Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jo keso van vagyis inkabb koran, de gyorsan irok nektek, meg probalok feltenni kepeket, mert lehet, hogy en se leszek sokat gepkozelben mostanaban. Jonnek a szuleim, na meg a karacsony is itt a nyakunkon, ugyhogy keveset leszek gep elott.

Julcsi, eddig nem tudtam kepeket feltenni, mivel a zenebolcsiben nem volt nalam fenykepezo, a tanarneni csinalt nehany kepet a mobiljaval, de meg nem kuldte at nekem e-mailben. Viszont tegnap este jart nalunk Santa (a ferjem oltozott be :) ), ugyhogy most mar tudok kepeket mutatni. Csak eppen kapkodtam a fenykepezessel, mivel kozben foztem a mi vacsorankat meg Lollinak is ennie kellett, ugyhogy nem lettek a legjobbak, de azert igy is elvezheto. Persze a ferjemtol egybol megkaptam a kritikat. Mondtam neki, hogy nem en vagyok a fenykepesz, ugyhogy ne varjon tolem profi kepeket!
Szerencse, hogy minden rendben Davidkaval. Nem hinnem, hogy Lolli 1 eves korara elerne a 10 kilot. Nagyon "vigyaz" a vonalaira.

Nem is meseltem nektek, hogy majdnem 8 honapos volt Lolli, amikor felhivtak az orvosi rendelobol, hogy majd kell mennunk a 7 honapos vizsgalatra. Azt mondtak, hogy akkor keresnek idopontot, aztan jelentkeznek. Azota se kep, se hang es Lolli par nap mulva 9 honapos. Mar el is feledkeztem rola, csak most, ahogy Bogyo emlitette az orvosi vizsgalatot, eszembe jutott. Azt mondtak, hogy a hallasat szeretnek majd ellenorizni. Szerintem azt korabban szokas, de lehet, hogy rosszul tudom. Na, mindegy, nem aggodom emiatt, mivel Lolli minden apro neszre oda szokott fordulni, ugyhogy nem hinnem, hogy barmi problema lenne a hallasaval. Amikor az emeleten vagyunk es jon haza apa, ahogy a kulcs megmozdul a zarban, maris nez ram es fordul az ajto fele.

Nori, szegeny Lilcsit ugy sajnalom! :( Nagyon sirt?
Koszi szepen a progit, nagyon gyors voltal. :)

Kati, sajnos lefekves elott nem megy a tejpep kanalazasa. Olyankor sokszor cumisuvegbol is nehez etetni, mert mar inkabb aludna, ugyhogy kenytelenek vagyunk tapszert adni neki.

Azert be fogok kukkantani a forumra, ha nem is mindig sikerul majd irnom, hiszen mar nagyon varom Edithektol a nagy hirt.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Kép Itt meg csak vizsgalgatom a Mikulast. Kép Itt mar tepkedem a Mikulast. Tele is lett a kezem feher hajjal. Kép Itt meg jokedvuen lovaglok a Mikulas oleben.

KépKép
olive

Kép

KépKép
olive

Olive: Laikus szemmel nézve ezek igenis profi képek! :wink: Nagyon édes Lolli! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Nóri!
Nagyon sajnálom Lilcsit!!! :cry: :cry: :cry: Most aztán mindig lesz baj a fülével szegénykének!!! :cry: Jobbulást Nektek!

Olive!
Szerintem tökéletesek ezek a képek, bár ilyen "modellel" nem nehéz!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos Lolli a képeken!
A hallásvizsgálatot itt MO-n a kórházban szokták csinálni, amikor még pár napos a baba :roll:
Ez az angol eü, tényleg egy nagy sz......!

Kati!
Engem is nagyon felháborít amikor a pap megjegyzéseket tesz!!!
Hisz Jézus 33 évesen keresztelkedett meg, mégse szólt rá senki!!! :roll: :lol: Ezért nem értem, hogy egy másfél éves gyerekkel miért lennél elkésve! Sőt szerintem az lenne a helyes, ha mindenki maga dönthetné el, hogy akar e keresztséget, és milyet????
Joci milyen vallást kap?
Remélem azért olvasni mejd be be ugrassz!
Edit miatt ne izgasd Magad, Mi csak 25.-én délutánig nem leszünk gép közelben , utána igen! Ha jön a nyagy hír, és Te nem érsz Rá, én szívesen tolmácsolom! :lol: De hát tudjuk egymás számát is, úgyhogy még akkor is tudunk beszélni!

Edit!
Írtam Neked privit 2 napja! Megkaptad????
Egyébként hogy vagy? Gondolom még egybe, mert nem jött sms!
Nálatok hogy van? A 24.-e munkanap?

Tegnap voltunk vásárolni! (már ideje volt elkezdeni) Már csak Dávidnak kell ajándék, meg a főznivalót kell megvennünk, na meg szombaton a nagytakarítás ami még vár rám! :?
De a mákot, diót, meg a savanyú káposztát, itt a helyi zöldségesnél veszem meg, ugyhogy már csak Dávidka ajándéka van hátra! Egy fisher priceállatos vonatot veszünk neki! Képzeljétek a boltokban , még az auchanban is 14 000 ft, a tescoba meg 9990. Azért nem mindegy!!!! És ahol voltunk mult hétvégén, ott volt a kisfiunak, és Dávid vagy 2 órán keresztül azzal játszott! :lol:

Most megyek felmosni, amíg alszik Dávid. Puszi Nektek!

bogyo75

Nóri, sajnálom, hoyg ilyen problémátok adódott! Nem biztos, hoyg mindig lesz baj a fülével Lilcsinek, de azért mindig légy figyelmes, és a legkisebb gyanús jelre is nézesd meg! remélem, most hamar meggyógyul és az ünnepeken már nem lesz semmi baj! :)

Olive, én sem találok semmi kivetnivalót a képeken! :D Lolli gyönyrű, és édes, amint vizsgálgatja a Télapót! :) Valamelyik napon említettelek Titeket a férjemnek, hogy fotósok vagytok. Mi valamikor most az ünnepek táján (Amerikából hozza egy volt munkatársa és attól függ, mikor találkoznak) veszünk egy Lumix FZ 30-as gépet és most nagyon bele van bolondulva a fotós könyvekbe, site-okba, mindent csak gyúr magába. :) De már elég sokat is tanulgatott! MAjd ha mégis lesz kérdés, lehet, hoyg fordulunk hozzátok! :wink:

Kati, kitartást a készülődéshez! :) Jó ötlet összehozni most a keresztelőt. Nektek is boldog ünnepeket kívánunk! :)

Julcsi, a 24-e itt mikor hogy. A legtöbb cég azért megadja, mert hát annak a dolgozó nőnek is pl. kell egy nap, amikor csak készülődhet! Pl. az én cégemnél, ma van az utolsó munkanap (a csajok mondták), mert szerencsére hétvége jön. Különben eléggé izé a főnököm, amikor még dolgoztam, azt akarta, hoyg utolsó nap is bemenjünk délig. :roll:
Istvánéknak ma van az utolsó munkanap, holnaptól már szabin van 3-áig. Utána, ha esetleg közben szülök, még vehet ki 5 napot, mert ennyi jár az apuciknak szülés esetén. :D Persze, a kórházakban, vasútnál, rádió-tévénél, meg más ilyen munkahelynél az élet nem állhat meg, így ki-ki szerencséje szerint dolgozik vagy sem. :roll:

Válaszoltam a prividre. :)

Mi tegnap mézeskalácsot sütöttünk Krisztával, készült emlékszívecske is, amit ő formázott ki kis segítséggel én meg tojáshabbal rápingáltam a tegnapi dátumot. :) Nem akartam sütni, de ha nicns semmi action, akkor nem ülhetek tétlenül, és amúgyis így hangulatosabb a készülődés. :D :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Remélem, mindenki jól van. Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Mindenkinek kívánunk boldog békés Karácsonyt, és nagyon gazdag új évet!

Tegnapelőtt voltam a fogammal az orvosnál, és még mindig gyógyszeres tömést kaptam! Azt gondoltam, hogy karira végre túlleszek az egész hajcihön.
Szegény Regi tegnap nekiesett a széknek, és csúnyán beverte a kis orrát! Ömlött belőle a vér, és jól feldagadt neki. Szegény egész éjjel horkolva tudott csak aludni, nem volt jó éjszakánk. A doki azt mondta, hogy várjuk meg mig lemegy a duzzanat, és utána Röntgen-eztessük meg. De szerintem nem tört el , mert ma már kutya baja! Nem fáj neki, és levegőt is rendesen kap.

Edith!

Ne pánikolj! A gyerekek sokkal alkalmazkodobbak mint mi! Kriszta hamar megszokja majd az új hejzetet!

Cs. Kati!

Köszi, most már bisztos tudom, hogy nekünk még nem volt ilyen lázunk!

Elin!

Nagyon sajnálom Lilcsit! Szegény bisztos nagyon fájhatott a kis füle!

Olive!

Lolli tündéri a képeken, nagyon jól áll neki a piros!

szirwen1

Sziasztok!
Edit! Hogy vagy még??? :lol:

Lilcsivel ma voltunk kontrollon. Bal füle még mindig gyulladt, de nem roszabbodott, a másikból még mindig szivárog a savó. Továbbra is az eddigi kúra, csütörtökön újabb kontroll. Addigra el kéne múlnia a folyásnak.
Hát, nekem kis 3x volt felszúrva a fülem, különösebb problémám nem volt vele életemben. Dehát embere válogatja. Valóban jobban oda kell figyelni rá.

Tegnap megint sütöttem egy vagon mézeset (nekem nem volt ilyen ügyes segítségem, mint Editnek :wink: ). Meg sütöttem Chocolate cookit, az is finom! Zabpelyhes...

Olive! Nagyon szépek ezek a képek! Jó nektek, hogy profik vagytok!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kívánok!
Edit, Neked pedig problémamentes, sima, szép szülést kívánok, és kitartást a hátralévő pocakos napokhoz!

Rita & Tomi
Kép
ritike

MINDENKINEK OLYAN KARÁCSONYT, ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, AMILYET SZERETNE!!!!

Kép

bogyo75

Sziasztok!
Hát én is előkerültem nagy nehezen. Kb két hete már jártam itt, picit olvasgattam, de időm nem volt írni.Most megpróbálom. Jól vagyunk, ninc sidőm a gép elé ülni gyakran, de borzasztóan élvezem a gyerekekkel töltött időt, most még vannak nehéz percek, órák, de igyekszem megoldani és azt hiszem türelemmel és sok szeretettel ez sikerülni is fog. Küldtem képeket emailen mert már Zalán egy hónapos is elmúlt! Ha valaki nem kapta meg akkor kérlek Benneteket továbbítsátok egymásnak a linket, mert előfordulhat, hogy nem tudom mindenki emailcímét és így gyorsabb, ki tudja mikor járok ismét erre. De ha már itt vagyok igyekszem sok olvasnivalót adni nektek. Talán Riti mesélt rólam, a szülésről, Zalánról, mert vele telefonon beszéltem néhányszor, de most picit mesélek. Szóval szombatra voltam kiírva, de semmi jele nem volt a szülésnek. Hétfőn mentem ctg-re ami szinte jól sikerült, nem volt jele a szülésnek szintén, majd a dokim megvizsgált és bő kétujjnyira nyitva volt a méhszájam, átsétáltam a szülőszobára. Előkészítettek fél ötkor, utána burokrepesztés volt, már talán magától is megrepedt volna kicsit később, aztán elkezdődtek a fájások, amik elég gyakran jöttek, igy ideig bírta, aztán kértem epidurálist, de csak valami koktélt kaptam a fenekembe és el tudtam lazulni két fájás között, aztán ismét nem bírtam tovább, de akkor már nem kaptam szurit, hanem kezdhedtem tolni és 3 tolásra háromnegyed tízkor megszületett Zalán. Nagy jó élmény volt a szülés, nagyon fájt, de gyors és csodálatos volt. A szülőszba kellemes volt, a dokim jó fej, s zülésnő kedves, később kétágyas szobába kerültem és a nővérek nagyon segítőkészek voltak. Jól teltek a kórházi napok, megtanultunk szopizni. Réka nem jött be hozzám, persze hiányzott, de így volt jobb. a látogatás kifárasztott és csak a folyosón lehetett üldögélni. Telefonon beszéltem vele, de akkor is csak sírtam annyira hiányzott, de ő a nagyszülőkkel, apával jól érezte magát. Nagyon örült a kistesónak, teljesen érti, hogy nincs már a pocakomban és ő a kistesója. Nagyon szereti, öleli és puszilgatja. folyt. köv.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Ha lesz időm majd a vonalzót is kijavítom!
az első két hétban anyu, majd utána anyósom segített nekem a házimunkában, ami nagyon jól jött, én csak babáztam.
Zalán jó baba, néha fáj a hasa, Espumisannal próbálkozunk.
elnézést, mennem kell, majd még jelentkezem.
Hiányoztok! Edit, hajrá!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok,

újra itt! Látom azóta senki sem jelentkezett! Remélem mindenki jól van és egészséges és izgalommal várja a karácsonyt. Velünk rengeteg minden történt, képtelenség is lenne beszámolni ez alkalommal. Cak a férjem gépén keresztül tudom a fórumot elérni, az pedig csak este és hétvégén van itthon.... Zalán nagyon ügyes baba, remélem hamarosan túl leszünk a hasfájáson és akkor könyebb lesz mindannyiunknak. Réka tényleg szereti, puszilgatja, ölébe kell tennem... Picit nehéz neki, mert gyakran szoptatok és kevesebb figyelem jut rá, igyekszem a szoptatások alatt vele foglalkozni, mesét olvasni, mondokázni... Picit anyás lett az utóbbi időben, talán ezért is! az ő napirendje nem változott, Zalánét igazítom hozzá. Rengeteg beszél már, nagyon kis okos! Én is jól vagyok, elvileg jövő héten kellene mennem kontrollra. a férjem igyekszik este haza a fürcsire, de sokat fürdettem már egyedül. Az a nehéz csak amikor egyszerre kell a két gyerekkel foglalkozni, pl Zalánnak fáj a hasa, csak kolika tartásban nyugszik meg, de Réka pedig éhes, ebédelnie kell. De mindezek ellenére imádom őket és nagyon jó dolog. A kezdeti nehézségek után, biztosan minden sokkal könyebb lesz.
na, jó sokat írtam magunkról. Remélem mindenki jól van, egészséges és készül a karácsonyra. Próbálok picit visszaolvasni és a következő napokban jelentkezi. edithre sokat gondolok, szorítok neki. Mindenkinek köszönöm a drukkolást a szülés kapcsán és a sok gratulációt is.
Szép hétvégét!

Kép
Kép
etterke

Eszter!
Én megnéztem a képeket, nagyon szép kisfiad van!!! És tényleg rengeteget változott :lol: .
Végre, olvashattam a szülésedről is. Már furdalt a kíváncsiság. A burokrepesztést sajnálom, biztosan más lett volna, ha hagyják természetesen a dolgokat haladni. Itt nálunk is vannak, akik előszeretettel alkalmazzák. De a végeredmény a fontos!
Még csak 1 hónapja vannak ketten a gyerekek, biztosan napról-napra könnyebb lesz Rékának is, hisz neki is hatalmas újdonság ez az egész szitu. Majd, ha már játszani is tud Zalánnal, biztosan toleránsabb lesz...meg majd okosodik ő is.

De Edit nagyon el van tűnve :shock: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, semmi ok az aggodalomra :wink: , csak éppen sütök. (Mégsem rendeltem, ha már eddig nem szültem! :P ) Menne az sms valamelyik lánynak! :wink:

Még jövök aztán, ezért nem reagálok most.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nagyon boldog, békés Karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Eszter:
gyönyörü baba Zalán, és Réka nagyon édes nagytesó! Legyen nagyon sok örömed Bennük!

Edith:
Ha az ünnepek alatt érkezne Boróka, akkor így elôre is kívánok nagyon szép gyors szülést! Ezt persze ne vedd sürgetésnek!

Mi is jól vagyunk, csak egyáltalán nem tudok írni, mive Gyula naphosszat a gépen dolgozik, és nekem is meg kéne írni rajta 2 dolgozatot, így internetezni szinte nem tudok. Alida nagyon jól van, folyton nyüzsög, nagyon fárasztó, de egy pillanatra nem cserélném másra!

Puszi mindenkinek!
zsuzsi 81

Eléggé el vagyok havazódva, ezért nem tudom, mikor tudok ismét jönni.
Eszter, tényleg gyönyörű baba Zalán, Réka pedig tündéri, ahogy "nagytesóskodik" :wink: Legyenek mindig ilyen jótestvérek! :)

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, jókívánságokat, nagyon remélem, hogy kis Boróka nem lesz túl "önző" :wink: és legalább holnap estig vár a kibújással. :D Attól arra már semmi sem számít, jöhet bármikor! :D

Megragadom az alkalmat és:

Áldott, meghitt Karácsonyt és mindenben gazdag, betegségmentes, idődús boldog új évet kívánok minden topiklakónak és családjának!!!!
Kép
Kép
Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nos, úgy látom, mindenki már csak köszönteni jön erre, így hát én is megteszem a magamét...
Békés, szeretetteljes Karácsonyt kívánunk
minden topiklakónak és családjának!!!

Kép
Én azért fogok erre járni ünnepek alatt is, úgyhogy, ha még valaki esetleg... :lol:
Edit! Neked kitartás....messzi még a 31-e :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Picit olvasgattam még tegnap este.

Nóri: Sajnálom, hogy lilcsi beteg lett és fel kellett szúrn ia fülét. Jobbulást kívánok!

Edith: Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz veled, a babával és Krisztával is. Réka is nagyon ügyes volt, amíg nem voltam itthon, Kriszta pedig még okosabb. Ő sokat van a nagyszülőkkel, szomszédokkal, sógornődékkel, biztosan mindenki kényezteti majd. Persze ha úgy érzed, akkor látogasson meg majd benneteket a kórházban, biztosan szereti majd ő is a tesóját, kiváncsi vagyok, ő hogyan fog viselkedni. Kívánom minden a legnagyobb rendben menjen. Picit irigykedem, pedig most szültem, de ez nekem ez egy csoda volt.

Boldog, áldott Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

Mindenkinek Békés, Boldog Ünnepkeket Kívánok!

Kép
mölli

Sziasztok!

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk!

Enéh, Sanya, Csilla

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Bekes Boldog Karacsonyt Kivanunk mindenkinek

Sok szeretettel

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok! :)

Remélem, mindenkinek szépen és jól telt a tegnap estéje. :) Mi jól éreztük magunkat, jó hangulat volt anyóséknál. MAjd hozzánk jöttek sógornőmék (együtt jöttünk anyóséktól), ma mi voltunk náluk (hazavittük őket), majd Édesanyámékhoz mentünk.
Kriszta rengeteg ajándékot kapott, meg sem nézett még mindent rendesen, de majd sorra fel fogja fedezni, úgyhogy, nem is gyúrok neki mindent! :)

Andrea, nagyon örülök, hyog benéztél!!! :) Legalább tudjuk, hoyg éltek, és főleg, hyog mégsem felejtettél el mindket teljesen! :wink: :P

Az éjszaka nagyon szarul voltam, annyira sugárzott a fájdalom a csípőmbe-farforgómba, hoyg nem tudtam felkelni egyedül az ágyból. :oops: Utána is nagy nehezen, csak IStván segítségével tudtam elvánszorogni a vécéig. MA is folytatódott ez többször is. Remélem, csak addig tart, amíg szülök és utána nyomtalanul eltűnik. NAgyon rossz, olyan, mintha a lábaim mennének ki alólam, miközben semmit sem tudok tenni ellene. :roll:
MA a hasam is szúrkálgatott, de semmi sehol. István zenélni van bálban, de eljött velünk Édesanyám, hoyg ne maradjak itthon egyedül bármilyen eshetőségre. Eddig még fölösleges volt! :D

Bemásoltam a felvételeket a gépbe, de még csak azok a fotók vannak meg, amiket itthon készítettünk.
Hatalmas sikere volt a fának, fenőfa!!! felkiáltással rohant felé:
Kép (félhomály volt, azért is ilyen gyenge a kép :oops: )
Aztán megostromolta a gömböket, legszívesebben mindegyiket külön-külön megfogta-simogatta volna. :D
Kép
Itthon a mi ajándékunkat kapta meg, a Micimackót:
Kép Kép
Keresztszüleitől egy csini kis ruhát kapott kabátkával:
Kép Kép
Illetve anyóséktól kapott egy pár csizmát, amit azért adtunk át (én vettem meg neki), hogy már ráadhassam a lábára. :oops:
Itt épp kiveszi a másidokat is és azt mondja: Szelusz (szervusz) csizma! :lol: :lol: :lol:
Kép
Itt meg velünk van a kisasszony, közös fotót sajnos nem csináltunk:
Kép Kép
(Bocs' a túl sok képért, de nehezen tudtam válogatni. :oops: )

Sajnos, mi kicsit betegek lettünk. :( Kriszta igaz, csak lightosan taknyizik, illetve reggeliben szokott köhögni is, mivel ez most inkább a foga miatt van (megvan a 17. foga az egyik leghátsó), viszont ma reggelre én kezdtem orrot fújni, sőt, annyira fáj a torkom, hoyg annak örülök, ha nem kell nyelnem. Kész kín minden nyelés. :roll: Fogalmam sincs, honnan jöhetett ez nekem, de nagyon nem tetszik. :evil:

Most azt hiszem, be is fejezem, mert már eléggé nehezen bírom magam! Rég volt a reggel! :roll: Jó éjt mindenkinek, további szép ünneplést. Holnap az én családom látogat meg minket, édesanyám itt van, még jön Apu, a húgom és a barátja.
Puszi:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Andrea, en is nagyon megorultem, hogy irtal!

Tulajdonkeppen csak Edith miatt kukkantottam be gyorsan, hogy otthon karacsonyozott-e. Egyaltalan nem tettel fel sok kepet, en imadok kepeket nezegetni.

Lolli is beteg mar napok ota. A torka faj nagyon es rondan kohog. Sajnos alig marad meg a kaja benne, mert egy-egy nagyobb kohogesnel kihanyja. :( Tegnap mar csak ejjel volt hanyas, nagyon remenykedem, hogy ma mar az is elmarad. Most se merek azert meg lefekudni, mivel tegnap is fel 2-kor jott ra. Akkor ugye oltozkodes, halozsakcsere, lepedocsere... Vettunk neki valami kohoges csillapito kanalas orvossagot, de nem er semmit, sot meg hany is tole. Talan most mar jobban lesz. A hangulata igy is jo, bar nem teljesen az igazi, de szerencsere nem nyugos, csak olyan kis bamba. En meg ilyen jo kislanyt eletemben nem lattam!

A karacsonyfa nagyon tetszett neki, a csillogo gombokert nagyon nyulkalt. Az ajandekbontasban is aktivan reszt vett. :lol: Majd rakok fel kepeket, csak meg kicsinyitenem kell. Rengeteg ajandekot kapott, pedig mi megbeszeltuk a ferjemmel, hogy nem halmozzuk el. Na, nem is mi voltunk a ludasok, bar igy is tobbet vettunk, mint amennyit terveztunk. Otthonrol a baratnoim is kuldtek neki, egy csomo rokon, az itteni szomszedoktol is kapott, meg meg a volt szomszedunktol is. Termeszetes anyukamek is elhalmoztak. Anyosom viszont nem vitte tulzasba. Tole 2 db harisnyat kapott. Na, nem azert, mert elvartam volna, hogy annyi mindent vegyen neki, mint anyukamek, csak furcsa volt, hogy a szomszedoktol tobbet kapott, mint a sajat nagyanyjatol.

Tovabbi jo unneplest es pihizest mindenkinek!

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!
Edit, látom még egyben, bár kissé rozogán :lol: . Szegényem...majd csak túl leszel már rajta.

Mi a szentestét anyumnál töltöttük, csendben, szerényen, semmi felhajtás. Ajándékot Lilcsi a mamától és tőlem kapott, a nagyapja, -vagy mije :roll:- szart ránk, de kb. ezt is vártam. Nem haragszok rá, de meglesz a visszavágó érte. Lilcsi miatt...

Holnap megyünk visza a fülészetre. Nem tudom, mit lát majd a doki, de tegnap is, ma is mondta Lilcsi, hogy fáj neki. Elkeserítő a dolog. :cry: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Végül az én pici fám, ami a tv tetején van.
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Én is előkerültem! :lol:
Eszter!
Zalán naplócímét , vagy ahol a képeket megtudjuk nézni, megírnád? Nagyon örülök, hogy jól vagytok, és ahogy a többiek is írták napról napra könnyebb lesz Neked!

Edit!
Egész nap bekapcsolva tartom a telefont, hogy mikor jön a nagy hír!!! :lol: :lol: :lol: Egyre izgisebb a várakozás!
Nagyon jók a képek Krisztáról! Édesek vagytok együtt!!! :lol:

Nóri!
Sajnálom Lilcsit!!!! :cry: :cry: :cry: Remélem mielőbb meggyógyul!!!!
Nekem tetszik a kis fenyőd!!! Nagyon guszták rajta a mézeskalácsok! :lol:

Zsuzsi!
Jó hogy Te is néha be kukkantasz!!! Remélem így is marad, és nem lesztek betegek még jó darabig!

Nekünk is csendesen telt a szenteste! Előszőr csak 4-ben, aztán feljöttek a nővéremék is pár órára!
Mi tényleg nem halmoztuk el egyik gyereket se ajándékokkal!
Dávid egy bébitaxit kapott, meg egy távirányítós autót, ruhákat, meg egy nike cipőt Áki batmanes táskát, egy asztali flippert, meg scoobydoo figurákat.

Most csak ennyit írok, majd jövök holnap is!
Puszi mindenkinek!
Kép Kép

bogyo75

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!!!!!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Nagyon tetszenek a képek ,tündériek a gyerekek,sajnos a Mircsim nagyon beteg 24-én még bent voltam vele a kórházban.
Bocsánat,hogy ilyen későn irtam a pár sor karácsonyi köszöntést ,de semmi időm nem volt csak a Mircsi seggnyalásával törődtem és az ápol
ásával,mostmár egy kicsit jobban van.

Puszi mindenkinek

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Igen, Olive, mint látod, itthon karácsonyoztam, sőt, már le is járt, és... :( :P
No, akkor nálatok is volt felfordulás! Amúgy Kriszta is kapott anóyséktól 2 harisnyát, de mellette volt még 2 body, 1 pár kesztyű, 1 pár zokni, 1 pár csini csizma, plusz egy csomó játék. Igaz, én vettem meg mindet, de anyós adta a pénzt. :)

Nóri, bizos szép estétek volt, mégha nem is volt nagy felhajtás. Nem is az a léyneg iylenkor. Apósom is mondta, addig örüljünk, amíg együtt tudunk lenni. MIndegy, hogy hol...
Lilcsi kicsit szomorkás a képeken, dehát nem is csodálkozom! Azért biztos örült az ajándékoknak! :) Remélem, most már hamar véglegesen meggyógyul! :) És nagyon szép a karácsonyfád!!!! :)

Julcsi, nagyon édes a kcisi fiad! :D Úgy néz, mintha rajtakapták volna valamin! :wink: Krisztát nem érdekelték a cukorkák, igaz, fel sem hívtuk rá a figyelmét, hoyg ehető! :wink: :roll: Az egyik leesett, ő felvette, és kérdésemre azt mondta: gömb. No, ha gömb, gondoltam, jól van. MAjd ráér megkóstolni! :P

Ó, KAti, nagyon sajnálom, hoyg kórházban voltatok! MI volt MIrával? Remélem, most már ő is jól van, és kórház közelébe sem kell mennetek egyhamar!!! Pocaklakóval minden rendben? Tudjátok már a nemét?

Én még feldobom az anyóséknál és édesanyáméknál készült fotókat, remélem, nem haragusztok meg ennyi fotó miatt. Ki tudja, mikor tudnám majd feltenni őket!?

Anyóséknál is repült a fához: Kép
Csinoska (csak épp nem nézett ide, a gitár jobban érdekelte :roll: )
Kép
Várja az ajándékot:
Kép
Gitározik: Kép Amúgy aznap este nem igazán érdekelte más játék, volt csomag, amit csak másnap bontottunk ki otthon, mint pl. a főzőcskekészletet vagy a fa építőkockákat. Akkor már nagyon örült nekik! :)
Kép Kép

Édesanyáméktól egy nagyon szép nadrág-pulcsi szerelést kapott Kép
illetve sapka-sálat is: Kép
A húgomék egy csecsemőbabát vettek neki:
Kép
A pálmát viszont az összes ajándék és játék közül az anyuéktól kapott kicsiszék viszi. Azóta is az a főkedvenc! :D
Kép
Ráadásnak egy huncutkás kukucsikép :D :
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkinél ilyen szépen telt a Karácsony. Mi 24-25-én Gyula családjánál voltunk, 26-án pedig az enyémmel. Alidának is az összes ajándék közül a kisszék tetszett a legjobban, illetve a "babapapucs", hogy az ô kifejezésével éljek. Egy kis báránybôr papucs, aminek puha a talpa. (Sajnos a fényképezôgépet nem kaptuk meg, mert idôközben nagyon legatyásodott a Kisjézus). Én azóta már megírtam egy dolgozatot (egyiket a kettô közül), és próbálok készülni a koncertemre, ami 11-én lesz, még belegondolni is rossz!

Ti mit csináltok szilveszterkor? Mi valószínüleg hívunk néhány barátot koraeste, aztán legfeljebb Gyulával filmet nézünk, mikor Alida lefekszik.

Puszi mindenkinek!
zsuzsi 81

Sziasztok Lányok!

Zsuzsi!

Örülök, hogy haladsz a dolgozatoddal! Csak így tovább! :lol:
Én még mindig el vagyok ájulva Tőled!!! :roll:
Mi is átmegyünk Vecsésre az egyik erdélyi barátainkhoz, és ott leszünk szilveszterkor!
Most Dávidot lepasszoljuk, de Ákit visszük! :lol: :lol: :lol:

Edit!
Úgy tűnik Boróka már kivárja az idejét!!!! Ha esetleg pont szilveszterkor szülnél, akkor is írj nyugodtan, mert ahova megyünk lesz net!!! :lol:
Nem kaptál valamit postán???? :roll:
Nagyon édes Kriszta az összes képen!!!
Egyébként a cukrot nem Én adtam Dávidnak, hanem ellopta! De ebből Én nem csinálok nagy ügyet! Apjával a tarhonyás húst nagykanállal ette! :roll: :oops:

Most csak erre a pár szóra ugrottam be, megyek vacsit csinálni!
Jók legyetek!

bogyo75

Bogyó!

Már azt hittem, hozod a hírt Editről... :lol: :roll: .

Ez a szaloncukor érdekes dolog...Lilcsinek sem hívtuk fel rá a figyelmét, mégis az volt az első az égők után, amit megfogott, leszedte, kicsomagolta és megette. És közölte, hogy "finyom". Na ja! Van ízlése a gyereknek :lol: .

Edit! Így a képeken nem nagyon látszik, de szerintem mintha sűrűsödne Kriszta haja, ugye? Én olyan tömörebbnek látom legalábbis.
Ide is írhatnál azért. Hisz mostanában ti vagytok azok, akikért be-bekukkantunk itt egy páran :wink: .

Julcsi! Vmelyik nap nagyon hirtelen leléptél... :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri, igen, talán írhatnék... de amikor 2 nap után is a sajátom az utolsó hsz. akkor mit írjak? :roll: :roll: :roll:
Különben nem azért nem írtam mostanában, hanem mert szörnyen vagyok. Végre van annyi erőm, hoyg fel tudtam kelni az ágyból. Valami hülye akármi úgy, de úgy ledöntött, hoyg tegnap alig voltam magamnál. Péntek estétől egyet lázas vagyok, de mostanra már elmúlt.
A fejem továbbra is robban szét, alig tudok nyelni ésköhögök, mint a kutya. István már fontolgatta tegnap, hoyg bevisz a sürgősségre, de nem akartam még betegebbek közé kerülni.
Kriszta sincs teljesen jól, neki az előbb is volt hőemelkedése, de ő legalább bírja magát. Nincs rosszkedve. Neki nagyon sok a trutyi az orrában.
Bocs', de már megyek is.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ó, Edit! De elkapott így a végére téged is! MOst nem azért írom, de nálunk is, a szolnoki topikban a legutóbb szült kismama pont így járt. Kisfia is lebetegedett, meg ő is az utolsó pár hétben szülés előtt. Szegény, az is alig győzte kúrálni magát meg a gyereket, ők a sürgősségit is megjárták párszor.

Azért gyógyulgass...!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Edith:

Jobbulást kívánok! Remélem, már nem esel vissza, és egyre jobban leszel! Krisztának is jobbulást kívánok. Most már tényleg csak pihenj, mikor teheted!

Nóri:

Nálunk nincs is itthon szaloncukor. Épp elég volt, mikor vendégségben voltunk. Alidát különben nem nagyon érdekelte a dolog, ha a kezébe nyomták, megette, de a mandarinnak jobban örült, meg persze én is.

Julcsi:

Jó mulatást holnapra! Nem tudom, mitôl vagy elájulva, én már úgy érzem, hogy nem tudok mégegy félévet így megcsinálni. Persze állami bölcsikben nincs hely, meg nem is szeretném minden nap egész napra beadni. Magánbölcsik pedig nagyon drágák... Néha már tényleg az összeomlás szélén vagyok, de ezt nem panaszkodásból írom, csak már tényleg fáradt vagyok.

Mindenkinek jó szilveszterezést kívánok, ha addig már nem jönnék!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Csak előkerültem én is végre! :lol:
A Karácsonyunk kellemesen telt, Szenteste nálunk vacsoráztak a férjem rokonai. Jocit sokkal jobban érdekelte a karácsonyfa, mint az ajándékok, rajtuk taposva igyekezett minél közelebb kerülni hozzá. :shock:
Eleinte megpróbálta levadászni az alul lévő díszeket, de hamar feladta, főleg, hogy tiltottuk is tőle.
Megtörtént a keresztelő is, ami egy mise keretében zajlott és bizony közben ki kellett jönnöm Jocival egy kis időre, mert sehogyan sem akart csöndben, illetve nyugton maradni. Később, amikor visszamentünk, már nem volt vele gond. A húgom lett a keresztanyja, a férjem bátyja pedig a keresztapja. (Julcsi! A kérdésedre válaszolva, Joci református lett a férjem után. Én római katolikus vagyok, azonban nem vagyok hívő.)
Szilveszterre a sógoromékhoz megyünk, de Jocit itthon hagyom anyura.

Edith: Mindig megnézem a telefonomat, nehogy az legyen, hogy nem hallottam meg, hogy üzenetem érkezett! :wink:

A képek nagyon aranyosak minden apróságról! :D Én inkább e-mailben küldök, hogy ne kelljen kicsinyíteni.

Vidám Szilvesztert mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Edit!
Jobbulást Nektek!!! :( Sajnálom, hogy lebetegedtetek!

Kati!
Jó hogy Te is megvagy! :wink: Énis így vagyok a telefonommal mint Te. Mindig rajta tartom a szemem! :lol:

Nóri!
Azért tüntem el, multkor, mert a Gyuri amikor itthon van, állandóan hisztizik ha gépezek! :roll: Nem szól semmit, csak csapkod! És ezzel halálra idegesít! Mert Neki semmi dolga most, de mégse segít semmit, de ha le merek ülni egy -két órára az baj! :roll: :cry:

Zsuzsi!
Én már multkor is fel ajánlottam, hogy nagyon szívesen vigyázok itt nálunk Alidára! Ha nem is egész nap, de pár órát nagyon szívesen!

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Betty küldött 2 képet Lénáról és közöset! Gondoltam, megosztom veletek, remélem, nem veszi zokon, dehát ő nem ír... :cry: Nekem sem...
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hihetetlen, hogy mennyire elszaladt az idő és maholnap Edith is szül!!! Kívánom Neked, hogy legyen nagyon szép élmény neked is a szülés! Jó egészséget is kívánok Nektek!

Mi jól vagyunk! Zalán kevésbé hasfájós már, Réka viszont egyre jobban igényli a figyelmemet. Nincs már segítségem, próbálok egész csak csak velük lenni és este a házimunkát végezni, de időnként csapkodnak a hullámok bevallom őszintén, de imádom őket és jól érzem magam.
Réka most picit köhög és bennem is bújkál valami, remélem az influenza elkerül bennünket.
Voltam hat hetes kontrollon, minden rendben van.
Zalánt január elején viszem csípőszűrésre és utána a kéthónapos kontrollra és szurira is.
A karácsony nálunk is szép volt. szenteste együtt voltunk. Réka délután ialvása alatt jöt a jézuska, nagyon meglepődött, aranyos volt, tetszik nek ia karácsonyfa és örült a sok ajándéknak is. 25-én volt nálunk az egész család és másnap a nagymamám jött el. Most a férjem szabin van, így élvezzük az együtt létet, sajnos januárban sokat utazik majd, így egyedül leszünk, kevésbé tudok majd jönni.
szilveszterkor mi is itthon leszünk, szerintem filmet nézünk és ha tehetem alszom. Az utóbbi években egyébként is csendesen barátok között töltöttük a szilvesztert.

Nóri: Köszin a képeket Lénáról, mindig nézem a naplót, de nincsenek új képek egy ideje. Az smsre sem válaszolt sajnos Betty.

Edith: gyógyulj meg mielőbb! kell az energia!

Kati: Köszi a Jocis képeket! Nagyon aranyos, nagyfiú már Joci is!

Zsuzsi: Kitartás! erős csaj vagy, minden rendben lesz!

Boldog Új Évet mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Eloszor is ENEHNEK UTOLAG NAGYON SOK BOLDOG SZULINAPOT! En is kevesebbet jottem mostanaban, meg Sancsi, te is ritkabban irtal, aztan nem vettem eszre, hogy Eneh mar ilyen nagy lany lett. :oops: Vannak kepek a szulinapjarol? Milyen volt a tortaja?

Lenat mar meg nem ismertem volna, olyan sokat valtozott. Nagyon szep kislany.

Etterke, nem csodalkozom, ha neha osszecsapnak a hullamok, nincs konnyu dolgod. Pont ma neztem, hogy en minden nap mosok, de a tegnapi mosas kimaradt, mert vendegeink voltak es raadasul anyukamek ma utaztak haza, igy utanuk is maradt agynemu, torulkozo, pizsama, szabadido ruha, ugyhogy a szennyeskosaram dugig es meg 2 hatalmas kupac mellette. :( Ma is volt vendegunk, de este azert beiktattam egy mosast, viszont takaritani nem tudtam. Holnap viszont muszaj takaritanom, meg estere is kell keszitenem kajat, mivel a baratnom jon a baratjaval hozzank szilveszterezni. Tulajdonkeppen ok hivtak minket hozzajuk, de mondtam, hogy jobban orulnek, ha ok jonnenek, mert Lollit nem akarom kizokkenteni a napirendjebol. Ha itthon vagyunk siman le tudom idoben fektetni es attol mi meg tudunk ejszakaba nyuloan beszelgetni meg tevezni, dvd-t nezni a foldszinten.

Egyebkent Lolli meg mindig csunyan horog es kohog, de legalabb mar nem hany es jo az etvagya is. Ez a horges viszont nem tudom, mikor mulik el, ugyanis mar 10 napja beteg. Egy kicsit ram is sikerult atragasztania, az en torkom is fajdogal. Dontom magamba a bodzavirag es a hars teat citrommal es mezzel.

Ja, es a gepemnek is sikerult benyelnie a legujabb fajta virust, illetve trojai valamicsodat, amit meg nem ismer a virusirto. A ferjem haverja is megnezte, o nagyon ert a szamitogepekhez, mivel ez a szakmaja, de o se tudott mit kezdeni vele. Ezt deritette ki, hogy ez a legujabb fajta. Azt mondta, hogy holnap majd utananez forumokon, hatha tud valaki ra valami ellenszert. Ha nem, akkor ujrainstallajuk a windowst. Ehhez nagyon nincs kedvem, mivel egy csomo mas programot is ujra kell akkor telepitenem. Elvileg most is lehet hasznalni, nem vagta teljesen tonkre ez a virus, de ovatossagbol inkabb a ferjem gepet hasznalom. Egyszeruen hihetetlen, hogy van ket gepunk es sose jo egyszerre a ketto. Az egyiknek mindig van valami baja. A ferjeme most lett megjavitva, erre az enyem robban le. :roll:

Edith, nagyon sajnalom, hogy igy szenvedsz a vegefele. Remelem, mire a szuloszobara kerulsz, mar jol leszel.

Kati, edes lehetett Joci, ahogy atgazolt az ajandekokon, hogy a odajusson a fahoz. Lollinak is nagyon bejott a fa. Mindenaron fogdosni akarta. En meg elforditottam a masik iranyba, ugy ultettem az olembe, hogy ne erje el a fat, erre hanyatt vagta magat es ugy nyult hatrafele a csillogo diszert. :lol:

Karacsony ota egyfolytaban hallgatjuk a magyar gyerekdalos cd-ket. Nagyon tetszenek Lollinak. Csak ugy mulat! Amikor az etetoszekeben ul, dobol a talcan es rugozik a zenere. :)

Nori, Lilcsi fule hogy van?

Zsuzsi, en is szivesen elvallalnam Alidat, csak sajnos tul messze vagyunk. Tudom, milyen az, amikor rengeteg a dolgod es konnyebb lenne a pici nelkul. Sajnos nalunk egyaltalan nincsenek olyan allami bolcsodek, mint otthon, a magan meg megfizethetetlen. Csak olyan van, ahova az anyuka egyutt megy a gyerekkel es ott is marad a fogalkozas vegeig. Ezzel nem vagyok kisegitve, mert ez inkabb jatszohaz, igy nem haladok a munkaval. Persze korai lenne meg Lollit bolcsibe adni, de nagyon jo lenne, ha legalabb egy nap a heten valaki tudna ra vigyazni, mert annak ellenere, hogy nagyon jo kislany, csak kell vele jatszani, setalni, etetni, tisztaba tenni es akkor el is megy az egesz nap ugy, hogy a munkaval nem haladok semmit. Mondjuk nincs folyamatosan munkam, de ha van, akkor hajnalig dolgozom, csak ugy tudok elkeszulni.

Nem is meseltem, hogy tulvagyunk az eskuvon, ami igen erdekes volt, mivel a "menyasszon" is ferfi volt. :wink: A ferjem jobban izgult a fenykepezes miatt, mint a normal eskuvok elott. Anyukam nagyon meglepodott, mert meg sose latta ilyen idegesnek. A vegen meg konnyebb volt fenykepezni, mint a hagyomanyos eskuvokon, mivel mind a ket hapsi olyan felszabadult es vidam volt, egyaltalan nem feszengtek a fenykepezogep elott. A hangulat is nagyon jo volt. :)

Na, megyek, mert a vegen le se fekszem, ugy belelendulok az irasba.

BOLDOG UJ EVET babaknak, mamaknak, apukaknak es testverkeknek!

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

KépKépKép
KépKépKép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN, SZERETETBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK, MINDEN KEDVES, MAMÁNAK, ÉS CSALÁDJÁNAK!

bogyo75

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nem olvastam mindent vissza, csak a nekem címzett mondatokat. :oops: :oops: :oops:
Sajnos továbbra sem mondhatom, hoyg jól vagyok, de lényegesen jobban már tegnaphoz képest is. Ma már felkeltem, és tettem-vettem egy kicsit, mert már a csípőm-forgóim kikészültek. :roll: Remélem, 1-2 nap és teljesen rendbejövök. Nem tusom, hogy Boróka tudja-e ezt, de jólesne, ha figyelembe venné. :D Ha nem, hát... nem... :)

Sancsi, igaz én is utólag kívánok
[size=24]Enéhnek Nagyon Boldog Szülinapot[/size], de annál nagyobb szeretettel! :D Legyen szép, boldog, egészséges egész életében! :) :) :)
Kép

Ezenkívül pedig mindenkinek e kedves sorokkal kívánok minden jót az új esztendőre:
"Tervekhez szerencsét, a munkához kedvet,
Minden földi jóból a legkedvesebbet!
Kérem a Jóistet, küldjön áldást Rátok,
Az új év minden napján vigyázzon Reátok!" :)

Vidám Szilvesztert Mindenkinek! :D
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Bocs, mindenkitől, hogy csak most jövök, de sok-sok problémám volt az elmúlt időszakban, és a depresszió is tisztességesen kiütött!
Hála Istennek, már vége, és boldogsággal, és reménnyel várjuk az új évet!
Reginának a karácsonyból a fa tetszett a legjobban, az ajándékok nem érdekelték őt. Akkkor díszítettük a fát amikor aludt, és amikor felébredt nagy meglepetés volt neki. Talán azér örült úgy neki!

Mindenkinek boldog, gazdag és sikeres új évet kívánunk!

Enéhnek boldog-boldog szülinapot!

Edith!

Neked pedig könnyű és gyors szülést!
(azt nem írom, hogy fájdalommenteset, mert az sajnos nem az, de kevés fájdalmat kérek az égiektől neked!:lol:)

szirwen1

Sziasztok!

Boldog Újévet mindenkinek!

szirven: Jó, hogy túl vagy rajta és jobban vagy! Már az is jó, hogy tudsz erről beszélni és bevallod, hogy vannak nehézségeid, ez már félig megoldás az hiszem.

Edith_ Láttam, még Boróka nem érkezett meg. Drukkolok nagyon!

Ha belépek erre az oldalra akkor valamelyik gyerk felébred, majd jelenkezem.

Réka nem igazán eszik.

Réka ma szánkózott, tetszett neki, de nem volt az utcán pajtása, így picit uncsi volt. Mindig nagy bandázás szokott lenni.

Minden jót kívánok mégegyszer az újévebne mindenkinek és főleg egészséget. Ha nem írok, az csak azért van, mert nincs időm a ygerekek mellett a gép elé ülni. Pedig jó lenne néha beszámolni róluk, vagy tanácsot kérni.

Enéhnek boldog szülinapot!!!!!!!!!!! Hűha, ő már két éves!!!!!! És mamóca kisfia, Dávidka is és Zsanett kisfia, Robin is! Azt hiszem most majd Gery következik a nagyfiúk közül.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Boldog újévet! :D

Sancsi: Enéhnek minden szépet és jót kívánunk 2. szülinapja alkalmából.

Etterke: Az utóbbi időben Joci is visszautasít olyan ételeket, amiket korábban szívesen evett. Úgy látszik, ahogy nőnek változik az ízlésük. :roll:

Mi is voltunk ma Jocival szánkózni, nagyon élvezte, le sem akart szállni róla, pedig már csupa piros volt a kis pofija. :lol: Még most is havazik, úgyhogy bízom benne, hogy lesz még rá alkalmunk néhányszor!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Jobban vagyunk, bár a torkom még baromira fáj, kész kín a nyelés, illetve dugul az orrom és köhögök. Ez utóbbi azonban még eltart egy ideig. Krisztának még mindig folyik az orra. Tudja a fene, tegnap már sűrű volt és kevés, mára meg ismét olyan vízszerű volt és szinte állandóan folyt. Megfázhatott volna? De hol?

A szilveszter nekünk csendesen telt, ugyanis a lányaimmal töltöttem. :D :D :D István zenélni volt. Megnéztem 2 filmet, aztán lefeküdtem. Ma meg normál nap volt.

Eszter, hhát, az biztos, nem könnyű két manó mellett fórumozni (is), főleg így az elején, de azért amikor van pár szabad perced, gyere és írj magatokról. No, majd meglátom, nekem hogyan sikerül összeegyeztetni mindent! István 3-én már megy dolgozni, bár ez még nem gond, mert 2 nap és jön a hétvége, ha meg szülök, akkor vehet ki 5 napot. De kb. ennyi segítségem lesz. Na jó, biztos jön édesanyám és anyósom is, de ha jönnek sem hosszú távra. Á, lesz valahogy ezen még nem filózom! :)

KAti, Isten hozta Jocit a keresztyének között. Örülök, hoyg jól telt a keresztelő és az ünnepek is. Anyós szépen viselkedett :wink: ? VAgy ne is kérdezzem? :roll:
Kriszta is rosszabbul eszik mostanában, de a foga számlájára (kibújt a 17. is) és most a betegség számlájára teszem. Különben nagyon rapszódikusan eszik, most megeszik valamit, amit 10 perccel később vagy másnap lehet már nem. De rábízom, nem erőltetem.

Szilvi, sanálom, hoyg év végére-ünnepekre sok minden plusz is összejött, de igaza van Eszternek, az, hyog már beszélsz róla, már fél megoldás. Kívánom, hoyg ne is legyen többé soha baj. Köszi a jókívánságokat! :)

Teszek néhány képet Krisztáról, valamikor a napokban készültek, teljesen "civilben"=otthoni cuccokban, sőt, betegség közepette. Plusz a piros blúzosok maiak és én fotóztam az új gépünkkel, amit az "angyal" hozott. :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Nóri, azt hiszem, te kérdezted, hoyg erősödött-e a haja Krisztának. Most, hoyg még rövid, őn úgy látom, tömöttebb, bár lehet, ez azéárt van, hoyg a hosszú haj alatt levő sok rövid szál így "felzárkózott" a többihez. De sötétedni mindenképpen rengeteget sötétedett, és már jópár tiszta fekete hajszálat is felfedeztem a buksiján!!! :shock: :shock: :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Boldog Új Évet!!!! :lol:

Edit!
Úgy tűnik, Boróka úgy döntött nem jön ki időben!!! :lol: Pedig nagyon vártam az smst! :lol: Meg várom most is! :lol:
Én is úgy látom, hogy sűrűbb lett Kriszta haja!
Megkérdezhetem, hogy milyen gépet kaptál? Nagyon jó képet csinál!!!! Kriszta olyan szép. De ez nem a fényképezőgéptől van! :lol:

Kati!
Én is gratulálok a keresztelőhöz! Nálatok ugyanolyan a felállás, mint nálunk! Már ami a vallási hovatartozást illeti! :lol:
Ha lesz időd számolj be, hogy élted túl anyósod jelenlétét! :wink:

Etterke!
Hidd el hogy kjésőbb egy kicsit könnyebb lesz a 2 gyerek mellett beosztani az idődet, csak az a lényeg, hogy ne várj magadtól többet, mint amit az erőd enged! Ha egy héten csak egyszer tudsz jönni, nekünk az is elég, csak tudjuk jól vagytok! :lol:
Megírnád a címet, ahol a képeket meg lehet nézni Zalánról???

Szirwen!
Örülök, hogy túl jutottál a nehézségeken! De ha valamiben tudunk segíteni, mi itt vagyunk Neked! :wink: :)

Tegnap mi is voltunk szánkózni! :lol: Dávidka nagyon élvezte,na meg Áki is! :lol: A telefonommal csináltam képet, a következő HSZ-ba felteszem! :lol:
A szilveszterünk elég csendesen sikerült!
Akár a gyerekeket is vihettem volna! :roll: Mert képzeljétek, végül Áki se akart velünk jönni, hanem inkább ott maradt Anyósoméknál, a Dáviddal meg a keresztlányunkkal! :lol:

Most megyek reggelit csinálni Ákinak! Nemrég kelt fel! :roll:
Még jövök!

bogyo75

Ujra Itt!

Nóri!
Hogy telik az első munkanapod? Remélem Lilcsi meggyógyult, és nem is lesz ujra beteg!

Kép

Íme a szánkózás, bár a kép minősége nem a legjobb, de majd ma viszem a gépet is! :lol:

Edit!
Hány fok van felétek? Igaz, hogy -15 körül???

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?