Új privát üzeneted érkezett!

Vera!

Míg nincs méhlepény, nem adnak antiD-t! Tehát sacc a 12. hét utáni vetélésnél van csak rá szükség! Én már csak tudom, volt ekkor is, akkor is, sajnos! Emiatt tényleg ne aggódj!

Mindenkinek szeretetben, boldogságban gazdag karácsonyt kívánok!
Vendég

Grönland,
nekem a 7. héten volt a műtét, 5. hétig fejlődött kb. a terhesség, és mégis kaptam anti-D-t, ez is helyenként változik????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nekem a doki is mondta hogy a műtétet heparin profilaxisban csinálja, csak éppen engem hamarabb bevittek a műtőbe, én voltam az első, 9 helyett negyed 9-kor, még a nyugtatót sem vettem be, mert nem volt rá idő. Tehát előtte semmit nem kaptam, utána sem. Viszont a zárómon szerepel, ezért gondolom hogy esetleg műtét közben adták be.
Na mindegy a szülésznő akinél a középsőt és a kicsit szültem beszéltem vele elég jó a viszonyunk, és azt mondta hogy holnap megnézi a kórlapomat meg beszél a dokimmal is és utána felhív.

Remélem a hamar túl leszek rajta és jöhet a következő bébi.
És drukkolok mindenkinek hogy hamar babásodjatok ti is.
gabi1

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK
napsugár035

Nem tom Linácska, de mikor szóltam a 8 hetes vetélésnél, hogy rh- vagyok és kéne anti-d, azt mondták, hogy korai terhességnél nem kell, csak ha már van méhlepény! Nem kaptam és nem is lett baj emiatt!
Vendég

Gröni
Itt semmi köze a méhlepényhez mert amikor engemet műtöttek a fülemmel akkor is kaptam. Az a vérrel van kapcsolatba és neked nem okoz gondot ha soha nem kapsz hanem akkor okoz gondot ha pl a párod + és te + vércsoportú gyereket vársz mert akkor fog termelődni anti D a szervezetedben ami kilöki a babát. így a neve rh összeférhetetlenség.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gabi,
Nagyon sajnálom ami történt. Ez soha nem jön jókor, de így Karácsony előtt még borzasztóbb lehet. :cry: Nekem októberben volt a missed ab-om és most kezdek lelkileg is helyre jönni.
Mekkorák a gyerekek?
Nekem is úgy volt a vérzés, hogy az első nap volt, aztán nem, aztán lett erősebb megint.
Én nem kaptam, vagy csak nem tudok róla. Hol műtöttek?

Lina,
Nagyon köszi, ezek szerint a dokinéni jól kalkulált, ő is szerda-csütörtökre mondta a tüszőrepedést. Ezek szerint az LH-k ennyivel előtte pozitívak már? Lehet előző hónapban is akkor túl korán voltunk együtt??? :roll:

Mi ma Karácsonyoztunk itthon, mert most 3 napig nem lesz nyugi és szerettem volna itthon hármasban is ünnepelni. Nagyon jól sikerült, nagyon örült a fiam, egy nagy konyhát kapott, milliónyi kis kiegészítővel. Sokan azt mondták, hogy lányos ajándék, de imád kiskonyhában játszani.

KépKép
dreika

Vera!

Úgy értettem, hogy a későbbi terhességeknél ez nem okozott gondot! Tudom mi az rh összeférhetetlenség, mást sem hallottam a terhességeim alatt csak ezt és nálunk is ez a helyzet, apjuk pozitív és a fiam is! Na mindegy, majd az orvosd megmondja! Kívánom, hogy csak 8 hónap múlva kelljen emiatt aggódnod!
Vendég

Na még az jutott eszembe, hogy lehet, hogy azért nem kaptam, mert nekem spontán vetélésem volt és nem volt műszeres befejezés! :roll: Viszont nem kaptam a vakbél műtétemnél! Anyumat tavaly műtötték, ő sem kapott! Nem értem! :roll:
Vendég

Nem tom min múlik, hogy kap-e valaki vagy sem! Lehet, hogy többnyire hanyagság! Fiam születése után rögtön kaptam, aztán a 8 hetes vetélésnél nem, a tavalyi és az idei babák után kaptam, de azok már középidősek voltak és a vércsoportjukat is nézték! Csak nem lesz gond belőle a továbbiakban, hogy 10 évvel ezelőtt nem kaptam! :roll:
Vendég

Sziasztok!!

Linácska
!
Amikor még pénteken olvastam az írásodat, h menniyre szomorú vagy, szívem szerint odarohantam volna Hozzád és baráti ölelésre. Lili egy szeretetreméltó kicsi emberke. :D
BIZTOSAN meglesz a vágyad!!! Lili a "reménysugár"!!
Nekem a képeslapot egy nagyon kedves szegedi anyuka készítette. Én csak egy fotót küldtem. Van valami program , amivel szép kereteket lehet készíteni.
Gratula a kilók csökkenéséhez!!

Alíz!
Csodaszép ez a képeslap, köszi!!! Majd mesélj milyen volt az ünnep!!!

Mimike
! :D
Hogy vagy?????????? Ne is mondd az antibogyót, de van amikor muszáj! GYÓGYULJ MEG MIELŐBB!!!!!!!!

Gabi!
Szia :) Mielőbbi babásodást! Képek jöhetnek a kicsikről! :D Én sem kaptam anno heparint, vagyis nem emlékszem. Sok erőt Neked!!!!!!

Erika!
Mi jövő kari körül szeretnénk kiskonyhát Ábinak. Ő is jól eljátszott vele a játszóházban. Sőt egy babát is fog kapni valamikor, megkezdjük a "családcentrikusságra' való nevelést :D
Képeknek örülnék. Én a csillogást várom Ábi szemében, az örömét, a csodálkozást....mingyá sírok

csajok!
Én is kaptam antiD-t (B-RH- vércsoportom), nekünk is korai terhesség szakadt meg, műszeres befejezés után kaptam a szurit. Kicsit csodálkoztam, amikor műtét után jött a nővér, de nem tiltakoztam. Ha kell hát kell. Amikor Ábi megszületett, a kórházi folyosón beszélgettünk a férjemmel épp az antiD-ről. Arra jött a dokim és megkérdeztük a témáról. Szerinte az antiD beadása segítette Ábi megszületését....

körkérdés:
Ti mit mondatok a gyerekeknek a karácsonyról?? Engem kiráz a hideg a "Jézuskázástól"....

Tegnap körbeszaladtam még a corában, tescoban, de iszonyat le van amortizálva. Végül egy játéknagykerbe ugrottam be, bővítve Ábel ajándékát. Ma este a felét kapja meg, jan. 2-án a többit :D
Ma már csak a fodrász maradt (tegnap tele volt vendéggel és ma regglre tudott vállalni), főzés, fa....

BOLDOG KÉSZÜLŐDÉST MINDENKINEK!
A tortára nincs gondom, ezt rendelte a férjem: :D :D

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk testületileg.
http://kovacs-telekes.org/hu/juca/blog/ ... i-udvozlet

Tegnap este 7-kor voltunk Kaláka koncerten, ma 3-kor betlehemes, és indul a muri.

Zsuzsu!

Mivel mi vallásosak vagyunk (kivéve Kofa) így könnyebb. Idén még nem vittük túlzásba a Mikulást sem, meg Jézus születésének a sztoriját sem, de az biztos, hogy a teljes sztorit kapja, mert a "jézuskázás" valóban a levegőben lóg kissé. Aki nem vallásos, azt nem tudom, sok barátunk szenved, mert nem találja a formát.

Nálunk most egyébként is up to date a téma :-P így örülünk, hogy régen megszületett a kis Jézus (mivel a templomokban van Betlehem, és ott az állatok az izgik, így elmeséljük, hogy állatok vigyáztak rá, melegítették a hidegben, melyik állat mit csinál, mit eszik, a Jézus mit evett stb. és kb. itt meg is rekedünk, de talán egy 1,5 éves gyereknek ennyi tudomány elég. ) És mivel nagyon örülünk, ezértmi is adunk ajándékot. Na meg mi is örülünk, mert anya hasában is van baba stb.... családcentrikus nevelés hihi.
:lol:

De pl. nálunk a Mikulás szent Miklós, aki segített három lánynak, és, hogy ne éhezzenek, meg fázzanak (a prostitúciót még nem mellékeljük) zsákokban pénzt tett az ablakba, így segített. És a követei minden évben a jó gyerekeket meglepik valami aprósággal. Ennyi a sztori, nem spiláztuk ezt sem túl, de itt nekem a télapótól fut a hátamon a hideg. A Gyedmaróznak is van sztorija, csak az itt Magyarországon nem épült úgy be, mint a szlávoknál, na meg szent Miklós legendája kicsit magvasabb. :-)

De pl. karácsonyfa díszítésre találtam egy aranyosat http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3111936

Gabi!

Sajnálom. :cry:

Valószínűleg már nem jövök egy jó ideig, mindenkinek pusza

tjuca

Kép
Vendég

Zsuzsu,
nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám, tényleg nagyon ki voltam bukva. A munkás évet úgy zártam, hogy írtam az emberi erőforrás vezérigazgató helyettesnek, aki szintén kismama, és a nyári kismama találkozón azt mondta, keressük, ha bajunk van, és megpróbál segíteni. Hátha ő engedélyezi a távmunkát. Majd az ünnepek után megnézem, hogy válaszolt-e, az ünnepeket nem rontom el.
Mi együtt díszítettük Lilivel a fát, olyan édes volt, ahogy pakolta a díszeket, ezt nem szerettem volna elvenni tőle. Mi úgy egyeztünk, hogy mi díszítjük a fát az Angyalkának, és ő majd hoz alá ajándékot. Ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok.
Mi már megültük az asztal a gyerekek meg rakják össze a játékokat amiket kaptak.
Most nem volt bőséges a jézuska inkább drága. Mert amiket kaptak annak tuti örülnek mert most ez a menőő. A bionicle meg a lego. Nem is volt e miatt panasz náluk. No és a gyurmaszett az közös.

Én meg megcsináltam az utsó tesztemet és háát lányok jelentem ott van megint a csíík. Így remélem már ultrahang képpel tudok jönni hozzátok 27-én. A páromnak kari ajándékként megmondtam és megmutattam és meglepetésemre olyan kijelentést tett hogy leesett az állam. '"Ahol 4 gyerek van ott az 5-ik is elfér" Én meg mondtam hogy ha fiú (ami szerintem 99 % hogy az ) akkor elválunk?
;) ;) ;) Ha nem lány lesz levágom mind a kettőnek:-D :-D :-D
Dobok képeket.
a fánk.
Kép
andris csabi ajándékai
Kép
bazsi peti ajándékai
Kép
így várták
Kép
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: Tök jók a képek :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Időnként olvaslak Benneteket, és látom most felmerült az rh- téma.Ezt találtam róla:
http://64.233.183.104/search?q=cache:eL ... cd=3&gl=hu
Remélem nem baj, hogy blekotyogtam. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok

Gyorsan eltelt ez a két nap. Én jól vagyok, mondhatnám hogy az elmult napokat összevetve a mai nap volt a legjobb.

Szerintetek az normális hogy még mindig van vérzés? Nem sok, egy normál betéten egy kevés van. Csütörtökön volt a műtét.

További jó ünneplést mindenkinek.
gabi1

Gabi,
ne aggódj, vérzés akár még egy hétig, vagy tovább is lehet. Nekem olyan négy napig volt.

A karácsonyozás jó része nálunk is megvolt, bár a férjem családja csak holnap következik. Lili nagyon sokmindent kapott, nagy a család. Kapott babát, ruhát, könyvet, trambulint, két mese DVD-t, biciklit, kiskonyhát, zenélő rénszarvast. Két hónapja kérte a biciklit, teljesen magától, most nagy az öröm. Végül nem három kerekű lett, hanem egy nagyon mini kétkerekű két kitámasztóval, de már tudja hajtani. A háromkerekűekhez nem ért oda a lába, ugye ott az első keréken van a pedál, itt meg közvetlen az ülés alatt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gabi, én is elég sokáig véreztem.Több, mint egy hétig, de nem erősen.Szerintem Neked is teljesen normális.
Vendég

Linácska köszönöm.

Nálunk is sok mindent kaptaka gyerekek, nálunk is nagy a család. És még mi is holnap megyünk anyósékhoz.
gabi1

Luca neked is köszönöm. Majd 3-án kell vissza mennem dokihoz. Aztán gondolom majd megmondja hogy kb mikor fog megjönni, meg mikor lehet elkezdeni a projektet.
gabi1

Lina ,mikor tesztelsz?
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu,
Mi Jézuskázunk. :oops:
Hűű, ez milyen torta?
Teszteltél???????

Lina,
A képeslapon nagyon édes Lili! :)
Én majd tavasszal akarok a fiamnak a névnapjára biciklit, de én is már két kerekűt, nekem is nagyon furcsák a háromkerekűek. Bár ő magas, mégsem tudja azokat rendesen hajtani.

Vera,
Látom megint van vonalzó! Juhhé! :lol: Nagyon drukkolok!
Olyan jók ezek a képek, azért gondolom nem unatkozol a 4 fiú mellett. :D

Gabi,
Én kb. 1 hétig véreztem és utána nagyon sokáig még barnáztam, de az orvosom szerint ez normális, ha mennyiség egyre kevesebb. Azt szokták mondani, hogy kb. 4-6 hét mire megjön. Nekem 35 nap volt.
Örülök, hogy jobban vagy!
Mekkora volt a baba?

KépKép
dreika

dreika neked is köszi. Menszi szerint 8 hetes, uh szerint 7 hetes volt
gabi1

Sziasztok!!!

Linácska!
Nagyon tetszik a képeslapotok!!!!! Kérünk képeket!!!! :D Drukkolok, h a munkahelyügy rendeződjön. Hajrá Lilitesó!!!

Pankaa!

Köszi a cikket!!!!!!!!!! Boldog ünnepeket nektek is!!!

Luca!

BOcsi, de vacakolt a netem és feladtam. Mentem a fiúkhoz. Ábel nem aludt, kiderült, h derékig kakis....előrehoztuk a pancsit :-)
Megmutatod az ajcsidat?? :D

Gabi!
Én a műtét után nagyon véreztem, napokig szenvedtem. Azt hiszem a lelki dolgok kihatottak a testi folyamatokra.
Gondolunk Rád 3.-án!!

Erika!
nem teszteltem. ( 36cn), mivel legótóbb mindenféle tüneteim voltak és 48cn jött meg. Terveim szerint várok az 50. napig. Igaz most semmiféle tünetem nincs. (az iszonyatos köhögés nem terhességi tünet :oops: )
Én nem itélem el, aki "Jézuskázik"!!! Nálunk a szeretet a hangsúlyos. Annyira élvezzük, h itthon van a férjem, játszunk egész nap. Ma délután sétáltunk egy nagyot, Ábel fogta a kezünket és annyira jóóóóóóó volt! :D :D

Ábel sok játékot kapott, de egyenlőre csak a daloló könyvet kapta meg. Azzal játszik egész nap, A többi ajándékot majd idővel megkapja. A karifától kicsit megijedt, de pár perc után ráncigálta a díszeket :-) (nálunk idén a piros és árnyalatai valamint arany színekben pompázik a fa)

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
majd teszek képeket, most sietünk anyósékhoz, ott is alszunk, holnap meg megyünk egy hétre Balatonkenesére. Ott lesz időm rá, majd teszek jó sokat.

Luca,
én majd január 1-én tesztelek, ha addig nincs semmi, valahogy ki kell bírnom odáig. Semmi tünetem nincs... A hőm sem egy világbajnok, két napja volt 36.8 is, most meg megint 36.6.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
mit csináltok Kenesén? Mi az egész nyarat ott töltjük.

KépKép
dreika

Dreika, a T-com szállóba megyünk egy hétre, ott is szilveszterezünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dreika, a T-com szállóba megyünk egy hétre, ott is szilveszterezünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, jó szórakozást!!! :lol: :lol: :lol:
Pihend ki Magad, aztán tesztelj egy pozitívat, minden gondod megoldódik!
Szorítok!
Vendég

Szia Lányok!

Csak bekukk...

remélem mindenkinél jól telt a karácsony! Nálunk nagyon szép volt!

A fiúk nagyon édesek voltak. Betegségből kifelé vagyok, de még mindig nem az igazi. Mindenkinek puszi, + pár hangulatkép.

Kép

Kép a fánk

Kép
zmimi

Zmimi: SZép a fátok és a kandalló is tetszik :)

Kép
csucsu05

Luca,
köszi, remélem jót pihenünk. Írt az emberi erőforrás vigh személyi titkára, hogy a vigh külföldön van, és csak január 2. hetében jön vissza, de mivel tudja, hogy nagyon a szívén viseli a kismamák sorsát, nem delegálná másnak az ügyem, várjuk meg őt. Ez egy kicsit megnyugtatott. Persze a tuti a zebrás teszt lenne. Már alig bírom ki, úgy megnézném....

Vera,
mi volt UH-n? Ugye ma voltál?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

igen de semmit nem láttak mert nagyon korai de viszont a menoteszt meg amit én is reggel csináltam szupi erős szóval termelődik a hcg-m. majd holnap menek a saját dokimhoz és meglátjuk jövőhéten.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, mennek a drukkok!!!
Vendég

Vera,
milyen az a menoteszt?

Én most megint nem reménykedhetek.... ilyen a görbém: Kép

A tavaszi kisbaba annyira egyszerűen összejött, meg tulajdonképpen mikor elkezdtem szedni a metet, Lili is anno, most nem értem mi van. Megyek is teljes, normális kivizsgálásra...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok mindenki.

Nekünk a karácsony nagyon fantasztikusan telt, el is fáradtunk rendesen.
Remélem mindenki jól érezte magát.
Továbbra is kívánok kellemes ünneplést, és BOLDOG ÚJ ÉVET

Kívánom hogy mindenkinek hozza meg ez az új év azt amire annyira vágyik.
Én jól vagyok, műtétet megúsztam, 4 napja nincs hőemelkedésem, minden rendben, nagyon örülök neki, mert féltem a műtéttől.
Vera kívánom hogy minden rendben legyen.
napsugár035

Vannak azért itt köztünk akik nem jelezték ám hogy mi lett a teszt eredménye :wink: , remélem nem titkoljátok el.

Juca nem jelentkeztél mostanában , ugye minden rendben?
napsugár035

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hete. Nálunk jó volt, 23-a anyuhoz, 24. itthon, este anyós, 25 itthon, 26. apuék.
A folyamatos evésnek, vendégeskedésnek meglett az eredménye,
most álltam a mérlegre 10 kilónál járok, és még van szűk három hónap.
Viszont a vércikrom szerencsére jó lett. 5,1.

További kellemes pihenést mindenkinek!
Vendég

Tes Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A szöveg valahova eltűnt, szóval csak tettem én is egy-két karácsonyi képet... de ezt hogy csináltam?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon édes Lili!!
Vendég

Lina, ilyen kislányt szeretnék én is!!!!!
Azért én szorítok Neked!
A tavaszi baba nekünk is hipp-hopp összejött, most meg nem akar sehogysem.Még 2 hónapom van...

Monti, feljebb írtad, hogy pé után szedned kellett a Duphastont.
Azt nem értem, hogy ha szedjük, és nem jön össze a baba, a mensi azért megjön?Vagy kell csinálni tesztet, és ha negatív, abba kell hagyni, hogy megjöjjön?
Gondolom, azért mondta a doki, hogy csak uh-val kimutatott terhesség esetén szabad szedni, hogy ha esetleg méhen kívül van, ne támogassa...
De ha meg progihiány miatt nem jön össze a baba? Mi a megoldás?

Sugi, örülök, hogy jól vagy!

Juca?????Minden oké?

Kismamik, tehetnétek fel pocakos képet!
Vendég

Csajok: Sajnos megjött nekem:( Szóval most nem repkedek.

Kép
csucsu05

Csucsu :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?