Új privát üzeneted érkezett!

Én is hányni akarok!!!!!! :wink: :wink: :lol:
Vendég

Nati! Már nem nagyon hányok, csak az jön vissza amit nem kívánok :lol: :lol: :lol:
Az elsőn csak halvány volt a második csík, a többi már erős volt :lol:
De az elsőt még azelött csináltam mielött meg kellett volna jönnie

Kép
Kép
odri

Na jó, ez egy kis túlzás volt... :oops: mármint a betűméret.

De biztos én is fogok "színeset ásítani".
Na.. ki milyen szinonímát tud még? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bejci! Laptetető :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Odri

Az alexandra.hu oldalon, ha beírod a keresőbe, hogy "A Titok", akkor kidobja a könyvet. 3200 körüli az ára és valami R. B nevű írta. Ha nem találod szólj. Barnás a könyv árnyalata és egy piros pecsét van rajta. talán ez segít.

Kép
Kép
nati80

bejci, te is fogsz!
magdolnam

Rhonda Byrne a szerző neve

Kép
Kép
nati80

Nati! Összekeversz. Nekem már megvan a Titok!!!

Kép
Kép
odri

Odri! A tesztem ma lett negatív... :? ..ezek után mit nekem laptető :roll:

Nati: R.B..... az én vagyok.. :lol: :lol:
Vendég

Bejci! Nekem se elsőre jött be a laptető :lol: :lol: :lol:
a következő hónapban sikerült

Kép
Kép
odri

Na tessék: Odrinak már megvan, meg is lett az eredmény! :lol: :lol:
Vendég

bejci, hogy vagy fenniwiwen?
magdolnam

Odri
Én Bejcinek mondom a könyvet. De neked a könyv is megvan, vagy csak amit én küldtem?

Szinoníma: vezetni a nagy fehér porcelánkamiont :D

Kép
Kép
nati80

Odri! Én nem aggódok, laptetővel vagy anélkül, hamarosan összepacsizhatunk baba-dologban! :lol: :lol:
Tudom... és hiszem is!
Vendég

Nati! A könyv is megvan.. :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Magdolnam
Meg tudod keresni Bejcit az én ismerőseim között. Monogrammot már tudod, csak fordítva keressed.

Kép
Kép
nati80

Odri

Mikor vetted meg? Lemaradtam. És hogy tetszik? Használod is?

Kép
Kép
nati80

ok, keresem
magdolnam

Nati! Pedig már említettem. Karira kaptam apától :lol:
igen használom és nagyon tetszik :wink:

Kép
Kép
odri

Já,já, fenn vagyok az iwiw-en. Én már mindegyikőtöket leskubiztalak Natinál, Andynál és Lillánál, csak hát jelölgetni nem merek felhatalmazások nélkül... de már Odri is az ismerősöm..
Vendég

Te kis félénk :lol:
magdolnam

Na megyek, majd még jövök...

Kép
Kép
odri

Magdolnám: priviben küldtem segítséget... :lol:
Vendég

asszem megvagy :lol:
magdolnam

Magdolnam
Akkor közös ismerősök alapján, ki tudod következtetni ki is valójában Bejci.

Odri
Azt nem olvastam, hogy kari ajándék volt a könyv. Használjad és váljon valóra minden álmod!
Amit én kivánok most magamnak:
1, 58-60 kiló akarok lenni
2, januárban teherbe akarok esni és 9 hónapra rá megszülni az egészséges fiamat/fiaimat (vagy vegyesen)
3, lediplomázok sikeresen
4, beköltözök a gyönyörű lakásunkba és boldogan nevelni utódainkat

Mi lenne, ha mindenki leírná, hogy mit akar? Jobb ha látjuk leírva is! A könyv is ezt tanácsolja.

Kép
Kép
nati80

és tényleg dr. vagy?????, Én is arra gyúrok! Közgázból!
magdolnam

Visszajelöltelek... Kedves Ismerősöm! :lol: :lol:
Vendég

Ja még kifelejtettem egyet
5, februártól szuper gyakorlati helyem lesz, ahol fizut is kapok és onnan megyek gyedre.

na azt hiszem ennyi
de mégis van még valami
6, nyerek a lottón!!!!!!

Kép
Kép
nati80

:wink:
Na megyek apázni, jócakát mindenkinek. Már csak 2 nap!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam

Magdolnam
Én is elhatároztam még 1-2 éve, hogy ledoktorálok, de inkább szülnék gyereket most.

Kép
Kép
nati80

Magdolnám: a' hát!
Hozzászólásaim alapján nem gondoltad volna, mi? De mindenkit megnyugtatok: nem orvos doktor. Bár valszeg ezt kitaláltátok hiányos anatómiai ismereteim alapján.. :lol: :lol:
Vendég

Én is elköszönök mára. Ápolgatom ritkán beteg párocskámat. Úgy tűnik nekem kutya bajom. Csak Ő beteg.

Jó éjszakát!!!

Jövőre személyesen is találkozunk!!!

Kép
Kép
nati80

Nati! Ez tök jó ötlet, hogy leírjuk, mit szeretnénk. Márcsak azért is, mert azt tudjuk a másikról, hogy mikor van peteérése, de egy csomó alapdolgot viszont nem.
Szóval az én vágyaim:
1. PETEÉRÉS!( és ami ezt követően kell)

2. Az 58-60 kg-val én is kiegyeznék.

3. Sikeres szakvizsga kevés tanulással

Most ennyi jutott eszembe.
Vendég

Sziasztok!
A gratukat köszönöm szépen mindenkinek! :lol:

Lányok azt ne felejtsétek el,hogy 25% az esély arra,hogy egy hónapban összejön a babó, ez emelkedik 1 év alatt 85%-ra!!!
Szorítok mindenkinek aki még nem babás,hogy hamarosan az legyen!!!!
holka

Mi van! Itthagytok?! :? Mindenkinek most van peteérése? :lol: :lol: Ez csak vicc volt.
Akkor én is megyek, jó éjt csajszik!
Magdolnám, Odri, Andy, Holka, Pintyus (kit hagytam ki?): Vigyázzatok a picurka poci lakókra. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Úristen, tegnap óta mennyit termeltetek..........!
lehetetlen mindent elolvasni!

Sajna, ma is dolgoztam, igaz csak 1-ig.....

Csucsu :)
Sajnálom! Pedig annyira biztatóak voltak a jelek..... :(

Holka :)
Viszont ti nagyon ügyik voltatok!!!! Mióta próbálkoztatok? Trükkök voltak?????, (hő, vitamin, pozitúra stb...) És milyen jeleid vannak?? nekem 31-én NEM KÉNE megjönnie, de van olyan érzésem, hogy meg fog.....Néha fájogat a hasam, meg a mellem, de nem olyan erősen, mint ahogy azt néhány babás itt leírta!

Virág :)
Akkor jó és sikeres wellnesst kívánok! Eger tök jó hely! Mi pedig 11-12-13-án megyünk Gyulára, és ha mostanában megjön, akkorra fog esni a köv. középidő is!

Márti :)
Remélem a fiúknál semmi komoly! Veronika is eléggé taknyol most.

Anyós-téma: hát én ebből kimaradtam, anyósomat nem ismertem, már régen meghalt!

Magdolnam :)
Rókakoma....... :( Egyedül ettől fogok félni majd....Illetve én az első 2-nél nem hánytam, csak egész nap émelyegtem!

Nati :)
Már teljesen kíváncsi lettem! Mi ez a könyv?????? Olyan sokat emlegetitek!

Na, megyek fürdetni!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

A Titkot nézd meg itt:

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20

Amúgy a pozitív gondolkodásról szól.. én is most fogom mrgvenni.
Na de most már tényleg lépek...
Vendég

Így ismeretlenül (csak olvasgatlak néha titeket) leírnám, hogy nem vagytok semmik!! :lol:

Csak az jutott eszembe, hogy kamaszkoromban mindig azt hittem, hogy én örökké szűz maradok, mert csúnya vagyok pattanásos, és egyébként is félénk. Aztán amikor megtörtént az első, akkor el sem hittem, hogy ez velem történt meg. Majd azt gondoltam, hogy én nem leszek képes leérettségizni, mert ennyit tanulni meg miegymás, aztán amikor sikerült, el sem hittem. A felvételinél sem gondoltam, hogy bekerülhetek az áhított intézmény áhított szakára, majd amikor sikerült, megint úgy éreztem, hogy ez velem történt? tényleg? Aztán az egyetemen úgy éreztem, hogy minden pasi csak becsap, meg kaland, meg komolytalan, nekem sosem lesz családom, egy hűséges, szerető párom. Amikor rátaláltam, már fel sem tűnt, annyira természetes volt. Mostanában gondolkoztam el rajta, hogy no lám! Ez is sikerült!! :D Építkezünk, lesz hol laknunk, és a baba is eljön, ha itt lesz az ideje. Úgyhogy szerintem ezeket a dolgokat gondoljátok át, biztos mindenki talál ilyen pontokat az életében, és az sokat segít. Ami meg negatív volt, azzal nem foglalkozom, mert abszolut nem hátráltatott, most már csak nevetek rajta, hogy akkor milyen problémáim voltak. És ez így lesz a jelen problémáival is majd a jövőben!! :wink:

Kép
Kép
tabati

Jenny
Ne haragudj, de most jutott eszembe, hogy te már menyasszony vagy. Gratulálok. És hogy sikerült az eljegyzés? Milyen menyasszonynak lenni?

Kép
p__lilla

Tabati

Én is úgy voltam majdnem mindennel mint te.

Kép
p__lilla

Sziasztok!
Köszönjük szépen aköszöntéseket, átadtam a csajszinak :)
A pénztárca meglett, már sík ideg voltam, én a kocsiban vártam Annával, Apa a lakást túrta fel, de sehol. Aztán megtaláltam, a csomagtartóban a babakocsi fekvőrésze alá volt becsúszva! :evil: Persze Apa a hibás, összecsukta a babakocsit úgy, hogy meg sem nézte mi van benne!

Nagyon reménykedem, tegnap összebújtunk, és érzem, hogy ma pé van! :) Pedig már kezdtem frászt kapni, hogy ebben a hónapban nem is érek majd...

Bejci:
Bejelölnélek iwiwen, de hogy keresselek?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: küldtem privit :)
Vendég

Ja, és Mánes: ha ma pé-d van, akkor miért is vagy még itt? Futás apát elcsábítani :lol: :oops: :lol: :oops:
Vendég

Mára ennyi.. én is megyek csábítani...bár egy fél tálca beigli után nehéz csábítónak mutatkozni :?

Mindenkinek szép álmokat!
Vendég

bejci:
mert tegnap voltunk együtt, és olyan dög fáradt vagyok (nem csak ezért :wink: ), hogy egyszerűen nincs energimá semmihez... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Visszajelöltelek Mágnes! Ha ma nem lesz hancúr, akkor Pihentető Jó éjszakát kívánok Neked!
Vendég

Nektek is jó éjszakát kívánok!!
Remélem nekem is az lesz!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép

Kidobott az ágy... :cry: :cry: Már több mint egy órája... :cry: :cry:
Apa ugy horkolt, nem tudtam aludni.Egy darabig döfködtem, de nagy hatása nem volt, csak pillanatnyilag...
Aztán átjöttem a nappaliba :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Pfujjj!!! Vasárnap reggel ilyen korán kelni!!!!! :evil:

Na, de ez van...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Az éjszaka felébresztett egy sms-hogy mittudom én milyen sorsoláson nyertem egy Nokia N95 és 1000 eurot. :shock: :shock: :shock:
Na egyből kinyilt a szemem... Mutatom apjuknak, csak morgott egyet, hogy humbuk az egész, ki küldene éjszaka ilyesmit??? De igaza van...A nyereményeknél értesitenek telefonhivással nem egy sms-be.... :cry: :cry: :cry: Pedig milyen jó lett vilna :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?