Folytatom, kicsit olvasgattam. Amikor fent vagyok, akkor az éppen a kicsi lányom aktivitásának köszönhető. A múltkor, már alvás után voltam.
Sajnos a péntek mint kiderült, nem jött össze, de már feladtam, hogy az elkövetkező 2-4-6 évben megpróbáljak magamnak gyerekmentes programot szervezni. mindig közbejön vmi. Vagy Gergő betegszik le, vagy az ésdolgozik sokáig. Ez van, sajna. GErgővel meg nem akartam már elmenni, mert akkor csak utána rohangálhattam volna, ami már annyira nem megy.
Múlt pénteken voltam először NST-n, fájást semmit sem mutatott, az első 20 percet átaludta a kisasszony, majd jól felrázták, aztán meg egész úton hazafelé is pörgött, sokszor alig fértem a kormány mögött.
28-án megyek újra. 24-én megint alkotott vmit a kicsi lányom, mert egész nap keményedett a pocakom, este meg szinte folyamatosan fájt, aztán csak abbamaradt az egész. Ma viszonylag jól voltam, most este kezdődtek a pocak keményedések, de semmi rendszer nincs benne. Viszont, most már csüt. van és 37 hetes, innentől ugye nem számítana koraszülöttnek?
Gergő élvezte a havat és a karácsonyt. Nagyon pörög, most otthagytuk az anyósoméknál, mert holnap házi dokihoz kell mennem, mert megint csakúgy mint 2 éve lebetegedtem a végére, köhögök, náthás vagyok, már minden alternatív módszert kipróbáltam, nem segítettek. Pénteken meg korán kell NST-re mennem, senki nem érne ide Gergőre vigyázni addigra. De bele vagyok halva, hogy nincs itthon. Olyan üres a ház, pedig ez az első este születése óta, hogy az apja és én kettesben, na jó hármasban vagyunk itthon. CSak Gergő volt a téma, én meg folyton elbőgtem magam, mert amikor jöttünk, azt mondta könyörögve, hogy ő is jön, és utána mondta, hogy "vicci"= légyszi, és majd megszakadt a szívem, hogy ott kell hagynom.
Na, tessék, megint bőgök, pedig tudom, hogy jó helyen van.
SZÜLINAPOSOK: Judit Levije, Anna, Adri Levije, Lili, Barbi,
Mindenkinek utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
NÉVNAPOSOK: Évák, Tamások, Jánosok,
Nektek nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Képek mind nagyon-nagyon jók, és sohasem elegek. Sajnos a mi gépünk még karácsonyra sem készült el, pedig eredetileg 3-4 hét javításról volt szó, ehhez képest 24-én 6 hete hogy szervízben van a gépünk.
Roz,
Gratula a munkahelyhez. Én is tervezem, hogy viszem majd Gergőt tavasszal, vagy ha már kicsit jobb lesz az idő.
Te kérdezted a nevet legutóbb, de ezek szerint senki sem vette észre, hogy a Lusti név eltűnt a vonalzóról, és átvette helyét a Dorka. A második neve pedig valszínűleg: Inez, de megegyeztünk a közös "hívónévben" ez most az első neve. De tényleg mi ketten döntöttünk.
Doboz, csoda szép lett. Mit szólt hozzá a leányzó???
Lina,
munkahelyed - no komment
Csak ez ember kedvét tudják elvenni mindentől.
Kazi,
Tesódnak nagy gratula a babóhoz. Tök jó, hogy karácsonyra már 4esben voltak ők is. Megvolt a legnagyobb ajándék a fa alá. Szép neve van.
Bocsi, hogy most nem írok külön-külön, de sokat kellett pótolnom.