Sziasztok!
Végre géphez jutottam
Judit
Sajna az emiljeimet nem tudom innen olvasni, mert nem tudom fejből a jelszavam
De gondolom, ha gond lett volna, hívtál volna még. Ha van sürgős, priviben jöhet.
Arivirág
Sajnálom ezt a beteges karácsonyt, gyors gyógyulást Nektek!
Gabi
Jók a képek, igazán nem sok, nagyon aranyosak
Judit
A Te képeid is nagyon jók, csak túl kevés
Curse
Hú, Adél milyen nagy, és csini, és gyönyörű!
Xsara
Gratulálok a kislányhoz! Éljen a nemdolgozás, gyere sokat! És hess vírusok!
Én is tartok tőlük kicsit, bár nem szokott gond lenni a betegségekkel, de most hallottam, hogy jön az influenzajárvány, és pont most fogjuk kezdeni az ovit. Úgyhogy ahogy hazaérünk, elkezdem a srácoknak a vitamint és a Béres cseppet.
Nekünk a szenteste nagyon jól sikerült, végre megúsztuk kapkodás, és idegeskedés nélkül, és mindenki nagyon örült mindennek. Aztán hajnalig ajándékcsomizás, meg az útipakk összerakása. Délelőtt indultunk a szülőkhöz. Innentől több volt a bosszúság, mint az öröm
Anyósomékhoz érkezve rájöttem, hogy csak az ő ajándékaikat hoztam el, amit anyáékhoz kellett volna hozni, az Érden maradt
Tesóim, anyukám, tesóm gyerekei ajándékai. bőgtem egy jót, persze anyáék aranyosak voltak, akkor is örülni fognak, amikor majd megkapják.
Egyébként mi tök jó ajándékokat kaptunk, végre nem a mennyiség volt a lényeg.
Aztán tegnap egy igazi krimi részesei lehettünk / valamelyik híradóban szerepelt a hír.../:
Tesómat kellett vonatra vinni délután, én akartam kivinni, de férjem amúgy is akart menni a szüleihez a laptopjáért, így ő vitte. Nem bántam, mert elég havas-jeges volt az út. Egyszercsak telefonált a hugim bőgve, hogy karamboloztak. Mivel ott alig volt térerő, először azt se tudtam, mi van, miért ő telefonál, mi van a férjemmel. De aztán kiderült, hogy mindenki jól van, de jókora csattanás volt.
Egy szombathelyi pasi jól bepiált a presszóban kisfalunkban, majd seggrészegen el akarta vitetni magát kocsival, de senki nem vitte el. Erre nagykés elő, fenyegetőzött, és így elvitt egy autót. A jeges úton összevissza kacsázott, a férjemék mögötte majdnem frászt kaptak. Folyamatosan a szemközti sávban ment, így csattant össze egy szembejövő autóval, és ez az autó pördült neki a férjeméknek
Az állatja el akart menekülni, de addigra szerencsére megérkeztek a rendőrök a sráccal, akinek elvitte a kocsiját. Hamar elkapták, de hogy mikor lesz ebből biztosítós pénz??? A baloldali ajtókat nem lehet kinyitni, az első kerék eldurrant, felni tönkrement
Holnap hazamegyünk, mert csak lassan lehet menni, de legalább megy. Innen egy vagyon lenne a tréler.
Ja, és 24-én este meghalt sógornőm keresztanyja, így a hangulat anyósoméknál sem volt olyan karácsonyi.
Eddig úgy volt, hogy sógornőméknél lesz a szilveszteri buli, de gyanítom, hogy ezután ez lefújva. Mondtam, hogy a banda jöhet hozzánk is, még nem tudom, mi a válaszuk.
Na, kisregény befejezve, remélem, holnap már otthonról tudok jelentkezni! És képeket is otthonról tudok tenni.