Sziasztok!!
Linácska!
Amikor még pénteken olvastam az írásodat, h menniyre szomorú vagy, szívem szerint odarohantam volna Hozzád és baráti ölelésre. Lili egy szeretetreméltó kicsi emberke.
BIZTOSAN meglesz a vágyad!!! Lili a "reménysugár"!!
Nekem a képeslapot egy nagyon kedves szegedi anyuka készítette. Én csak egy fotót küldtem. Van valami program , amivel szép kereteket lehet készíteni.
Gratula a kilók csökkenéséhez!!
Alíz!
Csodaszép ez a képeslap, köszi!!! Majd mesélj milyen volt az ünnep!!!
Mimike!
Hogy vagy?????????? Ne is mondd az antibogyót, de van amikor muszáj! GYÓGYULJ MEG MIELŐBB!!!!!!!!
Gabi!
Szia
Mielőbbi babásodást! Képek jöhetnek a kicsikről!
Én sem kaptam anno heparint, vagyis nem emlékszem. Sok erőt Neked!!!!!!
Erika!
Mi jövő kari körül szeretnénk kiskonyhát Ábinak. Ő is jól eljátszott vele a játszóházban. Sőt egy babát is fog kapni valamikor, megkezdjük a "családcentrikusságra' való nevelést
Képeknek örülnék. Én a csillogást várom Ábi szemében, az örömét, a csodálkozást....
mingyá sírok
csajok!
Én is kaptam antiD-t (B-RH- vércsoportom), nekünk is korai terhesség szakadt meg, műszeres befejezés után kaptam a szurit. Kicsit csodálkoztam, amikor műtét után jött a nővér, de nem tiltakoztam. Ha kell hát kell. Amikor Ábi megszületett, a kórházi folyosón beszélgettünk a férjemmel épp az antiD-ről. Arra jött a dokim és megkérdeztük a témáról. Szerinte az antiD beadása segítette Ábi megszületését....
körkérdés: Ti mit mondatok a gyerekeknek a karácsonyról?? Engem kiráz a hideg a "Jézuskázástól"....
Tegnap körbeszaladtam még a corában, tescoban, de iszonyat le van amortizálva. Végül egy játéknagykerbe ugrottam be, bővítve Ábel ajándékát. Ma este a felét kapja meg, jan. 2-án a többit
Ma már csak a fodrász maradt (tegnap tele volt vendéggel és ma regglre tudott vállalni), főzés, fa....
BOLDOG KÉSZÜLŐDÉST MINDENKINEK!
A tortára nincs gondom, ezt rendelte a férjem: