Sziasztok Lányok!
Kicsit megkésve, de én is nagyon boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek, és persze boldog új évet is! A várakozóknak kívánom, hogy minél hamarabb itt legyen számukra is egy igazán boldog új és babás év!
Diadella nagyon édes a cicád és nekem nagyon tetszik a neve is, illik hozzá! Gyógyuljatok meg mihamarabb! Mi is betegek vagyunk, leginkább a férjem, ő is 39 fokos lázzal feküdt Szent Este, és tegnap este is, de érdekes, hogy napközben semmi láza nem volt. Emmával mi csak köhögünk, lassan már meg is szokjuk, lassan 3 hete, pedig gyógyszert is szedtünk.
A gyerkőcök nagyon édesek, mindenhol! Az unokaöcsi és kerikislány is!
Viktória hercegnőnek boldog névnapot! Biztosan sok szép ajándékot kapott a névnapjára és karácsonyra is!
Tirza a fotókat Ti készítettétek? Nagyon tetszenek!
Kanga-mama én is utólag boldog szülinapot kívánok! Gyönyörű tortád volt!
Sajnos képet nem hoztam, mert ugyan sok készült, de még a férjem egy kicsit dolgozik velük.
Az idei karácsony már Emmának is nagy élmény volt. Amikor felébredt a délutáni alvásból bementünk a nappaliba, ahol már várta a kivilágított fenyőfa. Először csak megállt a köszübön és tátott szájjal nézett. Aztán kézenfogva bementünk. Megnézte a díszeket a fán: hintaló, kisvonat, gömbök. Nem akarta leszedni, magára dönteni, nagyon kis ügyes volt. Aztán jött az ajándékozás. Annyi, de annyi ajándékot kapott, hogy azt sem tudom hova rakjuk majd el.
Mindenki elhalmozta. Szent este anyósomékhoz mentünk át, első ünnepet pedig a szüleimmel töltöttük. Olyan jó gyerekenek lenni! Ma itthon vagyunk, egész nap a nappaliban a fa alatt játszunk.
Puszilok mindenkit, és további szép napokat, aki dolgozni fog, annak kitartás a pár naphoz a többieknek jó pihenést!