Sziasztok!
Először is köszi mindenkinek, de én maradok a megrögzött szkeptikus, szerintem most sem sikerült. A vonalzó egyébként megint hülye (a tickercentral valahogy nincs tisztában az időzónákkal, vagy náluk máshogy jár az óra
), 4 nap van a 14. DPOig. Ma egyébként reggel csináltam egy csont nega tesztet, de ez szintén nem ért meglepetésként.
Fogjuk rá hogy korán volt.
(Aszerint viszont amit a doki nézett -félre-, nem egyébként, de mindegy.) Hőm fent, addig még nem indul el le, nem várom a pirit.
Rambóka!
Megnyerted az tusfürdő csomagot, csak a mensivel nem tudom hogy tudjuk megbótóni...
Zazzy!
Ahogy érzed, ha koránnak érzed a closty-t, akkor ne szedd be.
A hónap közepén valszeg nem leszel ennyire nyugodt, de addigra már mindegy lesz.
Azért ezt is mérlegeld...
Anrológia... no comment.
Hajni!
Sajnálom ami a mamáddal történik.
Gyere és mesélj ha úgy a jó Neked!
Hűűűha, ez aztán a tuti szilveszter!
:D:D
Anyooo!
Jippijé!
Ez aztán a szép eredmény!
Mióta volt nálunk a vizsgálat, szoktam a ficánkákkal beszélni, hogy húzzanak bele, versenyúszás következik...
Monácska!
Meg kell hogy mondjam, sárgulok az irígységtől hogy az NLC-n így potyognak a zebrák.
Komolyan mondom, a filmek is az agyamra mennek. Volt lehetőségünk jó párat megnézni az elmúlt napokban és b@zzeg, minden filmben első "randi" után megterhült a főhős csaj. Apát elüti a kamion, de anya terhesen ébred, Schnell Judit is filmen is bebabázódik, az én eszem meg megáll.
Mondtam is a Férjemnek, hogy most azonnal öltözünk, elmegyünk egy discoba, felszedetem magam vele a bárpultnál, 5 perc múlva kimegyünk és az épület hátsó falának támasztva megejtjük a légyottot és tuti rohadt élet hogy terhes leszek, mert EZ ÍGY MŰKÖDIK!
Le a szerelemmel!
Cupp mindenkinek!
Monee