokihoz :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska - Ugye még nem jött piri? :wink: :D :D :D
Írtad, hogy jan. 5-6 .. most már 6-odika van ;) :D

Tappancs
- Köszi :D Biztos te is érzékeled már ezeket a tüneteket .D :D

Kép
szösszenet

sziasztok Lányok!
megjöttem :)
eddig szabin voltam, és nem tudtam netezni. Nagyon nehezemre esett elindulni reggel a melóba, mert úgy megszoktam már a pihenést otthon.

Viszont a jó hír, hogy úgy néz ki pocaklakóm van!!!!!!!!!!!!!
Már csináltam két tesztet, mindkettő jó erős két csíkos volt. És hát az iszonyatos hányinger egész nap, sőt hányni is szoktam rendesen.
Szóval szerintem már BIZTOS!!!
Ma hívom az UH-t időpontért, mert a héten el akarok menni vizsgálatra mindenképpen.
De persze nem mondom, hogy nem félek, hogy minden rendben lesz-e......azért ott van a és a 13. hétig valószínűleg itt is lesz a kisördög, hogy van-e szívhang, meg mindene megvan-e a babónak...stb.
A hír amúgy minden családtag és ismerős számára még TITOK, nem akarom elmondani nekik a 13. hétig. Biztos, ami biztos alapon.
De Ti kivételek vagytok, mert mi együtt izgulunk már a kezdetek óta.
Mindenkinek BUÉK, és remélem hamarosan Ti is zebrásodtok!!!

Puszi. Lei
lei

Lei - Én Nagyon Nagyon Gratulálok Neked!!!!!!
Hipp-Hipp Hurrrrráááááááááááááááá :!: :!: :!: :!: :!:
Annyira örülök :!: :!: :D :D :!: :!: :D :D :!: :!: :D :D
Biztosan minden rendben lesz!
Jajj de jó .. közös baba-tologatás :D :wink: :wink: :wink:

Kép
szösszenet

szia szöszi!
nagyon csini vagy, és a ruhád is tök tetszik :)
Nálad remélem minden OK!!
Hát igen, jó lesz majd a környéken sétálgatni, meg majd adhatod a tanácsokat, hiszen Te fél évvel előrébb tartasz :lol:
lei

Köszi :D
Úristen .. belegondolni is durva, hogy már fél éve itt a Pici a pocakomban :D
Velünk elvileg minden rendben .. nagyon sokat rugizik a GYerkőc odabent :D Szereti a simogatást, a gyengéd masszírozást .. arra mindig kitolja valamijét :D
Apuci hangjára pár percig megilletődik .. nagyon figyel .. majd gátlástalanul arcon rúgja :D :lol: :lol:
Annyira cuki - imádjuk :D
Remélem összejön a hónapban, és meg tudjuk őt lesni 4D-n ;)
Anyagiakon múlik .. de azon vagyunk, hogy beleférjen :)

Kép
szösszenet

Bocsi, hogy megkérdezem, de szerinted mehetnék a Te dokidhoz vizsgálatra? Annyi jót írtál róla, meg hát én mindenképpen a Szent Imrében szeretnék majd szülni, ha lejutunk odáig.
A dokid adatai megvannak, mert régebben már elküldted. Szóval?
De még az is lehet, hogy bemegyek a kórházba és ott választok valakit, vagy megkérdezem a recepción, ki ajánlanak, aztán majd meglátjuk.
lei

Szerintem mehetsz hozzá .. miért ne mehetnél? :D
Még az elején ismerkedj meg vele, mert ha neked nem jön be a stílusa .. akkor tudsz mást választani.
Én azért is szeretek hozzá járni, mert nincs nála tumultus .. van ideje a betegekre :)
És van magánrendelője is, ha úgy adódik ..
Egyszer mindenképp el kell menjünk oda is, amikor leszerződünk, és kitűzzük a császár időpontját.
Én régebben is mondtam, hogy nekem pl. fontos, hogy fiatal legyen és jó humorú .. lehet ez az én perverzióm :lol: :lol: de így kicsit könnyebben viselem a vizsgálatokat ..

Kép
szösszenet

lei: hatalmas gratula neked volt hogy barnás volt és mégis zebrás lett???? puszika szössz: remélem már nem fáj a derekad :lol: :lol: én január végén megyek hsg-re
erzsebet0312

Szia Lei! Öszintén gratulálok neked!

Kép

Kép

Kép
nócika

erzsi: igen, nekem a műtét után egyszer megjött, aztán rá két hétre barnázás, és azóta nem jött meg. Én a barnázástól számítom a babót, úgyhogy szerintem most vagyok a 7. hétben. Az előző terhességéemnél is kb. ekkor kezdődött a nagy hányingerezés.
De aztán lehet, hogy meglepetés ér majd az UH-n a kort illetően. Nem tudom. Mindenesetre nagyon izgulok. :?
lei

szöszi: egyszer néztem a neten a Te dokidnak a rendelését, és ott úgy nézett ki, hogy már hetekre előre le vannak foglalva az időpontok hozzá. Vagy ez nem így van? Csak a neten írnak mindenfélét összevissza?
lei

Én telefonon szoktam bejelentkezni .. vagy ha megyek vérvételre, mint pl. holnap is, akkor személyesen a földszinten ..
1 hétre előre lehet kapni időpontot .. sosem volt ezzel gond :shock:
Hívd fel őket, és akkor szerintem még jövő hétre is beférhetsz ;)

Kép
szösszenet

köszi, de az UH után még a saját dokimhoz megyek vissza, aztán majd meglátjuk, hiszen nála úgysem szülhetek :)

sikerült bejelentkeznem UH-ra csütörtök délre. Nagyon-nagyon izgulok.
lei

Sziasztok!

Mindenkinek puszika és örülök annak, hogy újabb pocaklakó van a topikon.

Lei :

Őszintén örülök főleg mert lelkiismeret furdalásom volt, a barnázás ill. nincs baba de a tünetek stb. s én néztem meg, hogy elvileg terhes de mégse stb.

Szöszi:

Nálam is mozog a törpe meg persze mindenk nyüzsög stb. Gyerekek már elnevezték és kkimondatott, hogy" tuti fiú lesz anya!!!"
Hát nevet is adtak neki: Dávid Kristóf
A férjem már megálmodta, hogy fiú tehát lányt már el se fogadunk :lol: . Nos mit szóltok hozzá?
Amúgy ma voltam sebészeten mert sikerült akkorát perecelnem amekkorára sikerült megnőnőm s kifordult a bal bokám :(.Hát mit mondjak imádkozásból jeles vagyok :oops:

mindenkinek puszi mennem kell feküdni mert fáj így alábam .

Vigyázzon mindenki magára!

Pintyusról tudtok valamit?

Sziasztok
tappancs28

Sziasztok!

Lei: Hatalmas gratula nektek :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot és eészséget!!!!!

Szösszenet: Sajna nem jött össze :( :( :( Lassan túl vagyok pirin. Most jöhet a stimulálás....holnap megyeka dokimhoz megbeszélni a részleteket.....ez van, majd egyszer csak nekem is lesz szerencsém....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzsa! Rég nem dumcsiztunk! Mi zu van veled!

Kép

Kép

Kép
nócika

Semmi különös.... vizsgaidőszak :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pénteken vizsgázaom művelődéstörténetből... addig még le kell gépelnem a szociológia dogámat,meg kell írnom az olvasásszociológia dogámat és meg kell tanulnom 16 tételt.....ja és migrénem van :? :cry: :? :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Az nehéz! :? Nálam tegnap járt a mikloska ugyhogy nincs kis baby :cry: :cry: :cry: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Te szegény :cry: :cry: :cry: :cry: Sajnálom.....hát nálunk sincs, de lassan én már túl vagyok pirin.....holnap doki, megbeszéljük a stimulálást :roll: :shock: :roll: :shock:

Nálatok mit mondtak az intézetben???? Mikor lesznek leleteredmények?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóci, ne haragudj, de megyek ágyikóba.... szétesik a fejecském.... de holnap már jobban leszek itt a gépnél.... te mikor leszel?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

lei: milyen műtéted volt ha megkérdezhetem??????
erzsebet0312

erzsi: a műtétet igazából a terhesség műszeres befejezésére értettem, vagyis egyészségügyi kaparást csináltak, mivel nem indult meg magától a vetélés, a magzat a 8. héten halt el, de a 12. héten az UH-n vették csak észre, úgyhogy mindenképpen így kellett megoldani a dolgot :(
lei

kuzsanna: sajnálom, hogy ennyi tanulnivalód van, nem irigyellek. Ilyenkor visszagondolok, hogy milyen volt a diploma előtt a suli és nagyon-nagyon örülök, hogy már vége van :) Nem bírnám ki most mégegyszer az egész főiskolai mizériát.
Szóval drukkolok, hogy siekrüljön minden vizsgád.
Egyébként mikor lesz vége a sulidnak végleg?

Mi már akkor próbálkoztunk, mikor még suliba jártam, és valószínáleg azért nem jött össze a baba, mert nagyon sokat stresszeltem akkoriban a suli miatt. Aztán júniusban meglett a diplomám, lenyugodtam teljesen, és júliusban már terhes is voltam. Szóval biztosan számít, hogy mennyire van jelen a stressz az ember környezetében.
lei

lei: köszi
erzsebet0312

Lei: Hát nekem ez az első félévem, úgyhogy még hátra van 5...és még ebből is három hét :cry: Köszi a drukkolást :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lei!
Őszintén gratulálok Neked, és nagyon örültem a hírednek! Ne izgulj, nem lesz baj! Ilyenkor a természet javít mindent... :wink:
(tudod írtam már, nekem is májusban volt missed ab-m, első baba volt)
Nekem is volt barnázásom az 5. héten ezzel a babával. (akkor már tudtam, hogy van babó) De aztán hála istennek nem lett semmi baj! Pár nap alatt elmúlt.
Drukkolok!

Kép
gabo001

szia gabo! :)

köszi a bíztatást, azt hiszem rámfér.
Ma egy kicsit elromlott a kedvem.....reggel párommal beszélgettünk és mondtam neki, hogy görcsöl a hasam, mert most kellett volna megjönnie, és gondolom emlékszik a szervezet még, és úgy csinál mintha. Erre fejtegetni kezdte, hogy ő nem érti ezt az egészet, hogy amikor kellett volna akkaor nem jött meg sokáig, most meg mikor nem kéne, akkor meg ez van. Végül kinyögte, hogy szerinte túl korán lettem megint terhes, várni kellett volna még legaláb egy évet a műtét után, meg hogy ő úgy érzi, hogy én még nem voltam illetve vagyok teljesen jól fizikailag és aggódik, hogy nehogy megint vetélés legyen a vége a dolognak.
Na gondolhatjátok, milyen jó kedvem lett ettől. :x
Miért gondolja minden férfi, hogy a terhesség csupa derűs dolog, és hogy az biztos rosszat jelent, ha hányok, szarul vagyok, fáradt vagyok....stb. Egyszerűen kiakaszt ez a mentalitás..... :evil:

Úgy irigylem azokat a párokat, ahol a pasi is várja a babát és izgul és szeretettel aggódik meg ilyenek. Nálunk inkább azt érzem, hogy egy szürke hangulatráteg lebeg a levegőben, egyáltalán nem tudom élvezni a terhességetemet, főleg, hogy párom kitalálta még a műtét után, hogy ha újra sikerül, akkor ne mondjuk el senkinek a dolgot a 13. hétig. Hát neki könnyű, de én meg megőrülök, hogy nem beszélhetek a barátaimmal, vagy a családommal erről. Mindent magamba fojtok és csak itt a fórumon tudom kiadni magamból a felgyülemlett érzéseket.
Nagyon nem szeretem ezt az időszakot és annyira szeretném, ha már a 13. hétnél tartanék és minden rednben menne. :cry:

bocsánat a kirohanásért, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.
lei

Lei!

Puszi a hasadra ne légy szomorú,tudom ez így rossz neked de a párod óvatossága is érthető.Bocs, hogy ezt mondom de szerintem ezt valamennyire megérthető viszont a párjaként nehéz elfogadni gondolom.
Légy erős puszka
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?