Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt!
korán keltem, pedig éjfélkor feküdtem. az éhség kidob. kismamik csak én lettem ilyen éhes, vagy ti csak nem írjátok?

nagyon szépen köszönöm az esti jótanácsokat a bélműködésemre, majd ma valamit kitalálok. nagyon aranyosak vagytok.

Pintyus, mi van veled?

Holka mit sütsz? Én lehet hogy pár szem palacsintát, régen volt már. És ugye még nem jözz meg? meddig vársz a th teszttel? nagyon kiváncsi vagyok ám!

Lilla hogy vagy? ma már a 13.nap, igaz? remélem meg tudjuk állapítani itt közösn páér nap múlva mikor volt péd.

Csucsu! nagyon sajnálom, de ahogy a csajok írják, új év új remények!

Odri!neked vannak már tüneteid? nem szédülsz néha, éhség?
te milyen vitaminokat szedsz? elevit vagy gravida?

Jenny hogy vagy? hőd?

Kép
andyfekete

Jó reggelt mindenkinek!!!

Andy:
én is koraszülött vagyok, az orvosok azt mondták anyumnak, hogy mondjon le rólam mert ugysem maradok életben...2hónapot voltam inkubátorban ráadásul vérhast kaptam meg a véremet teljesen lekellett cseréljék... és mégis itt vagyok, ráadásul sikerült két babát is szülnöm, ugyhogy NO PARA! ne aggüdj, neked is sikerülni fog :wink: :lol:

Bejci:
Nagyot derültem a mondásodon, a legjobb barátnőd mostanában a hőmérő :lol: :lol: :lol:

Nati:
én is gratulálok a tortádhoz, gyönyörűen néz ki, biztos az ize is nagyon fincsi volt...
És még azt akarom mondani, hogy naon ügyi vagy mert egészségesen étkezel! :lol:

Pintyus:
én is barnáztam mindkét gyereknél,de mindig elmentem dokihoz, hogy megnyugtassson. Nem gond egy kevés barnázás, nagyon soknak van terhességelején, de attól még egy doki kellene lásson...De addig is pihenj, helyezd magad visszintesbe :wink: :lol:

Csucsu:
:cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom pirit :cry: :cry: :cry: , pedig ugy drukkoltam :cry: :cry: :cry:
De ne add fel, majd az újév a mienk lesz!!!!!!!!!!! :wink:

Holka:
neked mennek a drukkok ezerrel!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mágnes:
ho, az nem kellemes! Sok pénz volt benne? Iratok?

Annádnak kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!
Mutasd meg neki a képet :wink:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Mágnes
Boldog Szülinapot Annának! Így utólagosan is.
Pénztárcád meglett?

Csucsu
Sajna a piri miatt.

Mindenkinek köszönöm a tortadícséretet. Finom is volt.

Kép
Kép
nati80

Jó reggelt mindenkinek!

Mágnes
Boldog szülinapot Annának!
Pénztárca?

Jenny
Hogy alakul a hőd?

Felteszem a görbém. Véleményt kérek. Most akkor még nem volt pém? Vagy mi lesz? Hancúr kéne továbbra is ugye?
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 86400_.png

Kép
p__lilla

Szia Lilla!
én ahogy nézem, még nem volt pé-d... Ugyhogy elkel még a hancur :wink: :lol:

Az enyim görbe még sosem produkált ilyesmit...Felteszem a mostanimat és utána a régebbieket
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lilla
Szerintem se volt még péd. talán a holnapi hőd majd mond valamit. Azért ma ne hagyjátok ki a hancúrt!

Márti
Tényleg furimányos az e havi görbéd. De talán pénteken volt péd. Ha a hőd fenn marad, akkor tuti volt. Csak a fertis oldal később teszi be a vonalat, de tudod ezt te is.

Kép
Kép
nati80

Hát márti az e havi görbéd nem semmi. De natinak lehet igaza van.

Az én hőm akkor miért ment le ennyire 3 napig?

Kép
p__lilla

Jó reggelt! Hogy aludtatok?
Azt olvastam, hogy kismamáink éhesen keltek, igaz ANdy?
Nyugi, én baba nélkül is mindennap éhesen keltem-kelek :)

Andy: Milyen volt a bowling? Bélmüködés? Egyébként a pocaklakó önmagában is szorulást okoz, mivel lelassul az anyagcsere.

Nati tényleg irigylésre méltóan táplálkozik. Én nem. :cry:
Tényleg Nati: Tanulás? :wink: :twisted:

Holka: Te nem próbálod ki Nati mézeskalácstortáját?

Márti: Neked az októberi ciklusod olyasmi, mint nekem a mostani. Megnéztem a fiúk képeit, Robi jár úszni, vagy csak usziban voltatok?
Vendég

Bejci:
Robi jár úszni és januártól beveszik az úszócsapatba a sportolók közé :lol:
Nagyon büszke vagyok rá :lol: :oops: dagad a májam :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Azért nem eszek én sem tökéletesen. vannak kicsapongásaim, mikor napokig csak sütit ennék csokival. Néha iszok cukros üdítőt is, bár attól csak szomjasabb leszek. De igaz, hogy próbálok odafigyelni a kajálásra. Egész életemben fogyóztam, persze hogy kialakult egy életmódom.
De elhatároztam többet nem fogyózok, mert csak hízni fogok. Megcélzom lelki szemeim előtt az 58-60 kilót és mozgok, eszek, boldog leszek (még rímel is) és elérem célomat. :wink: Csak pozitívan!!

Lilla
Nem tudom miért eshetett le a hőd 3 napig. talán hidegebb volt a reggel, vagy kitakaróztál. :roll:

Bejci
Hőd?
Ma is tanulok és holnap is. De legalább befejezem az egyik tantárgyat. És akkor jöhet a boldog új év!

Nem is meséltem! Párom reggel kérdezi, mikor bekapcsoltam a gépet, hogy mértem e már hőt. Azért odafigyel rá, hogy nehogy elfelejtsem. Cuki.

Kép
Kép
nati80

Nati:
tényleg cuki a párod, igy odafigyel
Enyémnek nem is nagyon mondom mert hűlyének néz :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Biztos nem nézne hülyének. Nekem reggel a férjem ha csipogásra ébred megkérdezi: hőmérőzöl? ... és alszik tovább...
Robira büszke is lehetsz, főleg ha tényleg szereti csinálni. Én 1 évig bírtam a versenyszerű úszást, aztán inkább váltottam kézilabdára... abban meg a térdem ment tönkre :?

Nati: hőm: 36,7 .. Tanulásban pedig kitartás. A párodról: a Zsoltok már csak ilyenek.. :lol: :lol:
Vendég

Bejci:
ma reggeli hőd? Megnéztem a tied gőrbét :lol: , hát hasonló az enyim gőrbéhez, az októberihez egy kicsit

Lilla:
lehet hűvösebb volt mint máskor, nem voltál ugy betakarozva, vagy lehet kevesebbet aludtál... sokmindentől függ...
De ti csak hancúrozzatok 1000-el, és meglesz az eredmény :wink:

Nati:
azt én is észrevettem, hogy amikor fogyózok mégtöbb kiló ragad rám mint amikor nem :roll: :roll:
Párom megjegyezte, hogy vigyázzak mikor beugrom a vizbe az úszodában, nehogy fele kimenjen a medencének... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bejci:
én is kézilabdáztam :wink: , de szüleim letiltottak :(
Pedig az edzőnő nagyon könyörgött nekik, hogy engedjenek,mert tehettséges vagyok :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam írni nektek, de köszi a válaszokat. Úgy döntöttem, hogy nem hívtam a dokim. Majd meglátjuk mi lesz. Ma feljebb ment a hőm.

Bejci: elvileg aznap mikor a szurit kapom csinál uh-t. Feltéve, ha nem az aszisztens adja be.
Az 5. naptól szedem a clostyt. És mivel jan 1-re esne a 11. nap így 2-án a 12. napomon kapom meg.

Andy: nekem pont baba előtt vették le a citológiát, de szerintem az nem fog ártani a babának.
Én nem adatok be oltást senkinek a családba. Az egyik szomszéd beadatta és utána ugyanúgy elkapta az influt, sőt ő azt mondta ilyen beteg sose volt. Na én nem kérek ebből. (de ezt már sok embertől hallottam)

Csucsu: sajnálom pirit, pedig nagyon drukkoltunk. :(

Nati: én is úgy tudom a jó tüsző 20 mm felett van.

Pintyus: jobbulást neked! Én azért felhívnám a dokit! Én is barnáztam 5-6 hetesen és a kórházba végeztem. Kevés volt a hormonom. Ne várj januárig!!!! Ma is munkanap van!

Holka: lehet te leszel a következő kismami? Drukkkk…

Mágnes: boldog szülinapot Annának!!!!

Nati: édes a párod, hogy ő is odafigyel a hőmérőzésre.

Hőmérőzés: eddig higanyossal mértem, de rájöttem túl sok idő, plána ha a fiam akkor ébred épp. Így átváltottam a digitálisra, ami csipog. Egyik reggel nagyban csipog a hőmérő, apa meg ugrott a telefonjára, hogy ébrednie kell. :) :) Aztán nyugtázta, hogy én csipogtatok és aludt tovább. :)

Most csak ennyi, most kiviszem a kölyköt és kis levegőre, később majd jövök. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág:
Jó levegőzést! :lol:
Az én fiaim elkezdtek taknyolódni ma reggeltől :cry: , meg köhögnek...Remélem nem romlik jobban, mert ilyenkor azt sem tudom hova fussak velük ünnepekkor... :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!
köszike megnyugtattál. Én is voltam sokáig inkubátorban. nem tom meddig, majd ha már látott az orvos elbeszélgetek az anyummal. de lehet hogy előtte kéne. bár nem hiszem hogy ez valamilyen szempontból jelentősséggel bírna. na mindegy.

kikevertem a palacsintatésztát, most hagyom állni. párom elment a lottózóba, meg mondtam hozzon túrót, úgy ennék túrós palacsintát.
ugye azt lehet?
ha nem az sem baj, eszem egy párat.
Jó volt a bowlingozás, kicsit fáj a seggem, de majd kiheverem. remélem nem erőltettem meg magam, hogy a babóckának valami baja legyen.
olyan furi érzés. odri te is ennyire figyelsz most magadra? pintyus is?
tényleg mi lehet pintyussal? elment orvoshoz?

Kép
andyfekete

márti!

remélem nem lesz bajuk a fiúknak, sok citromos tea.
mondjuk én is ma reggel orrdugulással ébredtem, meg iszonyú fáradt vagyok.
napok óta nem tudtam lefeküdni ebéd után, nem volt rá lehetőség. de ma tuti lefekszem.

Kép
andyfekete

Andy:
az orrdugulás jellemző a kismamikra, nem feltétlen a hülés miatt van :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

és megnyugtatlak, én is olyan éhesen ébredtem mindig reggel, hogy első dolgom egy alma, vagy banán, vagy keksz evése volt még mielőtt kiszálltam volna az ágyból.Este odakészitettem magammellé. hogy reggelre legyen :lol: :lol: Igy az émelygésem is szünt :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

most csak a fejem fáj, még nincs hányingerem, de majd lesz tuti. ez már a 36.napom. fiúk? mit csinálnak most? jáccanak?
és te főzöl ma valamit?
lassan nekikéne látni a palcsintáknak, semmi kedvem, de muszáj fent lenni.
majd alszom du egy jót.
Nálatok mennyi hó maradt meg?
meg olyan hideg van ott is?

Kép
andyfekete

Képzeljétek ma már nem barnáztam és az éjszaka sem. Ugylátszik csak valami más lehetett mert a hasam sem görcsölt!!!
Csak ki bírom valahogy szerdáig, érzem hogy ott van a pici, és jól van!!!

Milyen tüneteitek vannak??? És álmos vagyok sokszor. Nincsen hányingerem csak akkor ha olyasmit lááok vagy érzek mi felforditja a gyomromat. Pl. a wc-ből ki kellett dobja párom az illatositót mert olyan hányinger kapott el mindig mikor be mentem. A olajtól is amibe sült a rántott sajt, meg ilyenek. És azt tudok csak enni amit per pillanat megkivánok, ha mást adnának nem kéne.
Vendég

szio pintyus!
örülök hogy jobban vagy. az jó hogy mész majd dokihoz, ne lesz addgi semmi baj.
akkor örülök hogy nem csak én vagyok ennyire álmos.
amúgy már nem minbdig kívánok én sem sok mindent.
Akkor köztünk 10 nap van?
én ha 36.napban vagyok, akkor 5 hetes és 1 napos vagyok?
jól számolom?

Kép
andyfekete

Andy:
fiuk játszanak a szobájukba
Főzni nem kell mert tegnap főztem husilevest és másodiiknak krumplipüre virslivel vagy töltöttkáposzta között válogathatnak

Nálunk hideg van és a hó sem olvadt el még :wink:

Pintyus:
ha nem görcsölsz, akkor nincs gond, reméljük minden ok. :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

akkor most pihenhetsz egy kicsit márti te is.

én most elmegyek kisütöm a palacsintákat.
utána még benézek ha lesztek csajok, ha nem akkor alszom 1 órát, persze ha megy.
elég szarul alszom mostanában. de állandóan álmosság van rajtam.
pintyus te hogy vagy vele?

Kép
andyfekete

Andy
rakott mézest csinálok. délután felrakom a receptjét.Egyszerűen mennyei.
NEM JÖTT MÉG MEG :D Úgy gondolom a 35 napon csinálok tesztet..
De tegnap beszereztem már 2-őt.

Bejci
de ki akarom próbálni Nati tortáját,csak most közkívánatra meg kell csinálnom a karácsonyi sütim. Egy nap alatt elfogyott :lol:

Kisvirág
jaj,nem is tudod mennyire szeretnék az lenni!!! :lol:

Majd jövök...Bonikám bekakkantott,megyek tisztába teszem... utána meg gyerekorvoshoz viszem délre.. hiába végeztem orvosit :lol: rá is hallgatok mindig fonendoszkóppal és a dokinő is mindig ugyanazt hallja amit én de azért nem lennék nyugodt ha csak én kezelném itthon,elvégre a gyerekdokinak 20 év tapasztalata van...
holka

Andy:
jó palacsintasütést!
Egyébként nekem is volt olyan periódus a terhességem elején amikor nem tudtam aludni, de csak átmeneti volt, és folyton álmos voltam
Én most is az vagyok, pedig nem vagyok terhes :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka:
aranyos a cicusod a neved alatt :lol:
Mi baja Heninek, hogy orvoshoz kell vidd???

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka:
drukk-drukk neked!!!! Remélem + lesz a teszed!!! Nagyon szoritok!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Pintyus
Örülök, hogy már jobban vagy.

Én is kezdek lebetegedni megint. Most talán ezt a hasmenéses hányásos kórt kaptam el. Tegnap itt aludt a keresztfiam és végighányta az éjszakát. Tesóm is beteg. Még jó hogy volt valakitől elkapnom ezt a sz..t.
De most nem eszek, diétázok és holnapra kutya bajom!

Márti
Srácoknak nem lesz bajuk, csak igyanak sok teát.

Kép
Kép
nati80

Holka
Várjuk a receptet!
tegyél fel róla képet is.

Kép
Kép
nati80

Pintyus
Jó, hogy már nincs barna. Nem voltál dokinál?

Holka
Drukk a + tesztért. Mikor tesztelsz amúgy?

Kép
p__lilla

Most,hogy beszéltünk a tesztről nem bírtam ki!!!!!!!
És csak úgy játékból ellőttem egyet!!!!!!

IGEN,IGEN,IGEN, POZITÍV!!!!!!!
Tök egyértelmű 2 ERŐS CSÍK!!!!
Én annyira boldog vagyok!!

Drágáim szorítsatok nagyon,hogy ez a babó magmaradjon!!!
Idén már elvesztettem egy 11 heteset!!!
holka

Rohannom kell Hencivel a gyerekorvoshoz de utána jövök!!!
holka

Holka !

gratula, naygon örülök
vigyázz magadra és akkor megmarad a baba

Kép
andyfekete

Holka
Gratulálok! Lehet ikrek lesznek, hogy ilyen erős a második csík is?

Kép
p__lilla

Megjöttünk. Nagyon hideg van kint. De muszáj volt kivinni kicsit a kölyköt. Nálunk kicsit szállingózik a hó.

Márti: jobbulást a kicsiknek. Adj nekik sok c-vitamint.

Andy: mindenképp kérdezd ki anyudat a koraszületésedről!!! Én csak pár héttel jöttem előbb, de a dokimat ez is nagyon érdekelte, mert neked is lehet korababád-e miatt!!!
Jajj palacsinta. Küldjél nekem légyszi. Most ahogy írtad nagyon ennék.

Pintyus: pihizz sokat! És mindenképp mond a dokinak a barnát.

Nati: neked jobbulást kívánok!
Holka: nagy gratula!!! Szuper… És Heninek mi a baja? Megfázott? Jobbulást neki, te meg vigyázz magadra!

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Hogy alakul a hőd? Beszéltél a dokival?

Kép
p__lilla

Holka!
GRATULÁLOK!!!!
teszel fel képet a tesztről? Jó lenne látni. Én még sose látta saját pozitív tesztet (se ovu, se terhes). De januárban kb 26-án látni fogok egy + terhestesztet! TUDOM!!!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Holka, nagy nagy gratula!!!!!!!
Gyerekek, ha ez igy megy tovább, át kell mennem másik topicba, mert én leszek az egyedüli nem terhes nő.
Én tegnapra beteg lettem. Már 3 napja fájt a torkom, de rengeteg hársfamézes teát ittam, citrommal. Elkezdett múlni, de tegnap délután szarabbul lettem. Ma már tiszta szottyos a torkom, jó mélyen zengő a hangom is. :D
Árt vagy nem árt, bevettem egy Coldrexet. Amig nincs gyerek, addig nem kinzom magam. Ittam egy Aspirin+C-t is.
Remélem, nem az az új fajta influenza. :shock:
A ciklusom egy nagy kalap sz@r, ilyet még nem csinált, mint most. Rózsaszines nyák, hőm követhetetlen. Ellőttem tegnap is egy ovutesztet, de még annyira sem volt halvány, mint tegnapelőtt. Ki érti ezt? :roll:
Ettől a köhögéstől meg mindjárt kiugrik Vuk. :?
Lilla, hőm neked szeretettel: :D

Kép

Mágnes, Annusnak boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok Lányok!!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony (csak most jutottam ide azóta :oops: )

Na ne viccelj Jenny... méghogy topic váltás.... :roll:

Szerintetek elég ha csak folsavat szedek a babaelökészületek során ?? a dokim csak azt mondta...
ma meg is vettem... mert már max. egy hónapot várnánk és mehetne élesbe :lol: a projekt!!
De az ami még nem teljesen világos a számomra, hogy most Folsav 3 mg- ot vettem, ebböl 1,5 - 2 tabletta/nap kell szedni.
De amit olvastam a neten az 0,4 mg-t ír.. Szóval nem értem, hogy most ez sok???

Bocsi, hogy íly béna vagyok... de légyszi segítsetek!!!
Most egy tablettát azért bevettem... hogy mégis nekikezdjek!!

A dokimmal csak jövöre beszélek, a TORCH -os vérvételemnek sincs még eredménye... már majdnem 3 hét telt el...

jaj, most vettem észre, hogy egy kicsit hosszú lettem. elnézést :oops:

Elöre is köszönöm a segítséget!!

Babett

Kép

Kép
dbabett

Holka!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!

nAGYON JOOOOOOOOOOOO!!!! Drukkolok hogy minden rendben legyen.

Nem voltam dokinál mert amúgy is csak szerdánként rendel a maganrendelőbe, és meg akartam várni a második napot, ha ma is barnáztam volna akkor tuti felhívom. De hála az égnek ma nincsen semmi.

Andy, természetesek a tüneteid, de szerintem mindenkin él más és más.

Jenny, ne búsuljál. Most volt az eljegyzésetek, és januárba jön a baba!!!!!!!!!!
Vendég

Lilla: nem beszéltem vele, mert lehet tényleg csak a gyógyszer kavar be. Meglátjuk így mi lesz. A hőm ma feljebb ment.

Jenny: megyek veled a másik topikba :wink: Tényleg lassan csak páran maradunk nem babások. De meglesz nekünk is.
Jobbulást neked. Mi még nem vagyunk betegek. Kopp-kopp. Bár apa tegnap kicsit náthásodott, de ivott neocitránt és az használt neki.

Babett: a folsavat érdemes vassal együtt szedni, hogy jobban beépüljön a szervezetbe! Egyébként én már szedtem folsavat, vasat, elevitet és semmi hatása, mármint ezektől nekem nem jött össze a babó. Annyi történt, hogy gyönyörű lett a vérképem. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Babett
Szedj inkább Elevitet, napi egyet. Én szedek még mellé napi 3 mg folsavat is, de az genetikai okok miatt kell szednem.
Csak folsav szerintem nem lesz elég.

Kisvirág
nem az elevittől kell várni a babásodást, az csak segít, hogy ne legyen semmiféle fejlődési gond, vagy vetélés a babánál. Nem hinném, hogy könnyebben esünk teherbe, ha szedünk vitamint, inkább a babát óvja a késöbbiekben.

Kép
Kép
nati80

Jenny
A hőd egy kicsit furi tényleg. De ami késik nem múlik, ugye? Még hol van a pé ideje! van még 2-3 napod, nem? Még nincs veszve semmi. Azért tessék hancúrozni, meg gyógyulgatni. Igyál sok folyadékot és hamar kilábalsz belőle.

Még valami! Sokan vagyunk még itt, akik várják a babát, szóval itt ne hagyjatok!!!

Kép
Kép
nati80

Köszi Lányok!!

Nati!!
Ha nem nagy baj megkérdezhetem mi a genetikai oka?? Ugyanis nálunk a párom tesója betegen született, ezért majd ha megint összejönne a babó akkor magzatvíz vizsg. tuti, hogy lesz!! De nem gondolnám, hogy szedjek emiatt vmit még!!

Nálunk szerencsére az elözö baba hamar sikerült, csak... nem maradt meg! Ezért szedek most folsavat!! De lehet, hogy Elevitet is fogok!!

Kép

Kép
dbabett

Nati: tudom, hogy nem az elevittől leszünk babások, hiszen ez vitamin és nem hormon. :wink:
Bár a fene tudja, de én Kende előtt 1 hónappal kezdtem szedni és babás maradtam másfél év után. Valószínű vitaminhiányom is lehetett. Ki tudja.... És szerintem a vetélést se tudja megakadályozni, mert nekem volt fenyegető vetélésem és közbe szedtem az elevitet. A jó fene se tudja épp mi mitől lesz jó.

Kép Kép
kisvirág_30

Babett

Mi most voltun párommal egy génvizsgálaton és ott kiderült, hogy nekem az egyik génem, ami a fehérje lebontásából visszamaradó méreganyag kiürítéséért felelős, nem túl jó. Szóval lusta és ez vetélést, fejlődési gondot okozhat. És ezt a méreganyagot ellensúlyozza a + folsav.
Milyen betegséggel született a párod testvére?

Kisvirág

A magzatvédőkben található vitaminok, ásványi anyagok segítenek! Vannak olyan fejlődési betegségek, melyek ezen anyagok hiánya miatt alakulHATNAK ki. De ha olyan génkombináció alakul ki a babánál, akkor a vitamin se segít és elkerülhetetlen a vetélés.

Kép
Kép
nati80

Kisvirág
Én éppen azért szedek + folsavat, hogy megelőzzem az ok nélküli vetélést és más betegséget. Amit örököl azzal nem tehetünk semmit.

Bár nálunk kicsi az esély a beteg babára, mert páromnak nagyon jók a génjei és azok ellensúlyozzák majd az enyémeket. :lol:

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?