Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm, aranyosak vagytok :D :D :D

Nem tudom, hogy lesz-e időm még jönni, úgyhogy ezúton kívánok Nektek és családotoknak áldott, békés karácsonyt!!!!!!!!!

"Ha hallod a harangok hangját, ha hallod az éji dalt, szent Karácsonyt ünnepelünk, jöjj te is velünk,
Ha látod a gyermekek táncát, ha látod a mosolyukat, szent karácsonyt ünnepelünk,
Ne legyen, kit keresel és ne legyen, kinek nem hiszel,
Akkor örökké boldog leszel."

Kép
vickybabe

Na meg ezt gyorsan:
Fiona,
sztem Olinak jon a foga..legalabbis arra mondjak,hoyg tipikusan olyan,hoyg ejjel van fent tole,mert nappal sok inger eri," elfeledkezik" a fajdalomrol,de ejjel meg nagyon erzi es ezert nem alszik.....de sztem csinalni nagyon nem lehet semmit.
Nalunk nem igen valt be semmi,amikro nagyons okat kelt...de hihetetlen,mert en mar megfigyeltem,hoyg tok mindegy,hoyg mit csinal az emebr,total fuggetlen tolunk az ejszaka alakulasa..legalabbsi nalunk.
Pl megprobaltam,hyog jo sokat egyen este...ugyanugy kelt...amikor meg kevesebbet evett,aludt egesz ejjel...aztan volt,hoyg ahanyszor kelt,megetettem,volt,hoyg csak simiztem,es visszaaludt (nem mindig sikerul,ha nem,akkor szopi...)
Aztan attol sem fugg,hyog este adok e neki chamomillat vagy sem...aztan kiprobaltuk a Viburcolt,sztem az jo,de nem egesz ejjelre...mert hat,de zatan par ora mulve elkezd kelegetni...szoval sztem sajna nincs recept....ez is valtozni fog,ahoyg minden naluk...probalom ezzel nyugtatni magam.
Bar most nem panaszkodom,mert mar 2. ejszaka szuperul alszik!!!!!!!De jo lenne,ha nem valtozna meg :roll:

Jaj Csajok hozott a Jezuska egy profi fenykepezot (sajnos a regi digitalisunk elromlott es ugy dontottuk,hogy veszunk egy igazan profit,nagy objektivvel stb),es olyan,de olyan jo kepeket csinaltunk,hogy aaaaaaaaaa ( a kicsinyites ugyan ront rajta,plane az elessegen,de meg igy is jok ) :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Mindenkinek legyen nagyon boldog az Unnep!

puszi

Kép

Kép
arwen07

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Fio: nem maradtál le nyugi. Bali úgy tud ülni, hogy én ültetem, úgy viszont sokáig elüldögél. Magától még csak egyszer sikerült neki, de fog. sincs hogy, mert mire bementem a szobába láttam, hogy ül. Amúgy ebbe a dobozba azért ültettem, mert így elvan egy fél órát is és nem kell vele egy helyiségben lennem.
Akkor itt válaszolok is Nándorka kérdésére, miszerint azért nincs járókánk, mert nem tudnánk hova tenni. Ha jövőre sikerül nagyobb lakásba költözni, akkor meg már nem fog kelleni… De nagyon hiányzik a járóka, borzasztóan lefoglal Balázs, mindig figyelnem kell rá.
Az én fiam egy energiabomba, amióta mászik. Azóta kevesebbet is alszik, huhhh csajok estére még hullább vagyok, mint valaha… Úgyhogy lehet, hogy igaza lesz Arwennek, a karácsonyi fának annyi!
Balázs is selymes hajú. Imádom!

Nándorka: mézeskalit nagyon egyszerű sütni, próbáld ki. Mi ma csináltunk anyukámmal ismét, nagyon fini lett, de a díszítésre kevés időnk volt most, mert Balázs csinálta a programot…

Nikó: de jó, hogy jöttél, már hiányoztál!

Fio: nagyon hangulatos képeket raktál fel, olyan szuperek! Olióhoz nincs ötletem, talán fog…

Csenge nagyon bájos, szerintem egyre jobban kiscsajosabb…

Arwen: és mennyi volt ez a kenguru? Tudsz felrakni képet róla? Nem fáj benne a hátad?
Annyira jók a képek Atiról! Valóban jó lehet ez a gép, amit vettetek. Tiszta profi képek!!

És akkor egy kis versecske:

Erdő szélén ezüstfenyő,
havas ággal büszkélkedő,
őz és nyuszi körbejárja,
tekintetük megcsodálja.
Képzeljétek el, hogy ott állok és
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!
szerika

Kép
szerika

Sziasztok!

Először is!

Vicky!

Boldog Névnapot Kívánok!!

Holnaptól utazunk úgyhogy

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!
csipcsab

Sziasztok!

Csak beugrottam.

Vicky! Mára és holnapra sok boldog névnapot kívánok!!!!!!

Boldog karácsonyt mindenkinek, ha nem találkoznánk!!!!!!!!!!!

Nikó

Kép
nikóska

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindanyiótoknak! Karácsony alkalmából hadd mondjam el, mennyire örülök, h megismertelek Titeket és h mindenkinek mennyi sok örömet és kis csodát kívánok!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Csak a nagy készülődés közepette szeretnék mindannyiotoknak még egyszer Nagyon Boldog, Békés, Szeretetben Gazdag Ünnepeket Kívánni! :)

Akartam pocakfotót készíttetni Apával, de lemerült az akksi :( De ígérem, pótolom :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Drága Lányok!

először is szeretnék mindenkinek ÁLDOTT, BÉKÉS, SZERETETTELI KARÁCSONYT kívánni!!

Arwen:D
Atti gyönyörűséges!! Nagyon jók azok a fotók!
Sajnos pogi-ögyben nem tudok segíteni, nem sütöttem még. :oops:

Fioo:D
Köszi a honlapot:D:D:D Háton még nem hordozom a Gyermeket, de már kacérkodom vele! Ti Oliot szoktátok háton vinni? Nálunk hasonlóak most az éjszakák napal ugyanógy elvan, de mi még mindíg a náthát nyögjük...igazán meggyógyulhatna már szegénykém,annyira sajnálom, mikor az éjszaka közepén ulla fáradt, aludna, de nem kap levegőt, így csukott szemmek sirdogál, meg küzd...és ogy mindíg az orrszívásra kell kelnie...:(:(:(:(:(:(:(:(

Vicky:D
Isten éltessen sokáig!!

Szeri:D
Bali olyan nagyfiús!! Gyönyörűűűűű!! Halászlé: én még sose csináltam, de most a Férjem Nagyija átjött és együtt főztük meg, nem egy nagy ördöngősség! Cinálsz egy alaplevet (hagyma, paprika, paradicsom, víz, pirospaprika, ezt felforalod, és amikor forr visszaveszed, és beledobálsz halszeleteket. Kb egy órán át főzöd nagoyn takarék lángon, ezalatt egy másik lábsban felolvasztasz halászlékockát, úgy 3-5 db-ot mennyiségtől függően. Amikor az alaplében megfőtt a hal kifilézed, majd összeturmixolod. Ezután ez a trutyi mehet bele a másik fazékba, ahol a halászlékockák felolvadtak, összeforralod, ha forr, beledobláod a levesbetétnek félretettt filézett haészeleteket, belsőséget, és 10 perc alatt megfő. Ennyi.

Jajj, annyi mindent akartam még ífni, de mennem kell, mert nem leszek kész... :(
Puszi mindeinkinek!

porsika

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kép

Porsi, eddig 2× volt Oli háton. Kicsit tartok töle. Nem is a hordozás, hanem mikor elaludt úgy, olyankor féltem. :oops:

Dorka, ez iolyan bucsuzkodósnak tünik. Ugye nem annak volt szánva?

Arwen, nagyon szép képeket készítettél. Nagyon szeretem, mikor csak a baba arca látstzik. :lol: De Ati baba szép nagyon, róla könnyű szépet fotózni9. :wink:
Én is ábrándozom egy profi gébről, de ha most lenne annyi pénzünk, akkor se arra költénénk, szóval marad az ábrándozás. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon békés, boldog karácsonyt kívánok!
Kép

(Minden rendben velünk, csak sok a melónk a munkahelyen, itthon, azért nem tudok jönni.)

meriann

Lányok, Vivi nagyon boldog karácsonyt kíván mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
fioona

A mi fánkkal kívánunk mindenkinek sok boldog karácsonyt, és a sok-sok angyalka, amely rajta van, hozzon mindenkinek minden jót!!!!!!!!!!!!!

Nikó és Zoli Kép

Kép
nikóska

Dehogy búcsúzkodom, Fio, épphogy még most is jövök. :wink:
(Habár aztán jópár napig kevésbé, azokra a napokra is minden szépet és jót!)
Hoztam egy hangulatképet és egy Dorót az ajándékával.

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Hahó Lányok!

Elnézést kérek, hogy nem tudtam előbb jönni, de tegnap Csongi extrán nyűgös volt. Itt voltak Apuék, de mivel Nimród beteg, ezért elég érdekesre sikerült a Karácsony...nem akartuk öszeereszteni a gyerekeket, szóval mondhatom, hogy Apuéknak a folyosón adtuk át az ajándékokat...

KÍVÁNOK NEKTEK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET, LEENDŐ KISMAMIKNAK, HOGY KISMAMIK LEGYENEK :twisted: , és én is köszönöm, hogy vagytok nekem!

Ezzel a pár képpel szeretnék kis karácsonyi hangulatot idecsempészni én is: :roll:

Íme a mi kis Angyalkánk (a fején, a polifoam puzzle telefonja van).

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Nézzétek, mit kaptunk Olivértől Szent Este! :mrgreen:

Kép

Kép

Kép

Kép

Egyszer már sikerűlt neki pár napja, de akkor még csak úgy, hogy belémkapaszkodott. De ezúttal teljesen egyedűl, önerejéből. :mrgreen: 8)

És a fa diszítő Lilluska! :lol:

Kép

Szeri, te mered így ültetni Balit? Vagy a gyógytornász javasolta?

KépKép
KépKép
fioona

Dorka csoda édes! Hogy vannak a picurkák? Betegek?

Csongi is tünemény! :wink:

Most, hogy így jobban megnéztem a pároddal is, határozotabban állítom, hogy rád hasonlít. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fio, ez csodás! De jó lehetett!

Gyógyulóban...

Kép

Kép
nán-dorka

Édi nagyon Csongi!!!

Nem utaztunk még a betegség miatt, Dorkának tegnap láza volt, de ma már nem és talán holnap utazhatunk szüleimhez.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Tündériek a fotók a fiúkról és a leányzókról is!! Oli baba,nagyon ügyes,szép karácsonyi ajándékot kasptatok tőle.:D

Én is pár képpel jövök...megoldódott a rejtély,hogy kire hasonlít Samu. :) A párom hugára! Mintha klónozták volna őket.:D

Kép Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Életjel!
ma még megyünk R. bátyjéákhoz aztán jövök majd!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak gép közelébe sem kerültem.

Visszaolvastam, izééé átfutotta az elmúlt hetet...

Képek szupik, majd rakok én is, de még a gépen vannak.
Jut eszembe, nekünk nincs is családi :shock:

Nálunk meggyógyutak a kölkök karira, apa keze ugye gipszben, holnap megyünk vissza, cserélik... :roll:
És, h semmi jóból ne maradjunk ki, ma reggelre nem volt fűtés...
Hívtam gázszerelőt, de mindenkinek büdös a munka így karácsonykor, így nagynehezen vettem csak rá 1-t, h jöjjön ki, mert itt a két gyerek. :evil: :evil: :evil:
Most már van fűtés, de még 17 fok van .
:shock: :shock: :shock:

Karácsony jól telt, gyerekek, inkább csak Marci nagyon várta már.
Segített fát díszíteni, élvezte. :wink:
Ajándékoknak örült:)
Én egész 24-én sütöttem-főztem. életem első egész töltött pulykája is elkészült. :lol:
Most pihi van, alszik mindenki, utána még rokonlátogatás....
Majd jövök ám. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Orsi nálunk is van hasonlóság:
Anyukám és Nyunyi
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

karácsony:
Kép
Kép
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

Bekukk...

Esztora, Arwen, Ágota, Dorka, nagyon jók a képek!

Fioona, milyen ügyes Oli baba! :D

Hajni, "élmény" lehetett fűtés nélkül karácsonyozni...

Mi most itthon vagyunk 2 napot, barátok jönnek-mennek, előtte családlátogattunk, aztán megyünk ki Ausztriába megint. Ha jan-ban inszem, műtét, egyebek, akkor már úgysem tudunk menni. Tegnap este óta nagoyn sz*rul vagyok, egy falatot nem bírok enni, azt hiszem, most jött ki a nagy zabálások eredménye...

Megyek lepihenek, bár igazából sehogy se jó...

Puszi, jó pihenést Nektek!

Kép
vickybabe

Sziasztok Drágáim!
Látom mindenütt tombol a karácsony...:D:D:D
A Gyerkőcök egyszerűen GYÖNYÖRŰEK!!!!!
Nálunk nem egészen úgy alakult az első kari, ahogy szerettem volna...Áki szombaton már úgy tűnt, egész jől rzi magát, erre vasárnaptól megint romlani kezdett...tegnap volt a legdurvább, éjjel fél kettő körül arra ébredtünk, hogy a Gyerek iszoyatosan hörög, de nem ébredt fel, szerintem szegénykém annyira szarul volt, hogy csak aludt, aludt és aludt volna...na, gondoltuk Apával, lesz, ami lesz, muszály kiszívni az orrűt, mert komolyan olyan angokat adott, mint Darth Weder (remélem így írják, ha nem , bocsi minden Star Wars rajongótól:D ) Nem is ébredt fel, csak csukott szemmel ordított kétsgbeesetten, hogy mit buzeráljuk...na, ez még reggelig megismétlődött úgy 4-szer, majd egész nap annyira szörcsögött, hogy szerintem egyszerűbb lett volna rákötni a yereket a porszívóra, mert ahogy elvettem a nózitól a csövet, már ömlött az újabb adag. Aludni csak függőleges helyzetben tudott, ógyhogy már felkészültem rá, hogy fél őjszaka án fogok vele ücsörögni és mászkálni, fél éjszszaka Apa. Aztán 10 körül kapott kúpot láz ellen, 12 ig tök jó kedve volt, majd egész éjszaka nem kellett orrot szívnunk, és csak háromszor ébredt fel, de elég hamar visszaaludt mindíg. Szóval a nagy betegség nagyon ányomta a bélyegét mindenre, de remélem, lassan túl leszünk rajta...

Fioo:D
Ez tányleg csodás lehetett!! Áki most hátraflé tolat, tegnap este fejlesztette ki eme új mutatványt, azt hittem, megzabálom!

Dorka:D
Doró annyira édes az ajcsival!!

HajniD
Sajnálom a fűtésígondokat:(:(:(:Nagyon ügyi cagy a sütés-főzést illetően!

Esztora:D
Nyunyi is tündérke!

Orsi:D
Ez tényleg durva, nagyon hasnlítanak! Édes együtt a két Gyermek!

Vicky:D
Jobbulást és jó utat Nektek! Pihizz sokat, sűrű évetek lesz: inszem, műtét, babaszülés...;):):):):):

puszik

porsika

Porsika remélem jössz még erre felé ma, én az inhalálos krémet nekem pullmex van zsepire kenve a fejvédőre csiptettem így nem dugult be az orra és jól aludt.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,

pár kép:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Esztora:D
Köszi, kipróbáljuk!

Hajnikám:D
Gyönyörűek a Gyerekek, Te meg hihetetlen ügyi vagy! Ilyen vacsorát senderíteni két Gyermek mellett (azt már csak zárójelben, hogy nagyon irígy vagyok, soha nem mondanám meg, hogy két gyereket szülél:D:D:D:D:D:D )

porsika

Sziasztok Lányok!

Bocsi, kicsit eltűntem, de ezek az ünnepek… a nagy kajálások, a családi összejövetelek kicsit lemerítettek. Nehéz visszarázódni. Nagyon gyorsan eltelt a karácsony, nekünk jól telt, remélem mindenki hasonlót mondhat el. Teszek majd képeket, de még fel kell tölteni, kicsinyíteni stb…

Tényleg ki hova megy szilveszterezni??? (babások, nem babások egyaránt).
Mi itthon leszünk édeshármasban. Nekem ez olyan jóóóó lesz, végre egy kis nyugi. Majd Balázst felébresztjük éjfélkor koccintani. :lol:

Porsika: köszi a halászlé receptet. Jövőre szeretnék apukám mellett állva végignézni, hogy is kell ilyet csinálni, azért jobb, ha látja az ember.
Hogy vagytok egyébként? Remélem már gyógyulóban!

Minden babóca olyan édes!!! Klassz őket a karácsonyfánál látni, vagy éppen úgy, ahogy játszanak a játékaikkal.

Olinak gratula az üléshez! Nagyon kis ügyeske!!! Azóta is ül Fio??Lilla pedig milyen kis huncutka.
Fio, nekem senki nem mondta, hogy nem szabad ültetni Balit. Nem szabadna??? A gyógytornásznak is mondtam, hogy én szoktam őt ültetni és nem mondott rá semmit (gondolom szólt volna, ha nem kéne). Szépen ül, ha lerakom, stabilan. Ja, ráadásul nekünk gyakorolni kell azt (ezt a gyógytorni mondta), hogy négykézlábról üljön, én segítem őt egy kicsit és már ül is.

Nán-dorka: hogy vagytok?

Orsi: ez a két kép iszonyúan hasonlít, mármint a párod és Domi és a húga és Samu.

Esztora: mi is kaptunk olyan csigát karácsonyra. Nyunyi kipróbálta már? A párod és Nyunyi is nagyon hasonlítanak.

Vicky: remélem már jobban vagy.

Hajni: Nagyon szép család vagytok!!! És szupercsinos vagy!!! A gyerekeid szintén! Klassz a pulykád, jó volt nézegetni a képeket.

Adri: merre vagy? Nagyon el vagy tűnve… remélem nincs semmi gond…

Többiek szintén úgy eltüntetek… tessék jelentkezni!!!

Nekünk az ünnepek alatt teljesen felborult a napirendünk, na meg Balinak jön a foga fölül szerintem, mert volt, hogy éjszaka két óránként ébredt és sírt. Miután bekentem neki az ínyét visszaaludt. Eddig megúsztuk a fogszenvedést, de úgy látszik mostmár mi sem vagyunk kivételek.

Pusszzz Mindenkinek!
szerika

Megvagyunk mi is, csak a Karácsonyi családi rohangálás minden időt lekötött. Ráadásul itthon van apa január 2-ig, igy most teljesek vagyunk :lol: :lol:

Szeri,
megvagyunk, nem tünök el :oops: Egyébként anno én is ültettem Gabi babát, mert már baromira nem akart feküdni sehogy. Se háton, se hason. Viszont stabilan ült és szeretett is ülni. Most már egyedül is felül. A fürdést is azóta szereti, amióta beleültetjük a kiskádba és nem fektetjük. Nálunk is fogzás van fölül, de nagyon, igy már vettem Panadol baby szirupot végső elkeseredésemben. Nagyon használ, persze csak akkor adom be, ha nem használ az ecsetelő. Egyébként a védőnő biztatott, hogy a felső fogak jobban fájnak mint az alsók! :shock:

Egy régebbi dolog, ami felmerült: én adok Gabi babának tejpépet. Tulajdonképpen igy hivom, de ez a Milupa hipoallergén pép-je, ez gluténmentes és hipoallergén tejfehérjét tartalmaz (a tápszerünk is ilyen) Szóval nálunk, vagy a fogzás miatt vagy sem, van hogy Gabi baba iszonyat éhes, de nem hajlandó megenni a tápszert cumisüvegből (este pl), akkor ezt adok neki. Nem hiszem, hogy ezzel ártanék neki :roll:

Nagyon aranyosak a babák :lol:

Fio,
Oli nagyon ügyes. Ennyi idős korban Gabi baba még "lustálkodott"

Porsi,

sajnálom, hogy igy alakult a betegség Ákinak. Nagyon rossz lehett szegény hallani hörögni. Örülök, hogy jobban van.

Ág,
nagyon aranyos Csongi, Gabi babát ennyire nem izgatta a fa, inkább a papucsommal akart játszani

Gabi baba úgy teper most már a szobában... Már többször megrohamozta a virágokat, úgy hogy óvintézkedéseket kellett tennünk :) Szeri, én sem tudok semmit csinálni most már, még annyira sem mint idáig. Mindig talál valami olyan játékot, amit nem kéne :roll:

Hajni,

szerintem te nem is szültél. Már ne haragudj, de hogy lehet igy kinézni 2 gyerkőc után??? :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: Halljuk a titkot.

Kép
Kép
adrienna

Orsi,
tényleg nagy a hasonlóság. :D

Vicky,

remélem, hogy a január tényleg a ti hónapotok lesz minden szempontból. Addig is tessék kirugni a hámból ;) :lol: Mikoris kell izgulni januárban?

Esztóra,
nekünk is van csigánk. Nyunyi apára hasonlit ez tuti ;)

Nándorka,
hogy vagytok? Sikerült meggyógyulni? Elutazni? Remélem, igen ;)

Meri??

Szeri,
most jut eszembe! Én nem is hiszem el, hogy Bali 7 hónapos, mert azokon a képeken, amiket feltettél idősebbnek néz ki sokkal
:lol: :lol:

Ma voltunk autósülést nézni, mert a bébihordozó kezd kicsi lenni. Hát horror árak vannak :roll: Most azon tépelődünk, hogy 0-18kg-ost vegyünk vagy 9-18kg-ost. Nem tudom, melyik a jobb. Gabi baba 8 kg most, stabilan ül és van már etetőszéke is, szóval nem tudom :roll:

Szilveszter: mi itthon leszünk hármasban. Mondjuk kicsit félek, mert ugye 10 emeletes panelházak között már most a háborús övezetben vagyunk, mi lesz később... :roll:

Kép
Kép
adrienna

Angyalkrisz,
szerintem idáig tényleg Csengén lehet látni leginkább a változást, olyan kis bájos. Majd versenghetnek a fiaink... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!
Örömmel hallottam és néztem a képeket a jólsikerólt karácsonyokról, Porsi, sajnálom, h a Tiétek nem úgy sikerólt, ahogy szeretted volna, de ne aggódj, lesz még rengeteg sok gyünyürű is és remélem, már sokkal jobban van Ákos baba.
Adri, de jó, h jöttél! Klassz, Apa otthon, nálunk is ez van. Mondjuk egymásra nem sok időnk van, pedig még a szüleim is itt vannak (vagyis mi vagyunk náluk). De többnyire leosztjuk a gyerkőcöket, aztán akkor találkozunk, mikor csere... :roll: Na jó, nem panaszkodom, mert amúgy jó így együtt lenni. Csak a vacak éjszakák miatt nem vagyok túl pozitív beállítottságú, azt hiszem. De lehetne rosszahbb is. Annak örülök, h egy nap után elmúlt Dorka láza. Így nem kelllett hazamennünk, h lássa a doki, telefonon megbeszéltük. Most Rhinathiolt szed a lány. Mondanom sem kell, utálja. Elkezd bőgni, aztán úgy-ahogy belecsorgatjuk a szájába.
Viszont kijött a két alsó fogacska!!!

Adri, ha ilyen gluténmentes és hipoallergén a tejpép, az jó sztem. No meg Gabi baba már nagy :D - rangidős itt!
Most nézem: el van akadva a vonalzója?

Orsi, tényleg döbbenetes a hasonlóság!

Esztora, Nálatok is érdekesek a hasonlóságok. OLyan jó figyelgetni őket. De aztán olyan sokat változnak - a fiam szája olyasmi volt, mint az enyém, most "megnyúlt", és az apjáéra hasonlít. No meg a szeplők 3 éves kor körül jönmnek ki. Kíváncsi vagyok, Dorónak lesz-e.

Viki, remélem, már jobban vagy!

Kép

Kép
nán-dorka

Tényleg, akartam írni én is, h Csenge gyönyörű. Igazi kislány. Én, mikor Dorkát kisruhába öltöztetem, mindig olyan kis kopaszkának tűnik hirtelen. :D (De persze azért még csodaszép. :lol: ) De igyekszik lépést tartani a hajnövesztésben. És jól meglep minket, h barna hajat növeszt. Senkinek nem volt gyerekkorában barna haja a családban! :shock:

Adri, elutaztunk, előző nap láza volt a lánynak, aznap csak hőemelkedése... De most már csak köhécsel. Na és persze náthás. Ja, doki azt mondta, Dorka korában a 38.5 fenékben és afölött számít csak, a többi nem érdekes. (Egyszer sajnos csillapítani is kellett, mikor 39.4 volt fenékben.)

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, szép karácsonyotok lehetett, és szépek vagytok!

no, megyek, ölben elaludt Dorka.

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka,
örülök, hogy Doró meggyógyult. Olyan szörnyű ez. Engem is teljesen kiüt egy ilyen betegség, nem hogy ezeket a pici babákat...

Nekünk is klassz volt a Karácsony.Nagy rokonlátogatás, sok kaja és Gabi baba aki azt élvezi igazán az egészben, hogy apa itthon van és jókat hancúroznak együtt :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Miért akadt el a vonalzóm? Én nem vettem észre

Kép
Kép
adrienna

Adri: örülök jelentkeztél, meg hogy semmi gond. Amúgy teljesen megértelek, hogy nincs időd, mert nekem sincs... ez a mászás... nem is gondoltam, hogy ennyire elveszi majd minden időmet, hogy figyeljek Balira. Sajna nekünk nincs helyünk a járókának, pedig az lenne a megoldás.
Én is ezt a tejpépet adom Balázsnak. Tízóraira szoktam neki, nagyon szereti.
Autósülés: nekünk már vennünk kellett, mivel Balázs már nagy, kinőtte a hordozót (jól látjátok tényleg nagyon nagy baba, már a 12 hónaposoknak megfelelő ruhákat kapja, a 74-esek kezdenek kicsik lenni). Mi a 9-18 kg-ig vettük, Chicco típusú és 40e Ft volt. Húzóóóós az ára. Nagyon szeret benne ülni, vigyorog össze-vissza, na meg menetirányos, így lát bennünket is végre.
A barátnőm is Panadolt ad a kislányának és így teljesen jól átvészelik a fogzást. Én még nem adtam, de lehet, hogy majd lassan rákényszerülök, mert az éjszakáink katasztrófák és szegénykém úgy sír...

És nem akadt el a vonalzód szerintem se...

Nándorka: gratula a fogacskákhoz! És jobbulást a kis lánykának!
szerika

sziasztok!

Köszönöm, már jobban vagyok, bár étvágyam még mindig nincs...

A kiruccanás nem úgy sült el, ahogy terveztük...elmentünk ugye hosszú hétvégére síelni. Aztán kezdődött ott, hogy sz*rul voltam, előző este még 38 fokos lázam volt, na de gondoltuk, menjünk, majd elmúlik. Nem is volt olyan vészes, annyi,hogy nem kívánom a kaját még mindig. DE olyan tömeget ami ott volt, én még életemben nem láttam, fél órás parkolóhelykeresés, sorbanállás, majd a páromnak véletlenül rossz bérletet sikerült venni, aztán újra sorállás új bérletért (a régit persze nem cserélték ki), az automata nem fogadta el a kártyánkat, így ki se tudtuk fizetni, mert kp a kocsiban volt fönt a hegyen, felvonó nélkül esélytelen...Végül addig kunyeráltunk egy nőnek, hogy adja ide a sajátját a pár euróért, ami nálunk volt, mert már úgyis ment haza (ez már bőven délután volt és még nem is síeltünk). Na aztán alig kaptunk ebédet, mert mikor kiállutk a sort, akkor derült ki, hogy csak akkor vesznek fel rendelést, ha bemondjuk az asztalszámot, amink ugye nem volt, mert sorban álltunk. A pálya tükör jég volt egyébként. Utolsó csúszásnál (a pályán mint a heringek, jobbra-balra földön fekvő elesett embereket kellett kerülgetni) engem elütött egy őrült snowboardos hátulról, szerencsére nem lett semmi bajom...Mindezek tetejébe, félre foglalták a szállást és nem mostanra szólt, hanem január végére, a szomszéd faluba kellett volna menni szállásért. Na ekkor úgy gondoltuk, inkább nem erőltetjük tovább ezt a dolgot. A sors nem akarta, hogy jól sikerüljön, úgyhogy inkább hazajöttünk...

Na most jól kipanaszkodtam magam, a lényeg, hogy szerencsére egyben megúsztuk a kalandot :D

Hajni, nagyon szép család vagytok!!! :D

Dorka, gratula a fogakhoz! :D

Adri, örülök, hogy benéztél és hogy jól telt a karácsony! Miért, hol kellene járni már a vonalzódnak?? A januárt még nem tudom pontosan, attól függ, mikor jön (vagy nem jön :D ) meg, úgy számolom, hogy 7-e körül jönne meg és rá kb. 2 hétre van az inszem, tehát 20-a környékén. De biztosat csak előtte pár nappal tudok. A párom 7-én megy a 2. dokihoz, akkor derül ki, hogy lesz-e műtét. Ha igen, akkor jan. végén.

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, pussz

Kép
vickybabe

Vicky,
ha nem rólad lenne szó, akkor ez a kaland beillene egy vasárnapi, amerikai tipusu, családi vigjátéknak, amiket úgy nem szeret az ember, mert annyira banális, hogy ilyen már nincs. Sajnálom, hogy ezt igy élőben kellett elszenvednetek, de biztos vagyok benne, hogy ennek az egésznek oka volt és valami kárpótlás biztosan lesz nektek januárban ;) ;)

Szeri,
meg vagyok lőve, te melyik pépet adod? A natur rizspépet vagy a vaniliást? Én próbáltam mindkettőt és most tök gáz, mert Gabi baba nem eszi a folyékony tápszert. Ma reggel is olyan hiszti volt... Gondoltam, hogy biztos fáj a foga a cumisüvegtől, na de a vizet abból issza és semmi gond vele. Próbáltam kanállal a tápszert, meg pohárból, de sírt. Közben láttam rajta, hogy mindjárt éhen hal. Erre csináltam neki pépet és mind megette. Na de nem ehetünk mindig pépet. Meg ok ebéd, vacsi lehet főzelék, meg adok gyümit is mondjuk 10 óraira, na de reggel?? :roll:
ülés: Bali hány kilo? Szerinted is jobbak a 9-18 kg-ok mint a 0-18 kg-ok?

huhhh... most mennem kell... akció van... Felébredt a gyermek és álldogál a kiságyban és reklamál, hogy ki akar jönni :D

Kép
Kép
adrienna

Adri, hát igen, én is pont így éreztem magam :lol: De már nem is bánom, tudom, h. most így kellett történnie és kész. A szállás felé menet (1 óra alatt tettük meg a 2 km-t dugó miatt) mondtam is, hogy meg lennék lepve, ha okés lenne a szállás. Amikor a pasi mondta, h. január 29-től van foglalva, már csak összenéztünk és röhögtünk :D :lol: Ja és a többiekkel, akikkel "együtt" mentünk volna, nem is találkoztunk, a tömeg és sor miatt...

Gabi babáról rég tettél fel képeket...

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Huuu, nagyon felélénkültetek :)
Ahogy látom mindegyik Manónak jól telt a karácsony :):):) Oli igazán szép ajándékot nyújtott át a családjának :) Az első saját kreálású ajándéka :):):):):)

Nándorka, sajnálom hogy az éjszakák még mindig nem az igaziak :(:(

Adri, hogy ez a fiú mennyire nő, Úristen! :shock: :shock: :shock:

Csongi meg a másik fele! :shock: :shock: :shock:

Hajni, nagyon édesek a gyerkőcök, Te meg egy bombázó vagy! Nem is most szültél valld be! :):):)

Porsikám, úgy sajnálom ezt a fránya betegséget :( Remélem Áki hamar túl lesz rajta, hiszen a karácsonyi ajándéka még mindig itt van nálunk :(:(:(:(:(:(

Na, Nektek tett ígéretem első felét megtartva - Apa segítségét bevetve - prezentálok egy pocifotót :) A lakásra még kicsit kérlek várjatok, teljes pompájában szeretném bemutatni :) Pl. a képek a falon, teljesen bepakolva a könyvespolc és társai :) De legkésőbb a jövőhét folyamán küldöm azokat is.

Ezek vagyunk mi 14 hetesen. :)
Kép

Apa egyre aktívabb pocisimogató, hogy a baba érezze, hogy Ő is itt van :) Sőt, reggel megsúgta, hogy Ő inkább kislányra vágyik. :) Nekem ugyanis szent meggyőződésem, hogy töke van a menyasszonynak :) Dehát majd kiderül :) Jelenleg -5,5 kg-nál tartok, de egyenlőre nem mondta se a védőnő, se a doki hogy ez baj :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: olyan lányos pocid van! Nem is értem, hogy terhessség alatt hogy lehet fogyni??? :shock: bár szerintem ez az állapot nem fog sokáig tartani, egyszer híznod kell (nem akartalak elkeseríteni azért). :lol:

Adri: én helyetekben a 9-18 kg-ot venném. Bali 8 kg körül van, szóval még ő sincs 9 és jó az ülés neki. A 0-18-igost azért nem vettük, mert ő már a 0-8 kg-ig kiesett, úgyhogy fölösleges újszülöttestől venni, arra ott a hordozó (ha esetleg lesz második babánk is). Egyébként nálunk is nagy dilemma volt a vásárlás, hogy milyet vegyünk :lol:
Tejpépből a vaníliásat adom, nagyon szereti. A rizsest még nem próbáltam, de ha ez bevált, maradok a vaníliásnál.
Akkor te is küzdesz Gabi babával. Én a bébiételekkel küzdök, mert azokat nem akarja elfogadni, kivéve a sütőtök-almát. Ez az egy amit megeszik. Pedig régebben imádta és az én főztömre fujjogott, most meg fordítva... Bár szeretek főzni mostmár neki, de adódik olyan helyzet, amikor nem érek rá... :roll:
Védőnőt nem kérdezed meg esetleg, hogy miért nem fogadja el a tápszert??? Akaratos egy kisfiúcska mi? :lol: :evil:
Képeket kérünk, olyan rég láttuk Gabi babát!!!

HŰ VICKY, ez a törénet nem volt semmi! Jobb is, hogy hazajöttetek :) Velünk szoktak hasonlók megesni, így megnyugodtam, hogy nemcsak nekünk nem jönnek össze a dolgok.
Januárban nagyon mennek a szorítások!!!! Bárcsak ne kellene inszemezni!
szerika

Vicky, azért ez a történet nem semmi :) De a lényeg, hogy nem lett semmi bajod attól az örülttől, illetve hogy tudtatok egy jót nevetni a történteken :)

A következő pihitek már biztosan jól fog sikerülni :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, nagyon helyes a pocakod! Hihetetlen, hogy már 14. hét :lol: Én is így vagyok a síeléssel, a lényeg, hogy egyben vagyunk :lol:

Szeri, köszönöm, h. drukkolsz :D Valahogy mióta nem sikerült az inszem, már egyre kevesebbet agyalok és megpróbálom tényleg a sorsra bízni, és hinni abban, hogy az úgy nekem is jó lesz. Eddig utólag még mindig értelmet nyertek az életemben velem történtek. Hiszek abban, hogy ez a várakozás is értelmet kap a maga idejében...Tavaly szilveszterkor meg voltam róla győződve, hogy ilyenkor már babázni fogok, ha valaki akkor megmondta volna az igazat, nagyon csalódott lettem volna. Most viszont azt érzem, hogy 2008 - babával vagy anélkül - nagyon jó év lesz :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Megvagyunk mi is én kidöltem tegnapra hátfájás,köhögés stb
ma már jobb így nem fekszem egésznap csak félnap :lol:
teázom,homeost szedek aztán csak el múlik.éjjel a legrosszabb mert szabályosan lángol a torkom.

Vicky hááááát ez nem semmi sztori az tuti, alényeg hogy ti jól vagytok!hú a jeges pályát de nem szeretem az a hang amit a léc kiad olyankor na meg snowboard-ok külön állatfajta imádom ahogy kiesnek a felvonóból és ott leülnek felcsatolni :twisted:

nekünk is lassan új gyerekülés kellene a mi autónk isofixes és azok az árak mondta Anyu hogy kalapálhatunk a gépen hogy meglegyen mire kell.

Köszönjük a kép dicséreteket!
Fioona nagyon szép ajándékot kaptatok!!
Hajni nagyon szépek vagytok!
Pinkiné nagyon szépen gömbölyödik az apoci olyan izgalmas mintha velem történe!mikorra vagy kiírva?
Porsika hogy van Ákos?

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora szegénykém, jobbulást, próbálj sokat pihenni, már amennyire Nyunyi engedi :D

Kép
vickybabe

ESztóra,
jobbulást neked. Milyen az az isofixes autó? :oops: :oops: :oops:

Szeri,
én is vaniliást adom neki és Gabcsi is imádja :lol: DE nem akar tápszert enni. Elvileg a Beba HA 2-őt esszük, de siralmas. A védőnő azt mondta, hogy turmixoljak bele egy negyed banánt. No rajtam nem múlik. De semmi :( A bébiétel nálunk is gáz. Gabi baba is jobban eszi az én főztömet, de most hogy sokszor nincs rá idő eléggé megvagyok lőve. Van egy két fajta amit megeszik: Kecskemétitől őszibarack csirkehússal (nagyon jó ize van, ha én megfőzném pont ilyen ize lenne. Szerintem sokszor rossz ize és szaga van a bébiételeknek és köze nincs ahhoz, ami rá van irva, már mint izre) tudom, hogy a kecskeméti tesz bele cukrot, én is láttam, de ezt az egyet megszoktam venni. Nestle duo-ból a zsenge zöldborsófőzelék pulykahússal, Univer: paradicsomos burgonya 4 hónapos kortól és én főzök csirkemellett és azt turmixolom vele össze, ez is elég jól megy. Mondjuk ha lenne néhány jó kis recepted szivesen fogadnám, akár priviben :lol:
Anyukám azt mondja, hogy szerinte nem izlik a sok új iz után a tápszer ize... hát nem tudom, ilyen van? :?
Ülés: van valamilyen képed az ülésről amit vettetek? Esetleg a neve, cime és akkor utána nézek.

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?