Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Vendég

Kép Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!!!
Köszönjük a drukkokat is!!!! Szüléstörténetünk eggyel feljebbi topikban van: December 21 Péntek - 16:19- i hsz.-om.
Kép Kép

A babatémához csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mindegy hányadik csöppségre vágyakozunk, kell mint egy falat kenyér!!! Ehhez kívánok most mindenkinek sok-sok kitartást (met mellett: stimu nélkül, vagy azzal)!!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Kicsit el vagyok tűnve.... nincs otthon netem egy ideje :evil:

De szeretnék nektek nagyon boldog karácsonyt kívánni és remélem, h pihenéssel töltitek!!!!!! :roll:

KruPogi!!
Legyél szíves 3. cn-t írni mára. :cry: Köszi!

babszika

Sziasztok, Csajok!

Kellemes Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Kép
dera

Békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok és egyben azt, hogy jövőre mindannyiónk kívánsága teljesüljön !
mniki

Niki drága....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok, itt is - mint a babás tesótopicon - szeretnék minden kedves topic lakónak Boldog Karácsonyt kivánni !!!

Pogika, kérlek, írj át 1 cn-ra, köszönöm !!
zsizsik

Lara, pici Lara gyönyörűséges pici baba ! Gratulálok !!!
zsizsik

Eddig sajna nem volt netem :oops:

Mindenkinek ezúton kívánok békés, boldog karácsonyt és gyermekáldásban, sikerekben gazdag új évet!
Kép Kép
Vendég

Lara!

Annyira gyönyörű ez a baba! Gratulálok hozzá!
Kívánok hozzá nagyon sok örömöt, energiát és persze sok tejcsit!

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok!

Nagyon boldog ev vegi unnepeket kivanok mindenkinek!!!

Kicsit beleolvastam az utobbi ket het torteneseibe, es szeretnek meg kuldeni kiegesziteskeppen mindenkinek tobb tengernyi turelmet, hitet es kitartast!

Rejoka, kuldtem egy mailt, remelem megerkezik hozzad.

Alice
alice27

Monee!

Rajtad a világ szeme! Remélem te sikeresebb leszel!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Én sem tudtam idáig net elé jutni. :(
Utólag csak annyit mondok hogy remélem hogy mindenkinek úgy telt az ünnepe ahogy szerette volna! :D
Ki mit kapott? :D:D:D És mi volt a leghaszontalanabb ajándék? :twisted:
Nekem jelentem a mamáméktól kapott tusfürdő csomag. :twisted:

Rambóka!

Nektek most "nem nyert" lapot dobott a gép? :(
Jaj, ne is mondd... vagy nagyon happy új évünk lesz vagy az előzőnél jobb évet kívánunk magunknak! Már csak 5 nap... brrr... :?

Cupp!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Én most a pirimet elcserélném egy tusfürdő csomagra.... :cry: :roll:
Annyira drukkolok, h. vidám szilveszteretek legyen!

Ki van még versenyben?
Nagyon-nagyon kéne már egy-két (vagy több!) zebra!
Nem igaz, h. csak a NLC-ra járnak!
Hahó zebrákok! Mi is itt vagyunk ám!!!!!!!!

rambóka

Köszi! :)
Nagyon nagyon fájnak ám a cickóm, meg a bimbóim... bár eddig is fájt már többször és nem volt semmi. :( Meg a pocim is görcsöl kicsit. Franc se tudja hogy ez most jó vagy rossz.

Méééé, az NLC fórumán potyognak a zabrák az égből? Mi is kérünk ám! :D

Csináltam ciklus számlálós tickert. Hümm... remélem szerencsét hoz.

Ma két gyerekesek lettünk mi is. Itt van Kata és az uncsitesója Andris is. (Így kell ezt csinálni, bérgyerek a jövő útja, nemám lihegni, meg mindent összekenni... Ez a Tesco gazdaságos megoldás. :? :D:D) Néhány napig a nagy családot élvezzük. :D És képzeljétek el, a karácsonyi nagy kajálások után most kifejezetten éhes vagyok. :roll: Ez szörnyű.

Monee

Monee

monee85

Hát diétárol most nálam sincs igazán szó.
Ma meg bánatomban lezabáltam egy csomó szaloncukrot a fáról. De ez járt! (Ha már más nem! :? )
Aztán majd nézegethetem januártól a mérleget! :oops:
De most ki nem sz..ja le! :evil:
Eccer élünk! :twisted:

rambóka

Francba a diétával!
Most karácsony van vagy mi?! :evil: :8

Monee

Monee

monee85

Hát mostanában én sem diétáztam... :oops: na nem baj, vége a karinak, kaja és süti még kitart egy ideig aztán hajrá diéta...bár mennyivel finomabbak azok a sütik...nyamm...
Vendég

Alice még nem kaptam semmit! :(

Rami és visszacsomagolod a szaloncukor papírját? :lol:

Kép

Kép
rejo

ja én még nem ettem egy szaloncukrot sem. csak beiglit ettem. de azt sokat.

itt is kérünk fényképeket! Karifákban szeretnék gyönyörködni! Én is teszek nemsoká.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!
Jelentem, jobban bírtam fékezni magam kaja ügyben, mint gondoltam. Sütit például egyáltalán nem ettem! :D (azért ne kövezzetek meg!)
Viszont:a szaloncukrot sosem szerettem, pláne a zseléset, most meg elvonási tüneteim voltak, hogy állandóan ott voltak/vannak az orrom előtt. Úgyhogy abból napi 1-2 lecsúszott :oops:

Ez volt a 2. karácsonyom a férjemmel, és anyósoméktól már megint edénykészletet kaptam. Vajon célzás, hogy nem főzök eleget??? :lol:

És most dühöngök nektek kicsit:
Először is: én sem jártam valami jól, ma vagy holnap ugyanis immár másodszor jön majd meg ebben a hónapban!Felemelő érzés! Főleg, hogy szerintem ilyen tsh mellett felesleges a closty...

És a másik: felhívtam reggel az andrológiát(micsoda levezető program :lol: ), a vérnyomásom szerintem azóta is 300 fölött van. Az volt az első kérdés, hogy melyik orvos kérte, és mint kiderült, ha nem itteni a nőgyógyász (hiába tartozunk körzetileg ide, és amiért nem muszáj, nem fizetnénk) le se sz........ Egyébként valahol sejtettem én ezt. Szerintem az ultrahangról is ugyanígy vágtak volna ki, még jó, hogy oda be sem próbálkoztam.
Közölte a nő, hogy csak a SAJÁT meddő betegeikkel foglalkoznak, és nincs arra kapacitásuk, hogy az egész országot ellássák. Mire mondom, szó sincs erről, mi ide tartozunk. Erre azt mondja, akkor miért nem itt kezeltetem magam, és miért nem itteni az orvosom.
Na ezt már nem kommentáltam inkább,mert csúnya lett volna... Elég szégyen a magyar egészségügyre nézve, hogy 99 óta pcos vagyok, RENDSZERESEN jártam nőgyógyászhoz (jópárnál megfordultam, sztk-s és magánúton is, mégis 2007-ig "elfelejtettek" szólni róla... :evil: :evil: :evil: )és egyszerűen nincs a megyében egy normális. :evil: No comment...

Ne haragudjatok a kirohanásomért, de tényleg nagyon felhúztam magam.
Puszi mindenkinek!Zazzy

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Na végre eltelt ez a karácsony is... 10-kor ágybadöltem, mint egy zsák és most keltem fel :oops: Asszem kicsit lefárasztott ez a pár nap :lol:
Édesség? Jaj, ne is mondjátok! Sütöttem mézespuszedlit, túrótortát (nagyim szülinapja tegnap volt), habcsókót és sajtospogit. Persze mindet meg kellett kóstólni. :) Meg persze 3 fogásos ebéddel is vártak minket a rokonok tegnap előtt és tegnap sem éheztettek minket anyumék... Szóval én sem igazán diétáztam :) Karácsony van, ilyenkor egy kis bűnbeesés megengedhető ;) Most nem merek a mérlegre állni :(

Zazzy: Nagyon sok helyen van ilyen. Ha meg megmondod nekik, hogy azért nem jársz oda mert nem a megfelelő kezelést kapod, akkor meg jól elhajtanak a pi..ba.
El kellene látniuk téged így is, de tojnak rád, na ez a magyar egészségügy. Egyébként meg mi köze hozzá, hogy melyik orvos kérte a vizsgálatot????

No, pussza. A dolgozóknak kitartást! A többiek pihenjenek sokat...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Kissé megkésve, de Nagyon-nagyon Boldog Karácsonyt!!! Mindenkinek azt kívánom, hogy teljesüljön élete legnagyobb vágya, ami nem más mint egy másik kisemberke élete! Legyetek nagyon boldogok, örüljetek minden percnek amit azzal a személy(ek)el tölthettek el, aki(ke)t szerttek és akik titeket szeretnek!
Nehéz az élet, sosem mennek egyenesen és könnyen a dolgok........de mindig mosoly legyen az arcotokon, és szeretet a szívetekben, és akkor nem lesz olyan akadály amit nem tudtok majd leküzdeni!

Millió puszi
Csipi
csipi78

Szasztok!

Volt nálunk narancstorta, beiglik, Dunányi mennyiségben, mézes és sima zserbó............. És Rácz ponty, és székelykapi, és kacsa, és borjú szelet. Ebből lehet vélogatni diétásat........ Az a helyzet, hogy a narancstorta majonézes salival nem igazán passzolt....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De most én is úgy voltam, mint Monee! Most nem érdekelt, majd figyelek január 1-től megint! A cukrom nem szaladt fel, illetve időnként elérte a 7,5-öt, de feljebb nem ment!

Eltelt ez is................. Ma már bankot intéztem Pesten! A pocim nagyon kikerekedett!!! Majd a 30. héten kaptok pocifotót is!

Bizony, az nlc-n potyognak a zebrák, nem értem én ezt, hogy ide miért nem jut egy sem....... :( Pedig Rambóka rád még szenteste is gondoltunk a párommal, hátha már örülhettek. De majd Monee! Remélem!

Sok szép napot mindenkinek!

(Ui.: Alicia Keys-t hallgatok a No one-t!!! Aki teheti szerezze meg! Szuper!)
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nekem ebben a hónapban nem sikerült... 25-én megjött...
Karácsony = ld. a vonalzómat. (Asszem megvan a második újévi fogadalmam :D )
lyutka

Lyutka sajnálom :cry: mikor lesz a következő?
Vendég

Sziasztok!

Zone Club-on metabolikus szindrómáról és pcos-ről van szó!

Kép

Kép
anyoooka

1 hónap pihi - tehát február!
lyutka

Kicsit visszaolvastam.

Rambóka, sajnálom... :( HOl vannak a zebrák?! Nagyon régen nem járt már erre egy sem!

Monee, szilveszteri ajándéknak is jó egy zebra! Drukkolok!!!

Lyutka :cry: :cry: :cry: Pedig nagyon soxor voltál eszemben! Februárban lesz a következő?

Monácska, kérünk pocifotót!!!

Rejo, ha hazaérünk teszek fel képet a karifáról! ja és a Milka mézeskalács ízű szaloncukor hihetetlenül finom...

Diéta... Khm... :oops: Hát az nálam sem megy az ünnepek alatt... Pedig nem akartam sütni sem, de nagymamim nem sütött beiglit, a család meg nem maradhat karácsonykor beigli nélkül... A baj csak az, hogy olyan receptem van, amiből 6 rúd lesz... És nagyon finom!
Anyósom sem éppen diétásan főz, anyum sem, 25-e óta családlátogatunk - de ma este megyünk haza és próbálok visszatérni a régi kerékvágásba.
Mérlegre viszont nem merek ráállni! Karácsony előtt megint fogytam, de félek, az már a múlté... :cry:

Kép

Kép
anyoooka

Karis képek:
Kép hagyományos karácsonyfánk

Kép Karivendég 1. (Testvérem legnagyobb gyermeke, Dóri)

Kép
A legkisebb, Sári

Kép Tornasor(középen a közéső, Berci)
lyutka

Anyoo! Mikor lesz uh?
lyutka

Lyutka, nagyon szép a fátok és édesek a "vendégeitek" is!
Ez a ciklus is kimarad a karácsony miatt, még mindig spontánkodunk!
Viszont kiderült múlt héten, hogy apa szépen csendben tenyészbika lett!!! :lol: :lol: Inszem előtt 10milla/ml volt mindkétszer, amikor nézette, inszemnél pedig 90milla/ml és 70%-uk mozgott! :lol: :lol:
Nem tudjuk, mitől lehet ez:
1: minkahelyet váltott és nincs akkora stressz
2: augusztus óta eszi ő is a meforalt, mert nagyon gáz inzulinértékeket produkált
3: reméljük, nem elírták a nullákat... :?

Kép

Kép
anyoooka

HÚÚÚ, ekkora javulást! Gratulálok a bikucinak(hoz)!
Nem lesz itt szükség varázslatra :wink: !
lyutka

Sziasztok!

Rambóka, Lyutka, nagyon sajnálom! Rambóka, ha hiszed, ha nem, én is gondoltam rád Szenteste! Nagyon bíztam egy két csíkosban!
De emlékezz csak visza a Gergő-projectre! ;)

Monee! Hajrá!!

Anyoo, grat a férjednek! Biztos benne van a stressz is, és a met is!

Nincs valakinek február végi időpontja T-höz, amit elcserélne egy január végi időpontra? Ha így megy tovább, éppenhogy meg lesz a 2 ciklus, mióta az avandát eszem. Szeretném ha úgy mennék vissza kontrollra, hogy megvolt a 3 ciklus.
Mostanában próbálkozik pével az egyik pf-em. Remélem sikerül a kis gézengúznak kiszabadulnia! Mensit akarok!

Diéta. köhöm... :oops: ez nem az a hónap volt! Se diéta, se mozgás. Na, de majd januártól! Addig ugyanis, amíg vagy 6 féle süti szemez velem, és szinte kérlel, hogy kóstoljam meg újra, .és újra, illetve a fincsi töltöttkáposzta, sült kacsa, és egyéb karácsonyi finomságok el nem fogynak, képtelenség az önmegtartóztatás. Szerintem ez nem is elvárható! ;)

Kép
mamint

Sziasztok!

Visszaolvastam de nem emlékszem semmire, én balga. :lol: :oops: :roll:
Vagyis csak a kajás részre. Ehhez csak annyit hogy én annyira meglepődtem magamon hogy csuda. Sütöttem életemben először zserbót és túrós-meggyest és nem zabáltam fel, még most is van belőle. Na nem ám azért mert nem lett jó ám........ :D Egyszerűen nem kívánom nemhogy a sütit de még a kaját sem. Halat eleve utálom, de azért vettünk halrudat, amit sütőben olaj nélkül meg lehet sütni, meg valami borzasztóan büdi olaszos tepsis tonhalrudat. Uramnak izlett, nekem meg majd kifordult a gyomrom a helyéről a szagától. Brrrrrrrrr, még most is kiráz a hideg ha rá gondolok. Én álltam mérlegre és fogyogatok, bár nem olyan gyors tempóban ahogy én szeretném. :cry: Néha csak 20-30dkg megy le kéthetente vagy havonta, most július óta 6kg80dkg-nál tartok.

Amúgy csak azért jöttem, hogy ezt ne felejtsem el, mert szombattól nem vagyok netközelben, mert Mezőkövesd-Zsóryfürdőre megyünk szilveszterezni 4 nap 3éj, nagyon várom már és megyünk fürcsizni is. Juhéééééééééjjjjjjjjj
Aztán ha hazajöttnk, gyühet a norcika... :cry: :cry: :evil:

SIKEREKBEN,ÖRÖMÖKBEN,BABÁSODÁSBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!TELJESÜLJÖN MINDEN KÍVÁNSÁGOTOK ÉS ÁLMOTOK A JÖVŐ ÉVBEN!!!!

hajni...
Budaörs

húhhhhhhhhú most néztem, ami eddig fel sem tűnt:
nézzétek csak a ciklusaimat mikor voltak:
1.) május 17- július 17 itt 63.napra jött meg spontán magától elviekben egy halványka pé-vel az 52.napon;

2.) július 18- szeptember 3. itt 49.napra jött meg spontán magától egy 37.napi pé-vel

3.) szeptember 4- november 1. Itt norci lett a vége mert nem voltam már elég türelmes és az 52.napon elkezdtem beszedni, lehet hamar volt mert mintha lett volna pé, de nem tuti. Így a 60.napon megjött norcival.

4.) Mostani cikluska kezdődött november 2.-án és még mindig tart.

Ez csontra csak minden második hónapban jelentkező mensi. Akkor most a következő csak januárban lesz???????? Volt tojcsim is tök soxor, még meg is lepődtem/lepődök jééééééééé má megint tojcsi van????????????????És még petefészek szurka is. Hőt nem mérek mert rám nem jellemzően baromi szarul alszom, soxor felébredek. És ebben a hónapban vagy ciklusban nem is tudom hanyadjára kap el ez a retkes takonykór. :evil:
Bár mondjuk lelkileg naggyon nem vagyok jól. :cry: :cry: :cry: Nem baba miatt, mert leszarom hónapot tartok elég rég óta......
Fel kell készülnöm valamire a nagyimmal kapcsolatban, amire sajnos nem lehet és ez így hogy tudom mi lesz qrvára szar. Inkább történne hirtelen az egész. Bár az sem jobb, de nem kínoznám magam.

Jajjjjjjj, kérlek ne haragudjatok, nem akartalak Benneteket lehangolni a bánatommal, csak kijött. :cry: :cry:

Puszika mindenkinek!!!!

hajni...
Budaörs

Ráérő időmben, pihenés közben(férjem dolgozik)majdnem teljesen végigolvastam a clostys topikotm,egyszuszra :shock: Igaz, már alig látok, de erősödött bennem az érzés, hogy én még szeretnék spontán próbálkozni. Lehet ilyet mondani az orvosnak??? Tudom, hogy profi, és ha máris stimuzni akar, biztos igaza van, de nem lehetne még egy kis időt adni magunknak? Végülis Nincs még egy éve, hogy teljes adagban szedem a metet, január óta nem volt egy normális duphaston nélküli ciklusom, most lettek ilyen borzalmasak az eredményeim(de most aztán minden) - ráadásul ezt a nőgyógyász még nem is látta!9-én megyek elvileg "bekukkra", ha elkezdem a clostyt, de nem tudom - szeretnék most belehúzni a diéta+mozgásba, és hátha...
Szerintetek butaság? Én még ennyire mindenáron nem szeretnék terhes lenni, hogy állandó hőmérés,napszámlálás, uh, időzített szex stb. Én még szeretnék egy kis időt adni magunknak. Júniusban leszek 27. És nem mondhatom, hogy ezer éve próbálkozunk. Most valami hihetetlen türelem szállt meg, és szeretnék esélyt adni egy spontán babának. Mit gondoltok erről???
Holnap 1.cn(ez tuti) és nem tudom, hogy closty vagy nem closty, de szívem szerint nem. Viszont mostmár meghozattam norcoluttal(másodjára ebben a hónapban, stimura készülve)
Lafi, most a te történeted is újra elolvastam, és annyira hihetetlen, annyira jó, bevallom, megkönnyeztem!

Mondjatok nekem valami okosat lányok!

Kép
Kép
zazzy

sziasztok

Jó hogy bekukkantottam. Visszaolvasva már nincs lelkiismeret furdalásom hogy nem diétáztam. Mondjuk amúgy se nagyon volt :oops:
Majd 2008-tól belehúzunk. :lol:

Hajni nyugodtan írj bármit, vannak dolgok amikre nem lehet felkészülni bármennyire szeretnénk, sajnos tapasztalatból írom :cry:

Zazzy ha nem szeretnél teljesen ráállni a dolgokra, akkor ne tedd! Sokmindenkinek ez hozza meg a sikert :wink:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

Én is vagyok, azonnal jövök is, csak egy kis karácsony utáni diétás levezetőként gofrit kell sütnöm a családnak. :D

Monee

Monee

monee85

Zazzy,szerintem ha nem érzed szükségét a clostinak, akkor ne szedd.Hátha anélkül is sikerül!
Én lassan 40 éves leszek, és több havi töprengés után most elkezdtem szedni...meglátjuk, mi lesz.
Tavasszal azonnak fel akarta írni a doki, mikor mondtam, hogy babát szeretnénk.De én nem akartam, mert inkább előbb megpróbálnánk egyedül.Össze is jött azonnal, de sajnos nem maradt meg..azóta meg hiába próbálkoztunk.Így muszáj volt tenni valamit.
Vendég

Halihó!

Böngészgettem iwiwen és megtaláltalak néhányótokat, ha nem baj. :wink: (lafi, bettica, monácska) Számomra jó érzés, ha a neveket arcokhoz is köthetem. :)

Zazzy: ha nem vagy biztos a dologban,akkor ne kezd el szedni. Hagyj még egy kis időt magatoknak. De ezt nem muszály ám megfogadni hisz a döntés a Te kezedben van!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Először is köszi mindenkinek, de én maradok a megrögzött szkeptikus, szerintem most sem sikerült. A vonalzó egyébként megint hülye (a tickercentral valahogy nincs tisztában az időzónákkal, vagy náluk máshogy jár az óra :evil:), 4 nap van a 14. DPOig. Ma egyébként reggel csináltam egy csont nega tesztet, de ez szintén nem ért meglepetésként. :? Fogjuk rá hogy korán volt.
(Aszerint viszont amit a doki nézett -félre-, nem egyébként, de mindegy.) Hőm fent, addig még nem indul el le, nem várom a pirit.

Rambóka!

Megnyerted az tusfürdő csomagot, csak a mensivel nem tudom hogy tudjuk megbótóni... :(

Zazzy!

Ahogy érzed, ha koránnak érzed a closty-t, akkor ne szedd be. :) A hónap közepén valszeg nem leszel ennyire nyugodt, de addigra már mindegy lesz. :D Azért ezt is mérlegeld... :wink:
Anrológia... no comment. :evil:

Hajni!

Sajnálom ami a mamáddal történik. :( Gyere és mesélj ha úgy a jó Neked!
Hűűűha, ez aztán a tuti szilveszter! :D:D:D

Anyooo!

Jippijé! :D Ez aztán a szép eredmény! :D
Mióta volt nálunk a vizsgálat, szoktam a ficánkákkal beszélni, hogy húzzanak bele, versenyúszás következik... :lol: :lol:

Monácska!

Meg kell hogy mondjam, sárgulok az irígységtől hogy az NLC-n így potyognak a zebrák. :oops:
Komolyan mondom, a filmek is az agyamra mennek. Volt lehetőségünk jó párat megnézni az elmúlt napokban és b@zzeg, minden filmben első "randi" után megterhült a főhős csaj. Apát elüti a kamion, de anya terhesen ébred, Schnell Judit is filmen is bebabázódik, az én eszem meg megáll.
Mondtam is a Férjemnek, hogy most azonnal öltözünk, elmegyünk egy discoba, felszedetem magam vele a bárpultnál, 5 perc múlva kimegyünk és az épület hátsó falának támasztva megejtjük a légyottot és tuti rohadt élet hogy terhes leszek, mert EZ ÍGY MŰKÖDIK! :evil: Le a szerelemmel! :twisted:

Cupp mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

basszus Moneee, sírva röhögök az utolsó 2 mondatodtól!!!! :lol: :lol:

Kerestelek wiw-en de nem találtalak :(

hajni...
Budaörs

jah bocsika asszem megvagyol 8)

hajni...
Budaörs

Hajni!

Háméér? Neeeem? :twisted:
:lol: :lol: :lol:

Monee

monee85

Monee!

Hááááááá jaaaa! :twisted: :P Lehet kipróbáljuk mi is a hétvígin Embörrel. Ajjaj elindulódott a fantasy hogy hogy is ejtsük meg, merthát ugyi nem vagyok egy nádszálkirálylyány, de megógyuk.... van is rá ötletem hihi :roll: :lol:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Monee!

Isten ments, h. veled akarnék tusfürdőt mensire cserélni! :roll:
Te csak tusfürdőzzél sokat, bár a feszülő poci már a sima víztől is viszket! :wink:

Lyutka!

Sajnálom, h. nektek sem jött össze! Neked sem lehetett könnyű a karácsony!:cry:

Hajni!

Azért, ha esetleg elkezd zavarni a hűtőszekrény szaga is, meg a reggeli kávéé is, akkor csinálj egy tesztet, jó? :wink:

Zazzy!

Hallgass a szívedre! :wink:
És máskor nyugodtan mondd meg a csajnak, h. azért nem hozzájuk jársz, mert az ő dokijuk a diagnózist sem közölte veled, nemhogy kezelt volna. Mondd meg, h. ha még mindig oda járnál dokihoz, esélyed sem lenne babára. Hidd el, befogná a száját és elgondolkodna! Jó lenne, ha az ilyenekhez ez a része is eljutna végre a dolgoknak! :evil:

Anyóóóóm!

Tiéd volt a mézes recept, ugye?
Idén is megsütöttem. Isteni lett!

Apához gratula! :D És drukkolok a spontán babához! Nagyon kellene már!

Mniki!

Tiéd pedig a pompás gyümölcskenyér (remélem jól emlékszem!), az is nagyon finom lett. Idén kuglóf és muffin formában sütöttem meg. Mindenhogyan eteti magát!

Mamint! Monácska!

Köszönöm, h. gondoltatok rám. Sajnos akkora mázlink úgysem lesz, mint két éve. :( Meg kicseszés lenne a gyerekekkel is, ha ugyanakkor lenne a szülinapjuk. Vagy nem????
Na azért nem hagyjuk ki a dolgot! :roll:

Rejo!

Dehogy csomagolom vissza! Hogy megint át kelljen néznem a teljes bagázst mire találok egyet? :twisted: :lol:
(Bár végülis csak rá kell fújni a fára: az üresek libegnek! :wink: )

rambóka

Sziasztok,

REMÉLEM MINDENKINEK KELLEMESEN TELTEK A KARÁCSONYI NAPOK!

mi szerencsére nem kaptunk felesleges ajándékokat!
bár a rossz minőségű ágyneműhuzat már súrolja a rossz ajándék kategória határát. :roll:
ja, és kaptunk egy tök klassz ffi vázas biciklit. a párommal közösen kaptuk, de hát a párom 185 én meg 160 cm és a canga az ő mérete, tehát inkább ő fogja használni. szegénykém tiszta lelkibeteg , h akkor én használom a régi sz@rt , ő meg a jót.

Diéta: mi is össze vissza eszünk, és rengeteg süti van, de szerencsére a bejgli nem annyira jön be nálam, így nem tudom túlzásba vinni. Mérlegre is álltam, nem mozdul se neg , se poz irányba, stagnál.

Szaloncukor: mi már évek óta nem rakunk a fára, csak szép tálcára kitesszük az asztalra. Bár lehet, h így kicsit gyorsabban fogy.

további jó pihit mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

FANDI: NEM KAPTAM MEG A PRIVIT!! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Dobok egy képet a karifánkról. :wink:
Kép
Kicsi is, mű is, de a díszek legalább szépek rajta. :D

Rambóka!

:P
Viszont már csak babonából is kibontottam a tusfürdő csomagot és épp a testápolóval a kezemet kencézem. :D Ez a karácsony teljesen szétcseszte a kezem, annyit mosogattam. :(

A gyerekekkel tegnap este egy oltári nagyot szánkóztunk az udvarban. Meg sem tudom mondani mikor szánkóztam utoljára, nagyon állat volt. :D Ők most is épp kint vannak, lassan be is gyűjtöm őket. Még egy külön fél órás mutatvány a havat lelapátolni róluk. :D:D:D

Cupp mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?