Sziasztok!
Most voltam uh-n, a babákkal minden rendben van, csak semmiképp sem akarnak "rendesen" feküdni, úgyhogy most már tényleg tuti, hogy császározni fognak. Holnap megyek a drnénimhez, és megbeszéljük a dolgokat, hogy végülis befekszem, vagy nem, és mikor, és megvárjuk-e, hogy elkezdjek vajúdni, vagy programozott császár lesz...
Andi! Remélem imáid meghallgatásra találnak, már nagyon nem bírom a kánikulát
És Zsófi még nálam is rosszabbul bírja, ma egész nap nyávogott.
Már én is gondoltam rá, hogy kéne egy kis gép a kórházba, főleg, ha hamarabb be kell feküdnöm, mert hülyére fogom unni magam
A hajmosás nálunk nem vészes, igyekszem úgy csinálni, hogy ne menjen a szemükbe, persze ha mégis belemegy, akkor ők is visítanak rendesen
Éva!
Köszi a receptet, én készen ettem már, és nagyon ízlett, de még soha nem csináltam. Ha lesz időm és energiám, biztosan kipróbálom.
A neveink most Örs és Ákos, de ez még változhat
Marcsi! A pocakom borzasztó nagy, már utálok tükörbe nézni
Ja, és kb. 14 kg-t híztam.
Böbe! Szerintem kötőhártya gyulladást simán elkaphat bárhol, akár az utcán, buszon is, mert nagyon fertőző. A szepcsepptől hamar elmúlik, egy-két napig csúnya piros, aztán már nem látszik semmi. De az valószínű, hogy a tesója is el fogja kapni
Erika! LEhet, hogy én olvastam figyelmetlenül, de a Te gyerekeidet hogy hívják? Mert nem emlékszem, hogy írtad volna. Tényleg jó ötlet az egymás mögötti sportkocsi
Zizi