Sziasztok!
Köszi a hiányolást, olvasok ám, csak hát az írás....
Először is nagy gratula Gelinek a Dorka babához!Ahhoz képest, hogy ennyivel előbb jött, teljesen rendben vannak a méretei. Nem elszámolás volt itt?
Roz, Adrinak boldog szülinapot utólag is! Nagyon klassz a torta. De 1 kg marcipán?? (egyébként imádom)
Szépek a karácsonyos, Hanna-bicós, Balcsis-Lilis képek. Én sem volam még a Balatonnál télen. Nagyon szép lehet.
Lina, jobbulást nektek!
Nagyon szép karácsonyunk volt, olyan igazi boldog, szeretettel teli. Az előkészületeket kicsit beárnyékolta, hogy nagyon lebetegedtem, de karácsonyra kikúráltam magam. Szorgalmasan használtam a lányok cseresznyemag párnáját többek között.
Első napon anyuéknál voltunk tesómékkal, rokonokkal. Második napon jöttünk Kőrösre. Itt is családi összejövetelek, beszélgetések, nevetés, gyerek zsivaj.
Pénteken pedig megtört a jég és először próbáltuk ki, hogy Orsi hogy' bírja anya nélkül éjszaka. A lányokat itt hagytuk a mamánál mi pedig hazamentünk (én végig bőgtem az utat
). A nappalok nem voltak kétségesek, hiszen ha itt vannak a lányok, akkor csak körülöttük forog minden, de az éjszakától nagyon tartottam. Szerencsére nem volt semmi sírás, egy kis meséléssel, vízivással beérte Orsi.
Most újra itt vagyunk, bújunk egymáshoz mindannyian
Baátkozunk szorgalmasan
Jó volt egy kicsit kettesben lenni, de nagyon nehezen találtuk fel magunkat először az üres lakásban.
Hajni, tök jó, hogy ennyire lázba jössz a szilvesztertől. Belőlem semmi extra érzést nem hoz ki.
Talán, ha előbb kipróbáljuk, bírja-e Orsi nélkülünk, terveztünk volna valamit mi is.
Nagyon boldog új esztendőt kívánok nektek!!