Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk szuper volta karácsony, szerencsések vagyunk, se betegség, se hiszti! jana nagyon élvezte, tetszett nekia karácsonyfa, de nem piszkálta. Sok mindent kapott ő is, csak győzzem elpakoloni a játékait minden este... :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!!!

Dóra
sajnálom, gyógyuljatok meg hamar!!!!
és párásíts sokat!!!!!

Kazi, Dóra!!
igen, miénk a cica, Levi is szereti, de nem engedem, hogy fogdossa!
ha véletlen igen, előkerül rögtön a fertőtlenítős kendő :)
de naon okos cica, mert nem jön be a szobába, Levivédő korlát van felszerelve, előtte megáll!
De ha kirepül egy-két játék, arra rögtön lecsap :lol:

Kép
adrienn021

Nagyon szépek a karácsonyi fotók!

Kazi

Lányok csodaszépek!

Dóra

Andrisnak jobbulást kívánok. Mit kapott karira? Aranyos nagyon a 2. fotón és ott szerintem hasonlít is Katára.

Roz

Férjemnek is mutattam és meséltem milyen ügyes vagy, milyen szép ajándékot kap Niki. Én is pont ilyenre vágyok, csak nem hercegnőkkel. :) Hasonlót kaptam bőrből.

Hogy tudod elpakolni azt a rengeteg játékot? Nálunk a gyerekek nem kapnak ennyit, a család nem ilyen, de már az övékét is alig győzöm rendben tartani. Szeretem, ha mindennek megvan a helye, de gondolom mindenki. Meló hogy tetszik?

Geli

Vigyázz magadra, már nem sok van hátra.

Hajni

Nagyon szépek a képek, és tényleg tök jó az a kis fésülködős asztal. Adri most lemeózza, Endre vesztére áthívta a csajokat. Mondtam neki, hogy nem tudja mit vállal be. :) Adri sem aludt, és most már eléggé pörög. Annával nem volt semmi gond.

Ser

Köszi, szeretem is azt a gépet, csak az a baj, hogy 8 perc után már bemelegszik. Régebben bírta 20 percig.

Szép ez a fehér karácsony.

Hajni, Ági

Dm? Mikor menjünk? Van mit venni, de annyira nem sürgős. De jut eszembe Adri kezdi a bölit, így délelőttönként nem leszek már itthon. De majd megdumáljuk.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat! :) Eléggé elfáradtam az ünnep alatt (pedig nem szoktam). Nagyon sok felé mentünk, mindenhol hangzavar volt....Mózes visszahúzódó volt! :) De amikor hazaértünk, és Tamással összebújtunk a csendben egyből izgett-mozgott, produkció volt! :D

Hanyadik héttől kell NST-re menni? Mert úgy emlékszem, hogy nekem itt kecskeméten 38 hetet mondtak. De azért ma voltam Nagykőrösön, és hallgattuk a szívdobogást! :D Minden rendben. Orvos szerint jan.10-16 között szülünk. :)

geli-Tegyél képeket magadról, és a piciről! :) Egyébként kecskemétre fogok járni Nst-re , csak most az elsőn voltam kőrösön, mert én lehet, h. rosszul tudtam a 38 hetet!? :?

Adri,Cukker, Hajni, Kazi, Dora- nagyon szuperek a fényképek, de én sem tudok betelni Velük!!! :lol:

Roz- Doboznak mit szólt Adri? Nincs fotó a hatásról? :)

Lili- Nagyon gyors gyógyulást Zsófinak!!! Sajnálom az ünnepeket..., de majd jövőre már jobb lesz!!! :)

Hajni- Gyűrű meglett karácsonyra? Anna nagyon nőci! :) Fésülés közben hogy tartja a kis kezét! :)

Kazi- Ezek a lányok!!! És Miri, mint egy hajas baba! Képzeld megtaláltam azt a karácsonyi képeslapot, amelyiken olyan bélyeg van, amin Miri fotója van! :D De jó volt látni! Szép a fátok!

Dora- Nagyon szép fa! Andris hogy figyeli, csodálja a gömböket, csillogást, villogást! Mit kapott? :) Jobbulást Neki! A sok tejcsi majd meggyógyítja! Katika nagyon csini volt!:) Reméljük, h. Ő nem kapja el!

Cukker- Adrika haja gyönyörű! Tegyél fel képet a fiadról is! Én még nem is láttam! :(

Naponta fél liter málna levél tea mehet, vagy csak egy csésze? Homeo bogyókat mikortól lehet szedni? Dora, Lili?

Kép
estelle26

Ser- Te is tegyél karácsonyi képeket! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Kazi
csak ámultam a képeken,gyönyörü a két lány.Van ám csat Miri hajában!

Dora
csodásak a gyerekek,Andris tündike.Nekem is kell ,nem adod kölcsön?Jobbulást nektek,az AB-t sajnálom.

Roz
gazdag volt a Jézuska nálatok is,én nem is írom le mennyi mindent kaptam,sok kis dolgot,lett pakolni való nálunk is jó sok.
Volt sikere a doboznak?Remélem.Hol vetted azt a dobozt?

Lili
hogy vagytok?Gyógyul a család?

Cuki
örülök hogy nem volt semmi gond Annával,köszi mégegyszer,Adrival sem volt semmi gond.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle
nem,még nincs kész a gyürü,gondolom sokan akartak eljegyzést most Karira,ráér januárban is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi,nagyon szép a fátok,és a csajok is, a szemüvegben meg :lol: :lol: :lol: , Miri feltüzgélt haja csúcs,és hogy Apa csinálja!

Hajny, édes kis angyalkátok van,és micsoda nő,ahogy fésülködik!

Dóra, milyen szép nagy fátok volt, olyan áhitattal néz fel Rá Katika! Andrisnak jobbulást!

Estelle,mostmár pihenj, sztem dokija válogatja az nst-t, én a 35.héttől jártam,van aki a 36-tól......

egy kép Kép

Kép
seriff

Utólag is Békés Karácsonyt de jó előre Boldog Új Évet..

most szólok, tuti vmait elfelejtek akkor nagyon bocsi

Mi szokás szerint az unokateókkal, tesóval és nagynénémmal voltunk(többiek híján)..Nagyon nagyon jk volt, már 23íán elmentünk, és onnantól kezdve (alvási nehézségeket leszámítva) minden csúcsszuper.Benedek egyfolytában játszott, szinte nem is kellett vigyázni rá, nagyon élvezte az új ismeretlen játékokat és a társaságot.Levi elején picit feszült volt, de aztán...azóta csak állni akar (jaj nekem).Illetve az egyszobában alvás megviselte az alvókáját (de ihhon minden a régi kerékben)

Seriff! HAnna nagyon komoly :lol:

Dóra, Lili! Sajnálom, hogy lebetegedtek a manókák, főleg az antibigyót..de én azt mondom ha az segít néha még jót is tesz.

Hajni! Tündérkéd nagyon édes...ajándék:most csak gyerekek kaptak, de húúúú bújkálós sátor, 2 szerszámoskészlet, vonat, sínaci, hálózsák, kisjáték, mesekönyv...ennyi jut eszembe

Cuki! Adri milyen nagy:) nagyon szépek vagytok együtt

Kazi! hááááttt még mindig csodásak a lányok, de komolyan :roll: mindeig így nézem Mirit és LArit :wink:

Adri! Köszi a Levis képeket:) jó hogy sikerült...

Erszényes:Jó hogy Jana ilyen szupi fiú volt, (khm, mint enyémek, kivéve hogy a más játéka jobban teccet:)

Estelle: mingyá' finish...hóóóó, de nagyon lehet izgulni

Geli:Sajnálom, hoyg ennyire nehéz a pici fiad nélkül( én is nagyon nehezen válok el tőlük, és mindig rájuk gondolok, még vizsga közben is..tuti ezért nincs vizsgadrukkk

Lina! találtatok verset?? Liliről kép??

Roz! Sok ajándék:az olyan szupi, mert tele van a fa alja...
Előre is BOLDOG SZÜLINAPOOOTTT!!!!!Adrinak
.....
képet rakok, csak most nemtom hol a fotóappartate
megyek kicsit pihi még ma (ja eddig melóztam, csak tanulni nincs még kedvem)..kicsit csend van én meg dvd-zek:)
JÓÉJT :lol: :wink:

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Köszönjük, gyógyul Zsófi....igaz, ma éjjel a köhögéseit kell figyelni, nehogy befulladjon. Pont most adtunk neki kúpot, h. egyáltalán el tudjon aludni. Annyira köhögött. a doki adta a kúpot: "fulladás esetére" :shock:

Örülök, hogy mindenkinek ilyen jól telt a Karácsony! :)

Kazi, szuperek a képek tényleg! Mennyire hasonlít Lari Mirára már most. :)

Éva, nagyon csinos vagy a képeken az iwiw-en! Milyen helyesek vagytok férjeddel. :) És a pocakod! Nagyon csini vagy! Mindig irigykedve néztem azokat a kismamákat, akik csak pocakra "híznak". :wink:

Ser, mégegyszer köszönjük! :) Édes Hanna az új biciklin. :)

Hajni, Annának milyen gyönyörű a haja! :) Nagyon hosszú! :) Csodaszép a szárnyakkal a kishölgy! :)

Dóra, ó ne! Nagyon sajnálom! :( Szegény picike! remélem nem lesz komolyabb! Boti talán megússza.

Bepa, Te is élvezed a csendet éjszaka? Én is. :) Most is tv - zek, olyan jó. És hát az internetezés is piszok jól esik. :wink: :roll:

Roz, örülök, h. ilyen sokmindent kaptatok! :) Zsófi nálunk is sokminden szépet kapot, és egy gyönyörű kis ruhácskát is. :) Én apától egy képeslapot, benne a legnagyobb karácsonyi ajándékkal. :)

Cukker, nagyon szépek vagytok! Hogy hasonlít Adri Bencére. :)

Nana, nálatok milyen volt az ünnep? Fiúk mit szóltak a fának?

Geli, szurkolok nagyon! :) De jó lesz! :)
birolili

Éva, most látom.....málnalevél teát 36.héttől ihatod, sztem fél litert nyugodtan, igaz, Dóra?
Homeobogyókat is szedheted a 37.héttől. Napi 5golyó. Aztán, tudod, ahogy mondtam. :wink: (Saját felelőssegre)
birolili

Bepa,
ígérem, lesznek Liliről képek, most nagyon rá fogok érni. Tegnap eljöttünk a Balcsira, itt leszünk egészen január 2-ig. Majd rakok jó sokat, meg is fogjátok unni :lol:

Nekünk jól teltek az ünnepek, szenteste apu nagynénjénél voltunk, ő 80 éves (de komolyan, olyan fiatalos, mind gondolkodásban, mind testileg), na ő szokta meghívni a családot, mármint a másodunokatesóimat. Oda mindenképpen el akartam menni, annyira lelkesen szervezi, utána apukáméknál vacsiztunk.
Lili olyan édes volt, mikor hazaértünk, meglátta az ajándékokat, úgy felcsillant a szeme.
Bicajt csak másnap anyuéknál kapott, ez volt a nagy kívánság, azóta símogatja, puszilgatja, és hogy az angyalka hozta, szóval nagyon boldog.
26-27-én meg anyóséknál voltunk, Martfűn egy kastélyszállóba, ott is a férjem egész családja ott volt, vagy 24-en voltunk. Egy család nem jött, mert a feleség jan. 4-re van kiírva, már nem mert, de a 3 gyerekük ott volt. Hát én nagyon nem éreztem jól magam, anyós elég erős jellem. Nem azt a csendes szobát kaptuk, amit eddig, mert az a "sógoroméknak kell", hanem a társalgóhoz legközelebbit. Gondolhatjátok 8 gyerek, plusz a szintén gyerek felnőttek olyan ramazurit csaptak, hogy Lili már zokogott éjszaka a kezemben, annyit felkeltették. De a felnőttek sem voltak jobbak. Mikor a férjem szólt a keresztanyjának, hogy ne az ajtónkban kiabáljon legalább, akkor csak annyi volt a válasz, hogy rá aztán ne szóljon senki. Tolerancia....
Na mindegy, hajnal fél 3-kor feküdtek le, én már ki voltam bukva teljesen, Lili fél 7-kor felkelt, na de ki is vittem, és hagytam kiabálni a folyosókon. :lol:

Aztán végre tegnap este eljöttünk Kenesére, és talán nyugalom lesz egy hétig.

Munkahelyemen annyi fejlemény van, hogy írt a nő személyi titkára, hogy a vigh külföldön van, január 2. hetében jön haza, de mivel nagyon szívén viseli a kismamák sorsát, nem akarja máshoz delegálni az ügyet. Én várok két hetet, csak legyen kedvező a válasz.

Na jó sokat írtam magunkról....

Képek szuperek, tegyetek még, hogy örültek a gyerekek az ajándékoknak...

Lili, Dóra,
eszembe jutott a mi első közös karácsonyunk Lilivel, mikor 5 naposan rohantunk vele szenteste után hajnalban az ügyeletre, mert 3 órán át ordított. Hát nem sok karácsonyi hangulatunk volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bejelentkezésre van most időm. Szeretnék Veletek megosztani egy hírt, remélem nem haragszik meg érte Geli.
Reggel 4,50-kor küldte az üzenetet, hogy elfojt a magzatvíz.:-) Nemsokára megérkezik a kis Dorka Inez! Szorítsatok Ti is neki! Ha többet tudok, jelentkezem!
Szép napot mindenkinek!

Andi
kocsisandrea

De jó Andi, hogy írtad....
Nagyon izgi, jó, hogy pont nincs Gergő..éreztek bmit:)
Várjuk a fejleményt

Lina! olyan gáz, hogy egyesek nem vesznek semmit figyelembe...de én ezt sose fogom megszokni:(
A főnök...szorítok:)
Jó pihit Balcsin:)

Lili! ilyen kúpról nem is hallottam...Szegénykém
Igen ...imádom a fiaim, de jók az esti nyugik, sokszor megváltás a fürcsi:)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Kicsit el voltam havazva az ünnepek előtt és alatt, remélem mindenkinek jól telt a karácsony (a betegségek ellenére). Dorkával én is mentem az ügyeletre 23-án este. Szerencsém volt, még levetkőztetni sem tudtam máris mehettünk be. Szegénykémnek kötőhártya gyulladása és torokgyulladása volt. Petikének volt valami vírusa valószínűleg azt kaphatta el. Kapott ab-t, s már nincs különösebb baja, csak egy kicsit váladékos az orra. Tegnap megkapta a 3 hós oltását. Csak egyet nyekentett, több nem is volt. Képzeld Hajni, Petit is megvizsgálta a dokibácsi, s most először nem sírt. Türelmesen végigülte az ölembe a vizsgálatot, s még a száját is kinyitotta. Erre még soha nem volt példa, mindig üvöltött. Kapott is nagyon sok puszit, hogy ilyen ügyi volt! Szerencsére megbékélt az új dokibácsinkkal, s az hogy házhoz jön külön főnyeremény.

Hajni
Gyönyörű a kislányod! Nagyon szép haja van! Nem semmi kis fésülködő asztalkája van! Nagyon szupi!

Adri
Levi milyen ügyi! Tündéri kisfiú! Nagyon szépek vagytok!:-) Szerintem nagyon hasonlít Rád Levi.

Lili
Örülök, hogy Zsófi jobban van!:-)

Cuki, Kazi
Milyen szépek a kislányaitok! Nagyon édik! :lol:

Roz
Örült a kislányod az ékszerdoboznak? Nagyon jól sikerült! Nagyon ügyes vagy! Sajna nekem nincs ilyen kézügyességem. :(
Megkérdezhetem, hogy hol van a játszóház? Nekem nem sokat mond, hogy a Fitform udvara. Segítenél? Elvinném Petikét januárban.

Kazi
NÁlunk is volt egy kis hiszti Petike részéről, de szerencsére nem volt nagyon vészes. Természetesen Dorka ajándékával játszott. Nagyon édi volt, mindenkinek ő adta oda az ajándékot, s minden egyes alkalommal hangosan, szinte ordibálta, hogy Bódog Karácsonyt. Imádni való volt. Nagyon élvezte, hogy ő adhatja oda. Természetesen puszit senki nem kapott, egy ilyen "nagyfiú" már (még) nem puszizkodik. Én kapok nagyon ritkán, de másnak nem ad. NÉha Dorka kezecskéit, meg lábacskáit puszilgatja, de ennyi.

Dóra
Mielőbbi gyógyulást Andriskának! Nagyon édik a képeken!Nagyon szép fátok van!

Erszényes
A játék pakolással én is így vagyok!:-) Ha szerencsém van Petike segít elpakolni:-) Rengeteg építőkockája van, s most kapott még hozzá. Élmény elpakolni!:-)

Ser
Köszi a mézeskalács receptet! 16 tepsivel sütöttem, s már nincs belőle:-) Petike imádta! Mégegyszer nagyon köszi! Hanna nagyon édi a biciklin!:-)

Lina
Nagyon jó pihenést kívánok nektek!

Most eldugulok, lassan ébred Dorka, s Petike is szeretne egy kicsit internetezni. Már ilyen nagy fiam van, hogy internetezik. Állandóan a mozdonyokat kell nézegetni:-)

Szép napot nektek!

Andi
kocsisandrea

Sziasztok!

Nagy nagy örömmel írom, hogy délelőtt háromnegyed tízkor megszületett Geli kislánya, Dorka Inez! 3250 gramm és 50 cm. Mindketten jól vannak, már szopizott is a kislány! Szerencsére van hely a baba-mama szobában, nemsokára leviszik Anitát!

Andi
kocsisandrea

Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratula Anitának jo egészséget és sok-sok tejcsikét kivánok nekik.
Kép

Nálunk is mint itt többünknél betegeskedés is volt a karácsony napjaiban. :(

Dora Lili
Jobbulást kivánok a kicsiknek.

Most olvastam , hogy meghalt Bosko doktor bácsi , még ő volt anno a gyerekorvosom , de mintha irta volna még itt valaki hogy neki is Ő volt. :( :(

Dora , Seriff, Hajni, Kazi , Cukker
Nagyon édesek a gyerekek a képeken , mindenki csuda aranyos.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Geliéknek szívbQl gratulálunka kislányhoz! Sok boldogságot nekik! Milyen váratlanul jött.... :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Tök jó hogy van hely a baba-mamában! Kép is remélem lesz mihamarabb!! :lol:

KépKép
erszényes

Kocsisandi: nagyon ügyes Peti, hogy ilyen ügyi volt a dokinál.

Késöbb jövök.

KépKép
erszényes

Kocsisandi- Köszönjük a tájékoztatást!!! :D Hatalmas gratula Gelinek, és a picinek!!!
Ez aztán gyors és váratlan szülés volt! :)
Ki a gyerekorvosotok?

Fú ha, jaj, fú.... :) Asszem mi vagyunk a következők, akik indulunk hamarosan nem? :D Majd Thymi... :? Ha jól követem az eseményeket!? És Geli és én közöttem nincs is sok különbség időben....húha! :oops:

Ser-De aranyos Hanna! Milyen kis visszafogott, bájos mosolya van! :) A szép nyakláncot Ő fűzte?

Lili-Olyan aranyos vagy, köszönöm a dicsérő szavakat! :oops: Pedig 16+ nál járok ám már, és azért az nem mind a pocak..
Tamással jól kiegészítjük egymást sztem. De a Te férjed is nagyon aranyos! :) Kedves volt amikor találkoztunk Vele, meg milyen türelmesen magyarázta, hogy merre laktok!Bénáztam, eltévedtünk.. :oops:
Ok, akkor iszom a teát, és a golyókat is hamarosan kezdem.

Lina- Várjuk a képeket nagyon! Szorítok, hogy a munkahelyen kedvező választ kapj!Majd kiderül, hogy mennyire kismama párti...
Kenesén hármasban vagytok? De jó Nektek, ha igen!!! :) Nyugiban, jó levegőn...és a legjobb, hogy együtt! Balaton milyen állapotban van? be van fagyva?
Martfűn nem sok megértést kaptatatok...

A műjégpályáról sajna semmit nem tudok, csak annyit, hogy sehol semmi. Valaki tud valamit róla? nem tudom, h. miért hírdették meg? :x

Kép
estelle26

Sziasztok!

Hatalmas gratula Geliéknek,de jó,már babázhat!

Sajnálattal olvasom a Boskódoktorbácsit,Annának is ö volt a gyerekorvosa.Nagyon sajnálom! :cry: Most hagyta a bba a praxisát novemberben.Azt hiszem a szívével volt baj.Szomorú!

Ser
tetszik Hannamanna a bicis fotón,most kapta a bicót?Tündér rajta!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle
igen,rajtad a sor,majd Thymi,majd Dettus.De jó hogy van mindig kismama. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Hatttttalmas garatula geliéknek :) be jó hoyg van baba-mama szobában hely :) szuper :)

Cukker
Ezt a sok ajándékot nem mind itthon kapták anyóstól anyuéktól sógortól ...sőt volt aki még nem is volt itt majd csak a Adri szülinapjakor jön és adja oda külön a szülinapit és külön karácsonyit .Sajnos már nekem is alig van helyem és utálom ha összedobálják a külömböző játékokat de vannak kis kosarak és így elég jól kordában tudjuk azért tartani

folyt köv csengettek

Kép

Kép

Kép
roz23

Gelinek itt is gratulálok, nekem is írt sms-t, mikor megszületett Dorka. Hát tényleg jó korán jött.

Estelle,
én anno a kolleganőm után 4 nappal voltam kiírva, mikor az ő lánya 37+1 napra megszületett, hát betojtam rendesen.
Ha a nyári kisbabám megmarad, Geli után jöttem volna egy héttel, hát biztos ugyanígy éreznék...

Na és az ígért képek...
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Utólag Boldog Névnapot kívánok minden Évának, Ádámnak, Istvánnak, Tamásnak, Jánosnak

Adri
Nagyon cuki a fiad és mekkora a haja…

Cuki
Tényleg nagyon jó ez a kép!

Hajni
Anna olyan nagy csaj már és gyönyörű a haja.

Kazi
Aranyosak a csajok

Lili, Dóra
Mielőbbi javulást!

Ser
Micsoda járgánya van Hannának!

Lili
Mi volt képeslapban?

Geli
Hatalmas gratula! Jó egészséget és sok tejcsit!

Nekünk is jól indult a karcsony….Gyopi 24.-én reggel fejjel előre indult el az ágyából, nekiesve a komódnak…Felszakadt az arca és a szemhéja (közvetlen a szeme felett) és az orráról is lement a plezur. A szeme fehérjén is van egy pötty bevérzés. Először nagyon megijedtem, mert csak azt láttam h tiszta vér a fél arca…aztán jött apa és kezelte a dolgokat…kérdeztem h nem kéne-e bevinni, de mondta h ha bent akarunk karácsonyozni…hát nem. Szemészet ilyenkor nincs, a többi sérülés meg úgyis begyógyul. Később megnyugodtam h a szeme nem sérült.
Ezzel még nincs vége. Pénteken ugyi a bölcsiből egyenesen a dokihoz mentünk, mert nagyon köhögött a böliben. Úgy voltam vele, inkább Kari előtt mint alatt az ügyelet…Semmi különös baja, csak a szokásos vitaminok…Hőemije volt 2 napig, de semmi komoly. 24-25.-én semmi tünet, aztán 26.-án éjjel 39,3 fokos láz. Tegnap elvittem és semmi baja nincsen azon kívül h piros a torka és lázas volt éjjel, de a dokinéni írt fel AB-t, mondván h nehogy szövődményes legyen a dolog. Ma már semmi baja nem volt, megint olyan mint régen. Nem eszik, hisztis, akaratos, makacs és legújabb h visszadumál…tanácstalan vagyok, de valamit tenni kell, különben a fejünkre nő.

Én jól vagyok, de tegnap kissé kiakadtam a rendszeren. Most az a legújabb h a terhesgondozóban csak aznap adják ki a beutalót, amikor mész vv-re, vizsgálatra. Na már most 32 hetes vv-re (és 16 hetesre) csak hétfőtől csütig lehet menni. VV 8-9,30-ig van és a beutalómat megkaptam 9,45 után….na nem estem kétségbe, mert amúgy sem az Izsákin akartam sorbaülni, átmentem a Nyírire és 2 perc alatt végeztem. Eredmény sztem elég szar, van egy pár értékem ami a normál tartomány alatt van és van olyan is ami felette…Majd kinyomoztatom az urammal h mi mit jelent.
Dokiról még mindig nem döntöttünk, de az uram szerint itt fogok szülni…, ez van. Ha ilyen villámszülésem lenne, akkor bajban lennék most, de bízom benne h még 5 hetet legalább bent csücsül….

Kép
Kép
Kép
thymi

Ser, Lina: látom a bicikli a menő a csajoknál... :wink: :lol: :lol:

Lina: nagyon szupi ki konyhát kapott Lili! :lol:

thymi: örülök, hogy nem lett komolyabb baja Gyopikának! Na majd holnap személyesen is megnézem, hogy gyógyul!
Szerintem is jobb ha itt szülsz ha már így alakult, közelebb leszel gyopihoz, Zsoltinak is könnyebb lesz bemenni hozzátok! meg nekem is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Geliéknek hatalmas gratula!!!Jó egészséget és sok boldogságot nekik!!!

Köszönjük a lányok nevében a dícséretet! :)

Ser:
Tud Hannus menni a bicóval?Mit szólt?Látom kaptatok bukót :wink:

Lina:
Édes Lili a képeken!Látom nállatok is szépen sorakoznak a játékok a szekrény előtt :lol: Tudja tekerni a bicit Lili?
jó pihit nektek!

Estelle:
Ne szüljél még!megnéznélek még pocakossan...jövő héten egy tali?

Thimi:
Nem eszik,hisztis,akaratos,makacs és visszadumál :lol: :lol: :lol: -ez jó volt :lol: (amúgy Lari dettó :oops: )
Szülés miatt ne aggódj,megy az mint a karikacsapás,tuti,hogy minden rendben lesz! :wink:
kazi

Geli!

Köszönöm a jókívánságot Barbi nevében is,nagyon aranyos vagy,hogy megemlékeztél róla! :)
Nagyon sok szeretettel gratulálunk nektek pici lányotok érkezéséhez!

Lili!

Mi volt a képeslapban :?: Fúú,kifúrja az oldalam,mi lehetett benne,ami a legnagyobb ajándék(persze,ha nem vagyok indiszkrét) :lol:

Hajni!

Valami meseszép haja van Annának!!!De imádnám Noéminek is ilyen hosszú lenne :D

Ja,apájával beszélgettünk most karikor volt idő,lehet,hogy be állunk a "hű,de nagy család"-osok táborába :lol: :lol: :lol: Majd kicsit később,pár hónap.Remélem addig bevezetik itt is az edás szülést :roll:
Vendég

Hajny,
igen, tudja hajtani Lili, de csak úgy,hogy egyik lábával előretekeri, aztán a másikkal vissza hátra (nem fékez be, csak újra felülre kerül a pedál a másik lábánál), és aztán megint ugyanazzal előre. Gyakorlatilag úgy néz ki, mintha pumpálná, de itt most Kenesén végigmegy a folyosón, és a végén vissza is tud fordulni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!
Thymi!Én is ott voltam a kórházban,néztelek,de fogalmam sem volt,hogy honnan vagy ismerős... :lol: jobb lett volna ha Rád hallgatok és én is átmegyek a Nyíribe,délre értem haza. :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Gratulálunk Gelinek!!!!!!!! Úgy örültem!

Lina, nagyon aranyosak a képek! :) Nálunk is így sorakoznak a játékok. :)

Sajnos Zsófi drágánk ma reggelre ismét belázasodott, így ma reggel már szurit kapott, holnap is és holnap után is kap még. :( Annyira sajnálom már. NAgyon szenved, és nagyon gyenge. :(

A borítékban nem gyűrű volt. :D Egy gyönyörű vallomás volt, köszönő levelet kaptam. Mindenért. (A gyerekekért, az itthoni munkámért....... ) Azt hiszem, ez volt a legszebb karácsonyi ajándékom.
birolili

Gadevi
Kár h nem szóltál rám. Így nem tudom h ki vagy :(

Lili
Na az már tuti h én ilyen borítékot soha nem fogok kapni.... :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Lili
ez igen!Meg értem hogy ez volt a legszebb ajándékod! :lol: Tök jó már!Sok pasiból kihunyt már a romantika.

Thymi
gyorsan rendbe jön Gyopi arca,nem tünt olyan vészesnek mikor láttam.De elhiszem hogy megijedtél.Még jó hogy apa ilyesmikben forog nap mint nap.

Don
hát akkor hajrá,nagyon-nagy családosok legyetek!Mi az az edás szülés?Nem tom,nem is hallottam ilyet még.De jó hogy lesz megint babátok! :lol:
Akkor apa is gyúrhat,hogy legyen 4 gyereke!Azt mondta ha nem kell olyan sok melót kivennie az egészböl akkor bevállalja. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi,
bocs, te kérdezted a bicótekerést, és Hajnynak válaszoltam rá...

És egy kép: Lili korizik a Balcsin.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni, edás szülés a gerincbe való érzéstelenítést jelenti. EDA.
birolili

Lina- De Édes Lili ezzel a két élű korival! :) Ilyen nekem is volt! Nagyokat zúgtam ovis koromban vele! :oops:

Jut eszembe! Katonában van jégpálya! És ez tuti! Tegnap láttam, úh. Hajni mehettek! :)

Lili- Nagyon sajnálom Zsófit! :( Remélem mihamarabb rendbe jön!!!És Boti nem kapja el!
Boríték. Én is kaptam! :D És persze, hogy ez a legnagyobb, és legszebb ajándék!!!

Don- Én is kíváncsi vagyok, h. mi az az Edás szülés?

Kazi- ok, akkor még nem szülök, ha látni akarsz! :D De azért a táska majdnem teljesen összepakolva már! Jövő héten ok, talizunk! :)
Akkora ajándék! Képzeld Tamás itthon lesz jan. hetedikéig végre! :D Egész decemberben szinte nem is láttam.... :cry: Ma is csak későn jön, de uccsó munkanap! :)

Thimy- Gyopika jól Rátok ijeszthetett! :shock:
iwiw-en bejelöltem! :) Te is rajta vagy?

Kép
estelle26

Lili-Ja, epidurálás? Mert nincs ilyen kecskeméten?

Kép
estelle26

Kecskeméten nincs, de N.K. annak a híve, h. mindent érezzen a kismama, úgy tudsz legjobban segíteni a babának.
birolili

Sziasztok :)

csak gyorsan mert még nagyon sok a dolgom holnapra a torta kész ilyen lett sajnos nem sikerült rózsaszínre szinezni a marcipánt csak ilyen idióta színre :cry: meg nem is lett olyan klassz mint Hajnyéké de szerintem Adri örülni fog neki :)

Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

azt hiszem diszitek még rajta....

Kép

Kép

Kép
roz23

így egy fokkal jobb lett azt hiszem....

Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Borsika, írtam Neked pü-t. Geli szeretne Tőled segítséget kérni.

Köszönöm

Andi
kocsisandrea

Hajni!

Lili már le is írta,mi az edás szülés :lol: Igen,4 gyerek,hűűű,de úgy szeretnénk még babát :lol:

Lili!

Annyira éreztem,valami ilyen van benne,hogy megköszöni,hogy két gyönyörű gyermekkel ajándékoztad meg,meg milyen csodás családot alapítottatok,ilyesmire gondoltam :D N.K.-nak örülök,hogy így vélekedik a szülésről,szívesen átéreztettem volna vele a Noémi születését,azt hittem belehalok,de komolyan :cry: Elég sok negatív élményem van,az első 2 összevéve nem fájt úgy,mint a 3.,ezért ne bírnám bevállalni minden segítség nélkül,értem ezt az edára.

Estelle!

Itt még úgy tudom nincs bevezetve az eda,de gondolom nemsokára lesz. :D
Vendég

Lili- Igen, biztosan igaza van N.K-nak, hiszen nem hiába találta ezt így ki a természet! De van az éremnek másik oldala is..., bár igazából majd erről csak szülés után tudnék véleményt mondani. Cegléden ha jól tudom lehet kérni, ha van bent orvos, de a szülésznő sem ajánlja.Nagynéném Eda-val szülte az első két babuciját, aztán azt mondta, h. a harmadiknál kipróbálja a sima szülést. Elkezdte, de félúton mégiscsak kérte volna az érzéstelenítést, csak nem volt doki..., tehát mégiscsak kipróbálta...

Roz- Te egy ezermester vagy! :D Nagyon szép a torta!
Ehhez rengeteg marcipán kellett, nem?
Adri Szilveszteri baba? :)

Donoé- Gondolom attól függ, hogy bevezetik-e, h. a többség (orvosok) hogy vélekedik erről. Nem?

Kép
estelle26

Lili, hogy Neked milyen romantikus férjed van!

EDA:sztem mindannyiunknak más a fájdalom küszöbe,és minden szülés más, nekem eszembe sem jutott,h kérjem-kérdezzem, de nyilván csak szerencsém volt,h könnyen született Hanna, nem fájdalom nélkül,mert fájt,nagyon.....

Kazi, esti párbszéd:-"Anya én nem vagyok kicsi, a Licsi(Syg kisfia), meg a Szonja meg a Huni(ovi) kicsik,meg a sárga szoknyás.
-Ki?
-AKiknél voltunk,aki nem a Miri,mert neki kék szoknyája volt,hanem a sárga
-Lari
-Igen,és nem akartam kirakni a képet a Mirabellel, de a Lari meg leszedte a polcról....."
Szóval néhány hét késéssel az egész aznap délutánt elmesélte Hanna.
A bicajról leszedtük az ülést,mert még -2-3 cm-vel így alacsonyabb,és jobban leér a lába, ügyeskedik, de még nem vittük ki a hóra, csak itt bent.

Kép
seriff

Hű,Lina, a Balaton télen, gyönyörű lehet,még sosem láttam, fényképezz lécci!

Kép
seriff

Nana,Pille,Balim hogy vagytok???

Kép
seriff

Seriff,
rendben, fényképezünk neked téli Balcsit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!!

hogy Ti mennyit írtatok!!!
Alig bírtam visszaolvasni!

Először is GRATULA GELINEK!!!!
majd várjuk a képeket!!!

Levi mostmár nem jár, hanem szalad, igaz csak mezítláb, mert nem vettem még a méretében cipőt, csak nagyobb van, abban nem bír menni!
:?: Lányok, mekkora cipőt vegyek neki? mennyivel kell nagyobbnak lennie????

Don!
tök klassz, hogy Ti a 4.en gondolkodtok!

Lili!
hát sajna én is azt tudom elmondani, mint Thimy :cry:
ennél szebb ajándék nem is kell(ene) :roll:

Hajny!
nagyon szép Anna az angyalszárnyakkal!
télleg olyan mint egy igazi kis angyalka!!!!

Kazi!
hú, pancsi, fain!és hogy apa feladata!!! :D
Tök jó apukák vannak erre!!! mint Liliék apája is!

Roz!
nagyon klassz lett a torta, de kreativitásod, már 1000x bizonyítottad!
TALI???Ünnepek után???
már alig várom :oops:

Többiek, aki még nem rakott képet, tessék pótolni!!

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?