Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Nem nagyon vagyok és leszek, mert sok vizsgám van még.
Mindenki nagyon szép képeket tett fel, nem tudok kiemelni senkit, mert nincs rá időm, bocsánat! De szupik, nagyon!
Giga:
azt nem lehet, hogy ne egyél. Miért nem kérdezted meg, hogy miért kell diétáznod? Azok az értékek nemhogy nem magasak, hanem a legalacsonyabb határát súrolják. Nézd, tudod, mit? Méress cukrot a háziorvossal rendszeresen és egyél, amennyire szükséged van. A vércukor szint étkezés előtt 4 és 7 között a normális, étkezés után 5 és 8 között, de azért a hét fölötti vércukor már óvatosságra int. De nem éhezésre!!! Ha nem eszel, a gyerek nem fog fejlődni. Szerintem csináltass egy újabb vérképet és ha azt mondják, hogy diétázz, akkor kérdezd meg, hogy miért? Magyarázzák el, hogy tudd, mihez tartsd magad. Ne engedd magad lerázni, ha nem értesz valamit, kérdezz, de ne gyere el sok kérdőjellel az orvostól.
Szerintem a doki azért mondta, mert megérti, hogy nincs pénzetek és még így is bevállal. Menj el hozzá időpontra és beszéld meg vele. Lehet, hogy még így is bevállal, mert az elsőt nála szülted, ki tudja... Léteznek még csodák!
Vadmálna:
simán kérj időpontot valamelyik dokihoz, mondd a nevét és kész! Mondd, hogy vizsgálatra mész, ne foglalkozz vele, mit mondanak.
Köldökzsinór - hát nem tudom, HÁla Istennek nem volt nálunk ilyen gond, de nem lehet, hogy majd kijön onnan, ahogy ficereg a babó? Azt mondják, ne nyújtózkodj, arra kell odafigyelni, de neked már sajnos nem jótanács ez... Szerintem is kellene neked az odafigyelés. Miért nem hívod valamelyik dokit a telefonján. Ha valakit kinézel, hívd fel, szerintem megmondja, mit csinálj. Én Szentágothaihoz jártam, az ő telefonszáma nekem megvan, ő mindig csinál uh-t meg meg is vizsgál. Ha nem, akkor kérd el a kinézett doki számát, itt szerintem bármelyik doki számát megkapod, ne a kórházat hívd.
A szüléshez meg szerintem ha mentőt hívsz, nem tudom, mennyire érkezik meg időben, én a helyedben egy ismerőst megkérnék, hogy legyen készenlétben, az én barátnőm minden nap felhívott 20-szor, hogy na, mikor jöjjön értem?
A mentő nem mindig ér oda időben... Csak mondom, hogy nehogy gond legyen...
Nircee:
szerintem le kellett volna nyugodnod előbb és utána írni nekünk. Te és a két gyerkőc fontosabbak vagytok, mint mi!
:):):)
Ne aggódj, lesz ez még rosszabb is, de sajnos, két gyerekkel nem könnyű. Szerintem most kell megtanulnod lazábbra venni a dolgokat és semmi ne legyen olyan fontos, mint a nyugalom!
:)
Marcika szegény érzi szerintem a tesó érkezését, meg amúgy is abban a korban van, amikor nem könnyű egy gyerekkel. Szerintem tápláld magadba, hogy nyugodt leszel és próbálj meg az lenni, de tudom én, hogy nem megy az olyan könnyen! Kívánok neked nagyon sok erőt és kitartást, majd szólok két szót Jézuskának az érdekedben.
:):)
Henus:
ez király volt, ahogy írtál a Nircee-nek, te megszelidültél
:):) Nehogy megsértődj!
:):)
Lányok
Isten áldjon meg benneteket, bocsi, hogy nem írok, de most nem is fogok egy ideig, mert nagyon sok a tanulnivalóm!
Ha valakinek van valami mondanivalója, írjon mail-t, azt olvasom!
Csók mindenkinek! Jan 17 után leszek!
Szép napot!