Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Alig tudtam felkelni. Ma hajnalban is megszólalt a riasztó a sógorom műhelyében, párom ilyenkor ugrik és megy. Most is csak a macskák verekedtek össze, ha minden igaz. Alig tudtam visszaaludni.

Kinek hogy telt a 3 nap? Miket kaptatok?
Ki is dolgozik most? Részvétem! Én tanulok! Semmi kedvem. :cry:
De a babáért mindent megteszek. Tanulok is, hogy ne kelljen aggódnom a vizsgák miatt. Fő a pozitív hozzáállás. Ugye?

Szilveszterkor mit csináltok?

Kép
Kép
nati80

Laptető!!!
januárban összehozzuk a fiunkat!

Kép
Kép
nati80

Szia Nati!
Mi is úgy gondoltuk,hogy csakis fiunk lehet. Lánynevünk nem is volt...aztán a 4D-n kiderült,hogy kislány!! Most ott tartunk,hogy 3 kislányt szeretnénk! :lol:
Mondjuk én mindig vágytam egy kislányra de van 2 fiútesóm és szuper ha az ember hugica.. innen jött az alapgondolatom,hogy a lányomnak kell egy báty és ez csak úgy jön össze ha az első fiú lesz. :lol:
holka

Mit tanulsz Nati?
Én az orvosit végeztem el egy éve,utolsó évben szültem a kislányom,most vele vagyok itthon ill bejárok a kórházba gyakorlatra,most a nőgyógyin vagyok.... hihetetlen mennyien jelentkeznek megszakításra!!! :shock: :roll:
holka

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt az ünnep....
Nekem sajnos 3 napig hasmenésem volt, így nem nagyon élvezhettem a jobbnál jobb falatokat..... :(
Miért is ne ilyenkor.......Pedig ritkán vagyok beteg...
Az meg már eleve stressezl, hogy holnap be kell menni dolgozni....
És a hasam is mensisen feájdogál...meg a mellem....tuti, hogy megint megjön...

NAgyon szép karifátok van, mindenkinek!
Én is dobok egy képet a miénkről!

Nati :)
Jó tanulást! Azért ne vidd túlzásba.... :wink:
Én kaptam apától egy új mobilt (Samsung, szétnyithatós),könyvet, kozmetikumot, a gyerkőcök sok-sok játékot...

Kérdezted a szilvesztert......Én azt nagyon utálom......Párom vendéglős, és ilyenkor mindig dolgozik, mert buli van az étteremben........Így marad az, hogy anyuékhoz megyünk, éjfél után bemegyek a páromhoz, és legalább az éjszaka második felét együtt töltjük.

Csucsu???????? Én már átkukucskáltam egy másik topicba, és ma megy tesztet venni!!!!

Fácskánk:
Kép

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Én 2-re megyek dokihoz, már nagyon izgulok, hogy mi lesz.....
jó lenne már túl lenni rajta és hazafelé tartani

Kép
Kép
odri

sziasztok csajok! AZ előbb végigolvastam mindent, aztán elmentem reggelizni és mostanra elfelejtettem amiket írni akartam. A fák nagyon szépek, nati a torta nem semmi. A kutyusok is haláliak, a többire meg tényleg nem emlékszem. Lillának akartam még valamit írni, de azt már nem tudom mit. :)
Képzeljétek, az előbb felhívtam a védőnőt, mert nekem még nincs kiskönyvem. A történet a következő: decemberben kellett mennem a 12. heti vizsgálatra a dokihoz és felhívtam előtte lévő héten a védőnőt hogy mikor mehetek. Erre mondta, hogy szerdánként 9 és 11 között. Ez eleve furcsa volt, de gondoltam nem olyan gáz, mert a dokihoz is úgyis szerdán kell menni. El is intéztem a munkahelyemen, hogy akkor szerdán csak 9-ig legyek benn. De a dokimnak hirtelen műtőbe kellett mennie úgyhogy csúsztunk és nem értem ki 11-ig a védőnőhöz. Most karácsony beleesett egy szerdába, jövő hét szerdán meg dolgozunk. De van egy nagyon kedves ismerősöm, aki védőnő asszisztens és ő mondta, hogy nem hajthatnak így el, kell hogy adjanak időpontot délutánra is, ha én délelőtt dolgozom. Ezután amikor a dokinál voltam, ott is rákérdeztem és ők is azt mondták, hogy kötelesek adni délutánra is időpontot. Úgyhogy ezen felbuzdulva ma megint felhívtam őket. MOndtam, hogy terhesgondozásra szeretnék jelentkezni, erre megint előadta nekem a szerdát. MOndom csak annyi a bajom, hogy én délelőtt dolgozom. Erre mondja ő, hogy akkor vegyek ki szabit. Mondom a szünet előtt is kivettem egyet csak a doki miatt nem értem oda időben és nem tudok most megint egy szerdát kivenni. ERre azt mondja, akkor írassam ki magam táppénzre! Kész voltam. LEgszívesebben üvöltve elküldtem volna az anyjába, de persze nem jó rögtön összeveszni velük... Úgyhogy próbáltam neki türelmesen elmagyarázni, hogy ha úgyis dolgoznak, meddig tartana adni egy délutáni időpontot. Erre azt mondta, hogy ő 18 éve dolgozik védőnőként de ilyen problémával még nem találkozott. Szerintetek én vagyok a hülye??????????????? Nem hiszem el, hogy ezt megtehetik. De most tényleg mit tud csinálni az ember, mikor évekig ide fog tartozni a gyereke? Totál ki vagyok akadva.
Mondtam neki, hogy már
Na mindegy, addig addig kötöttem az ebet a karóhoz, amíg azt mondta, hogy akkor szombaton negyed kilenc és fél kilenc között menjek mert akkor dolgoznak. De fel vagyok háborodva és legszívesebben első alkalommal megmondanám a véleményemet.
Na most ennyi. Megyek egy kicsit lenyugodni... Majd jövök...

KépKép
muffin

Odri :D
De jó neked!! Nemsokára láthatod,talán már a pici szíve is dobog ha 6 hetes vagy..Ne izgulj minden rendben lesz!! Mesélj majd!!

Mi az izzókat égve hagytuk éjszakára hadd ragyogja be a szobát. De hajnal 4-kor le kellett kapcsolnom mert Heni felébredt és megtévesztette a fény és már akart menni reggelizni :shock: :lol:

Mi szilveszterkor "babás" buliba megyünk. Pont egykorú gyerekek lesznek jelen,ők alszanak majd (remélhetőleg) az egyik szobában mi szülők pedig a másik szobában leszünk.. csendes vigadalomban...

Ditta :(
Szegény...a gyerekek nem kapták el ugye?
Szép,nagy fátok van. Én is a nagy fát szeretem :D Nálunk piros és ezüst volt a díszités.

Ja és Nati
nagyon klassz lett a tortád!
holka

Holka!
Van bennem egy kis félsz, hogy jó helyen legyen....
Aki egyszer megégeti magát.....

Kép
Kép
odri

Az előző terhességed méhenkívűli volt?
holka

jaj nem, csak 22 hetesen elment :cry: :cry:

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Lilla, én nem tudom mi van a levegőben, de nekem tegnap reggel 36,4 volt a hőm, ma reggel meg 36,9. Az elmúlt napok rózsaszínes nyákjai, a tegnapi tojcsi, a derékfájás...Én arra tudok gondolni, nekem most van pém. :shock:
Pedig ez csak a 10.napom. Lilla, neked is most lesz, a holnapi napod hője döntő lesz. A lényeg, hogy hétfőn és tegnap is együtt voltunk, szóval biztos, ami biztos. Majd ha holnap hazamegyünk, teszek fel én is görbét.
Nagyon szépek a fák, és örülök, hogy már többen bejelentkeznek, hiányoztatok ám!
Muffin, én is megmondtam volna a védőnőnek a magamét. Hihetetlen, hogy ezek játszák az istent.

Kép
jenny29
Mór

Odri
Nagyon sajnálom.. :cry:
Így értehtő,hogy örülsz de szorongsz is.
Én 11 hetesen vesztettem el a picit, de tudom,hogy izgulni fogok a köv terhességnél, "mert aki megégette"...
De annyian szorítunk Neked!! És várjuk a boldog beszámolód!!
És hip-hop itt lesz a nyár vége is amikor az egészséges picikéd születéséről adsz majd hírt!!!

Muffin :shock:
Sajnálom,hogy idegeskedsz és üldözni kell a védőnőt,hogy végre összehozzátok a találkozót. :roll:
Az enyém hihetetlenül rugalmas volt.
holka

Sziasztok!

Odri :)
Most épp biztos a dokinál ülsz!!
Szorítok! majd számolj be!

Holka :)
Üdv.! Igen, mi mindig nagy fát állítunk!
A gyerekek nem kapták el, mert már túl vannak rajta, inkább én kaptam el tőlük....De most a nagyobbik tuszta takony.....És gyanús, hogy a kicsi is sokat tüsszög, biztos ő is elkapja...Ez már csak így megy, valaki elkezdi, aztán mint a dominó!

Muffin :)
Védőnő :twisted: :twisted:

Jenny :)
Szerintem simán előfordulhat a 10. napon is pé!! Akkor hajrá!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Kép

Sziasztok!
megjöttünk a párom családjától. sok sütit meg finomságot ettünk ott is.
Most már tuti terhes vagyok!
Látjátok, ma vagyok a 34.napban.
De furi hogy a kontrollcsík halványabb a tesztcsíknál és délután csináltam. Vagy csak a teszttől függ.

Majd még jövök, eszem valamit, mert állandóan éhségérzetem van. Odri neked? Csucsu?

majd még jövök

Kép
andyfekete

Holka
Külkeren vagyok végzős.

Ditta
Sajnálom, hogy beteg voltál és kimaradtál a jó kajákból, de talán a szilveszter. Nálunk nyarak nem voltak a pénteki és szombati esküvők miatt. Szóval meg tudlak érteni. De párom végre abbahagyta az esküvőzést.
Szép a fátok nektek is.

Muffin
Dühítő az ilyen védőnő. Jól kiosztanám az biztos! Elmondanám neki, hogy mi a munkája és azt hány órában kell csinálnia.

Jenny
Lehet korai pé-d, eddig nem volt még ilyen? De legalább együtt voltatok!

Andy
Még mindig nem hitted el, hogy kismami vagy? Azért ne csinálj hetente terhestesztet. Aranyos vagy. Próbálj meg ne folyanatosan enni. Sokszor kis adagokat.

nekem egyáltalán nincs étvágyam. ma még szinte semmit nem ettem, de nem is tudnék olyat mondani, amit megennék. Lehet kezd helyreállni a hormonom. Felkészül a babóra. :D :D :D

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Andi:
Nagy gratula neked! Ez egyértelmű 2 csík :)

Hát csajok kezdek azon agyalni, hogy szerintem nekem nem fog sikerülni a januári babásodás.. Belegondoltam, hogy 2 hét múlva költözünk, cipekedés, dobozolás, gy esélye sem lesz a pocakpocoknak megmaradni, még, ha sikerülne is... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok végre itthon :) bennt megint letiltották a netet központilag :twisted:
Felhívtam a leendő dokimat és tök jó fej volt! Jövőhét pénteken kell menni. Olyan édin kérdezte meg hogy a terhesség számomra jót vagy rosszat jelent, hogy egyből szinpi lett :D (úgy írta be a naptárjába) Már nagyon várom hogy újra láthassam a picit és végre kiderüljön hogy 1 vagy 2 bébi lakik odabennt!

Odri, na mi a helyzet, mi volt a dokidnál?
magdolnam

Sziasztok! Most jöttünk meg a síelésből. Nagyon szuper volt. Sok hó, napsütés :D , de nagyon hideg. Jól elfáradtam, izomláz lesz, az tuti.

Hát a hőm ma is nagyon lent volt, 36,3. Nem tudom, hogy most mi van. Kihűlök? Már a harmadik napja ennyi. Akkor nekem mégsem volt pém. De akkor mikor lesz, ha már ennyire leesett. Lehet nem is lesz. Én már nem tudom mi van.

Jenny
Neked tuti pé-d volt. Ment fel a hőd is, meg a tojcsi, stb. Tuti.

Sajnos holnap már megyek dolgozni, meg szombaton is. Vége a jóvilágnak. :cry:

Kép
p__lilla

Lilla
Feltennéd a görbéd? Kiváncsi volnék rá.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Na megjöttem a dokitól...
A doki mondta elötte, hogy jó hogy összejött úgye?
Minden rendben van, jó helyen tapadt meg, hála!!!
Mikor vizsgált nagyon nézett valamit a monitoron és azt monta, hogy nem akarom magukat idegesíteni. Egyből kérdeztemm csaknem myoma??
Nem hanem két petezsák van. Persze ez nem biztos, hogy megmarad. Majd kiderül három hét múlva....
Mostantól nem dolgozom, pihennem kell. A vetélés után nem is dolgozhatnék...

Boldog vagyok de ha belegondolok, hogy egyből két baba....

Kép
Kép
odri

Nati
Itt a görbém. Szerinted még ennél lejjebb is fog menni? Vagy most mi lesz? Kép

Kép
p__lilla

Odri
Ezek nagyon jó hírek! Hallottam már, hogy sok terhesség ikreknek indul és az egyik felszívódik közben. De azért a két babának is megvan az előnye. Én nem bánnám. :D

Kép
p__lilla

Odri!!!
Kettő??? Gondolom örülsz, ugye? Én nagyon örülnék neki. Két petezsák kétpetéjű ikreknél van, vagy mindkét esetben? Ezt nem tudom.
Jaj de jó hírek!!!

Lilla
Lesz péd ne aggódj, csak még kell néhány nap. Majd írd meg minden nap a hődet.

Kép
Kép
nati80

Lilla! Köszi. Persze, hogy van elönye, de nehezebb főleg egyedül...
Igen, lehet felszívódik. A doki szerint jobb lenne ha felszívódna, mert elötte elég nagy myoma műtétem volt és a méhnek nem tenne jót két baba. A koraszülés is benne van a pakliban...

Kép
Kép
odri

Nati! Két petezsák kétpetéjű ikreknél van. De most nem lenne jó két baba...sajna lehet a méhem nem bírná.

Úgy látszik bejött a hancuros időszak és még spontán peteérésem is volt....

Kép
Kép
odri

Nati
Oké, megírom. És te hogy állsz hőileg? Most már nálatok is izgalmas napok jönnek.

Kép
p__lilla

Lilla

Nálunk még van durván két hét ovuig, de már alig várom. Bár vizsgáim lesznek abban az időben, de kell egy kis lazítás a tanulás után. :lol:

Odri

Megértem a doki és a te álláspontodat is. lehet nálad tényleg nem lenne jó két babó. Egy viszont tökéletes! Ikreknél pedig egyértelmű koraszülés van. Általában 36 hét körül jönek.

Kép
Kép
nati80

odri!
gratula! te legalább voltál már dokinál, nekem még másfél hét mert keddenként van magánrendelése, és a jövő kedd 1je, tuti nincs.
Te már láttad a babóckát-idat.
Amúgy kértél uht, vagy ilynekor mindig megnéznek hasin, vagy csak hüvelyin? ez hogy működik, én szeretnék majd hasit is, de nem tom mi lesz, angyon kiváncsi vagyopk. Addigra ha minden oks akkor 6,5 hetes leszek.

Lilla!
Kiváncsi vagyok a holnapi hődre. drukkolok neked

nati neked hosszabb a ciklusod?

Kép
andyfekete

Andy
nekem 33 naposak a ciklusaim és durván a 21-22. napon van ovum.

Kép
Kép
nati80

Andy!
Még csak a petezsákot láttam. A doki szerint most lehetek kb 6 hetes, de ilyenkor még nem biztos.
Hasi uh-on nézett, és mindent láttam. A szíve még nem dobog...
Majd 3 hét múlva megint megyek, akkor már biztos többet lehet majd látni... :lol:

Kép
Kép
odri

Jó estét!

Ma hívtam a dokim, azt mondta jan.2-án kapom a szurit. Elvileg elsején kellett volna, de ugye olyankor senki nem dolgozik. De lehet csak az aszisztens lesz bent 2-án és ő adja be, csak azt nem értem hogy lesz akkor UH :?:

Odri: gratula a két pocaklakóhoz. :lol:

Andy: most már tényleg tuti + a teszted! :lol:

Lilla: örülök, hogy jól sikerült a mai napotok. :) Holnap és holnapután miatt :(

Nati: guszta lett a tortád. Mikor vizsgázol? Sok vizsgád lesz?

Csucsu: te merre vagy? Teszt????

Jenny: szerintem is most volt péd. Nem csináltál ovu tesztet?

Nagyon szépek a karifák.

Megyek altatom a kölyköt, ha elaludt benézek...

Kép Kép
kisvirág_30

Lányok!

Nincs véletlen valakinek a Nicsak ki beszél vagy az Örömapa?????

Hátha valaki tud segíteni....

Kép
Kép
odri

Kisvirág
Lesz 3 szigorlatom és 3 vizsgám + 1 beadandó dolgozatom. Az egyik vizsgám 3 tárgy összevonva. Még szerencse, hogy nem kell 3x menni.
ha nem lenne a 3 szigorlat, akkor sétagalopp lenne az egész, de így...
MEGLESZ!!!
És a babó/k is meglesznek! :D :wink:

Kép
Kép
nati80

Alszik a fiam. Yeeesss. :) Azért íly nagy öröm, mert napok óta 10 fél 11 mire elalszik.

Odri: nekem nincs meg egyik film se.

Nati: a szigorlatok nem hangzanak túl jól. utáltam én is őket. De tuti meglesz minden vizsgád. És a BABÓ is!!! Hamarosan a pocakodba költözik. Amúgy vizsgadrukkos vagy?

Kép Kép
kisvirág_30

Odri: Gratulálok a babákhoz. Lehet az egyik felszivódik erre valóban fel kell készülni de ahogy olvastam te megelégszel 1babóval. És a legjobb, hogy jó helyen van. amúgy ne izgulj a két baba miatt a szervezet csoddákra képes :)

Andy: hatalmas gratula a teszthez. Ugyanazon a napon járunk és én is csináltam tesztet de nekem negatív lett. Szóval én nem uszok a boldogságban de reménykedek még. Eddig nem jött meg de tulzott illuziókba sem akarom magam ringatni.

Kép
csucsu05

Csucsu: azért még drukkolunk neked! Hátha csak a teszt nem mutatta ki. Most tényleg nem tudsz mást, csak várni és reménykedni, de én szorítok :wink:

Kép Kép
kisvirág_30

Virág: Köszönöm a drukkot.

Kép
csucsu05

Csucsu
Hány napja késik? Azért mert negatív a teszt, még lehet baba a pocidba. Drukkolok neked nagyon, meg mindenkinek!

Jöjjenek az újévi kismamajelöltek.

Kép
p__lilla

Jó reggelt Lányok!

Kisvirág
Sajna ha nem tudok mindent amit kell, akkor eléggé izdulós vagyok. De most mindent tudni fogok!

Hőm egész jó, már a derekam is fáj a jobb oldalamon. Talán érik a petécském. nem talán! Biztos!
Ma is jövök hébe-hóba, de tanulok.

Lilla
Hőd????

Kép
Kép
nati80

Jó reggelt lányok!

Nati
A hőm ma visszament 36,5-re 4 nap után. Talán elindult felfelé a hőm? Jó lenne, talán holnap még magasabb lesz.
Lehet, hogy érik a petécskéd, de akkor szerintem nem 2 hét múlva lesz ovud, ha már most érzed.

Kép
p__lilla

Lilla

Akkor most volt péd. Ha felment a hőd. Bár még azért kellene néhány nap, hogy biztosra látszódjon.

Nekem még nem biztos, hogy azért fáj. majd figyelem magam és kiderül. A hőm még nem esett le.

Kép
Kép
nati80

Nati
Igen, ha még legalább 2 napig megyeget felfelé, akkor most volt pé-m. Biztosan. Csak menjen most följebb és maradjon is ott a drága. Holnap teszek fel görbét.

Kép
p__lilla

Hello lányok!

Előre is bocs, ha valami olyat kérdezek, mondok, amiről már volt szó, de csak úgy kutyafuttában olvastam végig, amit az utóbbi napokban írtatok. Kivel kezdjem?

Odri: Éljen, éljen!!!! Akkor Te most nagyon boldog vagy!! Mi pedig Veled örülünk! Nagyon jó kislány lehettél, ha rögtön kettőt küldenek fentről!
:lol: :lol:

Kisvirág: 2-án megkapod a szurit, hó végén már boldogan írogatsz ide! Biztos vagyok benne!!!

Lilla: Jó lesz az a szilveszteri hancúr, én már látom!!!

Nati: Remélem azt érzed amit kell, és jön a pé, hogy valóban januárban jöhessen a kisbabád!
Vendég

Andy! Téged kifelejtettelek: Szép a teszted...és két csík van rajta...még mindig... most már elhiszed? A doki miatt ne aggódj, 8-án ő is ezt fogja mondani.

Csucsu: Ne add még fel: 2 közeli ismerősömnek is negatív lett az első teszt... pár nap múlva pedig pozitív!
Vendég

Bejci: Igyekszek azért. Ma sem jött meg. Most várok.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Az az igazság, hogy még most sem fogtam fel, hogy terhes vagyok. Valahogy olyan furi érzés. A szívem mélyén erre vártam, most meg itt van és nem tudom elhinni.
Az elsőnél minden más volt.....nem értem :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
odri

Csucsú! ne add fel, még bármi megtörténhet..... :roll:

Kép
Kép
odri

Bejci! Köszi a gratulát! Igen biztos jó kislány voltam :lol: :lol:
Jó volt, hogy nem görcsöltünk rajta és sikerült!
Mindenkinek ezt kívánom!

Kép
Kép
odri

Sziasztok Lányok!

Hát a Karácsony alatt látszik, hogy mindenki elfoglalt volt, nem sok olvasnivaló termelődött!
Én sem tudtam jönni, mert 23-án az ügyeleten kötöttem ki, ugyanis megeröltettem a derekam és egy hetet szenvedtem, végül a férjem azt mondta, irány az ügyelet, így nem tudunk leutazni a szülőkhöz vidékre sem. Nem tudtam ülni, állni, feküdni sem volt jó, már teljesn kivoltam. Aztán kaptam egy szurit, meg gyógyszert és már jól vagyok. :D
Nekünk ezt leszámítva jól telt a Karácsony! Mindig vidéken töltjük a szülőknél, jól megtömnek minket kajával. Szerdán jöttünk vissza Pestre, mert férjemnek is dolgoznia kell és holnap ismét visszamegyünk, mert a Szilvesztert is ott töltjük. Ki hol szilveszterezik majd???

Pumi
pamukli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?