Sziasztok LÁnyok!
Bocsánat,hogy eltűntem, de igazoltan voltam távol!!
2007.12.21.-én 15.óra 3 perckor megszületett Botond Péter!3000g 53 cm, kis gyönyörűség!!
Szülés hát most már azt mondom,hogy talán könnyen ment,bár az utolsó órában nem így gondoltam,de szerintem ezzel mindenki így van...
Röviden: 10 körül értünk be a kórházba,mivel reggel elment a nyákdugó,kicsit véreztem és enyhén görcsölgettem...bent kiderült,hogy 5 percesek a fájások és az előző napi 2 cm es méhnyak már majdnem elsimult és 2 ujjnyira kinyíltam...tehát kiderült,hogy tuti szülünk...ekkor még széles mosoly volt a számon,hogy ez nem is vészes...aha...11kor burokrepesztés...ettől kezdve erősödtek a fájások,kb 2 körül már 1-2 percesek voltak és már nagyon kínlódtam,de nem voltak elég hosszúak ezért oxt akartak bekötni, ami az én fasza vénáimba nem sikerült mág az ansztes főorvosnak se...de adigra megoldotta a természet,mert eléggé felerősödtek...a végén 15 óra 3 perckor mgszületett Botond,férjem vágta el a köldökzsinórt,ami 3szor a nyakaköré volt tekerdve,de minden rendben volt, Apgarja 9/10 lett.Mint kiderült rossz fejtartással jött,normálisan arccal lefele születnek,majd miközben bújnak ki fordulnka oldalra,így a legoptimálisabb...hát Botond spórolt,mert eleve arccal oldalra forulva jött,ha egy picit is nagyobb nehéz dolgunk lett volna...utána vagy 3/4 órát stoppoltak,hiába vágtak a fejtartása miatt még így is szakadtam, de talán ma már jobb...tejcsi is van már,csak szépdtszedte a cicijeimet,így még nem élvezetes a szoptatás, de remélem változik...egyébként még egy picit sárga, ebből adódóan álom baba,gyakorlatilag eszik,alszik...éjjel is csak enni kell fel,2-3 óránként,semmi sírás vagy ilyesmi
Anyukák:véres mellbimbó ugye be fog gyógyulni??annyira fáj,hogy a szopi előtt percek telnek el,hogy rászánjam magam és bedugjam a harapófógóba a cicim...remélem jobb lesz,mert ez így nem túl jó...
Mindent egybevetve megérte,csatolok képet Botondról és
kívánunk mindenkinek nagyon boldog utólagos karácsonyt és boldog új évet!!
1 naposan
morci
mindenkinek sok puszi, még nem tudtam visszaolvasni, neharagudjatok!!nem tudom mikor fogom megtenni...