Sziasztok!
Eloszor is
ENEHNEK UTOLAG NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT! En is kevesebbet jottem mostanaban, meg Sancsi, te is ritkabban irtal, aztan nem vettem eszre, hogy Eneh mar ilyen nagy lany lett.
Vannak kepek a szulinapjarol? Milyen volt a tortaja?
Lenat mar meg nem ismertem volna, olyan sokat valtozott. Nagyon szep kislany.
Etterke, nem csodalkozom, ha neha osszecsapnak a hullamok, nincs konnyu dolgod. Pont ma neztem, hogy en minden nap mosok, de a tegnapi mosas kimaradt, mert vendegeink voltak es raadasul anyukamek ma utaztak haza, igy utanuk is maradt agynemu, torulkozo, pizsama, szabadido ruha, ugyhogy a szennyeskosaram dugig es meg 2 hatalmas kupac mellette.
Ma is volt vendegunk, de este azert beiktattam egy mosast, viszont takaritani nem tudtam. Holnap viszont muszaj takaritanom, meg estere is kell keszitenem kajat, mivel a baratnom jon a baratjaval hozzank szilveszterezni. Tulajdonkeppen ok hivtak minket hozzajuk, de mondtam, hogy jobban orulnek, ha ok jonnenek, mert Lollit nem akarom kizokkenteni a napirendjebol. Ha itthon vagyunk siman le tudom idoben fektetni es attol mi meg tudunk ejszakaba nyuloan beszelgetni meg tevezni, dvd-t nezni a foldszinten.
Egyebkent Lolli meg mindig csunyan horog es kohog, de legalabb mar nem hany es jo az etvagya is. Ez a horges viszont nem tudom, mikor mulik el, ugyanis mar 10 napja beteg. Egy kicsit ram is sikerult atragasztania, az en torkom is fajdogal. Dontom magamba a bodzavirag es a hars teat citrommal es mezzel.
Ja, es a gepemnek is sikerult benyelnie a legujabb fajta virust, illetve trojai valamicsodat, amit meg nem ismer a virusirto. A ferjem haverja is megnezte, o nagyon ert a szamitogepekhez, mivel ez a szakmaja, de o se tudott mit kezdeni vele. Ezt deritette ki, hogy ez a legujabb fajta. Azt mondta, hogy holnap majd utananez forumokon, hatha tud valaki ra valami ellenszert. Ha nem, akkor ujrainstallajuk a windowst. Ehhez nagyon nincs kedvem, mivel egy csomo mas programot is ujra kell akkor telepitenem. Elvileg most is lehet hasznalni, nem vagta teljesen tonkre ez a virus, de ovatossagbol inkabb a ferjem gepet hasznalom. Egyszeruen hihetetlen, hogy van ket gepunk es sose jo egyszerre a ketto. Az egyiknek mindig van valami baja. A ferjeme most lett megjavitva, erre az enyem robban le.
Edith, nagyon sajnalom, hogy igy szenvedsz a vegefele. Remelem, mire a szuloszobara kerulsz, mar jol leszel.
Kati, edes lehetett Joci, ahogy atgazolt az ajandekokon, hogy a odajusson a fahoz. Lollinak is nagyon bejott a fa. Mindenaron fogdosni akarta. En meg elforditottam a masik iranyba, ugy ultettem az olembe, hogy ne erje el a fat, erre hanyatt vagta magat es ugy nyult hatrafele a csillogo diszert.
Karacsony ota egyfolytaban hallgatjuk a magyar gyerekdalos cd-ket. Nagyon tetszenek Lollinak. Csak ugy mulat! Amikor az etetoszekeben ul, dobol a talcan es rugozik a zenere.
Nori, Lilcsi fule hogy van?
Zsuzsi, en is szivesen elvallalnam Alidat, csak sajnos tul messze vagyunk. Tudom, milyen az, amikor rengeteg a dolgod es konnyebb lenne a pici nelkul. Sajnos nalunk egyaltalan nincsenek olyan allami bolcsodek, mint otthon, a magan meg megfizethetetlen. Csak olyan van, ahova az anyuka egyutt megy a gyerekkel es ott is marad a fogalkozas vegeig. Ezzel nem vagyok kisegitve, mert ez inkabb jatszohaz, igy nem haladok a munkaval. Persze korai lenne meg Lollit bolcsibe adni, de nagyon jo lenne, ha legalabb egy nap a heten valaki tudna ra vigyazni, mert annak ellenere, hogy nagyon jo kislany, csak kell vele jatszani, setalni, etetni, tisztaba tenni es akkor el is megy az egesz nap ugy, hogy a munkaval nem haladok semmit. Mondjuk nincs folyamatosan munkam, de ha van, akkor hajnalig dolgozom, csak ugy tudok elkeszulni.
Nem is meseltem, hogy tulvagyunk az eskuvon, ami igen erdekes volt, mivel a "menyasszon" is ferfi volt.
A ferjem jobban izgult a fenykepezes miatt, mint a normal eskuvok elott. Anyukam nagyon meglepodott, mert meg sose latta ilyen idegesnek. A vegen meg konnyebb volt fenykepezni, mint a hagyomanyos eskuvokon, mivel mind a ket hapsi olyan felszabadult es vidam volt, egyaltalan nem feszengtek a fenykepezogep elott. A hangulat is nagyon jo volt.
Na, megyek, mert a vegen le se fekszem, ugy belelendulok az irasba.
BOLDOG UJ EVET babaknak, mamaknak, apukaknak es testverkeknek!
Puszi:
Olive es Lolli