Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kívánok mindenkinek kis családom nevében Áldott,Békés Karácsonyi Ünnepeket :) !Csillogó gyermekszemeket,vidám ajándékbontogatást és sok nevetést :D !

"Íme eljött a Szent Karácsony,
Az égen csillagfény ragyog,
Jézuska fáját is elhozták
A halkan szálló angyalok.

Köszönjük neked, édes Jézus,
Hogy szíved minket így szeret,
S az angyalok dalával együtt
Dicsőítjük ma szent neved!

S ha elmúlik majd a karácsony,
Te akkor is maradj velünk,
Míg élünk, ezt a kis családot
Szeresd, ó édes Istenünk!"

Kép Kép

Kép
dettus

Lina- Nem ismerek ilyen verset, amiben ez a részlet van! :? De biztosan van ilyen, ha mondta a Drága. És tudja is bizti, csak nem mondja! :)

donoé- Köszi az aranyos levelet, amit az iwiw-re írtál! Örülök, hogy így érzel! Biztosan csodálatos dolog az anyaság!:)
És ez a pasis dolog a lányoddal! :) Nagyon jópofa! :)

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek sok-sok szeretettel!

Évi, Tamás, Mózes Mór :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Lina
nekem is ismerös ez a részlet,nem egy dalocska?Nekem ez ugrott be.

Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mi is mindenkinek,sok szeretetet,és minden szépet jót!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kép

KépKép
erszényes

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mi is mindenkinek!

Születésnaposoknak utólag sok-sok boldogságot!
balim

Estelle, Kisévi, Sygnum, és aki még Éva
Sok boldog névnapot kívánok Nektek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon boldog ünnepet kívánok!

Éviknek boldog névnapot!

Nyhk, Ádámodnak boldogságos névnapot!

Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Boldog névnapot minden Évának,dupla ajándékot kérjetek!

Nyhk
Ádámnak is boldog névnapot!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,nagyon szépek vagytok a képen!

Kati, Ádám is Petra nagy-nagy huncutzsákok! :wink: Kicsi punk Petra haja hogy megnőtt!!!

Kép
seriff

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Minden Évának nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!
(anyukám is Éva, meg egy kicsit én is.... :wink: :lol: :lol: :lol: )

KépKép
erszényes

sziasztok!!!!

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!!!

Évik!!
Nektek boldog névnapot is!!! :D

Nyhk!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök a képen!!hol készült a kép, Te csináltad, hogy ilyen képeslapszerű?

Lina!
Lilinek is teccik a képe!!!Huncut vigyorgós!!!!

szülinapos képek feltöltése folyamatban :oops:

Kép
adrienn021

Mi ez a valami?Érdekes!!!!
Kép

Ketten!(hárman a cicával!)
Kép

Ez nagyon érdekes!
Kép

Már így szaladok!!!
Kép

Kép
adrienn021

Kép

Kép
adrienn021

:evil: :evil: Mié nem sikerül??? :evil: :evil:
Bocs az offért! :roll:

Kép
adrienn021

Kép

Kép
adrienn021

segítseket!!!!
:cry: :evil:

Kép
adrienn021

Emlékezetesen szép karácsonyt kívánok Nektek!

Kép
Kép
mandula82

Adri! Ne haragudj nem hiszem, hogy tudok segíteni, de remélem valaki jár még mostanában erre. :oops:

Kép
Kép
mandula82

Köszi mindenkinek a névnapi kívánságot, de most csak karácsonyozunk. Ádám névnapját szeptemberben tartjuk, nem akartunk kitolni vele. :) De azért mindenkinek köszi.

Ser,
Igen mostmár "nőiesedett" a haja Petrának. :)

Adrienn,
Nem nagy dolog a képeslap, van egy prg amivel lehet csinálni. A nagyobb művészet az volt, hogy lefényképezzem őket egymás mellett. (így is udrás közben sikerült csak).
http://www.toggle.com/lv/group/view/kl3 ... _Maker.htm

Lina,
Nagyon szép a képeslapod!!!!!!
Nem lehet, hogy a "A napsugár, ha vidáman ébred beköszön az ablakon" lett átköltve Lili által?

További békés karácsonyt mindenkinek!

Kép

Kép
nyhk

Áldott Békés Karácsonyt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
thymi

Utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok minden Évinek! :)
Vendég

Erszényes
akkor neked is Boldog Névnapot!Soknevü csajszi! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: köszi ari vagy, de azé inkább Ági vagyok, :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Adri: kíváncsi lettem volna a képekre Leviről! Sajnálom, h nem sikerült... :(

KépKép
erszényes

Erszényes!
tudod, azért nem értem, mert eddig sikerült!!!!!
sztem ugyanúgy csináltam, mint eddig! Feltettem a tar.hu-ra, onnan pedig beillesztettem!
lehet, hogy nagy a kép mérete? de akkor nem írja ki?

Segítsetek!!!!lécciléccilécci, mert meg akarom mutitni Levit! :oops: :wink:
megpróbálom még1x most, hátha :roll:

Kép
adrienn021

már így szaladok!!!
Kép

Kép
adrienn021

hú, ez érdekes!!!
Kép

Kép
adrienn021

Kép

Kép
adrienn021

Ketten, azaz hárman a cicával! :D
Kép

Bocs, az offért :roll: :oops:
örülök, hogy sikerült!(tudom, hogy mi volt a baj)

Kép
adrienn021

Kedves Mindenki!

Áldott, békés és nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!

Éváknak, Istvánoknak, Tamásoknak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi üdvözleteket, nagyon jól estek! :lol:

Kép
Kép
kisévi

na utoljára próbálkozom :?
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
adrienn021

Éváknak utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek. :) Nekünk borzasztó volt. A szenteste napja is orvos után rohangálás volt, Zsófinak 39fokos láza volt, és semmi nem vitte le neki. Másnap "csak" 38, de csak törölközőbe csavarással ment le szegénykémnek. Ma meg kiderült, miután visszavittük a dokihoz, hogy hagszalaggyulladása is van. :( De legalább láza már nincs. Olyan nehéz 2napunk volt. :( Sajnálom, h. így alakult. De azért az ajándékoknak nagyon örült a nyuszika. :)
Botond karanténban van, mert ha elkapja, irány a kórház..... :(
birolili

Adri, édesek a képek nagyon! Ki csinálta végül a tortát?
birolili

Adri: nagyon édi Levi a képeken! Örülök, hogy sikerült feltenni őket!! :wink: :lol:
És milyen szupia tortája is!! :lol: :lol: :lol:

Lili: annyira sajnálom, h Zsófi beteg lett, jobbulást kívánunk neki!!! Szegényke!! Gondolom akkor ti is nagyon fáradtak lehettek!! :cry:

KépKép
erszényes

Lili!!!
Sajnálom, hogy így alakult az ünnepetek :(
gyógyuljatok meg hamar!
az autós tortát Hajny csinálta! :) (a másikat is)
Ja és olyan bun.. vagyok, meg sem köszöntem az smsed :oops: :oops: , nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk!

Kép
adrienn021

Áldott békés ünnepeket kívánok mindenkinek!

Lili

Nálunk a kari másnapja volt ilyen vacak, férjemnek iszonyatos gyomorrontása volt, de nem tudjuk, h mitől. Még ma is jóformán csak gyümit tudott letuszkolni magába.

Na csak annyit akartam írni, hogy Zsófinak jobbulást kívánok. És amikor Adrikát hazahoztuk a kórházból, pont Bencének is magas lázzal járó influenzája volt, hányt is meg minden. Meg apa is beteg volt akkor. Maszkkal közlekedtünk, sokat szellőztettünk, citrom olajat (csírátlanít) párologtattunk, és Adri nem lett beteg. Ezeknek az egész piciknek még valahogy erősebb az ellenállóképességük, persze azért vigyázni kell rájuk.

Rakok fel képet, ha nem baj.
A mostani kedvencem
Kép

Kép Ajándékkal

Bencus már nagyfiú, őt nem tenném fel

Andi
Kép
cukkker

Cukker, szépek vagytok,és tök sok haja van Adrinak! És, így könnyű ilyen csininek lenni, ha ott a házi taposógép :wink: :D !

Lili, remélem az éjszakátok már jobb lesz! Holnap bizti beszélünk,majd hívlak reggel,h mit sikerült!

Kép
seriff

Sziasztok,

Megvagyok, még egyben és amíg még érvényes én is

Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

geli08

Folytatom, kicsit olvasgattam. Amikor fent vagyok, akkor az éppen a kicsi lányom aktivitásának köszönhető. A múltkor, már alvás után voltam. :D
Sajnos a péntek mint kiderült, nem jött össze, de már feladtam, hogy az elkövetkező 2-4-6 évben megpróbáljak magamnak gyerekmentes programot szervezni. mindig közbejön vmi. Vagy Gergő betegszik le, vagy az ésdolgozik sokáig. Ez van, sajna. GErgővel meg nem akartam már elmenni, mert akkor csak utána rohangálhattam volna, ami már annyira nem megy.

Múlt pénteken voltam először NST-n, fájást semmit sem mutatott, az első 20 percet átaludta a kisasszony, majd jól felrázták, aztán meg egész úton hazafelé is pörgött, sokszor alig fértem a kormány mögött. :) 28-án megyek újra. 24-én megint alkotott vmit a kicsi lányom, mert egész nap keményedett a pocakom, este meg szinte folyamatosan fájt, aztán csak abbamaradt az egész. Ma viszonylag jól voltam, most este kezdődtek a pocak keményedések, de semmi rendszer nincs benne. Viszont, most már csüt. van és 37 hetes, innentől ugye nem számítana koraszülöttnek?

Gergő élvezte a havat és a karácsonyt. Nagyon pörög, most otthagytuk az anyósoméknál, mert holnap házi dokihoz kell mennem, mert megint csakúgy mint 2 éve lebetegedtem a végére, köhögök, náthás vagyok, már minden alternatív módszert kipróbáltam, nem segítettek. Pénteken meg korán kell NST-re mennem, senki nem érne ide Gergőre vigyázni addigra. De bele vagyok halva, hogy nincs itthon. Olyan üres a ház, pedig ez az első este születése óta, hogy az apja és én kettesben, na jó hármasban vagyunk itthon. CSak Gergő volt a téma, én meg folyton elbőgtem magam, mert amikor jöttünk, azt mondta könyörögve, hogy ő is jön, és utána mondta, hogy "vicci"= légyszi, és majd megszakadt a szívem, hogy ott kell hagynom.
Na, tessék, megint bőgök, pedig tudom, hogy jó helyen van.

SZÜLINAPOSOK: Judit Levije, Anna, Adri Levije, Lili, Barbi,

Mindenkinek utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

NÉVNAPOSOK: Évák, Tamások, Jánosok,

Nektek nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Képek mind nagyon-nagyon jók, és sohasem elegek. Sajnos a mi gépünk még karácsonyra sem készült el, pedig eredetileg 3-4 hét javításról volt szó, ehhez képest 24-én 6 hete hogy szervízben van a gépünk.

Roz,

Gratula a munkahelyhez. Én is tervezem, hogy viszem majd Gergőt tavasszal, vagy ha már kicsit jobb lesz az idő.
Te kérdezted a nevet legutóbb, de ezek szerint senki sem vette észre, hogy a Lusti név eltűnt a vonalzóról, és átvette helyét a Dorka. A második neve pedig valszínűleg: Inez, de megegyeztünk a közös "hívónévben" ez most az első neve. De tényleg mi ketten döntöttünk.
Doboz, csoda szép lett. Mit szólt hozzá a leányzó???

Lina,

munkahelyed - no komment :twisted:
Csak ez ember kedvét tudják elvenni mindentől.

Kazi,

Tesódnak nagy gratula a babóhoz. Tök jó, hogy karácsonyra már 4esben voltak ők is. Megvolt a legnagyobb ajándék a fa alá. Szép neve van.

Bocsi, hogy most nem írok külön-külön, de sokat kellett pótolnom.

geli08

Lili,

jobbulást Nektek! Remélem Botika nem kapja el.

Estelle,

A babó szeintem elveszi, mai neki kell. Gergőnél én is vashiányos voltam, most meg kikerekedett szemmel nézte a doki a papíromat, hogy olyan mintha nem is lennék kismama. De azt mondja, hogy az extra C-vitaminnak köszönhető. Fáradékony voltam az elején és elkezdtem a Lenkei-féle c-vit. szedni. De ki tudja??? Ne aggódj!
NST-re is Ceglédre jársz?

geli08

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól sikerült a Karácsony!Nekünk jó volt.

Lili
naom sajnálom Zsófit,naon gyors gyógyulást!
Mi is betegek voltunk mikor Anna hazakerült a kórházból,alig tudtunk lábra állni Endrével.Épphogy el tudtuk látni magunkat és a babát.De neki hála égnek semmi baja nem lett.A gyerekorvos mondta hogy mivel anyatejcsizett,az védte Annát.Valami van benne.Remélem te nem betegszel le! :lol:

Cuki
szépek vagytok,imádom a kis Adrikát,szép a lova! :lol:

Adri végre sikerültek a képek,szépek vagytok,Levi naon ari!

Miket kaptak a gyerekek,és ti?

Anna kapott egy ari kis sminkasztalt,ma megyek venni hozzá kiegészítöket.Még naon sok mást is kapott,de ahogy elnézem ez a kedvence,meg a háromkerekü világitó rollere.Teszek képet is mindjárt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cuki
sajnálom Istvánt,még jó hogy rendbejött!

Anna anygyalszárnyakkal.
Kép

a duna-parton papával
Kép

igazi nö,fésülködik egyedül
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok !
Kicsit eltüntem ...

Utólag is nagyon boldog karácsonyt mindenkit nagyon sajnálom hogy lebetegetetek Lili Cukker:( Kicsit nálunk is megy az orrfolyás köhögés.

syg
nagyon sok boldog névnapot neked :)

Adri
nagyon aranyos a Levi és milyen nagyfiú :)

Cukker
Adri csodaszép és rengetegett nőtt :)

hajny
Ez a hajzuhatag :shock: gyönyörű Anna :)
Nálunk ajándék áradat volt kaptak dvd meséket ruhét kisautót ékszerdobozt Tballt társasjékot foglalkoztató füzetet szinezőt ceruzát autópályát parkolóház ... szóval sokmindnet Én anyucimtól kaptam egy szabadidőrucit meg egy szép fa faliórát :) szóval most duskálunk az ajándékokban :D :D és ma meg megkezdjük az ujabb takaritás paklászást a szülinapi bulira :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hajni:
Annának nagyon szép a haja!Meg ő is! :wink:

Cuki:
Adri is tünemény,és csini a csat a hajában :)

Adri:
Jók a képek.A sétálós a legaranyosabb :) Én még láttam az előzőket mikor feltetted.Mi lett velük???Cica a tiétek?Levi szereti?

Lili:
Gyors gyógyulást.Sajnálom az ünnepet! :(

Geli:
Dorka :) Szép neve lesz a picinek!Inez is tetszik.Azt ki választotta?
Feltétlen szólj ,ha megszületik a pici lány-férjednek hagyd meg,hogy írjon v. valakinek!
Sírás :( Én is ilyen nehezen engedem el őket.Hiába csak az anyukák tudják legjobban ellátni őket,de a szükség nagy úr.Fel a fejjel,vedd úgy,hogy ez a bemelegítés a kórházi napokra :wink:

Nekünk is jól teltek az ünnepek,bár kicsit zavaros volt....szokásunkhoz híven.Larika alakított,hiszti a négyzeten :(
az ajándékoknak nagyon örültek-Mirának az interaktív kutya,Larinak a kiskönyvtára volt a legnyerőbb :)
kazi

Kép Kép Kép
kazi

Sziasztok!

Lili, nagyon sajnalom, hogy Zsofi ennyire megbetegedett! :( Remelem mostmar jol vagytok!!! Ugye Boti nem kapta el?!

Mi is kisse betegesen, most varjuk a "dokor nenit". Sajnos Andriskam is letaknyosodott, alig kap levegot, kohogcsel is. Hiaba az anyatej... :(

Cukker, jobbulast a ferjednek! Nagyszeruek a kepek, szepek vagytok! :D

Hajni, micsoda szep hosszu haja van mar Annanak! Igazi no! :D

Roz, mit szolt Niki az ekszeres doboznak?

Kazi, lanyaid csuda edesek! :D Ugy latom nem kis melo feltuzni Miri hajat furdes elott... :wink: Mindig egyutt furdenek?

Geli, szep nevet valasztottatok a kislanyotoknak! Hihetetlen, hogy mar csak par heted van hatra!!! Nagyon szalad az ido! :roll: Fenykep tovabbra sincs? :wink:

Adri, Levi mar setal? Vagy kell meg neki segitseg? A sziami cicat en is rogton kiszurtam.:) Tietek?

En is teszek par kepet:
Kép
Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Andriska antibiotikumot kapott... :cry: :cry: :cry:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra:Sajnálom :( ,mielőbbi gyógyulást nektek is!!!
Milyen hatalmas fátok van :shock: ,és a gyerekek hogy csodálják :)
A lányok együtt fürdenek mindig(amióta Lari tud ülni) :) ,a felcsatozás apa dolga,akárcsak a mosdatás :)
kazi

Sziasztok!

betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Dóra: Úgy sajnálom Andrist, jobbulást neki!! :cry:
Nagyon édika képeken, Katika milyen kicsia fa mellett, nagyon szép a karácsonyfátok! Látom Andrisnak ott a lábánál az ajándék... Mi volt benne?? :wink: :lol:

hajny: gyönyörűséges a csajod még mindig, élőben is nagyon édi volt a kis asztalkájával, jól kikente magát... :lol: :lol:

Geli: nekem is nagyon tettszeneka neveitek! Nemsokára már megint babázhatsz!! Eza kis idő már úgy eltelik! :wink:

kazi: nagyon szépek a lányok!! Azok a szemüvegek nagyon vagányak.. :wink: :lol:

Cukker: Adri is gyönyörűséges!! Nagyon tettszik az a kép kettőtökről!! :wink: :lol: :lol: Bencéről is tehetnél képet, én alig láttam még őt!:wink:

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?