Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Erika,

Dani nagyon ugyi. Simci is 2-3x kel ejszaka szopizni, bar szerintem csak nyusszent 1-et, de en rohanok szptatni, mert en nem akarom, hogy ne szopizzon ejszaka. Jo hulye vagyok, mi ? Mas meg szeretne, ha ataludna a baba az ejszakat. En ejszakai szopi manias vagyok. Igaz, hogy ugy megy a szopi, hogy Simci nyusszent 1-et, fel sem ebred, szopizik es kesz. Nem is veszi eszre, hogy szopizik. Jazmin is ilyen volt. Vele azt csinaltam, mielott mentem alukalni, felvettem megszoptattam es kesz. Eszre sem vette. Kép

Fanita,

elfelejtettem meg gratulalni a picikehez. Mikorra vagy kiirva?

Zsofi,

asszem neked sem gratulaltam meg. Nagyon szep Bence fiu.

Gabi,

regen Jazmin is minden furdi elott osszepalolta a jatekait. De ez mar a mult. Kép

Nina,

hogy alltok a hozzataplalassal?

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

GAbomamo:
Képzeld sehogy, Egyszerüen nem eszik semmit. legalább is ilyen "mérhető" mennyiséget nem.
Háát mostmár nem is izgat a dolog.
De olyanokat csinál, hogy adok neki egy pucolt almát, akkor azt remekül elrágcsigálja.
Csakhogy arra gondosan ügyel, hogy véletlenül se nyeljen le belőle semmit. Ügyesen kitúr mindent a szájából.Kép

Melinda:
MIndjárt megkérdezemKép
Szóval:
Beszkenneled,átkonvertálod jpg-be,Azután melléklet feltöltése.
Na Én ebből nem értettem semmitKép
Még itt dumál a fülembe, de nekem kinaiKép
Aki tud képet felrakni legyen szives leirni, mert én is mindig apuka jóindulatára szorulok

Voltunk ma babazsúron. mit mondjak Vanda jobban élvezte mint a szülinapos kislányKép
Jó kedve volt éppen.Kép

Erika:
Bizti az eső miatt nem jöttetekKép Vártunk pedig nagyon. Vittem nektek pedig palacsintát.
Robi megette fél hatkor.

Lara:
Nekünk is vannak olyan labdáink, de nem vészes.
Vanda még nem pakolja össze.Kép

Képzeljétek Vanda fél 9-kor elaludt, de már negyed 10-kor felsirt. Mitől lehet ez? olyan sürűn felébred. És sirva. Szinte mindig csak sirva ébred.
No megyek mert megfőtt a kukoricaKép
Jó éjt!
NIna
nina74

Sziasztok!

Gabómamó!
Lám, van aki ritkább vendég nálam is... Köszi a gratulációt! Tudod, mindig csak az csengett a fülemben, amit Te mondtál nekem egy talin: No de mire vár, anyuka?...(1ébként elvileg a tesóm szülinapjára, ápr. 2-ra lennék kiírva, de erről még nem esett szó.)

Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat is Marcicsek nevében.

Gabi!
Még belefér a 8 napba, ha most tartottátok, akkor utólag is boldog névnapot Flócinak!Mindjárt megkukkantom a képeit.
És bocsánat mindenkitől, nem vagyok jó naptáros ember, mindig mások figyelmeztetnek a név- és szülinapokra.

Nóri!
Írj egy kicsit többet magadról! Én is a Sárihoz járok - hogy-hogy csak szülni készülsz nála?

Nina!
Engem is nagyon bántott, hogy Marci mindig csak kétségbeesetten üvöltve ébredt. És nagyon sokáig, igazándiból úgy 1-másfél éves koráig. Próbáltam kutatni az okát, de szerintem ez is egy egyéni sajátosság, talán bizonyos szempontból érzékenyebbek.

Lara!
nekünk is van 100 lasztink, TESCO-s, szerintem vegyél, mert imádják a gyerekek és tök univerzális, és a labdák ijesztőnek tűnő számához képest ripsz-ropsz össze lehet kapkodni.

Jó éjt!

Anita
fanita

Sziasztok!

Erika, Gabi3!
Köszi a vasas adagokat! Kép CSak azért kérdeztem, mert a dobozára nem volt semmi írva.

Erika!
Tegnap tuti front volt, Janka nappal 1,5 órát aludt összesen. Kép Aztán este 10kor elaludt, és aludt fél6ig. Kép Ma meg szinte egész nap aludt, egyszer volt fent 11től 2ig, meg a szopik alatt. Úgyhogy ma éjszaka tuti nem lesz ilyen szerencsénk.

Nina, Gabi!
Nem csak Ti vagytok ám koránkelők! Kép vagy Kép

Nóri!
Üdv köztünk! Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Most már tényleg nem írok le semmi jót Daniról.Kép
Este 6 órától aludt 9.-ig s utánna semmit.Most tudtam lerakni 1/2 8.-kor.Kép
Csak sírt meg szopizott.Megint bármit csináltunk semmi.KépHulla vagyok megint,most meg nem bírok aludni.
Nina:Azért nem mentünk mert Dani úgy ébredt fel délután,hogy mire odaértünk volna már csak pár percet tudtunk volna dumcsizni.Képpedig de jó lett volna palacsintázni.KépÉdes vagy ,hogy gondoltál ránk!Robi jól járt.Kép(egészségére)

Ildianyu:Na, Ti hogy aludtatok az éjjel?Látod nekünk teljesen az előző nap ellentéte.Talán ma megint aludni fog?most már nagyon kíváncsi vagyok mit produkál ma éjszaka!

Gabomamo:Milyen aranyos Simci,elképzelem a kis álmos arcát aztán ahogy édesdeden szopizik.De jó kisbabó!KépHa nálunk ez a hasféjósság nem múlik el 3 hónapos korára,szerintem megbolondulok.Kép

Lara,Melinda,Gabi:Látjátok,elkiabáltam.KépEz még egyszer nem fog előfordulni.Csak akkor dicsekszem,ha már 1 hete egyhuzamban ügyi baba lesz.

Puszika! Kellemes hétvégi pihit Mindenkinek!Kép

Erika
erika76

Sziasztok!

Nem bírom ki, hogy ne mondjam el a nagy hírt. Kép Teszteltem és két csíkom lett! Kép Flócinak kistesója lesz! Úgy örülök neki. Ildinek és Giginek már meséltem, hogy azt álmodtam ,hogy kismama vagyok és akkorra vagyok kiírva, mikor a Fló született. És lám bejött az álom.

Fanita: Én ápr. 3-ra leszek kiírva. A végén még együtt szülünk. KépKöszi a gratulát Fló nevében is.

Lara: Igyekezzetek mert így nem leszünk együtt kismamák. Azért a labda pakolásban főleg én vagyok jeles. Flórának nem mindig sikerül összeszedni az összeset. Kép Tényleg nem sok az a 100 db.

Ildi, Gigi: Csak nem bírtam ki. Apuka birizgált, hogy ugyan csináljam meg azt a hülye tesztet. Persze én is állandóan azt duruzsoltam a fülébe, hogy szerinte igen(?). Meg ilyensféle hülyeségeket.

Melinda: Nem csak hogy kópés, hanem az is. Lottinak nagyon jó az alvókája. Milyen kis okos,hogy nem fogadta el a kaját.

Gabó: Azért annyira nem zavarja a szana-szét herverő játék kupac, hogy összepakolja. Csak ha megkérem és én is pakolom. Általában az apukája a játék felelős.

Puszi: Gabi3
inecsg

Gabi3! Jaj, de jó! Gratulálok!!!

Puszi: Petra
petra28

Gabi3:
Juuuuuj de nagyon jó!!!!!!!Gratula!!!!KépKépKépKép

Lara???Kép

Petra:
Éppen kérdezni akkartam merre jártok?
Viki baba? NÖvöget? alszik? Mesélj már valamit!

Katicabogár?
Te is el vagy veszve. Néha egy kis életjelet Adhatnál magadról!Kép

ERika:
Tudom,hogy Dani a programszervező.
Majd beszélek a buksijával, hogy alukáljon.
NIna
nina74

Sziasztok!

Gabi3!
Nagyon-nagy gratula!!!! Kép Kép Kép Én sem bírtam volna ki. Kép

Erika!
Egész jó volt az éjszakánk. De cselhez folyamodtam. Most 2kor kelt fel, és nem akart utána elaludni. Máskor elalszik szopi közben, most meg sem akkor nem aludt el, sem mellettem. Na, akkor letettem az ágyába, és átmentem a másik szobába. Végülis nem sírt, csak nyöszörgött, de aztán valamikor elaludt. Aztán visszaköltöztem Kép, és fél7kor kelt legközelebb. Nekünk az a szerencsénk, hogy nem hasfájós Janka. De ne aggódj, ez már csak jobb lesz. Gondolj Gabómamóra és Jázminra. Kép

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu:
Jó a cselKép
nina74

Nina: köszi az érdeklődést, olvasgatlak benneteket minden nap. Jól vagyunk, a héten voltunk hathetesek, az öthetes adatot tudom, 4830g és 56,5 cm. Viki nagyon ügyin csinálja az estéket már négy hete. Este nyolc körül alszik el, menetrendszerűen kettőkor és ötkor ébred, kettőkor öt perc alatt, ötkor tíz perc alatt végzi ki az aktuális cicit. Hét és kilenc között ébred fel. Napközben viszont nemigen alszik, igényli ám a tutujgatástKépKép Te hogy bírod a koránkelést?

Gigi: a genetikai uh nekünk óriási élmény volt, kifogtuk a kora délutánt, amikor apuka is bemehetett. Nem tudom, hogy választani lehet-e dokit, szerintem nem. Az a csel a dologban, hogy du. már lényegesen kevesebben vannak, ilyenkor jobban beengedik apukákat. Illetve ha mégis az van, hogy három anyukát hívnak be egyszerre, csinálj úgy, hogy te legyél a harmadik, és ekkor kérd meg a dokit, hogy bejöhessen a párod. A vége előtt fogják kiküldeni, amikor már bejönne a köv. három és nekiállna vetkőzni.

Mi így csináltukKépKép

Puszi: Petra&Viki
petra28

SZijasztok!

Gabi3!!!!!!!Juuuj, dejó!!! Tökre örülök:-)))) Éniiis! De nekem még muszáj várnom a suli miatt, de nemsokára követlek! Dejó, annyira örülök!
Akkor most megint van sok kismaminkKép

Mostmár annyian mondjátok azokat a labdákat, hogy esküszöm veszek!

Nina! Vanda, tudja, hogy mi a jó kajcsi nekiKép

Erika! Kitartás még pár hétig, mindjárt itt a 3 hónap!

Szijaszotok, Lara
lara

Sziasztok!

Gabi3! Hú, de jó, gratu a babócához! Nagyon örülök, sok boldogságot kívánok neked a pocakos hónapokhoz. Vigyázz nagyon magatokra! Egyébként én sem bírtam volna ki, hogy ne mondjam el. Voltál már a Sárinál? Rosszullét van?

Ma voltunk du. a Széchényi téren a veterán autós, motoros kiállításon. Hát, Lotti nem nagyon élvezte. Megijedt egy 1919 -es (!) motor hangjától, és sírt.
A hazafelé úton már nem volt gond.
Ja, tegnap csak este 7 -ig aludt. Utána szokásos napi rutin, aztán csicsiss.

Tényleg 100 labda van benne, vagy csak az a neve?

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Gabi!
Hurrá! Gratulálok! Hát, jó lenne együtt szülni, de én azt (remélhetőleg) már 400 km-rel odébb teszem...
Tessék a többi potenciális kismamónak is ilyen jó szorosan felsorakozni mögénk!

Anita
fanita

Melinda:
Tényleg 100
Fényképileg jó sokat segitettem mi??Kép
Bocs de én nem csak mondom, tényleg nem értek a géphez.
Nina
nina74

Sziasztok,

Gabi3,
gratulálok a pocaklakóhoz!Kép Vigyázz magatokra!

Nina,
elmented a képet vhova a gépeden, ez ugye adott. Mikor befejezted a mondandódat, kitöltöd azonosító stb. és rákattintasz a melléklet feltöltése gombra. Ott értelemszerűen (első alkalommal kicsi férj segítségét kérve, ha vmi nem világosKép) kitöltesz mindent, amit kér, és kész. Következőt egyedül csinálhatod. Ha úgy gondolod, megpróbálnád, de nem akarod itt először fitogtatnia tudomáynod, van egy Próba terület nevezetű gyűjtő topik, ott megnézheted, mit alkottál.

Vanda egyébként nagyon helyes a képeken. No, igen, nekünk sem egyetlen egy mosolygós képünk sem.Kép Viszont Lotti mellett van kirakva a boltban.Kép

Nóri,
üdv közöttünk.

Gigi,
nekem annak idején a védőnénim kérte az időpontot.Kép Ari nem? És pont az esküvőnk előtt 3 nappal, ott tudtuk meg, hogy fiú lesz a kicsi. Ajánlom, ha tvzni akartok, hogy Kecskemétre vagy Pestre jelentkezzetek be 3D-s uh-ra, ott benn lehet a leendő apuka is, és nagyszerű élmény.

Mindenkinek kellemes hetet, szurkoljatok, holnap megyünk a bölcsibe.Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Köszönöm a sok-sok gratulákat. Mi is nagyon örülünk neki. Valahogy sejtettem, hogy hamarabb jön össze mint a Flóra. Az első hónapban. Kép Azért már volt néhány előjel. Pl: mikor anyósoméknál voltunk elszállt felettem egy gólya, az egyik anyuka a baba-mama tornán megkérdezte, hogy hogy állunk kistesó ügyben, mert úgy megváltoztam, az álom is bejött. Bezzeg a Flóval nem éreztem meg. Kép

Melinda: Rosszullétek elkerülnek, de állandóan éhes vagyok és rögtön úgy kezdődik, hogy szédelgek. De semmit sem kívánok, még a csokit sem. Inkább olyan vegás vagyok. A gyümi az nagyon begyere, főleg a szilva, pedig soha nem rajongtan érte. Még nem voltam a Sárinál, kedden megyek. Már nagyon várom. Kép Te honnan vagy ilyen jól informált szegedi eseményekből?

Lara: Flóra imádja ezeket a labdákat. Jó sokáig el tud velük szórakozni. A Tesco a legolcsóbb.

Fanita: Azután jutott eszembe, hogy ti már akkor erdőn-mezőn túl fogtok lakni. Azt hiszem mi 2 gyerekkel fogunk költözni. Flórával is volt egy anyuka, akivel hasonlóan egy időpontra voltunk kiírva, a Sárinál. Én 3 héttel hamarabb szültem, ő akkor, mikor én hazajöttem a klinikáról.

Ágci: Ügyik legyetek holnap a bölcsibe. Kép

Csajok! Tudtok valami jó testvérfellépőt babakocsihoz, eladót? Merre van pontosan a Lengyel u.-i bababolt? És tudtok olcsó fenyő bútorboltot?

Jó éjt mindenkinek! (Nekünk már 3 napja nagyon az!)Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Tescos labda:
Hát ma akkorát, de akkorát játszottunk!
na nem a gyerekkelKép
Vendégek voltak. Négyen voltunk összesen. Beültünk a gyerekszoba négy sarkába, és mint az őrültek dobálóztunkKép
Vanda az ölemben volt, ugyhogy minket csak félőrült módjára dobáltak.
De a kicsi borzasztóan élvezte, Rólunk nem is beszélveKép

Ágci:
Köszi, majd gyakorolok. De most nem érek rá., mert tejcsiszaporitó praktikákat körmölök a sógornőmnek. Nyomtató elromlott. Pedig nem is régi.
Na szóval minden ilyesmit, meg mindenféle önbizalomnövelő hozzászólást irogatok kifelé.
Nem hiszitek el, öcsémnek ösztönből olyan jó kis beszólásai vannakKép Némelyik kismami megirigyelhetnéKép Pedig biztosan nem bujja a szakirodalmat. Legalábbis az autó motorban szerintem nem erről irnak.
De majd szerintem lesz egy csomó kérdésünk, később. Irahatok ugye?

Apa elaludta földönKép Felkeltem mert aztán meg nyavajog (JvagyLY?), hogy mindene fáj.
Jó éjt Nina
nina74

Nina: Mi is szoktunk állatkodni a labdákkal. Tökre lehet élvezni a dolgot. A Flóci is bele szokott kapcsolódni. Kép

Gabi3
inecsg

Fanita: Mennyibe kerül egy vizsgálat a Sárinál?

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Gabi, ha jól tudom 4000 Ft, de utána abban a hónapban ha mész, a többiért nem kell fizetni. Ez olyan havidíj. Gratulálok mégegyszer. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Gabi!
Jól mondja Gigi, 4000 froncsi, egy hónapra. Kár, hogy kedden mész, én csütörtökön, találkozhattunk volna...

Ágci!
Hogy-hogy bölcsizik Cumkó? Dolgozni fogsz?

Anita
fanita

Fanita: Nem ezen ahéten megyek kedden, mert már nem volt időpont, hanem a jövőhéten kedden. A csüti meg nem lett volna jó, mert a papa elutazik. Kár, pedig tök jó lett volna talizni. Majd legközelebb összebeszélünk.Kép

Gigi, Anita: Akkor jól emélékeztem a tarifával kapcsolatban.

Gabi3
inecsg

SZijasztok!

Gabi3! Van a Sárinak magánrendelöje vagy a Klinikára kell hozzá járni? Van a rendelöjében saját UH?

Lara
lara

Ágci:
majd mesélj, milyen volt az első nap a bölcsiben. Oké?
Nina
nina74

Sziasztok!

Gabi3! Nem vagyok egy itthon ülő fajta. Egyébként meg a bnőm a Sasban dolgozik. És mindig figyelem az akciókat, bármerre is járunk.
Szerdán lesz torna, mentek?

Ágci! De jó, te már láttad a képeinket, valószínűleg bemegyek én is a héten, megkukkolom a bébiket.
Írj majd a bölcsiről.

Gigi! Én a kecskeméti uh-t ajánlom. Állítólag Pesten nagyon futószalag jellegűen megy a dolog, nem nagyon foglalkoznak veled. A kecskeméti közelebb is van, tavaly júniusban 7 ezer volt a vizsgálat, de az olyan alapos volt, hogy pl.: megszámolta a doki Lotti összes ujját, megnézte az agyát, petefészkét stb. Érdekes volt, mi úgy mentünk oda, hogy nem tudtuk még a nemét, és a doki ahogy meglátta a koponyáját, mondta, hoyg kislány. Ha kell a doki neve, címe, telcsije szólj.

Lotti 2 napja olyan mint egy Duracell nyuszi. Nem alszik napközben semmit. Kicsit pihen, aztán elemi erővel tobzódik tovább. Szerintem a hőség miatt.

Újre kezdtük a háznézést, ugyanis az Újszentiváni ház elkelt. Sajnáltam nagyon.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Lara: Van a Sárinak magánrendelője, a Vasasban rendel és van uh is. Flórával odajártam, ha sürgős dolog volt, akkor mentem a klinikára. Sőt CTG-re sem kell bejárni a klinikára, mert azt is el lehet intézni a Vasaban. Csak a genetikára kell a klinikára menni, de azt ki lehet bírni.

Melinda: Mi megyünk szerdán tornára. Most nem az Edit lesz, hanem vki helyettesíti. Majd nem gyúrom agyon magam. Hasizmot meg nem csinálok. Végülis nem egy megeröltető torna. Flóra is csak 3/4 órát aludt. És most aludt el. Igaz negyed kileckor kelt, előtte meg fél hatkor.

Gigi: Szerintem is a kecskeméti uh a jobb. Olcsóbb, közelebb van és alaposabb. Ott vették észre, hogy kisebb a Fló a kelleténél. Kép Kép

Jó éjt!

Gabi3 (5+4)Kép
inecsg

Sziasztok!

Újra itthon, hellyel közzel még majd olvasni is tudlak benneteket:-)))))))

Gabi!

Óriási gratula, úgy örülök neki, hogy kisbabád lesz!!!!!!

Felfedeztem magamban egy MÉG nem kívánatos érzést: Írigyellek:-)))))))

Lara!

Nekünk is van olyan labdánk, Panci imádja!

Nina!

Komolyan:-))))

Erika!

Bence utánozza Danót. Eleibe nagyon jó kissrác volt, de mostmár, ha fenn van, mindig sír...
KépKépKép

Valószínűleg a kaki probléma az oka.

A nyaralás jó volt, mindkét gyerek megúszta egészségesen, és Panci nagyon élvezte.
Csak a lakást nem ismerte meg mikor hazaértünk:-)))))

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hát nem semmi éjszakám volt. Éjfélkor alig bírtam elaludni. Mire elszenderettem, Flóci felsírt, szerencsére visszaaludt.Csak melege volt. Olyan vagyok mint egy mosott rongy. Kép

Zsófi: Azért még várj egy kicsit a következővel. Kép

Gabi3
inecsg

Gabi,
gratulalok.
Te majd meg milyen leszel? En asszem mostanra fardtam ki. Lassan 2 eve nem aludtam at 1 ejszakat sem (2-3 talan). Nagyon faradt vagyok.
g.
gabomamo

Gabó: Biztos fáradt leszek én is. Főleg, hogy akkor építjük a házat is. Extra bónusz feladat. Kép Csak hogy ne unatkozzak. Nem mintha apuci nem segítene. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást. Látom egész sokan szültetek/szültök a Sárinál.
Én egyelőre a Kajtárhoz járok (nos ez túlzás, mert tulajdonképpen a védőnénihez járok (Baloghné Fűrész Veronika), ugyanis ő küld vérvételekre, hozzá kell menni az eredményért, stb...). Mióta terhes vagyok a dokival 3-szor találkoztam, 6. 8. és 12. héten. Régóta járok hozzá, így, amikor kétcsíkos lett a tesztem, automatikusan hozzá mentem, habár tudom, hogy nála nem lehet szülni, de mondta a nővérke, hogy a Kajtár a Sárinak adja át a terheseit, így, úgy gondolom, hogy lassan majd "megnézem magamnak" a Sárit. Másrészt meg a Vasas Sz. P.-i rendelőt szeretem, mert van UH, meg minden, vérvételre is csak fel kell menni, általában nincs sor, meg nekem mivel a Kossuthon lakom nagyon közel van.
Lányok, a Sári mikor rendel? És mennyi nála a tarifa magánrendelésen? (Kajtár, ha délután megyek 2000-t kér, ha délelőtt (12. héten reggel voltam nála), akkor semmit. Szóval egyelőre alig költöttem. Kép
Képzljétek, ismételni kell a toxoplazmás eredményemet, KKR 1:32 lett. Védőnéni szerint nyugi, mert ez nagy valószínűséggel régi fertőzés. Volt valakinek hasonló?
Érdekes dolog, hogy Pesten nem is szűrik automatikusan, csak lehet kérni, utánam meg telefonáltak, hogy ismételni kell.

Na most jó sokat írtam! Kép
Üdv!
Nóri
norcee

Látom közben Sári tarifáját írtátok, csak felületesen olvastam. A II kórházban vagy a klinikán dolgozik a Sári? Szerintetek hol "jobb" szülni?
Nóri
norcee

Gabi!
Hatalmas gratula!
Nóri
norcee

Sziasztok!

Azért voltam úgy eltűnve, mert nagy a vendégjárás nálunk, és a szállóvendégek abban a szobában alszanak, ahol a számítógép van.

Fanita, Gabi3: Gratulálok a babócákhoz! Kép

Zsófi: már régóta meg akartam kérdezni, hogy "bejött-e" Bencénél a hason fekvés? Az én lányom nagyon nem szerette, most, két hónaposan próbáltam meg újra, mert gyakran fájlalja a hasát. Most elvan egy darabig.

Gigi: Köszi a névnapi köszöntést Kincső nevében is! A genetikai uh. nekem is csalódás volt. A Vasasban a 12. hetin én is láttam a babát a felém fordított képernyőn. A Klinikán csak a doki látta. No persze az volt a legfontosabb, hogy a végén azt mondta, mindent látott, amit kell, csak a nemét nem, és mindene megvan a babának. Nekem nem volt ott a férjem, de egy ismerősöm nagyon határozott volt, és így kora délutáni időpontot kapott, azt hiszem, ő volt az utolsó, így bemehetett a férje is. Egyébként az én férjem Varga doktorhoz jött be egyszer. Talán a 22. hét körül. Azt mondta, utolsó időpont, amikor még egyben látszik az egész baba a képernyőn. Nem olyan jó a gép, gondolom a Vasasban sem, de nagyon kedvesen elmagyarázott mindent.
Én egyébként addig vártam az uh.-kat, amíg nem éreztem, hogy mozog a babám. Mert addig olyan hihetetlennek tűnt, hogy van ott valaki. Utána már inkább betolakodásnak éreztem az ő kis világába.

Katicabogár

Kati
katicabogár

Nóri: Te nem progmaton végeztél a JATÉ-n? Mintha ismerős lenne a neved, és valahogy a TTK-hoz kötöm. De lehet, hogy tévedek. Sári dolgozik mindkét helyen. Azt hiszem, a kismamái oda mennek, ahová ők akarnak, kivéve, ha éppen ügyeletes valahol. De majd a többiek jobban elmondják, nekem csak másodkézből való infóim vannak, mert a Klinikán egy szobában feküdtem egy anyukával, aki nála szült.

Katicabogár

Kati
katicabogár

Nóri: Köszi a gratut. A Sárinál lehet a klinikán és a kórházban is szülni. Érdemes mellé szülésznőt is választani, ő biztos ott lesz. Kép Kedden és csütörtökön rendel. 2-6-ig. Megadjam a telcsi számot, ahol be lehet jelentkezni hozzá?Érdemes egy héttel előre bejelentkezni, mert sokan vannak, és így legalább tudsz időpontot választanl. Dolgozol még vagy otthon vagy? A klinka annyiból jobb, hogy ha probléma van a babóval nemkell vajúdás közben mentőbe szállni vagy ha már megszületetközelebb van a gyermekklinika. Én már csak tudom, Flócit a gykórházba vitték. A kórházból átküldik a koraszülő nőket a klinikára. nem mintha számítani kellene rá, de hát tudod az ördög sosem alszik. Banita többet tud majd írni erről, mert ő mind a két helyen szült már. Hogy-hogy a Kajtár nem szül? A Vera nagyon rendi csajszi. Meggyógyult már?

Katica: Köszi a gratulát neked is. Szerintem a Vasasban sokkal jobb az uh, mint a klinikán. Én ott nem láttam semmit. Míg a Vasasban ki tudtam nézni mindent.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Melinda! Ti is magánházat akartok? Ha nézegetitek a házakat akkor gondolom nem akartok épiteni. Merre felé nézegetitek? Milyet szeretnétek?

Gabi3!A Sári nem egy barna hajú (esetleg szakállas) fiatal pasi? Dejó, hogy már 5+4 vagyKépEmléxem még anno kb. 2 éve én találtam ki, hogy a név után irjuk a terhességi heteket, hogy tudjuk ki hol tart. De látom a Friss kismamis topicban is megmaradt ez szokásnakKép

Nóri! Szerinem a Klinikán jobb szülni, de azért megoszlik a vélemény. Az biztos, hogy a Kórházban nagyobb %-ban csinálnak császármetszést.

Szijasztok, Lara
lara

Lara: A Sári egy szőke manus, ha nincs ideje megborotválkozni, akkor borostás. De általában szőrtelen a képes fele. Kép Kicsit kezd pocakosodni. Kép Én is azt gondolom, hogy a kórházban több a császár. Sok olyan ismerősöm van aki úgy szült.

Melinda, Gigi: Sajna holnap nem tudunk tornázni menni, mert jön hozzánk az építész és megbeszéljük a ház dolgait. Kép Pedig elmentem a védőnénihez is , hogy megkérdezzem, szerinte mehetek-e baba-mama tornára.

Gabi3 (5+5)
inecsg

Enikő: Boldog névnapot Boginak!

Kriszti: Neked is boldog névnapot kívánok!

Gabi3
inecsg

CSatlakozom az előttem szólóhoz!Kép

Extra nem alvós éjszaka után extra nem alvós napunk volt: Komplyan mondom, már félek az éjszakáktól.
Ma megint megpróbáltam egy kis barackot. Azzal eddig megközelithettem a száját. Kihányta.
Holnap egy csomó helyre kellene mennünk. De ha nyügi lesz? Akkor maradunk.
Jó éjt mindenkinek
Nina
nina74

Sziasztok!

Nóri! Nekem 1:64 volt a toxoplazma eredményem. 3x kellett megismételni, de mindig ennyi volt, és rajta is van a papíromon, hogy ez tuti régi (1 évnél régebbi) fertőzés eredménye.

Lara! Ma 5 házat néztünk. 1 domaszékit, 2 deszkit, 1 szőregit, 1 tiszaszigetit. Az egyik deszki majdnem a fejünkre dőlt, olyan romos volt.
Lassan már mindegy merre van, Szegedhez legyen azért közel. Jó állapotú legyen, és beköltözhető, és ne kelljen millákat költeni rá.

Lotti ma 40 percet aludt! Nem ette meg az eddig imádott spenótját! Remek volt üvöltő gyerek mellett üveges bébikaját melegíteni.

Nem tudom megyünk e tornázni holnap, mert lehet, hogy holnap megyünk Algyőre házat nézni.
A korábbiakból okulva nem élem már bele magam egyik házba sem. Egyébként minimum 3 szobásat szeretnénk, kerttel, garázzsal.

Kriszti! Boldog névnapot!

Enikő! Benne vagyok még a 8 napban, boldog névnapot Boginak!

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

SZiasztok!

Katica!

Kezdettől fogva hason alszik Bence, de ez nem segít a hasfájásán. Csak annyi eredménye van, hogy már ő sem tud hanyatt fekve aludni, mint Panci.
Szóval tényleg hasonalvós let Bence. Viszont a cumira tényleg nem lehet szoktatni, vagy elfogadja, vagy nem. Bence vagy nem.:-))))
Ha a szájába adom, talán még jobban üvölt.

Boldog névnapot, mindenkinek, akit érint!!!

Nina!

Egyszer csatlakoznánk hozzátok sétára! Lehet?

Gabi!

Tudom, tudom, várnom kellene, de hát az ösztönök:-))))))

Még két évig bizti várni fogok.

(Kivéve, ha a véletlen másképp nem alakítja:-)))

Erika!

Tündéri aranyos Danó!
És milyen dundi!!! Pedig Bencét se hittem gebének, de most már kezdek kételkedni. Írigyellek:-))))))

Jó éjt!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok

Kriszti, boldog névnapot. Kép

Nóri, van kedved kismami tornázni? Akkor én is nagyobb kedvvel mennék Kép, mint így egyedül. A védőnőképzőben van kedd, csütörtök, vízi meg szerdánként az újklinikán (mindegyik délután).

Anitáéknak jó most a tengerparton, meggyulladok ebben a melegben.

Karmen üzeni, hogy már otthon van Kép, sokat kell pihennie.

Gigi 16+2
gigi1

Sziasztok!

Melinda: Nem aprózzátok el a ház nézést.Kép Algyő jó hely.

Nina: Nem semmi ez a Vanda baba. Kép

Zsófi: Az a 2 év teljesen normális.

Gigi: Én is mennék már de szerintem kinevetnének a pocakosok. Kép Majd úgy egy 10 hét múlva csatlakozom hozzád.

Gabi3
inecsg

Jaj, de nagyon örülök, hogy Karmen otthon van!

Továbbra is nagyon szorítok neki!!!

Gigi, én is írigylem Anitáékat!

Képzeljétek, Bence ma éjjel este 22.30-tól reggel hatig aludt!!!!!!!!
Mondjuk azóta itt van a kezemben:-)))

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Hát mi nem aludtunk. De ez nem ujság, ugyhogy ettől kezdve csak azt irom, ha aludtunk.Kép
23.10-kor ébredtem,és Vanda ott volt köztünk.Egyből felkeltettem Robit, hogy ő rakta -e oda. Azt mondta nem. Hát Én már tényleg nem emlékszem. Egyszerüen fogalmam sincs arról, hogy került oda. Alvajáró vagyok? Vagy mi a fene?
Szedjek agyértágitót? Nagyon rossz érzés.
Utána még 3- szor kellt. De mostmár áll a kiságyban, és ugy kiabál ám!

Gigi
Mind meg Karmennek, hogy vigyázzon magára, és szoritok ezerrelKép

Zsófi:
persze, gyere.

Ki kellene menni a tb-hez, de olyan nagyon meleg van. Holnap meg nincs ügyfélfogadásKép
Kénytelen leszek kimenni.

Ágci:
Bölcsi?

Erika:
???

Nina

Ja azt elfelejtettem, hogy a corába felére le vannak értékelve a kismamagatyok.
Lehet, hogy azért mert nyáriak?
nina74

Nina: Ez csak azért van, mert félálomban felkelsz és ezért nem emlékszel rá. Nekem is volt már ilyen. Nem emlékeztem, hogy ma szopizott éjszaka, vagy tegnap. Hogy melyik ciciből azt már nem is tudtam volna megmondani.

Karmen: Szorítunk, vigyázz nagyon a pocaklakódra.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3: Ugyan miért nevetnének ki a nagypocisok? Sose lehet tudni, kin mikor kezd látszani. Meg ha jól esik, akkor senkinek semmi köze hozzá, hányadik héten tartasz.
Én a mostani várandósságom alatt csak itthon tornáztam videókazettára, mert a munkám miatt nem nagyon tudtam menni máshová. De már mondtam a férjemnek, hogy a másodiknál mindenképp megyek, készüljön a rendszeres gyerekvigyázásra. Vagy majd bevonjuk az itteni nagyszülőket is. Tényleg, szülés utáni tornával tudtok valami jó kazettát? Az újklinikás tornára is szándékozom majd menni, csak eddig nem jött össze. Szerintem irtó meleg is van még fél négy körül ahhoz, hogy gyalog nekiinduljak Kincsővel. Meg én még csak itthon szoptattam, nem tudom, házon kívül milyen lenne.

Karmen: szorítok, hogy minden ok legyen! Kép

Ágci, hogy tetszik a bölcsi?

Zsófi: szerintem nem baj, ha nem tök dundi az ember gyereke. A hason fekvést azért kérdeztem, mert Kincsőt ha akartam se tudtam volna a kezdetektől hason altatni, mert ahogy harsa fordítottuk, ordított.

Nóri: Te körzetileg a Vasasos védőnőhöz tartozol? Körzeti nőgyógyászhoz kellett már menned "terhesgondozásra", vagy a kiskönyvedbe is a védőnő irogat?

Van egy kérésem: össze tudnátok nekem szedni a szegedi babaúszásokról tudnivalókat? Mikor van, hol, milyen, mennyiért, meg amit még fontosnak tartotok.

Most megint nem tudom, mikor jövök legközelebb, mert ma jön anyukám, és a hétvégéig marad. Két hónap alatt, mióta megszületett az unokája, többször meglátogatott minket, mint engem azelőtt 10 év alatt. Kép

Valaki intézhetne már egy kis lehűlést, rendben?

Katicabogár

Kati
katicabogár

Katicabogi: Ugye nem baj, hogy néha így, néha úgy nevezlek. Írd, ha nem szereted. Csak néha jó a változatosság. Csak viccnek szántam a nagy pocakos kinevetést. Kép Szerintem még olyan 8-10 hétig eljárogatunk a baba-mama tornára, utána megyünk csak kismamázni. Az új klinikai torna ezen a héten még van, de csak helyettes. Augusztus utcsó hetében szintén csak helyettes. Szeptembertől teljes erőbeobással indul. Mi busszal szoktunk bejárni. Biztos fog menni a máshol szopi is. A kismama tornát folytathatod nyugodtan. De csak amennyi jól esik. Milyen kazid van? Azért tarts egy kis nagyi szünetet és kukkants be ide. Kép Bezzeg télen meg kéne a meleg...Kép

Gabi3
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?