Új privát üzeneted érkezett!

Huh csajok
Volt egy szörnyű álmom az éjjel....majdnem elbőgtem, magam amikor felébredtem és sokáig nem mertem elaludni, nehogy folytatódjon....
Elkezdtem éjjel vérezni és amikor kimentem a Wc-re elfolyt a magzatvíz. A kórházban kötöttem ki, de sikerült megállítani a folyamatot és nem szültem meg....kicsit korai lenne még. Most azon parázok h még se orvosom, minden bizonytalan és mi van ha megtörténik....
Apa ma melózik és megpróbál dokit keresni, éppen nyomoz.

Kép
Kép
Kép
thymi

Adri
A helyedben én addig nem vennék Levinek cipőt, amíg nem jár stabilan. Úgy értem h kb 1 hónap kell még az első lépésektől. Addig hagyd mezitlábaskodni. GYopival annó így csináltam, egy ortopéd szakorvos javaslata alapján.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi
sztem mindenkinek van ilyen álma, nekem is volt sokszor.szörnyű volt felébredni, mindent tapogattam - átérzem!!!!

Kép
adrienn021

Adri, nagyobb cipőt sosem szabad venni.
birolili

Estelle
Iwiw-en én is fönt vagyok. Én küldtem GYopinak a meghívót.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Roz
hát ez a torta csodás!Igazán ügyi vagy!Tutti fog tetszeni a lányodnak! :lol:

Estelle
nem kell ám sok marcipán hozzá,ki kell nyújtani vékonyra és ráborítani a kész tortára.Csalóka mi?

Lina
hol kaptatok Lili méretében korit?Naon cuki ahogy áll a jégen,tetszik neki?

Adri
én egy számmal nagyobb pipökét adtam Annára,semmi gond nem volt vele,így tudott nöni benne a lába rendesen.Amúgy nem tom.

Erszényes
hogy vagytok?Szilveszteri hangulat kezd már lenni? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
ez olyan kétélű, cípőreszerelhető valami, hivatalos nevén babyskate. 25-ös alatt sajnos nem lehet kapni rendes korit :cry:
Talán jövőre már jó lesz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Estelle:
37 hetes vagy!Hoppá,tényleg finisben.
Az együtt töltött szabira írigy vagyok :wink: :)

Lili:
micsoda romantikus férjed van :)
Zsófi cica jobban van?

Ser:
Édes Hannus :) Mira is így szokott mesélni.2-3hét múlva jut eszébe :shock: ,én mindig rácsodálkozom,mert addigra én már el is felejtem a dolgokat.
Bicóhoz hamar hozzánő szerintem,lehet már nyárra a mérete lesz.Mira is sokat nyúlt most,egész hosszú lábai lettek :)

Don:
Ez aztán az elhatározás!!Hajrá!Én csak ámulok ilyenkor.Micsoda türelmük van másoknak!Az én idegeim már nem bírnának többet
néha már ezt se :oops: :lol: Lari ma is úgy viselkedett :shock: :oops: :?

Roz:
Ügyi vagy a tortával!Klassz lett,Mirának is nagyon tetszett :)

Adri:
Szerintem sem jó a nagyobb cipő,de a lakásban elég a csúszásgátlós zokni(én Mirára nagyon korán cipőt adtam,nemtudom azért-e de az egyik lába picit befelé fordul :( -pedig szieszta volt.Akkor azt hallottam jobb ha egyből cipit kap,mostmár tudom,hogy nem tettem jól)

Nekem is ma jutott eszembe Pille,Nana, és Balim,hogy mi lehet veletek? :) (Serrel együtt gondoltuk :) )
kazi

Sziasztok!
Roz, a torta meseszép!!!!!!!!
Thymi,nem tudtam,hogy honnan vagy ismi.Fent vagyok én is az iwiwen,Gyöngyösi Vidits Évi,hátha így megismersz,még beszélgettünk is.Én a 16hetes vérvételre vártam,fekete kabátban.
Lili,nem is tudom mit írjak......ez nagyon romantikus!!!
Adri a cipővel még szerintem is várhatsz....
http://siestacipo.hu/help.php?section=jotanacsok
Ezen az oldalon van egy lábméret meghatározó,baloldalt alul.Én mindig ezt használom.Fontos a pontos méret.
Üdv

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Don, akkor igaz, h. a következő szülés fájdalmasabb? Sajnálom, h. ilyen rossz volt a 3. szülésed. :(

Hajni, Neked van Szilveszteti hangulatod? Kinek van? :wink:

Zsófi sajnos szurit kap, ma kapta a 2.-at. Holnap kapja az utolsót. De ez hatásos, végre vmi, mert tegnap és ma már nem volt láza. Remélem ez már végleges gyógyulás. Igaz, még vissza kell mennünk a szurik után a dnőhöz.....

Mi is nézegettük ezeket a gyerekkorikat, de nem vettünk, majd jövőre.

Ugye milyen romantikus? A szüleinek és a testvérének is írt egy szép levelet. :) Mindenki sírt.

Éva, mindjárt mehettek. :) És nemsokára babázhattok. Olyan jó lesz! :)

Roz, nagyon szép tortát készítettél! :)

Dóra, hogy van Andris? És ti? Katika? Sokat gondolok Rád/Rátok! Írj, ha van egy kis időd.
birolili

Thymi,mit csinál a férjed?Mármint mit dolgozik? Ne aggódj,minden rendben lesz!

Geli, gratula Dorkához! Édes kis csaj,h kivárta a Karácsonyt!

Lili, de jó,h jobban van Zsófi, milyen rendes a dokitok,h kimegy! Boti jól van?

Roz, Te megint milyen ügyi vagy! Mit szólt Adri?

Adri, sztem sem kell erőltetnia cipő dolgot, de ha veszel,és 1-2 órát rajta van otthon(tovább sztem nem tűri) akkor sem teszel kárt, különben felpróbálva lábra állítva kell nézni,és sztem sem jó nagyobbat venni-ezen az egy dolgon tényleg nem érdemes spórolni senkinek,mert nagyon sokáig használjuk a lábainkat :wink: .

Lina,és babyskate mekkora?

Kazi, sztem olyan édesek ilyenkor(is),amikor mesélnek,akkor még mérgelődni is elfelejt az ember!

Kép
seriff

Lili!

Ahogy Ser is írta,minden szülés más,van akiből szinte kicsúszik a 3. baba,hát belőlem nem.Le álltak a tolófájások,közben eleve nagyon fájásgyenge voltam,burokrepesztés után 2 órahosszat egy fikarcnyi fájásom nem volt,közben azt hittem szétrepedek,úgy feszített csöppöm buksija,ahogy húzódott lefelé,végén szó szerint szinte saját erőből toltam ki,a fájás kellős közepén elmúlt :shock: felszökött a vérnyomásom az egekbe,láttam dokimat,tanakodik a csaszin,én könyörögtem érte :lol: Végén már mindenki mindent nyomott rajtam :lol: Szóval eda nélkül nem csinálnám mégegyszer.Amúgy mindenki azt mondja áááá,a 3. kipottyan belőled,akivel beszéltem eddig 3 babással,nem éppen ezt mondták. :D De nekem amúgy is alacsony a fájdalomküszöböm,elég rosszul tűröm.
Milyen romantikus férjed van!Enyém is nagyon jó férj,de a romantika nem az erős oldala,de amúgy szuper,így elnézve neki :lol:

Kazi!

Nehogy azt hidd ám,hogy kötélből vannak az idegeim,néha már égnek áll a hajam,azért ilyen rövid mindig,így alig észrevehető :lol: De mikor rájuknézel,vagy egymást puszilgatják,vagy ülünk az asztalnál mindannyian,s hámozzuk a babanarancsokat(mandarin)szóval minden mérget,dühöt feledtet :D Csak kár,hogy mindent szinte eladtam,lég.figyelő,pelenkázó,babakocsi,ilyesmi.

Estelle!

Ezt nem tudom,mitől függ,hogy lesz-e,vagy mikor ilyen segítség itt.
Vendég

Lili!

Írtam pü.-t!
Vendég

...
Vendég

Jaj,sikerült!!!Van vonalzóm!
Vendég

Roz
Adrinak Boldog szülinapot kívánok,milyen sikere volt a tortának?Van fotód róla?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
nekem van Szilveszteri ,buli hangulatom,a Szilvesztert naon szeretem.Naon klassz élményeim vannak róla,és ha nosztalgiázok,akkor felpörgök,várom naon az estét hogy mehessek! :lol: Most már Endre is beleélte magát,lesz kedve,pedig nem akart semmit,itthon pihizni csak.

Sajna a növérem belázasodott tegnap,nem lesz valami jó napja ma sem szerintem.Szerintem átmegyek segíteni neki egy kicsit,remélem nem kapom el.

Don
én csak bíztatni szeretnélek,Endre haverjáéknál a 3-dik baba fél óra alatt meglett,még vágni sem kellett a Mártit,annyit tágult.Remélem így lesz neked a 4-dik babával! :lol:

Estelle
én már sokat gondolok rád,hogy hamarosan babázhatsz,jöjjön ki most már minél elöbb!

Geliékröl tud valaki valamit?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Gadevi
:lol: Igen, így már ismerős vagy! Be is jelöltelek.

Ser
Apa mentős. Miért kérdezted?

Nekem abszolút nincs szilveszteri hangulatom....

Roz
Már akartam mondani h állati ügyi vagy!
A doboznak sikere volt?

Kép
Kép
Kép
thymi

Haladunk a névvel.....már apa kibökött egyet :lol: majd még faggatom. Csak az az érdekes h nyáron még ez sem tetszett neki...kicsit hosszú hatásszünetre van szüksége....

Sajna a Levéd kiesett, de tetszik neki a Levente (na ez nem lesz, pedig tetszik, csak most elég gyakori név lett) meg a Nimród (ez nem tetszett neki a nyáron még; most meg én filózok rajtam nert magyar nevek akarunk, de vitatott h most ez bibliaiv magyar?)
Meg most h Zséda is így hívja a kisfiát, tuti h divatnév lesz....pedig nekem sokkal hamarabb tetszett :oops: :roll:
Szóval nálam még bent van a Nemere.
Gyopit most kérdeztem meg h h hívják szerinte az öcsit?-Mimo-jött a válasz :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Seriff,
ez a babyskate 20-28 között állítható, nagyon egyszerűen, egy kis füles csavarral.
Csináltam neked téli Balcsis képeket, ha Lili engedi, majd felteszem. Nem lett az igazi, mert reggel elkezdett szakadni a hó, és befedte a befagyott Balatont, így a jégből csak hó látszik.

Szilveszterünkre kíváncsi leszek, Szláva tegnap óta lázas, semmi mást nem csinál, csak fekszik az ágyban, és olvas, Lilit is vittük este Almádiba az ügyeletre, 39,5 volt a láza, vírusos torokgyulladása van. Van itt az üdülőben egy 3 év körüli kislány, már tök betegen jött ide a nagyszüleivel, és símán behozták a játszóházba. Hát nem Lili az egyetlen, akit másnap vinni kellett az ügyeletre...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff, a képek...
Kép
Kép
Kép
Kép

És a kontraszt, ugyanaz a hinta nyáron...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

De jók a képek,még én sem láttam télen a Balcsit.Szegénykéim,akkor nem igazán jó a szilveszteretek :( Jobbulást csöpp Lilinek,s Szlávának is!Az tök jó,ha így elviszik a gyereket,mi sehová nem visszük,ha betegek,főként nem gyerekek közé. :(

Thimy!

Én a Kadosa névbe voltam beleszeretve,de az a Diessner-hez abszolút nem megy,így Erik lett volna,ha fiú lesz Noémi. :) Hunor,Csanád,Bende? :roll: Ezek nagyon szép nevek szerintem,ami menne a vez.nevetekhez is.

Hajni!

Jobbulást tesódnak,tényleg ne kapd el,ha lehet :) Ebben nem hiszek,hogy nekem ilyen szerencsém lenne a szülésnél,ezért várok,hogy bevezessék az edát :lol:

Ser!

Nekem sem jutott volna eszembe az eda soha,főként azért,mert a gerincbe adott szuritól a víz is kiver,de megváltozott a véleményem Noémi születése óta :D

Nagyon Boldog Új Évet kívánunk mindannyiótoknak!
Vendég

Lina
meseszép a Balcsi még ilyenkor is.Én naon szeretem ,csak kár hogy naon drága lett.

Thymi
nem rossz nevek,kérdezd meg a pocaklakótól tetszik e neki.Én mikor azt kérdeztem hogy az Anna hogy tetszik neki,kidomborított,na,akkor mondom az lesz. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz!

Adrinak Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!
Vendég

Lina
el is felejtettem,jobbulást Szlávának,Lilinek,hát,lehet ágyban fekve mentek az új évbe?Izzadva,de gyógyulóban.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Lina
Nagyon jók a képek :) NEkem korcsolyázó Lili tetszik a legjobban :) Nagyon aranyos :)

Kocsisandi
A Hofman János utcán van a bambino :) ( öszinte leszek a nekem sem mondott előszőr semmi én mindenhol eltévedek :oops: :lol: ) a Magyar Ilona általános iskola és Máltai szeretet szolgálat van még abba az utcában .
geliékről tudsz valami ujat ? jól vannak ?

Lili
nagyon aranyos Gábor ez ám az ajándék :)

seriff
Bicós Hanna nagyon édes :)

don
nagy -nagy család :D :D ez tetszik hát hajrá :)

estelle
Adri 30. án születtet hajnalban :D emlékszem rá hoyg 29.Nikivel voltunk a házi orvosnál mert tüdőgyulladása volt és 4,5 órát váártunka dokinál és addig fogtam akezemben olyan beteg volt du már el is ment a nyák dugó aztán 1/2 12 kor mentünk szülni és Tibor meg reklamált hogy nem tudnám csak egyszer napközenre időzíteni a szülést :lol: :lol:
de jó is volt :) a tortához 1 kg marcipán kelett :) belseje fekete erdő volt nagyon volt :)

Adri
Nem tudom mikor tudunk már véágre össze futni hosszabb időre :) mennem kell a munkhelyre intéázni az eü .kiskönyvet menni kell tüdőszüröre ántsz mintát leadni kiváltani a munkügyikp . egy alkalmi munkavállaló könyvet ... szóval most az elsó pár hát erről fog szolni :( :( de összehozzuk :)

Én is hiányolom Balimot nanát és pillét merre vagytok ?

Torta
Hát nagyon el volt varázsolva a csajszikám :) tetszett nekei nagyon meg mindenkinek

Doboz
nem is tudom ki kérdezte a multkor magát a dobozt a mári utcai hobby kellékesben vettem 1500 vagy 1600 forint volt Nikinek nagyon tetszett kapott bele sok karkötöt nyakláncot az is nagyon nagy siker volt :)

anyi mindenkinek akartam még irni úgy levagyok maradva mindenkinek válasszal de van mit romtalanitanom a tegnepi 22 ember után meg az 5gyerek után ... du meg jönnek a barátnőmék.

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina, gyönyörű, hű de szeretném élőben is látni!
Még 1 kérdés a babyskate-ről:hol vettétek? Bár Hannánál a síelésre is kíváncsi leszek :shock: :D ....
Lilinek és Szlávának is gyors gyógyulást! Hármasban vagytok?

Thymi csak azért kérdeztem, ahogy írtad,h dokit keres, ezért gondoltam, h eü-s körökben dolgozik. Minden oké? Remélem ma nem volt rossz álmod!

Don, én is így gondolom,amíg semi gondom, könnyen beszélek :wink: :D !

Hajny, és hol szilvesztereztek?

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, olvasok ám, csak hát az írás.... :roll:

Először is nagy gratula Gelinek a Dorka babához!Ahhoz képest, hogy ennyivel előbb jött, teljesen rendben vannak a méretei. Nem elszámolás volt itt?

Roz, Adrinak boldog szülinapot utólag is! Nagyon klassz a torta. De 1 kg marcipán?? (egyébként imádom)

Szépek a karácsonyos, Hanna-bicós, Balcsis-Lilis képek. Én sem volam még a Balatonnál télen. Nagyon szép lehet.

Lina, jobbulást nektek!

Nagyon szép karácsonyunk volt, olyan igazi boldog, szeretettel teli. Az előkészületeket kicsit beárnyékolta, hogy nagyon lebetegedtem, de karácsonyra kikúráltam magam. Szorgalmasan használtam a lányok cseresznyemag párnáját többek között.
Első napon anyuéknál voltunk tesómékkal, rokonokkal. Második napon jöttünk Kőrösre. Itt is családi összejövetelek, beszélgetések, nevetés, gyerek zsivaj.
Pénteken pedig megtört a jég és először próbáltuk ki, hogy Orsi hogy' bírja anya nélkül éjszaka. A lányokat itt hagytuk a mamánál mi pedig hazamentünk (én végig bőgtem az utat :oops: ). A nappalok nem voltak kétségesek, hiszen ha itt vannak a lányok, akkor csak körülöttük forog minden, de az éjszakától nagyon tartottam. Szerencsére nem volt semmi sírás, egy kis meséléssel, vízivással beérte Orsi.
Most újra itt vagyunk, bújunk egymáshoz mindannyian :D Baátkozunk szorgalmasan :D
Jó volt egy kicsit kettesben lenni, de nagyon nehezen találtuk fel magunkat először az üres lakásban.

Hajni, tök jó, hogy ennyire lázba jössz a szilvesztertől. Belőlem semmi extra érzést nem hoz ki. :roll:
Talán, ha előbb kipróbáljuk, bírja-e Orsi nélkülünk, terveztünk volna valamit mi is.

Nagyon boldog új esztendőt kívánok nektek!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille, egyszer el kell kezdeni! A jövő szilveszter már tuti bulis lesz Nálatok is, tavaly még mi is itthonültünk, most meg...Hanna Anyukáméknál van, tegnap du óta,hiányzik is,h nem jön- megy,beszél, de egy kicsit jó is volt pl tv-t nézni este,égetni a villanyt, stb....de már várom, h holnap hozzák,és apukám már küldött friss mai képeket :D .

Kép
seriff

Seriff,
ez a babyskate dolog nem volt egyszerű, már tavaly is kerestük, nem találtunk sehol, most Veszprémben a Stop Shop-ban lévő Intersportban találtuk ezt az egy db-ot. A veszprémi műjégen találkoztunk egy családdal, kérdezték, hogy hol vettük, mondtam, hogy hol, ők mondták, hogy tegnap voltak, de nem volt. Mondtam, hogy persze, mert tegnapelőtt elvittük az utolsót :lol:

Család már egész jól van, most azt csinálom, hogy ha elkezd felmenni Lili láza, akkor semmi lázcsillapító, hanem öltöztetem, és viszem ki a hidegre. Eddig bevált. Este mondta az ügyeleten a doktorbácsi, hogy sokkal hatásosabb, és tartósabb, mint a lázcsillapító.

Olyan szépen esik itt a hó....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz:

Adrinak boldog születésnapot kívánunk!!! :D

Betegeknek jobbulást!

Bulizósoknak jó szórakozást!!!Mi a szomszédba megyünk amíg bírják a gyerekek,aztán hazajövünk......aztmondja a szomszéd,ha lefektettük a gyerekeket majd visszamegyünk :shock: (Pedig nekik is van 1 másfél évesük).....nem vagyunk egyformák.
kazi

Sziasztok!

Roz
örülök hogy tetszett a torta Adrinak,majd küldök még ötletes fotókat tortáról.

Pille
na eljön majd lassan az az idö mikor majd sürün lesztek kettesben apával,én is naon hiányolom mikor nincs itthon Anna.Kicsit azért jó is.

Erszényeséknél házibulizunk,már naon várom,tutti jó lesz,gondoskodom róla! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kép

Nagyon Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser, nem jön ki a doki, én vittem Zsófit ki az iszáki úti ügyeletre. De lehet, h. mennünk kell mellkas röntgentre, mert még nagyon köhög, és nem szeretnénk, ha tüdőgyulladása lenne...... a röntgen kimutatja, ha tüdőgyulladása van? Mert ez az ügyeletes dnő azt mondta, hogy nem mindet lehet hallani ezzel a hallgatóval.

Hajni, jó bulizást Nektek! Nekem sincs szilveszteri hangulatom. Itthon, a nappaliban fogunk szilveszterezni apával.

Roz, de jó, hogy így tetszett a kis doboz! Boldog születésnapot Adrinak! :)

Nekem is néha jólesne kicsit csak kettesben apával, de majd eljön az az idő is.......

Don, köszi pü-t. Értem, hogy miért kérnél edát. :wink: Nem semmi!

Pille, írok Neked is. :)

Lina, nagyon szépek a képek! Jobbulást nektek! Hasonló volt a mi vírusunk.....köhögés, fejfájás, magas láz. Zsófinak semmi sem vitte le...és még midig köhög....hát nem tudom mikor lesz már vége. :(
birolili

Kazi, nektek is jó bulizást!

Pille, ügyesek vagytok! És örülök, h. ilyen jó volt a karácsonyotok! :) Az egyik ismerősöm azt mondta, h. bele kell dobni a gyerekeket a mély vízbe, szülők nélkül...nálatok is működött.....

B.u.é.k. mindenkinek! :)
birolili

Sziasztok!

Mennyit irtok! :D

Gelinek mar gratulaltam, de itt is minden jot kivanok Nekik! :wink:

Roz, Adrinak boldog szulinapot kivanok!!! Gyonyoru tortat csinaltal neki!!!
Kép

Lina, jobbulast Szavanak!
Tenyleg nagyon szep igy telen is a Balaton!:) Lili nagyon edes a kis korival! En nagyon nagyon szeretek korizni, de mar evek ota nincs korim. Majd ha Katika nagyobb lesz kicsit, akkor beszerzek es megyunk mi is korizni.
A karacsonyi kepek is nagyon jok, en a trambulint szurtam ki.:) Jo kis ajandekokat kapott Lili.:)

Adri, mi ugy szoktunk Katinak venni cipot, hogy hatulra meg beleferjen az ujjam. Baromi nehez eltalalni zart cipoben, foleg teliben, hogy mennyire kenyelmes a gyerkocnek. Otthonra boven eleg ha dupla zokniban van!

Lili, koszonjuk az erdeklodest. Jol vagyunk (a betegeskedest leszamitva), Apa mar ket hete itthon, olyan kar, hogy mar nem sokaig tart a szabija. Konnyu megszokni a jot!:)

Pille, teljesen megertelek. En meg nem mertem Katit a nagyszulokre hagyni, pedig lehet hogy kellett volna meg Andris megszuletese elott. Klassz, hogy Orsival minden rendben volt. :D

Sajnalom a sok betegeskedo gyereket!:( Katinak penteken 39, 4 volt a laza, tuszos mandulagyulladas. Most mindketten kapjak az ab-t. :cry: Szerencsere mindket gyerkoc hangulata jo.

Hajni jo hazibulizast!:) Kepek keszulnek majd?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili, drukkolok, hogy ne legyen tudogyulaja Zsofinak. Szegenykem!
Botika jol van?

Meg irtam volna, de jott Kati a kisvakondos konyvvel...

Boldog uj evet mindenkinek!
Legyen boldog, egeszseges es sikeres eve mindenkinek!!!

Jo szorakozast estere!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili, írtam pü-t. És még egy picit azt szeretném hozzátenni,h ez lehet egy kis tudatalatti "testvérféltékenység", szóval, h érzi,h már nem csak Ő van a középpontban, így betegen viszont Rá is uolyan sok figyelem jut. Nem tudsz ez ellen tenni semmit, egyszerűen az Ő kis szervezetük-lelkük ilyen. És attól Te pont olyan sokat teszel mindkét gyermekedért,és nehogy nekem el kezd magad okolni! Fogadd el, és hidd el, elmúlik! és ilyenkor gondolj arra a gyönyörű levélre!

Kép
seriff

Sziasztok!

jó bulizást a bulizósoknak, nekünk itthonülőknek is jó szórakozást!!!

betegeknek jobbulást!
nyhk!
köszi az oldalcímet, le is töltöttem, de nem sikerült kreálnom semmit :? nem tudsz segíteni?
hogy lett a háttered?mert nem találtam ilyet
hogy raktad be a kör alakú fényképet?hogy lett kör alakú?
:roll: :oops:

Roz!
ha gondolod úgy is összehozhatjuk, hogy bemegyek a városba és elkísérlek, ha nem gond neked.apa délutános lesz a héten.délelöttöm szabad!

Kép
adrienn021

Ser!

:wink: Én is így voltam ám vele,míg hallottam Pesten milyen sokan használják az edát,ááá mondom nem igaz,hogy nem bírják ki,pedig tényleg nagyon fájt az első 2 is,de ha most felajánlanák az edát,sűrűn köszöngetve tartanám a hátam,sőt kettőt kérnék egyből :lol: :lol: Nem tudod véletlen,hogy tüdőszűrésre kell beutaló h.o.-tól,vagy elmehetek így is?Nem mennék ki Katonatelepre azért ha nem kellene.

Kazi!

Aranyos szomszédok,meg felelősségteljesek :lol:

De jó,aki megy bulizni,gondoljatok itthon maradt társaitokra is :lol:

Lili!

:lol:
Vendég

Naaa nem dícsértétek vonalzóimat!!!Pedig éjjel fél 3-kor fejeztem be :D
Vendég

Don,gyönyörűek a vonalzóid(főleg Barbié tetszik,mert az olyan,mint Hannáé és Flóráé) :wink: :lol:
Biztos kell beutaló,mert anélkül semmit sem tudunk csinálni :roll: :twisted: -sajnos,nem rajtunk múlik.........de sztem hívd fel őket,úgy a biztos!

B.Ú.É.K.

Kép
seriff

Donoe, ugyi vagy! :D

Most talatam, bocs, ha mar ismeritek:
www.szinezz.com

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nagyon boldog új évet kívánok Nektek!Üdv

gadevi

csak ennyi: BUÉK
Kép

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

na most nagyjából képben vagyok,
Roz!!!! Sok Boldog Szülinapot AdridnaK: milyen gyönyörű a torta..na ha én fele olyan jót tudnék kreélni már büszke lennék magamra, Szval SZUPIÜGYI vagy

Adri! mi is itthon ülünk...vagyis már a többiek félig alszanak
Apát majd kültüm koccintani (ha kibírom éjfélig)

Hajni! olyan energiák vannak benned:) honnan???

Kazi! Mad írok pü-t de 2-án vizsgázok szval kissé megint elhavazódtam:(

Lina, Lili, Dóra...háááát csak jobbulást tudok megint kívánni... Ja, és Lili amit Ser írt a betegségről: biztos is..de majd túllesz Zsófi is rajta

Most lenne alibim tv-zni de semmi nincs:( inkább tanulokű

Én azért hiányolok még mást is: Judit?Bea Zsolti??? MVirag???
Ti is hová lettetek
(kismamának illik bejentkezni néha nehogy megijedjünk)

Jó Bulizást vagy Pihit Mindenkinek..Babáknak mély álmot (sajna mellettünk már 2 órája durrogtatnak, fel vagyok készülve , hogy Levi ébredezni fog erre)

ezévre búcsúzóul Kép Kép

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!
még egy utolsó üzi erre az évre, befejeztem a babanetezést.

Don!
ha viszel beutalót a háziorvostól, akkor fizetsz a dokinál 300at, sorban állsz ott, majd a tüdőszűrőn is 300.
ha nem viszel beutalót akkor 600at kérnek, de nem kell a háziorvoshoz elmenni. Én így tudom, de sztem Ser jobban tudja.
és nagyon klasszak ám a vonalzóid!!!!
nekem mindig más csinálja :roll:

Bepa!
még nem is láttalak!!!
jó, hogy Te is rajta vagy a képen!!!!
Milyen kis husis baba a Te Levid!!!

Kép
adrienn021

Roz,

Adrinak nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!!!!

Kép

Kép
nyhk

Drága "Kecskeméti babavárók", Anyukák,Apukák, Kismamák,Kispapák.....

Nagyon boldog és egészségben, szeretetben gazadag új évet kívánunk Nektek!

Kép
estelle26

Mi is nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?