sziasztok!
Köszönöm, már jobban vagyok, bár étvágyam még mindig nincs...
A kiruccanás nem úgy sült el, ahogy terveztük...elmentünk ugye hosszú hétvégére síelni. Aztán kezdődött ott, hogy sz*rul voltam, előző este még 38 fokos lázam volt, na de gondoltuk, menjünk, majd elmúlik. Nem is volt olyan vészes, annyi,hogy nem kívánom a kaját még mindig. DE olyan tömeget ami ott volt, én még életemben nem láttam, fél órás parkolóhelykeresés, sorbanállás, majd a páromnak véletlenül rossz bérletet sikerült venni, aztán újra sorállás új bérletért (a régit persze nem cserélték ki), az automata nem fogadta el a kártyánkat, így ki se tudtuk fizetni, mert kp a kocsiban volt fönt a hegyen, felvonó nélkül esélytelen...Végül addig kunyeráltunk egy nőnek, hogy adja ide a sajátját a pár euróért, ami nálunk volt, mert már úgyis ment haza (ez már bőven délután volt és még nem is síeltünk). Na aztán alig kaptunk ebédet, mert mikor kiállutk a sort, akkor derült ki, hogy csak akkor vesznek fel rendelést, ha bemondjuk az asztalszámot, amink ugye nem volt, mert sorban álltunk. A pálya tükör jég volt egyébként. Utolsó csúszásnál (a pályán mint a heringek, jobbra-balra földön fekvő elesett embereket kellett kerülgetni) engem elütött egy őrült snowboardos hátulról, szerencsére nem lett semmi bajom...Mindezek tetejébe, félre foglalták a szállást és nem mostanra szólt, hanem január végére, a szomszéd faluba kellett volna menni szállásért. Na ekkor úgy gondoltuk, inkább nem erőltetjük tovább ezt a dolgot. A sors nem akarta, hogy jól sikerüljön, úgyhogy inkább hazajöttünk...
Na most jól kipanaszkodtam magam, a lényeg, hogy szerencsére egyben megúsztuk a kalandot
Hajni, nagyon szép család vagytok!!!
Dorka, gratula a fogakhoz!
Adri, örülök, hogy benéztél és hogy jól telt a karácsony! Miért, hol kellene járni már a vonalzódnak?? A januárt még nem tudom pontosan, attól függ, mikor jön (vagy nem jön
) meg, úgy számolom, hogy 7-e körül jönne meg és rá kb. 2 hétre van az inszem, tehát 20-a környékén. De biztosat csak előtte pár nappal tudok. A párom 7-én megy a 2. dokihoz, akkor derül ki, hogy lesz-e műtét. Ha igen, akkor jan. végén.
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, pussz