sziasztok csajok! AZ előbb végigolvastam mindent, aztán elmentem reggelizni és mostanra elfelejtettem amiket írni akartam. A fák nagyon szépek, nati a torta nem semmi. A kutyusok is haláliak, a többire meg tényleg nem emlékszem. Lillának akartam még valamit írni, de azt már nem tudom mit.
Képzeljétek, az előbb felhívtam a védőnőt, mert nekem még nincs kiskönyvem. A történet a következő: decemberben kellett mennem a 12. heti vizsgálatra a dokihoz és felhívtam előtte lévő héten a védőnőt hogy mikor mehetek. Erre mondta, hogy szerdánként 9 és 11 között. Ez eleve furcsa volt, de gondoltam nem olyan gáz, mert a dokihoz is úgyis szerdán kell menni. El is intéztem a munkahelyemen, hogy akkor szerdán csak 9-ig legyek benn. De a dokimnak hirtelen műtőbe kellett mennie úgyhogy csúsztunk és nem értem ki 11-ig a védőnőhöz. Most karácsony beleesett egy szerdába, jövő hét szerdán meg dolgozunk. De van egy nagyon kedves ismerősöm, aki védőnő asszisztens és ő mondta, hogy nem hajthatnak így el, kell hogy adjanak időpontot délutánra is, ha én délelőtt dolgozom. Ezután amikor a dokinál voltam, ott is rákérdeztem és ők is azt mondták, hogy kötelesek adni délutánra is időpontot. Úgyhogy ezen felbuzdulva ma megint felhívtam őket. MOndtam, hogy terhesgondozásra szeretnék jelentkezni, erre megint előadta nekem a szerdát. MOndom csak annyi a bajom, hogy én délelőtt dolgozom. Erre mondja ő, hogy akkor vegyek ki szabit. Mondom a szünet előtt is kivettem egyet csak a doki miatt nem értem oda időben és nem tudok most megint egy szerdát kivenni. ERre azt mondja, akkor írassam ki magam táppénzre! Kész voltam. LEgszívesebben üvöltve elküldtem volna az anyjába, de persze nem jó rögtön összeveszni velük... Úgyhogy próbáltam neki türelmesen elmagyarázni, hogy ha úgyis dolgoznak, meddig tartana adni egy délutáni időpontot. Erre azt mondta, hogy ő 18 éve dolgozik védőnőként de ilyen problémával még nem találkozott. Szerintetek én vagyok a hülye??????????????? Nem hiszem el, hogy ezt megtehetik. De most tényleg mit tud csinálni az ember, mikor évekig ide fog tartozni a gyereke? Totál ki vagyok akadva.
Mondtam neki, hogy már
Na mindegy, addig addig kötöttem az ebet a karóhoz, amíg azt mondta, hogy akkor szombaton negyed kilenc és fél kilenc között menjek mert akkor dolgoznak. De fel vagyok háborodva és legszívesebben első alkalommal megmondanám a véleményemet.
Na most ennyi. Megyek egy kicsit lenyugodni... Majd jövök...