Sziasztok!
Gabi3: Ugyan miért nevetnének ki a nagypocisok? Sose lehet tudni, kin mikor kezd látszani. Meg ha jól esik, akkor senkinek semmi köze hozzá, hányadik héten tartasz.
Én a mostani várandósságom alatt csak itthon tornáztam videókazettára, mert a munkám miatt nem nagyon tudtam menni máshová. De már mondtam a férjemnek, hogy a másodiknál mindenképp megyek, készüljön a rendszeres gyerekvigyázásra. Vagy majd bevonjuk az itteni nagyszülőket is. Tényleg, szülés utáni tornával tudtok valami jó kazettát? Az újklinikás tornára is szándékozom majd menni, csak eddig nem jött össze. Szerintem irtó meleg is van még fél négy körül ahhoz, hogy gyalog nekiinduljak Kincsővel. Meg én még csak itthon szoptattam, nem tudom, házon kívül milyen lenne.
Karmen: szorítok, hogy minden ok legyen!
Ágci, hogy tetszik a bölcsi?
Zsófi: szerintem nem baj, ha nem tök dundi az ember gyereke. A hason fekvést azért kérdeztem, mert Kincsőt ha akartam se tudtam volna a kezdetektől hason altatni, mert ahogy harsa fordítottuk, ordított.
Nóri: Te körzetileg a Vasasos védőnőhöz tartozol? Körzeti nőgyógyászhoz kellett már menned "terhesgondozásra", vagy a kiskönyvedbe is a védőnő irogat?
Van egy kérésem: össze tudnátok nekem szedni a szegedi babaúszásokról tudnivalókat? Mikor van, hol, milyen, mennyiért, meg amit még fontosnak tartotok.
Most megint nem tudom, mikor jövök legközelebb, mert ma jön anyukám, és a hétvégéig marad. Két hónap alatt, mióta megszületett az unokája, többször meglátogatott minket, mint engem azelőtt 10 év alatt.
Valaki intézhetne már egy kis lehűlést, rendben?
Katicabogár