Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi végre haza értünk. Végig jártuk a családot, Ramika kész van teljesen..
Megkezdem a karis képeket:
Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Kép Kép Első igazi ajándékom nagynénimtől
vicuska2007

Kép Kép
vicuska2007

Vicuska
nagyon jó képek,ebbe a sapiba valami zabálnivaló :wink: :wink: :wink:

Numa
végre te is raktál képeket,nagyon szép babák :wink: :wink: és már egy hónaposak is elmúltak,nem semmi hogy repül az idö :oops: :oops:

remélem mindenkinek jól telt a karácsony,nekem nagyon csak a diétámat hagytam el és degeszre ettem magam édességgel :oops: :oops: majd én is rakok fel karis képet :wink:

bibar

Húúú, Bibar, ennél szebbet nem is mondhattál volna!!! :lol:
Én sem figyeltem oda semmire, és akkora adagokat ettem karácsonykor, hogy még magam is meglepődtem, hogy az a sok minden még elfért Zsófi cica mellé... :oops: :oops: :oops:
Na, de mától újra odafigyelés... :wink:

Kép

Kép
mamm

Csajok, ha ez vígasztal benneteket, tavaly ünnepek táján én is híztam 2 kg-t, utána viszont szülésig csak 1-et! :wink: Pedig milyen ejnye-bejnyét kaptam azért a 2-ért védőnőtől! :roll:

Hmm, hmmm, mostanában sokat nosztalgiázunk, hogy mi volt 1 évvel ezelőtt. :D Jó lenne egy kistesó! :o

Kép
Kép
share

Numa, Vicus,

azt el is felejtettem írni, hogy nagyon édesek a babáitok!!! Meg tudnám zabbantani őket!!! :D :D :D

Többiek,

Ti is tegyetek fel képeket, jó?

Sharon, Réka,

sokszor eszembe juttok mostanában, mi van veletek? Egyben még? Küldöm a sok-sok drukkot, aztán csak ügyesen! :wink:

Kép

Kép
mamm

Akkor már én is.... :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
share

Share,

neked már most megvan az újévi kívánságom! :wink:

Azt kívánom, hogy az 2008-ban jöjjön Máténak egy tündéri hugica! :D

Jó, lesz így?

Kép

Kép
mamm

Kép

Kép
Kép
share

Kép Kép

Kép
Kép
share

Mamm, köszi! Megegyeztünk! :lol:
De akkor Te is kívánj egy olyat, amit én küldök Neked. Gondolom, kisöcsi nem ér! :wink:

Kép
Kép
share

Oké, akkor megegyeztünk! :D

Hááát, én egy egészséges Zsófi babát szeretnék, lehetőleg februári születéssel! :wink: :D

Kép

Kép
mamm

Meg lesz! Küldöm az angyalkámmal! :)

Kép
Kép

Kép
Kép
share

De jóóóó, köszönöm!!! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Share:

Nem semmi álmaid vannak (bocsi, de csak most olvastam) :D
Kicsit el voltam havazva decemberben, de most már nem dolgozom többet, szóval ráérek. Gyönyörű Máté baba. :D

Mamm:
Én is hasonlókat kívánok magamnak (februári egészséges babaszületés).
Remélem Ti is jól vagytok.
Jan. 2-án megyek legközelebb UH-ra, most már csak azt nézik, hogy befordult-e a drágám.

Vicuska:
A Ti kislányotok is gyönyörűszép.

Bibar:
Hát én is ettem rendesen az utóbbi időben, bár én nem diétáztam. Csináltam karácsonykor Somlói galuskát és szuper finom lett, és jó sokat ettem is belőle. :shock:

Mindenkinek jó pihenést, puszi:
Estrella
Vendég

Sziasztok,

Lanett,
Nagyon szép ez a vers! :)

Brigii,
Örülök nagyon, hogy jelentkeztél, tényleg jól eltűntél :? A lányok tündériek, főleg a rénszarvas fejdísszel :D:D

Chesti drága,
Édes ez a kép Rólatok! És a vers is szép nagyon! Pusszka drága!

Zuzmó,
Úgy döntöttem, hogy a jó kívánságodat magamévá teszem :D Remélem, bejön :wink: Jó együttlétet és sok pihit Nektek :D

Numa,
Annyira cukik a bébik! :D Milyen szép nagyok! Puszi!

Vicuska,
Megzabálom ezt a mosolygós csajszit! Annyira kis husi! :D

Bibar,
Ne pironkodj a kaja miatt, a karácsony az egy ilyen zabálós ünnep :D:D Várjuk a képet! :wink:

Share,
Hű, tök jó, hogy már ilyenen jár a bukitok! Kívánom, hogy a 2008-as év hozza meg nektek a kistesót! :D
Nagyon helyes kiskrapek Máté, nagyon hasonlít Rád, főleg a könyvolvasós képen :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Share,
Bukitok = buksitok :lol: Már írni sem tudok :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok :D !

Remélem Mindenkinek nagyon jól telt a karácsony!Nekünk sajnos betegesen,mert elkaptunk v.mi vírust,ami mindannyiunkon végigment.Szerencsére a Csajok fél nap alatt túl voltak rajta,viszont én 2 napig alig éltem,enni ma tudtam először :?

Brigi tündériek a Csajok és milyen nagyok már :o !

Numa nagyon szépek a Gyerkőcök!

Vicuska Ramit megzabálom,annyira vidám mosolygós Baba :D !Nagyon jók a képek :) !

Mamm,Bibar hát a karácsony nem a diétáról híres az biztos(csak nekem,bár én is inkább ettem volna :roll: ) :D !

Share Máté is mekkora már,nagyon szép kisfiú!Kívánok én is egy hugicát Nektek az új esztendőre :wink: !

Estrella,Mamm Nektek pedig februári,egészséges Kiscsajokat :wink: !

Zsókuci drága gratulálok Rozi kutyához :D !Szilveszterkor lesz buli(bár Titeket ismerve biztos :wink: )?Puszi Neked!

Teszek fel én is karácsonyi képeket!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Minden gyerkőc egytől-egyig tündéri :D

Bibar
Ne is törődj vele!Én is végre bűntudat nélkül ehettem :D,24.-én még éjfélkor is ettem :oops:

És íme a nagy evészetek utáni pocak fotó :D Kép

Ma voltunk uh-on,de nem kaptunk fotót :(
gabicsibe

Én is két kilót híztam eddig pusztán az ünnepek alatt, és még két vendégségbe megyünk idén :shock: De január kettőtől tuti visszafogom magam.

Közben asszem éreztem valami mocorgást odabenn, de lehet, hogy csak képzelődöm :)

Hú, nagyon szépek a babák :) A párom osztrák unokatesójának tegnapelőtt hajnalban született meg a kislánya, állítólag gyönyörű :) Remélem, küldenek fotót hamarosan. Csak fél év lesz a kölykök között, majd összehozzuk őket mindenképpen egy kis csevely-partyra, míg még értik egymás babanyelvét :D

Kép
elan

Sziasztok csajok!!!!!

Itt egy elveszett Benszi!!!!!!!

Először is BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval szépek a babák és a pocakok!!!!!!!Csak képeket néztem,vissza nem olvastam,mert alig van időm!!!!!!

Az én kis drágáim még mindig hasfájósak,így se éjjelem se nappalom.Sírás hegyek,ha fáj a pocak,ha nem akkolr nézelődés és alvás.Éjjel 1-2 kaja van!Ha nem fáj a pocak,akkor 4 órát alszanak egyben.Na az az igazi.Annyira nincs idő semmire.Napi 4 óra alvásom van nekem is és az is két részletben.Felváltva éjszakázunk apával!Ja és mindkettő kézben alszik,mert annyira fáj a hsauk,hogy csak úgy nyugszanak meg!Ergo már a legelején elbasz...m.Ezért elég komoly meló,amikor egyedül vagyok a kettővel és egyszerre ébrednek.Márpedig általában ez van.Balázs türelmesebb,Dóra hisztis kis luvnya.Tiszta anyja.Mindig mondja az uram.Majd rakok fel képeket valamikor!
Dóri szeme a kórház óta begyulladt,holnap megyünk a szemészetre.Híznak,mint a kisdisznók,mert szinte tápszeren élnek.Sajna nincs tejem,mert ahhoz kéne enni,inni,aludni és nem idegeskedni.Tápszertől,nehezebben kakilnak,marad a szélcső.Túlélőtábor az ikrek,de édesek!
Dóri már 3050gr,Balázs 3650gr.
Ja és a bránermájszterünk is nő:))))

Mindenkire sokat gondolok és szorítok a szülés előtt állóknak,de a babásoknak is sok puszika!!!!!
Vendég

Sziasztok,

Először is a táblicsku :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó régen nem tettem táblát, ne haragudjatok, ég is a fényképes oldalam :oops: :oops:

Lippa,

Sajnálom, hogy betegek voltatok Karácsonykor :( De a lényeg, hogy már jobban vagytok. Mi is tegnap voltunk barátnőméknél, minkét gyerekük beteg, úgyhogy remélem, hogy nem kaptam el tőlük semmit így a mandulaműtét előtt :roll: További jobbulást!
Igen-igen, lesz szilveszteri buli, bár nem lesz túl nagy a létszám, de úgy gondolom, hogy egy jó bulihoz (és egy jó iváshoz :oops: ) nem is a létszám a fontos :wink: :lol:
Tündériek a karácsonyi képek, látom, nagy volt az öröm :wink: A legjobb kép, ahol mindhárman rajta vagytok! :D

Gabicsibe,
Nagyon szép pocakod van! :D De hol a fejed? :wink: :lol: :lol:
A lényeg, hogy az UH-n minden rendben volt, persze kár, hogy nem adtak fotót!

Elan,
Szerintem már érezheted Maszatkát odabent! :D Puszillak!

Elveszett Benszi :D,
Sajnálom, hogy fáj a pocakjuk a babáknak! Reméljük, hamar kinövik! Várjuk a képeket, neked meg kitartás! :D

Eltűnt kismamik, anyucik, jelentkezzetek! Kérünk legalább egy rövid bejelentkezést!!!
Ágnesm, Rozus, Szuszi, NViki, Mot, Lucia, Sensi, Csibe, Mary, Napcsi, Kismoni?

Tini, Réka???? Egyben vagytok még???

Sharon,
Most már Tőled is kérünk napi jelentést, és van már hírhozód? :wink?

Fiona, Málna, Szofi, TKriszta, Gina??

Hahóóó, ne tűnjetek el!!! Tök nagy a tábla, és mégis alig ír valaki :? Kérünk legalább egy-egy sort :wink:

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Tettem fel a honlapomra Rozi kutyusrók képet a "Kutyáink" galériába, aki szeretné, meg tudja nézni :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Mi van ügyeletes kismamik? Még mindenki 2in1?

Rakok fel képeket:

Hírhedt Pötyi és Rékus, és ez már azután készült hogy lelopta a lány csizmáját :wink:
Kép

A legszebb karácsonyi ajándékunk. :D
Kép

Hát ez meg én volnék
Kép

lanett

Sziasztok Csajok!

Mindenkinek Boldog Új Évet!!!

Mot Család!!

:)

Kép
mot

Igy alszik a Tündérke!!!! Kép
mot

Lanett
annyira édes a kis karácsonyi ajándékotok :P :P :P nagyon szépséges :P :P

Réka,Sharon???????
egyben vagytok még???

Gabicsibe
nagyon kis formás poci,nem látszik az éjféli evés :wink: :wink:

Zsókuci
ma megkukkolom a kutyit,olyan aranyosak vagytok hogy befogadtátok :wink: :wink: én is minden kutyit megmentenék :oops: :oops:

Benszi
nem semmi lehet most az életed :oops: :oops: :oops: képeket kérünk minden mennyiségben :wink: :wink:

Lippa
annyira édesek ezek a tündérek ahogy bontogatják az ajándékokat :wink: :wink: nagyon jó az a kép is ahol 3-an vagytok,nagyon szépek vagytok :wink: :wink:

nekünk is felgyorsultak most az események,4 naponta járunk ctg-re,voltam most uh-án is,ködökzsinor áramlást néztek,minden oké volt.következönek szilveszter napján kell mennem ctg-re,szóval már nagyon izgi :wink: :wink: :wink:

bibar

Lippa, Mot család, Lanett:
Nagyon édesek a lánykák. :)
Bibar:
Rohan az idő, mi?

Jan. 2-án megyek UH-ra, majd akkor jelentkezem.

MINDENKINEK B.Ú.É.K.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szégyellem magam amiért ilyen sokáig nem jelentkeztem, De mostanában nagyon kevés időm van géphez ülni.
Annát nem nagyon tudom egyedül hayni, mert mindnt meg akar nézni.
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony :D

Mikor van időm olvasgatok, de így is iszonyúan levagyok maradva :oops:

De a képek nagyon jók mind egytől egyig.

Ha addig nem jönnék: Mindenkinek nagyon boldog babás új évet Kívánunk!!!

Kép Kép
Vendég

Sziasztok

Nagyon jok a karácsonyi képek, nagyon cuki minden baba.

Bibar,
Nem semmi hogy hogy megy az idö :shock:
Pocak fotot tegyél fel :wink:

Én is teszek kari képeket
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
bibike27

Karácsonyi kép, tőlünk is:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198945574.6842.gif[/img] [/img]
ballagyo

Sziasztok LÁnyok!
Bocsánat,hogy eltűntem, de igazoltan voltam távol!! :lol: :lol:
2007.12.21.-én 15.óra 3 perckor megszületett Botond Péter!3000g 53 cm, kis gyönyörűség!!
Szülés hát most már azt mondom,hogy talán könnyen ment,bár az utolsó órában nem így gondoltam,de szerintem ezzel mindenki így van...
Röviden: 10 körül értünk be a kórházba,mivel reggel elment a nyákdugó,kicsit véreztem és enyhén görcsölgettem...bent kiderült,hogy 5 percesek a fájások és az előző napi 2 cm es méhnyak már majdnem elsimult és 2 ujjnyira kinyíltam...tehát kiderült,hogy tuti szülünk...ekkor még széles mosoly volt a számon,hogy ez nem is vészes...aha...11kor burokrepesztés...ettől kezdve erősödtek a fájások,kb 2 körül már 1-2 percesek voltak és már nagyon kínlódtam,de nem voltak elég hosszúak ezért oxt akartak bekötni, ami az én fasza vénáimba nem sikerült mág az ansztes főorvosnak se...de adigra megoldotta a természet,mert eléggé felerősödtek...a végén 15 óra 3 perckor mgszületett Botond,férjem vágta el a köldökzsinórt,ami 3szor a nyakaköré volt tekerdve,de minden rendben volt, Apgarja 9/10 lett.Mint kiderült rossz fejtartással jött,normálisan arccal lefele születnek,majd miközben bújnak ki fordulnka oldalra,így a legoptimálisabb...hát Botond spórolt,mert eleve arccal oldalra forulva jött,ha egy picit is nagyobb nehéz dolgunk lett volna...utána vagy 3/4 órát stoppoltak,hiába vágtak a fejtartása miatt még így is szakadtam, de talán ma már jobb...tejcsi is van már,csak szépdtszedte a cicijeimet,így még nem élvezetes a szoptatás, de remélem változik...egyébként még egy picit sárga, ebből adódóan álom baba,gyakorlatilag eszik,alszik...éjjel is csak enni kell fel,2-3 óránként,semmi sírás vagy ilyesmi :lol:
Anyukák:véres mellbimbó ugye be fog gyógyulni??annyira fáj,hogy a szopi előtt percek telnek el,hogy rászánjam magam és bedugjam a harapófógóba a cicim...remélem jobb lesz,mert ez így nem túl jó...
Mindent egybevetve megérte,csatolok képet Botondról és kívánunk mindenkinek nagyon boldog utólagos karácsonyt és boldog új évet!!
Kép 1 naposan

Kép morci

Kép

mindenkinek sok puszi, még nem tudtam visszaolvasni, neharagudjatok!!nem tudom mikor fogom megtenni...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

ja, és szenteste jöttünk haza!! :lol: :lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Rékaróka

GRATULÁLOK! :lol:
Gyönyörü baba.
A véres bimbó be fog gyógyulni, nekem is ilyen volt , nekem a bepanthen nagyon jot tett neki kenegesd, hu de arra nem emlékszem hogy azt szopi elött le kell e mosni. :oops:

Kép
bibike27

Réka
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de jóóó :P :P :P ügyi voltál és gyönyörü a babád,jó kis karácsonyi ajándékotok volt akkor :P :P :P hááát a szopizás remélem rendben lesz,ezért nem irigyellek...

Bibike
aranyos a kislányod nagyon :P :P :P

bibar

Réka

Gratulálok,tüneményes a bébi :D
Gyönyörű kariajándék :D :D :D

Lippa

szuperek a fotók,a közös kép főleg :D

Vicuska

olyan szép Rami,A kis sapis képtől elájultam :D :D :D

Gabi

fejfotót is kérünk.Tök formás hasad van már :D

Ballagyo

csudaszép a pocid :D

Bibi

Megzabálom ezt a csajszit!!!!! :D :D :D

Zsókuci

hogy is lehet megnézni a honlapod???Én a kontyról is lemaradtam... :oops:

Share

Nagyon édes Máté,ahogy bontogatja az ajándékokat :lol:

Chesti

kérünk Csillagszemről kariképet :D

Nekünk is nagyon boldog karácsonyunk volt idén. :D Azt leszámítva,hogy szinte az egész rokonság beteg,így alig találkoztam vkivel a családból :?
De a kis angyalkánk velünk volt,ez a lényeg. :D
Kép

Puszi mindenkinek :D

Kép
lukrécia

Réka,

szívből gratulálok Botond érkezéséhez! Nagyon édes! Szorítok nagyon, hogy meggyógyuljon a cicid, és jó érzés legyen szoptatni! :D

Bibar
,
most már tényleg izgalmas neked is! :D Kórházi pakkod készen van már? Nekem januárban kezdődnek a gyakoribb vizsgálatok, hááát, megmondom őszintén, hogy kezdek betojni, olyan hamar itt lesz már az én időm is... :oops:

Ballagyo,
végre raktál képet! Nagyon aranyosak vagytok rajta, és szép a pocid! :D

Gabi
,
szépen alakul az a poci! :D

Elan
,
te nem teszel fel poci fotót?

Lippa, Lanett, Mot, Sensi, Bibike,
olyan szuper ezeket a karis képeket nézni! :D :D :D

Luki néni,
Falatka olyan szééép! Mesélj kicsit magatokról is! Szépen gyarapodik a kis angyalka?

Estrella
,
várjuk a beszámolót az uh-ról! Én majd csaj január 2. hetében megyek G. dokihoz, gondolom akkor megmondja, hogyan tovább, és mikor milyen vizsgálatra kell menni...

Zsókuci
,
remélem jól sikerül majd a szilveszteri buli!!! Mesélj majd! Neked azt kívánom, hogy csodálatos szép új évetek legyen, és teljesüljön a legnagyobb vágyatok! :D

Hozzánk jön egy barát házaspár szilveszterre, holnap már nekiállok készülődni, úgyhogy sztem már csak az új évben jövök.

Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánok!!! Kép

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Látom, érdemes volt tegnap kicsit megdorgálni Titeket, egyből írtak az eltűnt báránykákból is :lol:

Réka drága,
Szívből gratulálok! :D Botond nagyon szép kisfiú, és Te is nagyon ügyes voltál! :D:D:D:D:D Nagyon jó egészséget, és sok-sok tejcit kívánok! :D

Lanett,
Jaj, milyen nagy már Réka! Hihetetlen, még csak most született :shock: Nagyon helyesek Pötyivel együtt (akin amúgy abszolút látszik, hogy kis rosszcsont :wink: ), de legjobban az tetszik, ahol Veled van! Puszillak!

Mot,
Behalok az alvós képen! :D:D:D Tündéri!

Bibar drágám,
Hát, igen, hamarosan eljön a Ti időtök is. Annyira izgi :D Már csak 3 hét és 1 nap :shock: Finiiisss! :D

Sensi,
Örülök, hogy jelentkeztél! :D Anna tündéri a képen, meseszép kiscsaj! :D

Bibike,
Betti is nő, mint akit húznak :wink: Olyan szép, formás baba! A legjobb a mosdós kép :wink:

Ballagyo,
Na véééggre, el sem hiszem! :D Nagyon csini kismami vagy, szép a pocakod! :D

Luki drágám,
A hozzászólásom alatti www-re, ha kattintasz, akkor máris a honlapon vagy :wink:
Azóta már nem piros a szemöldököm :lol:
A kis angyalkátok már nem is annyira Falatka! :D Nagyon édes a képen! :D

Sok-sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Mamm drága,
Most láttam, hogy közben Te is írtál! :D Naná, hogy mesélek majd, bár szerintem nem fogok rá emlékezni :lol: :lol: :oops:
Nagyon aranyos vagy, és remélem, hogy bejön a jó kívánságod, mert nagyon-nagyon-nagyon szeretném!!!!

Sokszor puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánok az egész család nevében!

Az új "babás" lakóknak gratulálunk és rengeteg erőt és kitartást kívánunk az elkövetkező 30-40 évre, csak amíg felcseperednek::)))
Természetesen a régi ismerősöket is üdvözöljük!

Jól eltűntünk, de a két kis csajjal rengeteget kell foglalkozni, Nviki estére szinte már alszik is. A törpök rengeteget nőttek és nagyon értelmesek, rengeteg dolgot tudnak már csinálni, néha meg is ijedek ettől:)) Persze jó értelemben!:)
Holnap megpróbálok képeket is felrakni.
Addig is üdv.
wolves

Réka
Gratulálok és nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok nektek!!
Nagyon szép ajándékotok volt :D

Lanett
Réka tiszta anyja :D és mekkora babát kapott :shock:

Bibike
A mosdós kép az én kedvencem is :D

LUki
Milyen szép szája van falatkának!

Benszi
Anyám le a kalappal elötted!!Nem irigyellek!!!Kitartás és remélem gyorsan elmúlik ez a pocakfájós időszak!

Ballagyo
Szép formás pocakod van neked is :D

Igérem a következő pocakfotón a fejem is rajta lesz :D
gabicsibe

Zsókuci
Behalok ezeken az alvós pozitúrákon!!Látom mindenki kedvence a kosár,harc is folyik érte?
Mindíg azt mondom a páromnak,ha egyszer nyerünk a lottón kutya menhelyet nyitunk.Ha lenne hova az összes kóborkutyit össze szedném :roll:
gabicsibe

Réka:
Gratulálok a kisfiadhoz, gyönyörű.
Vendég

Lányok, minden gyerkőc zabálnivaló! Olyan jó, hogy ennyi képet feltettetek, nem győzöm nézegetni őket! :wink: Mutattam is tegnap este apának, hogy milyen szépek itt a gyerekek!

Share,
Én is azt kívánom nektek 2008-ra, hogy jöjjön az a hugica!

Benszi drága,
Kitartás neked, remélem nemsokára elmúlik ez a hasfájós korszak!

Lippa,
Azért örölök, hogy túl vagytok a víruson! Én is megfáztam már hét eleje óta, de szerencsére lázam nincs, tüsszögök kicsit, meg fújom az orrom, de jó lenne már ha elmúlna teljesen.

Zsókuci,
Rozi kutyus is tök aranyos! És tényleg a kosár tűnik a nagy kedvencnek!

Bibar,
Hűha jó gyorsan telik az idő, már nagyon a finishez értél te is!

Réka,
Kép
Botond szép kisfiú, te pedig nagyon ügyi voltál! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

RÉKA!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK! :lol: :lol:

Ha olvasod: sebes cicire Garmastan kenőcs!!! Tuti jó!!!! Recept nélkül lehet kapni, és gyógynövényes!! Mellgyuszira is kiváló.

Kép
Kép
share

Réka gratulálok a kis Botond érkezéséhez,nagyon sok boldogságot,sok tejcit kívánok Nektek!Gyönyörű kisfiú és nagyon ügyi voltál!

Gabi nem semmi a pocid :o ,nagyon szép!

Benszike drága nagyon sajnállak a hasfájás miatt,de kitartás nem tart ez örökké.Kézben alvás miatt pedig nem irigyellek :( .Millió puszi Neked!Várjuk a képeket :wink: !

Lanett,Mot,Sensi,Bibike ,Luki gyönyörűek a Babák :D !

Ballagyo nagyon szép a pocakod :D !

Bibar hogy felgyorsultak az események csak ámulok és bámulok :o !

Zsókuci drága nagyon jó szórakozást holnapra!

Sajnos mi betegek vagyunk ismét Petra már 3 napja lázas,köhög,folyik az orra :? .

Mindenkinek nagyon boldog,babázós új évet kívánok!

Puszi,Lippa

lippa

Réka, hatalmas gratula, Botond csodaszép!

Benszike, kérd meg anyudat, hogy szeleteljen neked almát( ez az egyetlen gyümi, ami nem bántja a babáid hasát), vegyetek valami kekszet, csokibevonattal tegyétek több pontra a lakásban és járkálás közben kapj be egy-egy falatot. (nem a legegészségesebb, de legalább vmi lesz a gyomrodban, hátha még összejön egy kis tejci)

Puszi Mindenkinek!

Majd mi is jelentkezünk ám a karácsonyi képekkel, csak itthon van Ati és családi életet élünk :lol:

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?