Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Sziasztok!

Gabibi, Én is örülők, hogy sikeres volt a kukázásod!!

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!!!
Kép
Nem tudom mikor tudok legközelebb írni, de ahogy tudok, majd írok!!

Kép
arivirág

Sziasztok!

Jó kis program: karácsonykor kukázni :wink: Minden jó, ha a vége jó :D

Én is tele vagyok melóval, de legalább a fát meghozták már reggel az angyalok :)

Nem tudom, mikor jövök megint, anyósoméknál van net, ha tudok, onnét jelentkezem.

Nagyon szép karácsonyt kívánok mindenkinek!!!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok,

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mi is:)

Nálunk is két részletben dolgozott a Jézuska, reggelre hozta a fát és a délutáni alvás után az ajándékokat ( szegénynek egyszerre sok lett volna felcipelni a negyedikre:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Szeretnénk mi is NAGYON BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KíVÁNNI!!! :D :D

Néhány kép a mai napról
Kép Ilyen csini volt a csaj Kép Örülök a babának :D Kép Na ennyire örült a hintalónak :mrgreen: Kép Telefonálok :lol:

Kép Kép
curse

Mi holnap indulunk anyósékhoz, jó ideig nem leszek net közelében, ezért kívánok Nektek további szép, örömteli pillanatokat, sok szeretettel és öleléssel :D :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól teltek idáig az ünnepek!Nekünk nagyon jó volt :lol: Most jönnek még a barátnőmék és tartunk egy jó kis kártyapartit miótán letettem a Bébet.

Holnap megyünk ki Grazba.Ott is van internet ha tudok jövök :lol: Majd rakok fel képet. :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Curse!
Tündéri a kislányod! Nagyon csini volt a nagy napon.

Gabibi!
Várom a képeket

Most jönnek az enyémek:
Kép Kép Kép Kép Művész úr Kép Mamánál
Vendég

Sziasztok!!

Képzeljétek Pécsen mindkettő lánykánk lebetegedett, gondolom Apukájuk megfertőzte öket, mert ő is még mindig beteg!
Így tegnap haza jöttünk, mert a lányoknak 39 fölötti lázuk volt!
A szilveszter is nagyon úgy néz ki, hogy akkor idén itthon ülős lesz!

Nagyon nagy hó van Pécsen, 30-40 cm, szuper!!!
arivirág

Otthoni képek!

Kép Kép
arivirág

Szia Arivirág!

Bárcsak már mi is látnánk ennyi havat. Kár hogy betegek lettek a lányok és nem élvezhették ki. Irtam e-mailt.

Jucc!
Remélem mátol tudtok egy kicsit pihenni is. Irtam e-mailt neked is.

Sziasztok
Vendég

Hali,

Ma voltam uh-on, minden rendben van de a nagy titok nem derült ki:)Pedig nagyon kíváncsi vagyok, azt hiszem hamarosan elmegyek a 4d-sre.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Kép

Én is úgy reméltem Dominikánál, hogy majd a 16. héten kiderül, hogy fiú vagy lány a pocaklakó, de nem :shock: , és akkor Én is mentem 4d-re, mert már nem bírtam magammal, ott mindjárt látták, hogy megint lányunk lesz! Kép
arivirág

sziasztok!

Itt vagyunk kint és idáig próbáltam felrakni képeket,de nem ment.Nem ítudom miért a férjem gépe nem ismeri fel a fényképezőgépet,pedig régen ez volt otthon.Mindegy majd otthonról szombaton vagy vasárnap megyünk.Most megyünk ki egy kicsit sétálni.

Arivirág.Sajnálom a gyerekeket :cry:

Judit.Nagyon jók a képek.Látom tetszett a fiadnak a kisszék meg az asztal.A lányod nagyon szép nagy babát :?: kapot.Tud valamit?

Kostyika,én sr birnám ki ,hogy ne csináltassak 4d-s.Mi a szavoyába voltunk.Néha még most is megnézem :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Bianka is kapott antibiotikumot, nem eszik semmit egész nap, és csak fekszik, :( már most is elaludt!
Férjem is kapott gyógyszert, meg röntgenre is elküldték, frankó :? , 10 ezer volt eddig a gyógyszer a 3 betegnek!
Nem igazán tetszik az idei karácsony!
Már belenyugodtam, hogy itthon ülünk szilveszterkor, csak Biankán látnám már, hogy jobban van!!
arivirág

Sziasztok!

Arivirág!
Nagyon sajnállak titeket, ezeket a betegségeket mindig kifogjátok. Mielöbbi gyogyulást az egész családnak!

Gabibi!
Várom a hétvégén a képeidet! Ott milyen az idő? Sétál a baba és nagy sikere volt, a hugomnak hivja.

Kostyika!
4d-én mindegy hogy hogy fekszik a kicsi? Mert a sima ultrahangon azért nem láthatják mert a hátát mutatja. Ha nemtudják megmondani a nemét akkor is ki kell fizetni?

Kép
Vendég

Sikerült
DédnagymamávalKép Persze,hogy a kutya van a középpontba :lol: Kép Apa csak 1 nyamvadt kishajó? :lol: Kép Kép

Itt is megmaradt a hó,de egyáltalán nem nagy.Hideg van.Holnap megyünk haza :cry:
Nagyon jó a baba :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Ezt ma vettük neki még karira.Kapot hintát is :lol:

Ez a járgány inkább tavasszal lesz jó,de nem akartuk ott hagyni :lol: Hinta funkciója is van.lehet tolni és ha nagyobb lesz a Béb akkor egyedül is mehet vele :lol: Kép Kép Kép Kép

Kép

Gabi
gabibi

Több képet nem rakok fel igérem :oops: Bocsi kicsit túlzásba vittem :oops:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,
Tegyél még:)

Judit,
Igen akkor is ki kell fizetni, mert azt hiszem elsősorban még inkább azt nézik h egészséges-e csak pluszban h milyen nemű. Mondjuk Veronikánál ugyanez volt, egyik normál uh-n sem látszott h fiú v lány, a 4d-s utolsó 5 percében tudta megmondani a doktornő mert akkor volt hajlandó elfordulni egy kicsit a hölgy. Mennyi a korkülönbség nálad a nagyobbak között? Volt nálatok féltékenység?

Arivirág,
Jobbulást nektek. Sajnos mi sem megyünk sehová szilveszterkor mert az én párom sem egy bulizós fajta. Bár én meg úgy mennék:)

Curse,
Nagyon nagy lett már Adél és milyen csini:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Gabibi!
Nagyon nagyot nőt a kisfiad! Ritkán teszel fel képet rola, legalább most kaptunk egy adagot. Máskor se fogdd vissza magad. Probálgat már felülni?

Kostyika!
Nekem elég nagyok a korkülömbségek, nem volt igazán féltékenység, de azért probáltam őket is bevonni a kicsi körüli teendőkbe. 5fél év, 4fél év, és 9év van közöttük.

Sziasztok

Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek kívánok Nagyon Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet!

Nem vesztem el cak egy kicsikét.
Karácsony jól telt, csak a végén már túl sok az ajándék és a Dani azt se tudja melyikkel kéne játszani. :oops:

Baby a pocakban jól érzi magát.
A genetikai ultrahang szerint, ha minden igaz kislány lesz. :)

Már csak ezt a fránya vírusos időszakot kéne vhogy átvészelni.
Már voltam náthás, köhögtem, ment a hasam, hánytam, tiszta láz is votam, már elég volt..... :?

Lassan megyek is, mert már fáradt is vagyok...

Igérem mostmár többet jövök, mert már nem dolgozom.

millió puszika

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok!

Végre géphez jutottam :)

Judit :) Sajna az emiljeimet nem tudom innen olvasni, mert nem tudom fejből a jelszavam :oops: De gondolom, ha gond lett volna, hívtál volna még. Ha van sürgős, priviben jöhet.

Arivirág :) Sajnálom ezt a beteges karácsonyt, gyors gyógyulást Nektek!

Gabi :) Jók a képek, igazán nem sok, nagyon aranyosak :)

Judit :) A Te képeid is nagyon jók, csak túl kevés :wink:

Curse :) Hú, Adél milyen nagy, és csini, és gyönyörű!

Xsara :) Gratulálok a kislányhoz! Éljen a nemdolgozás, gyere sokat! És hess vírusok!

Én is tartok tőlük kicsit, bár nem szokott gond lenni a betegségekkel, de most hallottam, hogy jön az influenzajárvány, és pont most fogjuk kezdeni az ovit. Úgyhogy ahogy hazaérünk, elkezdem a srácoknak a vitamint és a Béres cseppet.

Nekünk a szenteste nagyon jól sikerült, végre megúsztuk kapkodás, és idegeskedés nélkül, és mindenki nagyon örült mindennek. Aztán hajnalig ajándékcsomizás, meg az útipakk összerakása. Délelőtt indultunk a szülőkhöz. Innentől több volt a bosszúság, mint az öröm :( Anyósomékhoz érkezve rájöttem, hogy csak az ő ajándékaikat hoztam el, amit anyáékhoz kellett volna hozni, az Érden maradt :evil: :( Tesóim, anyukám, tesóm gyerekei ajándékai. bőgtem egy jót, persze anyáék aranyosak voltak, akkor is örülni fognak, amikor majd megkapják.
Egyébként mi tök jó ajándékokat kaptunk, végre nem a mennyiség volt a lényeg.
Aztán tegnap egy igazi krimi részesei lehettünk / valamelyik híradóban szerepelt a hír.../:
Tesómat kellett vonatra vinni délután, én akartam kivinni, de férjem amúgy is akart menni a szüleihez a laptopjáért, így ő vitte. Nem bántam, mert elég havas-jeges volt az út. Egyszercsak telefonált a hugim bőgve, hogy karamboloztak. Mivel ott alig volt térerő, először azt se tudtam, mi van, miért ő telefonál, mi van a férjemmel. De aztán kiderült, hogy mindenki jól van, de jókora csattanás volt.
Egy szombathelyi pasi jól bepiált a presszóban kisfalunkban, majd seggrészegen el akarta vitetni magát kocsival, de senki nem vitte el. Erre nagykés elő, fenyegetőzött, és így elvitt egy autót. A jeges úton összevissza kacsázott, a férjemék mögötte majdnem frászt kaptak. Folyamatosan a szemközti sávban ment, így csattant össze egy szembejövő autóval, és ez az autó pördült neki a férjeméknek :( Az állatja el akart menekülni, de addigra szerencsére megérkeztek a rendőrök a sráccal, akinek elvitte a kocsiját. Hamar elkapták, de hogy mikor lesz ebből biztosítós pénz??? A baloldali ajtókat nem lehet kinyitni, az első kerék eldurrant, felni tönkrement :( Holnap hazamegyünk, mert csak lassan lehet menni, de legalább megy. Innen egy vagyon lenne a tréler.
Ja, és 24-én este meghalt sógornőm keresztanyja, így a hangulat anyósoméknál sem volt olyan karácsonyi.
Eddig úgy volt, hogy sógornőméknél lesz a szilveszteri buli, de gyanítom, hogy ezután ez lefújva. Mondtam, hogy a banda jöhet hozzánk is, még nem tudom, mi a válaszuk.

Na, kisregény befejezve, remélem, holnap már otthonról tudok jelentkezni! És képeket is otthonról tudok tenni.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Xsara!
Jo hogy megtudtad, hogy a fiad után jön egy kiscsaj a családba. Nagyon más egy lány mint egy fiú. Karácsonyi képek?

Jucc!
Semmi fontos nem volt a levelemben, ha lett volna valami ugyis hivtalak volna. Ne izgulj. Jo utat.

Sziasztok /A hiradobol a baleset/

1198932226.7713.htm
Vendég

Nem semmi ez a videó!!

Sajnos nem javulnak a betegek nálunk...sőt....
Jó lett volna elmenni szilveszterkor, úgy nem szeretek itthon ülni mikor tudom hogy mindenki bulizik. :( ..majd jövőre!

xsara, Te hol fogsz szülni??
arivirág

Jucc :cry: :cry: Nem semmi napjaid voltak :cry: Sajnálom.

Judit,nem akr magátol ülni :cry: Sőt kuszni se :cry: De ülni bezzeg akar!Nem engedem nagyon sokat a gerince miatt ülni,de nem szeret feküdni.Már ott tartok ,hogy elvisszem valahova,de ahogy utána olvastam kb.10hós koráig még ráér mászni.Szerinted?pedig megpróbálok mindent játszok vele messzebre rakom a játékokat,hogy elinduljon érte,gyakorlatokat végzek vele,de semmi.Elsietni se szeretném,ha Ő még nem kész rá,akkor ugyse megy.Ha nagyon szenved feküdni és sír és akkor ugyanott ahol van felültetem ugy meg sokáig nyugisan eljátszik :cry: Azt hiszem már irtad Robika mikor kezdet el mászni?

Arivirág,nagyon rossz lehet most neked,de talán rosszabb a betegeknek :cry: Tartsál majd utószilvesztert :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!
Ezer éve nem jártam itt :oops: De örömmel látom,hogy K. Andinál is jön a tesó baba!!!!!!!!!!!!!!
GRATULA!!!!! Xsararól tudtam és neki is gratula a kiscsajhoz!!!!!!!!!
Mikibuliról nem maradtatok le,idén nem volt. Sok az itthon munka,átjáróház :twisted:

Csajok örülök nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi
és mindenkinek B.U.É.K.!!!

Noémi
citrom

Sziasztok!

Gabibi!
Robika 8honaposan már állt, én meg azt mondtam neki hogy hova siet. Te meg gyorsitani szeretnéd a te fiadat. Ha szeret ücsörögni akkor inkább autosülés mint állandoan kézbe. Én még a konyhába is kivittem és ugy nézgélődött amig főztem.

Citom!
Mi is örülünk neked, de gyere sürübben hogy megismerhessünk.

Sziasztok
Kép Lehetne már jo sok!
Vendég

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!!
Van sok plüs állatunk, amit soha nem is használtuk, csak a helyet foglalja, szerintetek ezt oda lehet adni egy kórháznak??
Mivel februárban megyünk a haematológiára, és Én borzasztóan sajnálom azt ott fekvő gyerekeket, gondoltam oda adom nekik, tegyék a játszószobába!
Szerintetek elfogadnak ilyet?
Vagy adjam más helyre???

Kép
arivirág

Szia Arivirág!

Már mástol is hallodtam hogy gyerekkorháznak adták. Mind a két gyerekükről megállapitották hogy alergiásak és muszáj volt még a kedvencüktől is megvállniuk.

Szia Kép
Vendég

Sziasztok!

Újra Érden vagyunk :) jó lassan jöttünk, de épségben hazaértünk, férjem már el is ment bulizni a kocsival, csöppet sem aggódik, hogy kibír-e még ennyit az autó...

Egész nap ment a mosógép, és próbáltam rendet csinálni, vendégeket várok, holnap meg mégtöbben leszünk, társasjátékozós-gyerekes szilveszter lesz :D

Judit :) Nagyon kedves Tőled, hogy feltetted a híradót, mi nem is láttuk, csak tesóm mondta, hogy volt az rtl-en.
Látom, nagyon várod a havat, anyáéknál volt belőle sok, csak a szánkók nem akartak csúszni, évek óta nem voltak használva.
Fel tudtátok tenni a karfát?

Arivirág :) biztos örülnének gyerekkórházban ezeknek, de gőzöm sincs, hogy működik ez. Talán fel kéne hívni a kórházat.

Gabi :) 8 hónaposan tényleg kár izgaulni még, hatalmas különbségek vannak a gyerekek mozgásfejlődésében! Figyelni fontos persze rá, de ha normálisnak tartja a doki, és a védőnő is, akkor nem lehet gond. De az is tény, hogy hallottam már olyat, hogy 10 hónapos baba anyukája nagyon izgult, hogy baja van a gyerekének, mert semmit nem csinált még, csak feküdt, és a védőnő csak azt hajtogatta, hogy lusta, ne izguljon! Aztán kiderült, hogy nagyon feszesek az izmai, és hónapokig jártak a Dévény-programra kőkemény és fájdalmas masszázsra, meg tornára, hogy helyrehozzák a bajt, amit korábban észrevéve lazábban oldhattak volna meg. Ezzel nem idegísíteni akartalak ám, csak annyi a lényeg, hogy figyelni nem árt, de nagyobb bajnak sok jele van!

Rengeteg képet csináltunk karácsonykor, meg azóta is, egyelőre áttettem a gépre, de még nem volt erőm kicsinyíteni, de egyszer eljutok odáig is, és akkor teszek fel :wink:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!

Végre köztünk vagy! Köszönjük szépen a szánkokarfát, már fent van csak ho kéne. Egy napig bent volt, mert a fiam nem akart leszállni rola. :lol:

Szia Kép
Vendég

8.-án megyek gyerekorvoshoz,akkor szólok neki.ha azt mondja,hogy semmi gáz akkor nem variálok és kb a 10hót kivárom.Ha addig se semmi akkor elviszem valahova.a gekkoba talán igyis ugyis majd meglátom .mondjuk ő mindent késsőbb csinált és az egyiknapról a másikra szó szerint.Külöben nincs vele gond érdeklödő élénk kisfiú :lol: csakhát legalább kúsznia kéne nem!?Én is imádok társasozni meg kártyázni.Ha jó a társaság akkor aktivitizni (nemtom hogy írják)is.

a korház biztos örülni fog arivirág!Szerintem vidd el!

Kép

Gabi
gabibi

MindenkinekNAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kivánok :lol: És kivánom,hogy mindenkinek olyan legyen a 2008-as év amilyet szeretne :lol: :lol:

Estére jó szorakozást :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Judit :) Elég szépen alakul a hóhelyzet, ahogy látom :wink:

Na, jövök a képekkel:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ezek voltak a szenteste képei.

folyt.köv.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Karácsonyfánk:

Kép
Kép

Ez már anyósoméknál. Balázs kapott egy szerszámosládát, benne sisakkal. Ezért aztán az összes gyereknek kellett valami a fejére:
Kép
Kép
Kép
Együttfürdés:
Kép

Egyforma pizsisek :)
Kép

Anyánál:
Kép
Kép
Kép
Kép

Na, most jól elárasztottalak Benneteket :oops:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Békés Boldog Új esztendőt mindenkinek!

mimi12

Boldog Újévet mindenkinek és jo egészséget! :) :) :) :) :)
Vendég

Kép

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Nektek, és a családotoknak!!!

Kép

mimi, nagyon édessek a fiaid a képeken!!!
arivirág

Sziasztok BUÉK!
Kép
Vendég

Mindenkinek békés, Boldog Új Évet kívánunk :D

Andi és Veronika

Kép[
Kép[
kostyika

NAGYON BOLDOG, VIDÁM, ÖRÖMTELI ÉS SZERETETTEL TELI ÚJ ÉVET KíVÁNUNK, PERSZE, HA SIKERES AZ SEM GÁZ :lol: :lol: :lol:

Még visszaolvasni nem tudtam, de ami késik az még hátra van :wink:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Hogy telt a tegnap este?
Nálunk zajlottak az események, Dominika 9-kor már annyira bepiált, :shock: hogy belehányt az ágyba!
Na jó, viccet félre téve, annyira erőltette a köhögés, hogy álmában hányt szegénykém! :?

Elég szépen esik a hó, még talán jó is hogy így alakult a szilveszter, nem kell ebben a nagy havazásban végig menni a 6-oson!
arivirág

Sziasztok Lányok!

Én kivántam nagyon a havat, bocsika túl sok lett. Mai képek:
Kép Kép Labdázik a kutya Kép Fekete fehér

Sziasztok
Vendég

Judit,
Nagyon szépek a gyerkőcök :D és micsoda babát kapott lányod :o

Arivirág,
Hú, akkor nagyon nem volt jó a karitok a fránya betegség miatt :( Gyors gyógyulást Nektek!

Andi,
Rejtözkődő tesó :D Nálunk meg nem tudták biztosra mondani, h lány lesz-e a 20. héten. Aztán a kövi ultrahangon mindenre fényderült :D

Gabi,
Nálatok is nagyon szép lehetett a karácsony és olyan nagynak tűnik Jotikád :o :D És szerintem még nem vagytok elkésve semmivel sem. Adél 6 hósan kezdett el kúszni és 4kézlábazni pedig 9 hósan. Felállás először 10 hósan történt és látod lassan 14 hónapos és még mindig nem járunk 8)
Én is úgy gondolom, h azért van a doki is meg a védőnő is hogy lássák hogy van-e esetleg vmi probléma. És ha van, akkor továbbküldjék az embert. Úgyhogy szerintem ne aggódj!!! :wink:

Xsara,
Gratula a csajszihoz :D Betegségekhez ++++!!!

Jucc,
Basszus hogy jártatok :( Hihetetlen :shock: Remélem jól megcseszik érte azt a jóembert! :evil:
Képek szuperek és gyöngyörűek a fiaid :D Kedvenc fotó elsőkből az utolsó :D

Noémi,
De jó, h benéztél :D Gyere sűrűbben!!!

Nálunk a kari eléggé vegyes volt. Anyámékkal összevesztünk, úgyhogy ő hozzájuk nem is mentünk el. Helyette hosszabb időt töltöttünk anyóséknál. Na ezt nem kellett volna. Csupán csak kétszer akartunk összepakolni és hazajönni :roll:
A szilveszter viszont szuper volt. Itt volt Adél keresztanyukája és férje, aki mellesleg a legkedvesebb barinőm :D Jókat dumáltunk és jókat ettünk 8)

Hóval mi már anyóséknál is sikeresen összefutottunk :lol: Kváron laknak és ott már karikor iszonyúan nagy hó volt, mentünk is szánkózni. Csaj először nem igazán élvezte, főleg minek után após véletlenül beleborította a hóba :lol: másodjára már láttunk az arcán némi mosolyt is. Mindjárt teszek is fel képet :wink:

Kép Kép
curse

na sikerült képeket keresni
szóval ezek még kváron készültek, bár igazán nem látszik mekkora hó volt ott
Kép Kép
Ennyire élvezte a csaj a szánkózást :lol:

Kép Kép
curse

Szia Curse!

Látom a lányod se kapaszkodik. Jucc jovoltábol, mi is eltudtunk menni tegnap szánkozni, de semmi pénzért nem akart a Robi se kapaszkodni. Észrevettem hogy amikor kesztyű van rajta, még a babakocsi korlátját sem fogja meg, pedig mindig ugy utazik.

Szia
Vendég

Sziasztok!Nagyon jók a képek :lol: Az én bébim még persze nem élvezi a havat.Majd jövőre :lol: Sokat nem is viszem ki mert folyik az orra.Nem köhög meg semmi baja csak az orra folyik,de elég erőssen :cry:

Szilveszterkor felmentünk a barátnémhez.Jó volt :lol: 3 óra után jöttünk haza :oops: Már majdnem elaludtam erre felébredt a fiam :oops: Semmit nem aludtam dehát aki éjjel legény az nappal is legyen az.Elmúlt amikor délig aludhattam 1 buli után.Még jó,hogy tényleg csak kevéskét ittam :lol:

Arivirág,betegek?

Kép

Gabi
gabibi

néhány kép Kép Kép Kép

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Lánykáim jobban vannak, férjem is meggyógyult, ma már ment is dolgozni, viszont Én lebetegedtem!
Holnap délután rerndel az orvosunk, azt hiszem muszáj lesz meglátogatnom!! :(

Gabibi, de jók ezek a képek!!
Adélról és Robikáról is nagyon szépeke ezek a havas képek!
Nekem így ennyi elég is volt a télből, na most jöhetne a nyár! 8)
arivirág

Sziasztok!
Én is előkerülgetek lasacskán.
Ma anyuméknál voltunk B.örsön.A Szabi jót tombolt az uncsitesoival az udvaron,alig tudtam hazahozni.Na most meg jól bealudt.Még kész szerencse,hogy ha ilyenkor alszik,akkor max 9kor le tudjuk fektetni.
Arivirág,most olvastam,hogy beteg volt az egész család,és most meg te betegszel le?Gyors gyógyulást!
Na egy kép a SZabirol,ahogyan a pibulunkat sétátatja :D
Kép

és mégegy,a karácsonyi ajándékkal és velem
Kép

no és mégegy,a "kis" lányom és a Szabi
Kép

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?