Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam írni nektek, de köszi a válaszokat. Úgy döntöttem, hogy nem hívtam a dokim. Majd meglátjuk mi lesz. Ma feljebb ment a hőm.
Bejci: elvileg aznap mikor a szurit kapom csinál uh-t. Feltéve, ha nem az aszisztens adja be.
Az 5. naptól szedem a clostyt. És mivel jan 1-re esne a 11. nap így 2-án a 12. napomon kapom meg.
Andy: nekem pont baba előtt vették le a citológiát, de szerintem az nem fog ártani a babának.
Én nem adatok be oltást senkinek a családba. Az egyik szomszéd beadatta és utána ugyanúgy elkapta az influt, sőt ő azt mondta ilyen beteg sose volt. Na én nem kérek ebből. (de ezt már sok embertől hallottam)
Csucsu: sajnálom pirit, pedig nagyon drukkoltunk.
Nati: én is úgy tudom a jó tüsző 20 mm felett van.
Pintyus: jobbulást neked! Én azért felhívnám a dokit! Én is barnáztam 5-6 hetesen és a kórházba végeztem. Kevés volt a hormonom. Ne várj januárig!!!! Ma is munkanap van!
Holka: lehet te leszel a következő kismami? Drukkkk…
Mágnes: boldog szülinapot Annának!!!!
Nati: édes a párod, hogy ő is odafigyel a hőmérőzésre.
Hőmérőzés: eddig higanyossal mértem, de rájöttem túl sok idő, plána ha a fiam akkor ébred épp. Így átváltottam a digitálisra, ami csipog. Egyik reggel nagyban csipog a hőmérő, apa meg ugrott a telefonjára, hogy ébrednie kell.
Aztán nyugtázta, hogy én csipogtatok és aludt tovább.
Most csak ennyi, most kiviszem a kölyköt és kis levegőre, később majd jövök.