Új privát üzeneted érkezett!

Drága Lányok!

Küldöm nektek szívből, nekem nagyon tetszett!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=L0cWPaawV24

Puszika!!!!!!
szabko

Latimi!! Nagyon sajnálom!! :( De csatlakozom az elöttem szólókhoz! Nemsokára megtalál titeket a kisbabátok!! Kitartás!!

Ági!! Gyönyörű ez a vers! Köszi!

Kriszti! Nagyon szépen köszönöm, hogy elküldted a cikket! Aranyos vagy!

Már csak 3 nap van Karácsonyig!! Hétvégn süt valaki? Én beiglit sütök, na meg még nem tudom, hogy mit.
Úgy néz ki, hogy holnap jön az új kis lakótárs :) ... Balambér! :wink:

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok! :)

Jövök visszaolvasni, most már aránylag több időm van...

DE hogy egy kicsit jobb kedvetek legyen:
http://www.elfyourself.com/?id=1605199494
Aztán nem "kiröhögni" a csípőmozgásom!!! :P

Ti is csináljatok utána ugyanilyet, annyira jóóóó :)

Sok sok puszi, visszaolvasás után jövök!!! ;)

KépKép
napsugaracska

Áldott karácsonyt mindannyiotoknak!

Latimi nektek sok erőt és hitet!

Szabko, köszi a verseket!

Diadella jó cicázást, én az egy hónap alatt nagy-nagy macska rajongó lettem!

Simineni a ti kutyusotok is fantasztikus!

Csöpke nagy-nagy puszi Laurának

Napsugaracska, nekem nem nyitotta meg a linket, amit feltettél, pedig nagyon kíváncsi vagyok!

Kriszti, Dotti, Kanga mama és a többi várakozó Reménnyel, bizalommal és hittel teli ünnepeket és várakozást, valamint rengeteg egymásra találó babát-családot kívánok az új esztendőre!
fitgabi

Sziasztok!

Szeretnék én is mindenkinek nagyon boldog, békés, szeretetben bővelkedő Karácsonyt kívánni!
Kép
Kép

kizsó

Drága Lányok!

Békés, áldott és szeretetteljes karácsonyt kívánok mindenkinek! Sok-sok ajándékot és vissza nem térő emlékeket!

Juhász Gyula:
Karácsony felé

Szép Tündérország támad fel szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy fényes, gyönyörü igézet,
Ilyenkor decemberben.

Bizalmas szívvel járom a világot,
s amit az élet vágott,
Behegesztem a sebet a szívemben,
És hiszek ujra égi szeretetben,
Ilyenkor decemberben.

És valahol csak kétkedő beszédet
Hallok, szomorúan nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.

Sok - sok puszi: Ági
szabko

Napsugi!!

Ez tényleg nagyon jó volt!!
Én is csináltam ilyet,de remélem,hogy nem kell fizetni érte!!
kkriszi

Kangamama!!!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk sok-sok szeretettel!!Teljesüljön minden vágyad a következő évben!!!
"A mai nap olyan fényesen ragyog,mindenki azt suttogja:BOLDOG SZÜLINAPOT,és azok akik nagyon szeretnek,azok ilyen szép napot kívánnak neked!!"

Viktória Hercegnő!!

"Váljanak valóra legszebb álmaid,hozza az élet mosolyórák százait!könnyed csak a boldogságtól legyen, könnyű harmatként lépj völgyön és hegyen,ahol rád szívekből a nap ragyog,kívánok neked BOLDOG NÉVNAPOT!!!!"
Kicsi Vikike,nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk,legyél mindig nagyon vidám,és soha se érjen bánat!!!

Puszi Kriszti
kkriszi

Napsugaracska, nagyon tuti, én is csinálok egyet!
fitgabi

Kriszti! Ezt nem hiszem el... nagyon szépen köszönöm, hogy eszedbe jutottam és köszönöm a jókívánságokat is. Millió puszi.

Ma reggel erre ébredtem:
Kép
A párom lepett meg vele... nekem való, édesítővel sütött. Hát 40 lettem... :lol:

Mivel ma Viktória napja van, ezért: Kicsi Viktória Hercegnő! Nagyon boldog, mosolygós, vidám névnapot kívánok neked! :lol:

Na, megyek házimunkálkodni...

Azért még egy mondat:

NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, MEGHITT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK!
kanga_mama

Hópihécske száll az égen,kis csengettyű szólal szépen!Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek,mosolyogva mondják nektek:BÉKÉS,BOLDOG ÜNNEPEKET!

Nagyon Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánunk,legyetek nagyon boldogok!!!

Puszi:Kriszti
Kép
kkriszi

Renóca,Deva!!

Nektek is nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk!!
Nagyon édesek a gyerkőceitek!!
Miklóska nagyon ügyesen énekel!!!
kkriszi

Áldott Karácsonyt kívánok, gyakorló és várandós édesanyák!

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Sziasztok!

Viktóriáknak egy angyalt küldök a névnapjukra, hogy tegye szebbé az életüket!
Tegyen pénzt a zsebükbe, vigyen boldogságot a szívükbe!
Vegyék körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Drága Kanga-mama!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Legyen ez a nap örökké emlékezetes.
És hozzon az eljövendő év új reményeket,
új kezdeteket, új kalandokat, új felfedezéseket.
Kívánok neked sikert. Kívánok neked örömet, békét,
elégedettséget. És soha nem múló szeretete.

Millió puszi: Ági

( Sajnos, jövőre már én is csatlakozom hozzád!)

Drága Lányok!

Békés, boldog szeretetben teljes,
áldott Karácsonyt kívánok nektek,
szívem minden szeretetével.

Sok-sok puszi: Ági
szabko

Boldog Karácsonyt Mindannyiotóknak! A már babásoknak biztos csodaszép lesz ez az ünnep!

Nekünk várakozóknak talán egy kicsit más, de ennek áthidalására pl. mi a párommal kiterveltük, hogy idén azt is fogjuk ünnepelni, és hiszünk benne, hogy ez lesz az utolsó csak kettesben töltött Szenteste, és ez a várakozás még meghittebbé is teheti az ünnepet, hiszen mi is egy kisded születésére/érkezésére várunk.

Viktória hercegnőnek boldog első névnapot! :lol:

Puszi Mindenkinek!
Kata
dnkata

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

A szüli és névnaposoknak pedig sok boldogságot!
simineni

Csöpke!!

Nagyon Tündéri Laura!!Ő egy kis Angyalka a családotokban!!Boldog Karácsonyt nektek!!!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket! Nagyon arik vagytok. Bevallom ritkán van időm olvasni, de a képeket mindig megnézem, és ha benézek megnézem az újságokat. :lol: Most már Viki napközben nem sokat alszik, így játszunk szinte egész nap. :lol: Nagyon huncut kis hercegnő lett már is belőle. :lol: Annyira boldog vagyok, az első igazi karácsonyunk ez, már hosszú évek óta.

Csöpke: egy kis angyalka a kislányotok!

Kép

KépKép
ancsúr

Nagyon Boldog Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

A szüli- és névnaposkáknak külön köszöntés! :wink:

Szép napot!
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Áldott karácsonyi kívánok!!!

Kép

Majd jelentkezem!!Bocs de rohanok keresztgyerekezni!!

Kép
dotti

Köszönöm lányok a köszöntéseket. Aranyosak vagytok!

És akkor az a bizonyos ajándék (képekben), hogy nehogy kifúrja az oldalatokat a kiváncsiság:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocs az áradatért...

Az első három kép minősége nem valami jó, mert filmről készítettem képeket, de azért a lényeg látszik...

Nem tudtuk leszedni róla, húzta, vonta, puszilgatta, ölelgette és közölte anyával, hogy "eszt hazsavisszük"... Mondtam a sógornőmnek, hogy azt hiszem egy lóval kell aludnia, hiszen az Amanda velük alszik el és amennyire a lány odavan érte... hát lehet, hogy a "Fakó"-val alszik (mert, hogy Fakónak nevezte el a kis kericsajom).

Az utolsó képen látszik a családunk ebédje... nos, soha rosszabbat, senki nem tudta, hogy mi lesz az ebéd, csak mi ketten a párommal, csak nézett mindenki, hogy egy fazék halászlén kívül semmi más nincs az asztalon (a rántott húst eldugtam a sütőbe). Aztán mindenki megette a halászlét, megérkezett a párom a malackával - na, akkor tört ki a nevetés. Végül mindenki jól lakott.

Na, megyek kicsit apázni... :lol:
kanga_mama

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSNYT, SZÉP ÜNNEPET KÍVÁNOK!

Kanga-mama, Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Próbálok feltenni egy képet a lányok karácsonyi készülődéséről. Saját készítésű csomagolópapíron dolgoznak éppen.

Kép

Kép
Kép
emike

Sziasztok!!

Remélem,hogy mindenkinek szépen telnek a Karácsony napjai!!
most gyorsan hoztam egy pár képet!
Tibike,az unokaöcsink
Kép
Tibi Zolival meghitt kettesbenKép Kép itt pedig mi vagyunk a Karácsonyfa alattKép
Tibike Kép
kkriszi

Emike köszönöm. Ügyesek és gyönyörűek a csajszik... no de milyen lett a saját gyártmány??? Megmutatod? :lol:

Kriszti, nagyon aranyos Tibike, kis mosolygós, vidám babó. :lol:

Most beszéltem anyósommal telefonon, Amanda hordja-viszi a lakásban amerre megy a hintalovat, fogja a kantárt és húzza, ja meg a porszívót, mert hogy azt is kapott. :lol:

Hoztam pár képet, ma reggel készítettem őket. Csak hogy lássátok, hogy milyen gyönyörű fehér karácsonyunk van. :lol:

A házunk a hóban
Kép

Fickó kutyánk a hóban
Kép

Lobó kutyánk a hóban
Kép

Kis fenyő, nagy fenyő és Cirmi cica, aki folyton a fa alatt lustálkodik és mivel fényképezem, ezért hátat fordít
Kép

És még hó...
Kép

A felhők mögül kikandikáló napocska, persze esze-ága-bogában sem volt kisütni, pedig imádom, amikor havas a táj és süt a nap.
Kép
kanga_mama

Drága Lányok! Nem hiszitek el! Újra esik a hó... lehet, hogy lesz még 20 centi? De jó volna... Amanda babám imádja a havat!!! :lol: :lol:
kanga_mama

Kangamama!!!

De jó nálatok,hogy ilyen szép hófehér a Karácsonyotok!!!
Nagyon írigykedek ám,mert nálunk sajna egy szem sem hullott!De az a lényeg,hogy hideg van odakinnt,mert tavaly nagyon enyhe idő volt karácsonykor!!
Küldjél már át felénk is egy kis havat!! :wink:

Nagyon szép,és romantikus helyen laktok!!Olyan képeslapra illő táj vesz körbe benneteket!!!
kkriszi

Hoztam még egy pár képet,hogy miként lett a fenyőfánkból karácsonyfa!
Itt még Zoli a szaloncukrokkal van elfoglalva: Kép
itt én próbálom a szaloncukrokat a fára varázsolni: Kép
és íme a végeredmény,a kész karácsonyfánk: Kép
kkriszi

Kriszti, rendben küldöm. Csak az a baj, hogy ahogy az időjárás előrejelzést nézem, még mindig ide hozzánk mondja a havazást inkább és be is igazolódik, hiszen kb. 1/4 3 óta még mindig esik. Olyan szép! Nagyon örülök neki, mert bizony már évek óta nem volt fehér karácsonyunk, pláne ennyi havunk. :lol: :lol:
kanga_mama

Nagyon ügyik vagytok, igazán csinos karácsonyfátok lett. Idén én is díszítettem a fát. Eddig egyetlen egy évben nem tudtam, mert ahogy a fenyőtüske megszúrja a karomat, abban a pillanatban könyékig bevörösik és nagyon viszket. Úgy látszik allergiás vagyok rá. Idén viszont vettünk egy normand fenyőt, így már minden rendben volt, ez nem szúrt és végre én is kiélhettem magam. Olyan jó volt közösen díszíteni! Az eredményt már láthattátok. A képen is látszik - mellette áll a szobafenyőm, pár éve a nővéremtől kaptam szülinapomra. Nevettünk, mert mondtam a családnak, hogy amilyen szép formás ez a kis fa, jövőre akár fel is díszíthetjük. :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Kangamama gyönyörű helyen laktok, tényleg képeslapra illő a táj. Nagyon jó, hogy fehér a Karácsonyotok.

Kriszti, szép lett a fátok, tetszik!

Nekünk sajnos nincs jó Karácsonyunk. Na nem azért mert egy szem hó sem esett, hanem azért mert betegek vagyunk.
Én már picit jobban vagyok, de a párom még csak most esett bele... elkapta tőlem.
Nekem napokig alig ment le a lázam. 39 fokos lázzal álltam neki vasárnap beiglit sütni. :( :(
Már jobban vagyok, de a torkom az nagyon nem akar javulni. orvosnál is voltam, szedek én már mindent, de semmi :(
Tegnap egy picit át tudtunk menni Szent estézni anyukámékhoz, de ma meg a párom nyomja az ágyat Így még anyósékhoz se tudunk elmenni, pedig ők is nagyon várnak hiszen olyan messze laknak tőlünk :(
Ilyen Karácsonyunk még nem volt.

A kis karácsonyi ajándékom nagyon aktívkodik :) :), az első két nap meg volt szeppenve, de már feloldódott és csintalankodik.

Kép

Kép
Vendég

Köszi Diadella, nagyon szeretünk itt lakni, a világ minden kincséért se mennénk el innen. Igazi paradicsom egy kisgyereknek, télen hó, szánkózási lehetőség, nyáron medence, homokozó, hinta...
A kis Balambérnek még a szeme sem áll jól... nagy huncut lehet!
Jaj, hát mennek a gyógysugik... gyógyuljatok meg mielőbb!!! :lol:
kanga_mama

Steiff!
Isten éltessen sokáig! Nagyon boldog szülinapot! :lol:
kanga_mama

Diadella!!

Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!Az én hangom is kezd egy kicsit mutálóssá válni,úgy látszik,hogy járvány lesz ez a megfázás,láz!!
Nagyon tündéri a kiscicád!!Olyan gyönyörű!!

Kanga!!
Nem győzők mindig visszamenni,és szívemet melengetni a szép,havas tájatokon!
Úgy szeretem,amikor már este van,és sétálunk a hóesésben.Olyan romantikus,amikor ropog a hó a lábunk alatt,és közben az arcunkba hullanak a hópelyhek!!A lámpafénynél pedig még szikrázóbbnak tünnek!!
kkriszi

Bizony Kriszti, én is nagyon szeretem. Most jöttem be, és még mindig esik... :lol:
kanga_mama

Kép

"Szálljatok le, szálljatok le karácsonyi angyalok.
Zörgessetek máma este minden piciny ablakot.
Palotába és kunyhóba nagy örömet vigyetek,
boldogságos ünnepet."

Mindenkinek nagyon boldog és békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Hüvelyk Matyi és szülei

Kép

Kép
tirza

Tirza!!

Gyönyörű kis Hüvelyk Matyitok van!!!
Nektek is nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk!!!
kkriszi

Sziasztok Lányok!

Kicsit megkésve, de én is nagyon boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek, és persze boldog új évet is! A várakozóknak kívánom, hogy minél hamarabb itt legyen számukra is egy igazán boldog új és babás év!

Diadella nagyon édes a cicád és nekem nagyon tetszik a neve is, illik hozzá! Gyógyuljatok meg mihamarabb! Mi is betegek vagyunk, leginkább a férjem, ő is 39 fokos lázzal feküdt Szent Este, és tegnap este is, de érdekes, hogy napközben semmi láza nem volt. Emmával mi csak köhögünk, lassan már meg is szokjuk, lassan 3 hete, pedig gyógyszert is szedtünk.

A gyerkőcök nagyon édesek, mindenhol! Az unokaöcsi és kerikislány is! :) Viktória hercegnőnek boldog névnapot! Biztosan sok szép ajándékot kapott a névnapjára és karácsonyra is!
Tirza a fotókat Ti készítettétek? Nagyon tetszenek!

Kanga-mama én is utólag boldog szülinapot kívánok! Gyönyörű tortád volt!

Sajnos képet nem hoztam, mert ugyan sok készült, de még a férjem egy kicsit dolgozik velük.

Az idei karácsony már Emmának is nagy élmény volt. Amikor felébredt a délutáni alvásból bementünk a nappaliba, ahol már várta a kivilágított fenyőfa. Először csak megállt a köszübön és tátott szájjal nézett. Aztán kézenfogva bementünk. Megnézte a díszeket a fán: hintaló, kisvonat, gömbök. Nem akarta leszedni, magára dönteni, nagyon kis ügyes volt. Aztán jött az ajándékozás. Annyi, de annyi ajándékot kapott, hogy azt sem tudom hova rakjuk majd el. :) Mindenki elhalmozta. Szent este anyósomékhoz mentünk át, első ünnepet pedig a szüleimmel töltöttük. Olyan jó gyerekenek lenni! Ma itthon vagyunk, egész nap a nappaliban a fa alatt játszunk.

Puszilok mindenkit, és további szép napokat, aki dolgozni fog, annak kitartás a pár naphoz a többieknek jó pihenést!
Vendég

Tirza, Matyi gyönyörűséges... már nagyon nem Hüvelyk!!! :lol: :lol:

Claudia, köszönöm a jókívánságot, aranyos vagy.

Lányok, igazán nem akarom fájdítani a szíveteket, de a tegnapi hóesés folytatódott még az éjjel is, így ma reggelre újabb 15 cm friss hó esett. Nemrég jöttünk be, egész nap kint voltunk... havat lapátoltunk, a szomszédokkal beszélgettünk, forralt boroztunk, a kutyák játszottak... szóval jó volt. Most lett áramunk, mert eddig áramszünet volt, ma már másodszor, a hibabejelentő telefonautomata szerint üzemzavar van Pécsett és a környékén. Reméljük, hogy ma már nem lesz több, mert a rengeteg kaja a hűtőben megromlik, ráadásul, mit ne mondjak már kezdett hűvös lenni a lakásban.

No, de akkor még néhány kép a mai napról:

A tujáim:
Kép

Az ezüstfenyőink:
Kép

Fickó túrja a havat:
Kép

Fickó és a szomszédok Benije játszanak:
Kép

Erdőnk:
Kép

És a patakunk:
Kép

Ugye nem zavar Benneteket ez a sok kép? Mert akkor többet nem rakok fel, csak annyira szép, hogy nem tudok betelni vele és gondoltam nektek is látnotok kell.
kanga_mama

Kanga!!!

Dehogy zavar!!!Hozhatsz többet is,mert így legalább látunk egy kis havat,mert nálunk ugyanis még mindig nem esett semmi sem!!
De legalább a Ti képeiteken gyönyörködhetünk!!!

Gyönyörű szép fehér lett minden!!!

Ti árammal fűtötök,vagy a gázkazánhoz kell az áram?
Nekünk konvektoros gázfűtésünk van,de jövőre szeretnénk egy kandallót venni,és az előszobában azzal szeretnénk fűteni,mert az olyan romantikus!
Csak még oda kéményt is kell húzni,ezért kell várnunk jövőig!!
kkriszi

Kriszti, gázkazán van és központi fűtés. Mi is tervbe vettük, hogy jövőre a nagyszobába a régi kandalló helyére, ami még szándékosan nem lett az elbontás után leparkettázva, berakunk egy kandallót, még a kémény is megvan, sőt fizetjük rá a "kéményadót", mert nem akarom kijelenteni, pont a kandalló-terv miatt. :lol: Nekem is nagyon tetszik... Szép volt a régi is, de az olyan igazi nagy cserép kandalló volt. Most meg olyant szeretnénk, amelyiknél látszik a tűztér, amikor ég a fa benne.
Sajnálom, hogy arra felétek még mindig nem esett a hó. Talán azért még lesz majd, hiszen még hosszú a tél, igaz karácsony már nem lesz, de attól a hó még lehet szép, nem igaz?

Épp ma jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha már lenne babánk és már akkora lenne, hogy élvezhetné ezt a nagy havat. Na, de erre még várnunk kell... sajnos... :roll:

Na, majd még hozok képet, ha esetleg kijön a kis huncikám és akkor jól lefényképezem a nagy hóban. :lol: Sajnos ma nem jöttek és tegnap sem... brühühü. És mi sem tudtunk menni, nem hiszitek el, hiányzik. :?
kanga_mama

Lányok!!

Most írta Gabika a Gólyahíren,hogy egy újabb kisbaba született!!!! :lol: :lol: :lol:
De boldog vagyok!!!
Újabb kis Gólyahíres kislányka!!

Nagyon szorítunk neki,hogy rendben legyen minden,és minél hamarabb hazakerülhessen!!!! :lol: :lol: :lol:
Sok boldogságot Neki,és a Leendő Szüleinek!!!
kkriszi

Sziasztok!

Hoztam Nektek képeket én is, ha érdekel! :D

Kép Kingus szintetizátorozik!

Kép Zsófi és a pacija, Dettike

Kép Kép Kingus álma, Polly pocket autó

Sajnos mi is betegek vagyunk, én már karácsony előtt lebetegedtem, Zsófi hajnalban hányt, megy a hasa, és itt vagyunk anyóséknál... Én már mennék haza!!!!

kizsó

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek jobbulást kívánok, akik betegek! Gyógyuljatok meg minél előbb, hogy ragyogjon az élet körülöttetek!

„Azt szeretném, hogy a világon minden nap mindenki számára karácsony lenne: szeretet, boldogság és jólét.

Azt szeretném, hogy a világon minden nap mindenki számára névnap lenne, a szeretet óceánja lenne.

Azt szeretném, hogy a világon minden nap mindenki számára eljönne a felébredés és a fény.

Azt szeretném, hogy a világon minden nap mindenki számára eljönne a tavasz illata, a jókedv és a boldogság.

Azt szeretném, hogy a világon minden nap mindenki számára eljönne a nyár: a pihenés és a boldogság.

Azt szeretném, hogy a világon minden nap mindenki számára eljönne az ősz: a megnyugvás és a megértés.

Azt szeretném, hogy a világon minden nap mindenki számára eljönne a tél: meghozná szívünkbe a meleget és a szeretet.”

Legyen szép napotok!!!!

Sok-sok puszi: Ági
szabko

Angyali üzenet: "Ha ítélkezel az emberek fölött, nincs időd szeretni őket."

Minden ember arra vágyik, hogy elismerjék és értékeljék.
Azzal, hogy felismerjük, milyenek vagyunk, biztosak leszünk abban, kik vagyunk és ez erőt önt belénk.
Nem mindannyiunkat vesznek észre és ismernek el olyan mértékben, ahogy szeretnénk és ez arra késztethet minket, hogy akár nagy nehézségek árán is törekedjünk az elismerésre.
Másokban pedig gyakran olyan negativ tulajdonságokat is meglátunk, melyeket saját magunkban nem veszünk észre, vagy nem fogadunk el.
Ám, amit felismerünk, azt már valójában ismerjük, ez magában a szóban is benne rejlik.
Azzal, hogy nem a rossz tulajdonságokat ismerjük fel az emberekben, hanem Istent látjuk meg bennük, megáldjuk és lelkileg megerősitjük őket.
Ezzel mi is erősebbek leszünk és mások is meglátják Istent mibennünk.
Töltsünk el úgy egy napot, hogy megpróbáljuk másokban meglátni Istent és felismerni a mindazokban az emberekben jelenlévő szeretetet, akikkel csak találkozunk.
Ezután a nap után tegyük fel magunknak a kérdést, tudnánk-e folytatni ezt.
Legyünk tudatában annak, mit látunk meg, mit ismerünk fel másokban, ez sokmindenre megtanithat minket.

Angyali tanács: Időt szakitok arra, hogy meglássam Istent másokban és újra rádöbbenek, hogy azért vagyunk itt a Földön, hogy szeressünk.

Angyali szép napot kivánok Mindenkinek:-)!!!!!!!!!!!!
szabko

Kanga-mama gyönyörű helyen laktok! Nagyon jó dolga lesz majd a kisgyermeteknek ilyen szép és egészséges környezetben. Mekkorákat játszhat majd a kertben! Egész romantikus a patakkal. Sajnos mi panelban lakunk, de szerencsére nyáron a szülőknél mi is élvezhetjük a kertet.

Ma orvosnál voltunk, mert hajnalra Emma belázasodott. Reggel már nagyon kis virgonc volt és eddig nem volt láza, de nagyon csúnyán köhög, úgyhogy inkább elmentünk a doktor nénihez. Július óta nem volt láza (előtte viszont folyton).

Kizsó gyógyujatok meg Ti is mihamarabb!
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek szépen telt a karácsony. :P

Kanga mama: :lol: Jó kis paci! :lol:

Emike: Milyen jó ötlet a saját készítésű csomagoló! :lol:

Diadella: Szép kis karácsonyi cicuskád lett! :lol:

Tirza: Milyen kis vagány angyalkátok van! :lol:

Kriszi: Én már 23-án éjszaka feldíszítettem a fánkat, és nagyon jól tettem, ugyanis Viki 24-én egy szemet nem aludt, délután már beütött a hisztitisz. De a fa nagyon tetszett neki! :lol: Apa dolgozott, csak 5 fele ért haza, így addig kettesben gyönyörködtünk. :lol:

Kizsó: édesek a gyerkőcök, úgy látom volt nagy öröm felétek is. :lol: Vikinek az ajándékokból csak a masnik kellettek. :lol:

No és akkor egy pár fotó:

Kép Francia divat

Kép No csini vagyok? Kép Ezt hozta anyáék Jézuskája.
Kép Nagyon tetszik a karácsonyfa!

KépKép
ancsúr

Kizsó!!
Nagyon édesek a lányok!!!Amikor még én is kislány voltam,ugyanígy ültem a szoba közepén,mint a lánykáid,és körülöttem ugyanígy voltak a Jézuskától kapott játékaim!!
Nagyon aranyosan szintetizátorozik Kingus,és Zsófinak is nagyon aranyos a pacija!Úgy látszik az idei karácsonyon sok kis lovacskát hordozott a Jézuska,mert Kangamama is Lovacskás kerilányos fényképpel lepett meg minket!!

Ancsúr!!
Nagyon tündéri a kis Vikikétek!!!Olyan kis zabálni való,abban a csodaszép kis ruciban!!

A Karácsony szerintem majd akkor lesz igazán csodaszép,amikor már majd mi is a gyerekünkkel együtt játszhatunk majd a fa alatt!!Addig is a szívünkben hordozzuk a kisbabánkat,amíg megérkezik hozzánk!Már eggyel kevesebb karácsonyt kell kettesben tölteni.
kkriszi

Sziasztok!

Bocsi,hogy így eltűntem,de itt vannak a keri gyerekek és most egész hetet együtt töltjük!!! :lol: :lol: :lol:

Kanga mama!Isten éltessen sokáig!!!Kicsit megkésve,de annál nagyobb szeretettel!!!

Kép

Viktória,kicsi hercegnő!Névnapodra nem kívánok egyebet: jó egészséget és lépteidet kísérje a szeretet!!

Kép

Ancsúr,Kizsó!Gyönyörűek a lányok!!!Igen bennem is a kislánykoromat idézik ezek a képek,amikor lázasan vártuk az öcsémmel milyen ajándékot kaponk majd a Jézuskától!!

Kriszti!Mi is pont ezt beszéltük Sanyival,a mi Karácsonyunk is akkor lesz a legszebb amikor,majd a csöppségünkkel fogunk állni a fa alatt!!Már nagyon várjuk!!!

Kanga mama!Keri lányod nagyon ari!!Gyönyörű helyen laktok,egy gyereknek pedig egyszerűen paradicsom!!A képeket milliószor megnéztem,csodálatos a táj!!!Szinte sugárzik a béke,a csend a nyugalom!!Ha van kedved még,még,még!!!

Ildikó!Köszi a képeket!!Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!A lányok nagyon elbűvölőek a kisruhákban!!

Kedves betegek gyógyuljatok meg minnél hamarabb!!

Puszi mindenkinek,majd legközelebb ígérem mesélek!!

Kép
dotti

Dotti, köszönöm a gratulát! Lesz még kép! Most beszéltünk velük telefonon, nemsokára jönnek a kericsajomék. Remélem, hogy megyünk szánkózni... és akkor végre tényleg le tudom fotózni a nagy hóban.

Kriszti, és akkor a lovacska áradatnak még nincs vége... Amanda is kapott ugyanolyan hintót a két pacival, mint Kizsó lányai... Úgyhogy ez a karácsony tényleg a pacikról szólt.

Kizsó, nekem is a gyerekkorom jutott eszembe, amikor megláttam az édes kiscsajaidat a képeken. Ugyanígy játszottunk az unokatesóimmal a fa alatt, mint ők. Huh, de rég volt... :wink:

Na, megyek főzni, hogy legyen ebédje a kiscsajnak! Sziasztok, majd jövök élménybeszámolni! :lol:
kanga_mama

Drága Lányok!

Az élet olyan, mint egy séta az erdőben. Ösvényen jársz, fákat hagysz magad mögött. Ez az út, melyen végighaladtál: a Te múltad. Erre néha visszanézel és elgondolkodsz vajon a jó ösvényt választottad-e. Az elhagyott fák és bokrok azokat az embereket jelképezi, akikkel eddigi utad során megismerkedtél. Néha letépsz pár szál virágot, magaddal viszed őket, végigkísérik utad: ők a Te szeretteid.
Haladsz előre, látod az út végét, célod beteljesedését, de mi lesz veled, ha az elkanyarodik és már csak egy pár métert ismersz belőle? Ne aggódj! Az út folytatódik, ott van, csak várnod kell, míg meglátod. Ehhez viszont le kell győznöd félelmed, amit az ismeretlenség, idegen környezet miatt érzel és haladnod, lépned kell tovább! És addig is: képzeld el, találgass milyen lehet a folytatás és igy nem érhetnek meglepetések.
Utad során beesteledik. Sötétség borul az erdőre. Mi lesz veled most? Az orrodig se látsz el, az előtted álló utat -a célt -nem ismered, félő hogy elbuksz és megütöd magad. De ne torpanj meg! Miként szemed megszokja a sötétséget, már tudni fogod, merre haladj!
Ha pedig útkereszteződéshez érnél: ne habozz! Válassz egyet bátran, hisz egyedül neked kell döntened! Ez a Te utad! És ha már egyszer döntöttél, ne nézz vissza, ne bánj meg semmit, hanem próbáld meg azt az utat szeretni, szebbé tenni, amit TE MAGAD választottál!

Szép napot mindenkinek!!!!!!

Puszi: Ági
szabko

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?