Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory: hihetetlen hogy mennyire gyönyörű gyermekeid vannak!!!!!Nagyon büszke anyuka lehetsz!!!!!!!Micsoda hangulat lehet sokszor nálatok!!!! :lol: :lol: :lol:

Mamacka: megérkezett!!!! :wink: :wink: :wink: Hogy rohan az idő! Már 20 hét? azta! Vigyázz magatokra!

Nem tudom szoktátok-e nézni, de a Pókerarc győztese, nálunk Berettyóújfaluban a Lild-ben biztonságiőr! Nagyon segg egy ürge, de szurkoltunk neki azért! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, még ránk fér :D !!!!

Apáról:
A tüdőembólia mellé megállapították, hogy bal oldali tüdőinfaktusa is van. Valószínűleg műteni kell....
Holnap viszik át a Korányiba.
Karácsonyt már szinte biztos, hogy Martinnal és a Hugicájával töltöm.
Nekem nem lesz így igazi ünnep, de azért Martin miatt megadom a módját.

Az a baj, hogy írtóra fogy már az energiám ettől a folyamatos rohangálástól. Most, meg mehetek még messzebb...., mindegy az a lényeg, hogy meggyógyúljon. Ha kell, a világ végére is elmegyek...és ha már itthon lesz, majd jól kipihenem magam :wink: !!!

Ha tudok jövök...

Ja igen, 20. hét! és már mannyit ficánkol :D ! Elméletileg, vasárnap megyünk babamozizni!
Megint rohan az idő. Sajnos, ezeket a várandós perceket sem tudom igazán kihasználni, élvezni. Martinnal sem sikerült a munkám miatt, ezért vártam már annyira a következőt...NA, majd a 3. tesóval

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Összeszorul a szívem, ahányszor elolvasom a hsz-idet :(
MInden elismerésem a tied, hihetetlen vagy, tudod-e!? Remélem,így h már megvan a diagnózis, minél hamarabb felépül a férjed, és együtt várhatjátok nyugalomban MartinHugit , és persza Martin is megnyugszik:) Kitartás, sokat gondolunk Rátok!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kedves Era
Sokat gondolunk rátok!
Még mindig nem tudják, hogy mi az alapbaj?

Ezekszerint hugi lesz!
Mi maradtunk a kukacos verziónál!

Írtam Pü-t

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boscó
örülök!
Gondoltuk, jobb ha letudjuk egyben ne maradjunk adósak semmivel.
Áronom szereti a kisvakondot... jó is, hogy ismerkedik vele karácsonyig mert így jobban fog örülni az ajándékának.

Az a Béla elég furi figura! :)
Pont láttuk a végét az adásnak! :)

Bizar amikor egy férfi úgy kompenzálja a kopaszodását, hogy ahol van haja ott fenékig növeszti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Era: jaj szegénykéim! Sokat gondolunk rátok továbbra is! Nagyon vigyázzatok magatokra, jobbulást a kedvesednek!!!!

Mamacka: aztán nem írtad meg hogy végül hány cd volt a aborítékban? Mert azt írtad hogy ki volt bontva! Lehet hogy kivették belőle az egyiket? Remélem mindkettő benne volt!!!
Vendég

Sziasztok,

már nagyon régen jártam itt, talán nyáron. Most sikerült néhány napnyit visszaolvasnom. A babák gyönyörűen fejlődnek, a pocaklakókhoz gratulálok. Mi is próbálkozunk, reméljük hamarosan nálunk is lesz.
Era: kitartás!

Velünk minden rendben, Laura is jól van (bár most éppen mindannyian betegeskedünk), magyaráz már mind a két nyelven, olyan cuki.
Szeptember végén jöttünk vissza Frankfurtból, de januárban megyünk is vissza, mert a férjem kapott egy végleges állást Bréma közelében, az Északi-tenger mellett. Nagyon várjuk és izgulunk, de még rendeteg meló áll előttünk vagyis inkább előttem, mert Dávid már jövő héten megy is ki, hogy lakást keressen nekünk és 2-án kezd is dolgozni kint.
Egy kicsit magányos lesz a Szilveszter, de hát valamit valamiért.

Megpróbálok majd néha jönni.

BOLDOG KARÁCSONYT!

Kinga

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!!!

Era, rengeteg kitartást kívánok nektek, és mielőbbi gyógyulást a párodnak.!!!

Kinga, gratulálok a párod melójához, és sok sikert nektek !!!

Boscó, én is láttam a Bélát :lol: , érdekes fazon :lol: :lol: :lol:
(bár egy részét se láttam soha a műsornak, de tegnap épp mutatták a pasit)

Ma végre kész lettem az összes ajándék becsomagolásával(eddig Olivér itthon volt ugye, nem tudtam tőle csinálni semmit)
Már csak csokidíszeket kell kötözgetnem(éjjel) :wink:

na, pusz
vas

Sziasztok

Era
Továbbra is mennek a +++++++++
Amin most átmész, én szerintem bele halnék. :cry: Párod szülei sem tudnak segíteni, ha már a sajátra nem számíthatsz?

Kinga
Akkor már végleg kint fogtok maradni?
Anyagi gondjaitok biztos nem lesznek. :lol: :wink:

Ildikém
Mi is kell a pina coládához? Így kell írni? :oops: Illetve hol kapok olyan kókusz cuccost?
Ananászig emlékszem ,meg talán rum? :wink:

Boscó
Finom lett? :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boscó
Most kaptam meg az üzenetet :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit:
én úgy csináltam, hogy
ananászlé,
bacardi(fehér)
tejszín
kókusztej
jég

De kókuszlikőrrel is szokták.
Itt van pár recept:
http://koktel.idea.hu/pina-colada
http://www.receptbazar.hu/?content=show ... =alkoholos
http://www.mimi.hu/ital/pina_colada.html

szóval, ahogy gondolod, és amit kapsz hozzá :wink:
a kókusztejet én Ausztriában vettem, de szerintem bármelyik bio-reformboltban (vagy akár Cora...stb) kapni.
vas

aha, és úgy kell írni :wink: :wink: :wink: :wink:
csak az ananászig emlékszel, mi???
A rum már elvette az eszedet akkorra, mi????? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
vas

Ja-ja :oops: :oops:

Bakker és hogy csinálok jégdarát? :? Meg mixerem sincs. :? Na ez már jól indul. :lol: :lol: Pedig egész szilveszter estén ezt akarok inni. :lol: Holnap beszerzem az anyagokat, és akkor már karácsonykor is tudok ilyet iszogatni.

Cory
Lemaradt az előbb. :oops: Csuda aranyos nevetős csapat.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Csak kukk lesz ismét, bocsika!

Tegnap levették apa gipszét és sajnos a térde nem jött helyre, meg kell operálni.
Jan 7.-én lesz a nagy napja és már előre félünk mindketten.

És hogy hogyan történt? Munka közben rosszul lépet, rosszul esett és...megtörtént a baj.

Puszika mindenkinek!
Vendég

Háát Meli
...titeket sem irigyellek... :(
Jobbulást a párodnak!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rólunk:
Tegnap Áronom beletérdelt a hasamba és iszonyatosan fájt... nagyon megijedtem... szegényem ő is, utánna csak vígasztalt, meg bújt hozzám... :(
Azóta nem érzem Andort... remélem nincs semmi baja... pont ott nyomta meg ahol ő lenni szokott... remélem csak elcuccolt nyugisabb éghajlatra.

Már csak pár nap van karácsonyig és nekem még egy csomó dolgom van... azt sem tudom, hol áll a fejem... mézest is szeretnék, mi mindig azzal díszítjük a fát. Meg apával sem állunk jól egymás megajándékozása terén.

Voltunk az Ikeában vettem Andornak egy zenélő csibét... Áronnak is nagyon tetszik.. már tiszta nyál.
Megvettük a fürdőbe a tükröt, már csak fel kellene tenni... parkettát is kellene csiszolni... ezt is még karácsony előtt akartam... :(
A pénzünk meg már rendesen elfogyott, nem tudom mi lesz a konyhabútorral.

Kép
Kép
Kép
mamacka

20 hetes Pocak

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bosco
Cd benne volt mindkettő!
köszönöm

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Era!
Mennek a drukkok továbbra is! Kitartást neked és a párodnak is!

Mindig mosolygok magamban, hogy néha tiszta alkesznek nézhetik a topikot :lol: :lol:

Boscó!
Fanni még mindig nagyon cuki nagyhajú csaj! :D:D Hogy állsz a nyelvvizsgával??????????????????????, :D
Egyébként még Hanna is szopizik. Pedig nagyon azt hittem, hogy a bölcsi gátat fog ennek szabni. De nagyon ragaszkodik a csajszi hozzá :D:D

Mamacka!
Remélem minden rendben veletek! Azért hívd fel a dokit, vagy menj el a védőnődhöz, nézzetek szívhangot! Nehogy ezért aggódj! Akartam kérdezni, hogy babzsákfotelt is csinálsz, vagy az csak 1 példányos volt? :)

Meli!
Nektek is sok-sok erőt kívánok!!!!!

Tünde!
Gratu megy tőlem is. :D:D

Eszti!
Benyó azóta is alszik rendesen??? :D

Angi!
Édes lehet Lidi a szánkón! :D Ha majd már nem leszünk felváltva Hannával betegek, akkor talizhatnánk... :D:D
A közösségi örmök... :D

Livi!
Jajjjj, jó hosszú szériátokvolt nektek is... Gratu a diplomához!!!!! :D:D
Párod haza ért már??? :D

Rólunk:
Végre SZÜNET van... el se tudom mondani mennyire örülök neki!!! Persze még mindig fáj a torkom, pedig már túl vagyok egy adag penicilin kúrán... :( Hanna meg kiütéses. Holnap megyünk a bőrgyógyászhoz... Még jó, hogy szünet van... A múltkor is a szünetben volt beteg. :( Mondjuk most én se vagyok a toppon, meg anyám is elkapott valamit. Ádi, meg Imre (a bátyám) még bírják. :D

Jó készülődést mindenkinek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Húha, mindenki készülődik ezerrel????

Mamacka: Hogy vagytok? Pocaklakó jól van? Örülök hogy benne volt mindkettő a borítékban!

Vok: januárban megint nekiugrok a nyelvvizsgának! De nagyon utálom magam hogy ezt a szar eszperantót választottam. Semmire nem tudom használni, na meg angolból azért bizonyos dolgokat csak átismételnem kellett volna. ÁÁ. szóval már nagyon unom! Sajnálom hogy beteg Hanna megint, és pláne szünetedben. Jobbulást neki! Képet nem raknál fel róla? Ő hogy fogadta a Mikulást? (bocs lehet írtad :oops: ) :lol:

Meli: Jaj szegénykém. Nálatok is van akkor probléma az egészséggel! Jobbulást a kedvesednek? Akkor most kényeztedheted! :lol:

Kinga: Örülök hogy jól vagytok, és hogy sikerült egy jó állás, remélhetőleg tényleg nem lesznek anyagi gondjaitok! Nektek is boldog karácsonyt! :lol:

Esztipeszti: na én is úgy képzeltem el a szilvesztert ahogy Te leírtad! De nekünk marad az édeshármas itthon. Egy antialkoholista pasival igazán élvezni is fogom :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Era: sokat gondolok rátok. Remélem jól bírod testileg, lelkileg..Kitartás!

Rólunk:Fannika nem akart helyrejönni a göthölésből, ezért visszavittük a dokihoz, aki komoly antibogyóval úgy néz ki helyrerakta a gyereket! :lol: :lol: De azért nem kiabálom el, jó lenne betegség nélkül ünnepelni!!! Én még holnap fogok hozzá a nagy készülődéshez, hiszen eddig mindenre egyedül voltam, párom Szegeden volt.Szerencsére csak magunknak kell főznöm, mert most mi fogunk vendégségbe menni, nekem majd csak 29-30-án lesznek vendégeim. Addig hagyom hadd kényeztessenek. :lol: Bár a fogyókúrámnak most annyi lesz...........Pedig egész jól haladok.
Jó éjt, és adjatok azért életjelet magatokról. :lol:
Vendég

Sziasztok

Vok
Igen úgy terveztem, hogy csinálok... majd kiderül...

Rólunk:
Ma voltunk Ikeában ahol sikerült kidobnom a taccsot... szegény Cory jutott eszembe, hogy hogy bírta két éve... :( elég kellemetlen helyzetbe tud kerülni az ember ... valószínű a babától bár eddig ideáig nem fajult a dolog most meg már túl vagyunk a felén is... lehet, hogy csak emberem vezetése tett be, bár egyáltalán nem vezet vadul... este elkezdtem csomagolni az ajándékokat...

Andor jól van, igaz ma is kapott egyet, apja rádobta Áronomat most a másik oldalra ahol Andort ritkán érzem, ellenben ott tartózkodik a méhlepény amit szintén nem ildomos nagy erőhatásnak kitenni.

Tegnap este akkorát rúgott, hogy már kívülről is éreztem, ma már apja is kapott egy kis jelzést. Áron sokkal aktívabb volt... ilyenkor már akkor a bulikat rendezett odabent, hogy csak na...

Holnap még mézeseket szeretnék sütni... ajjjajjajj

Megyek is aludni

pussz

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vok:
gyógyuljatok meg hamar!!!

Mamacka:
Veletek is történik mindig valami, azért vigyázz Magatokra!!

Én mostanában szerintem nem jutok gép elé, úgyhogy:

MINDENKINEK BÉKÉS KARÁCSONYT!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: hányás remélhetőleg csak véletlen :)
Pocaklakó meg védve van. Próbáld ki, hogy egy zacskóba töltesz vizet, beleraksz egy nyers tojást, lezárod, és próbáld meg összetorni. Szóval nem egyszerű :) Ki van ez találva :)

Köszönöm a dícséreteket :)

Ildi: pöttyöseid hogy vannak?

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

BOLDOG KARÁCSONYT kívánunk Mindenkinek!
Kép
angi79

Képzeljétek ezt nyertem egy babaszépségversenyen...
MAMI CENTRUM EGY DÍJ

1 db 30.000,- Ft -os vizsgálati utalvány Géndiagnosztikai, n?gyógyászati és családtervezési Centrumba
Kiosztás: SORSOLÁSSAL - Minden szabályosan benevezett kép részt vesz a sorsoláson.

Értéke: 30 000
Felajánlotta: Istenhegyi Géndiagnosztika

Szerintetek ez 3D uhu????
Annyira jó lenne!!!
Különben mi a szösz kerül 30000 Ft-ba?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: szerintem ez egy kvartett-teszt lesz, ami 2 vérvételből áll, de azt korábban szokták csinálni. Talán uh is van benne, de nem tudom. De ez csak tipp.

cory
Budapest

Békés, Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek

Apucik: Gyógyuljatok meg

Puszi: Gyöngyi

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk:

Csillus, Dominó, BatyuBaba, DominóApa

faby

Mi is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Eszti, Bence és Peti
Vendég

Sziasztok!

Áldott, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Lidke, Keve, Attila, Baba

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Hogy mi se maradjunk ki :lol:

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek! :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

na, és mi se :wink: :wink: :wink:

Nagyon boldog, békés karácsonyt kíván mindnekinek az egész Vas family :D :D :D

Kép Kép
vas

"Víg ünnepre készülődünk,
esteledik már.
Szobánkban a szép fenyőfa
teljes díszben áll.
Zöld ágain kis csomókban
puha vattahó,
tűlevél közt víg aranyszál,
fel-felcsillanó.
Itt is csillog, ott is ragyog,
mint a napsugár,
s csilingelő csöpp csengettyű
édes hangja száll,
akárcsak az erdőben a
dalos kis madár.
Csitt csak! Figyeld mit is suttog
szép fenyőfánk most neked?
-Halló itt az erdő beszél!
Sürgős fontos üzenet:
Kívánunk ma mindenkinek
szép fenyőfa ünnepet!"
(B.Radó Lili)

Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

Anita, Boti és Botiapu

Anita
Kép
Kép
_anita_

Este, mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,
a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.
Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,
s a gyertya fényénél még a csillag is táncol.

Mikor a fenyő illata megérinti szívünk,
ezen az estén kicsit az álmokban is hiszünk.
Nem szeretnénk mást, csak boldogok lenni,
és másokért a szokottnál is többet tenni.

A rohanó világban megkoptak a fények,
halványak a hitek és halványak a remények.
Nem szeretnénk mást, csak hinni a szóban,.
őszintén szeretni és bízni a jóban.

Őrizzük meg a karácsonyunk fényét,
s őrizzük a szeretetben való hitünk reményét.
Hisz ma este mi is gyermekek vagyunk,
s gyermeteg vágyainknak ma határt nem szabhatunk.

Fannika, Ági, és Albi
Vendég

Kedves Évák és Ádámok!!

Névnapotok alklmából sok szeretettel köszöntünk benneteket!!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kívánunk mi is Mindenkinek, Boldog Békés Karácsonyt!

Kép

Kép

Anikó, Alex és Gábor

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok kedves mamák papák és babák!

Áldott Karácsonyt!
Kép

A többi képet itt láthatjátok:
http://babszemecske.freeblog.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!!

KépKép

KépKép
lingelera

Köszönjük az együttérzéseket.
Szerintem, ilyen esetben mindenkinek hasonló lenne az ereje és a kitartása. :P
Az ünnepeket is túléltük....
Remélem, legközelebb már jó hírekkel jövök...!
Apa:
Nincs javulás, 4 napja folyamatosan szívják a tüdejéből a felgyülemlett folyadékot. Már a Korányiban van...

Jó éjt!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Mi egy kicsit betegecskén, de képzeljétek Áronom egyedül szívja az orrát!
Kép

És így kidőltünk estére... hát igen a déli alvás kimaradt...
Kép

Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Era!
De jó, hogy írsz! :)
Igen, sokaknak hasonló az ereje egy ilyen helyzetben, de ez akkor is emberfeletti, és csodálatot érdemel! Remélem, már nem lesz sokáig szükség ilyen erőre, és most már felépül Apa is! Mégsem kell műteni? Írtad, hogy a tüdejét majd kell, ha átviszik a Korányiba.
Nagyon sokat gondolok Rátok, és továbbra is nagyon szorítok!!!
Martinnak hogy tetszett a karácsony?
Mi volt UH-on? Most már biztos, hogy kislány?
Te hogy birod?

Mamacka!
Jobbulást Áronnak!

Többiek!
Élménybeszámolók?

Boscó!
Neked majd a napokban írok privit a bíráról.

Nálunk egész jó volt minden, bár a hármasban ünneplés az idén kimaradt. Anyuéknál vagyunk, végig itt is voltunk, és csak jövőre megyünk haza. :wink: Keve rengeteg ajándékot kapott (mire nem jó a nagy család? :wink: ), most Thomasban úszunk. Szerintem nincs olyan Thomas termék, ami ne lenne nálunk megtalálható. 8) Olyan jó volt nézni, ahogy lelkesedett mindenért! :D Képeket majd holnap teszek föl.

Én tegnap voltam dokinál, baba érkezéséig most utóljára!!! jan. 7-től nst! A nap rossz híre az volt, hogy a kis piszok visszafordult, ott csücsült szemtelenül az UH-on! Ha nem fordul be, akkor megint császár, úgyhogy most eléggé el vagyok kenődve. :cry: Most készültem rá, hogy lehet, hogy a vége császár lesz, de arra nem, hogy megint meg sem próbálhatom... :cry: Attila holnap jön, már vett valami homeós befordulásra késztető cuccot, majd meglátjuk... Külső befordítást semmiképp sem akarunk, szerencsére a doki is egyetértett velünk.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

kövecske

Húú már ennyire a végén vagy... hihetetlen... nemrég voltál 17 hetes... :)
Nekem is ilyenkor fordult seggel a kijárat felé (addig az összes uhu alkalmával fejjel lefelé volt) de a végén visszafordult, második gyereknek meg könnyebb is a dolga.
Én lámpával csalogattam lefelé, meg van valami kutyapóz szerű is ami segíthet valahogy négykézláb kell lenni de nem emlékszem pontosan, hogy, hogy is...

A lámpával úgy csináltam, hogy a fejétől szép lassan levezettem a kijárat felé... állítólag érdekli őket a fény és próbálnak utánna menni. Nekünk bevált.

De ha ez volt az utolsó uhu akkor honnan tudják majd hogy visszafordult-e? vagy még a szüés előtt meglesik azért?

Remélem még visszafordul és megpróbálhatjátok!
Sok sikert!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Ez igazából nem is UH volt, csak ránézett a doki, mert külső tapintással úgy érezte, hogy csücsül a baba. Magánrendelőbe nem kell már mennem, de a kórházban még találkozunk addig, legközelebb 14-én.
Lámpás módszerről én is hallottam, lehet, hogy kipróbáljuk, csak az a baj, hogy én már nem is tudom pontosan, hogy épp hogy van, mert rengeteget és nagyon vadul mozog. Van, hogy keresztben van, akkor úgy kinyomja magát, hogy egyértelműen látszanak a testrészei, úgyhogy lehet, hogy próbálkozik, csak valami gátolja. :(

Lidke
KépKép
kövecske

Lidke: a barátnőm 2 hete szülte a második babáját, és nagyon el volt kenődve, mert a 36. héten faros volt. Ők végül nem mertek semmilyen fordításos módszert kipróbálni, de a csajszi a 38. hétre megfordult :)

cory
Budapest

Sziasztok!

A élménybeszámolót kihagynám, mert nálunk az évszázad leggustustalanabb családi veszekedése kerekedett ki karácsony napjára... szerencsére nem szentestére.
Zazi imádja a karácsonyfát, nagy rajongója a Jézukának és a Betlehemnek. Szóval egyébként minden tökéletes lett volna.

Lidke: Szerintem se kettyenj el! Én még a térdre kötött csengőcskéket is megpróbálnám... Kevének is biztosan tetszene a dolog. :wink: Mert tényleg kíváncsiak! :lol:

Era! Továbbra is nagyon sokat gondolunk rátok!

Ha nem jönnék addig, akkor mindenkinek Békés, Boldog Új Esztendőt kívánunk!!!

Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Köszi a biztatást, remélem, nálunk is megoldódik időben a dolog! :roll:

Melitta!
Sajnálom a karácsonyotokat! :cry: Nekünk karácsonykor még nem sikerült veszekedni, de állítólag ilyenkor van a legtöbb családi balhé a túlfeszült idegek, meg a kapkodás miatt. Dédnagymamám mindig azt mondta, hogy ilyenkor az ördög és az angyal harcol egymással. :wink: Mikor mi szenteste napján megérkeztünk, itt is vágni lehetett a levegőt, nem is éreztük jól magunkat, de szerencsére az ünneplés idejére a szüleimnek is sikerült lecsillapodni. (Egyébként békés a házasságuk).
Exférjemmel a szenteste volt nekem az utolsó csepp, mikor a vacsorára közölte, hogy inkább vigyem neki be tálcán, mert ő tv-t néz!!! :shock: :shock: :shock: :lol:
Azóta már megoldódtak a dolgok?
Zaziról azért mesélhetnél többet is! :wink: Babával mi újság?

Képeket nem tudom itt kicsinyíteni, úgyhogy majd csak jövőre teszem fel őket.

Többiek?

Lidke
KépKép
kövecske

Jó reggelt mindenkinek :)

Melitta, sajnálom :( Nálunk is volt hepaj, így anyósomékhoz le se mentünk karácsonykor, azóta se beszél az uram a szüleivel :( :( Olyan borzasztó ezt látni, de sajnos abszolút igazat tudok Petinek adni. :( :( (és az egészben ezen felül is a legborzasztóbb, hogy az unokájukat se karácsonykor, se azóta fel se hívták.....)

Na, :), de mi magunknak gyönyörű karácsonyt csináltunk, nagyon meghitt volt, és nagyon jó volt látni Bence örömét. Sokat voltunk anyukámékkal is, szóval az ünnepek jól teltek. Most meg pihenünk, ma remélhetőleg felmegyünk a hegyekbe szánkózni. :)

Lidke, ne keseredj, még fordulhat. Egyébként én sem vállaltam volna külső fordítást (szerncsére nálunk nem merült fel), bár a dokim elég sokat csinált, mesélte, hogy durvának tűnik, de egyébként megbízható, és pár perces művelet. Tényleg volt egy lány, aki velem volt egyidős, neki megfordította a babáját, és aztán egy napon mindketten simán megszültünk. De még egyszer mondom, én sem vállalnám, nekem nagyon erőszakos beavatkozásnak tűnik. :?

Nemsokára lesz újra pici baba a topicon!! JUHHHHÉÉÉ :)

Era mi újság veletek? Tudható, hogy pontosan mi baja van a férjednek? Sokat gondolok rátok!!! :)

És egy pár kép a mi karácsonyunkról. :)

Libamáj vacsora
Kép

Kicsi, de a miénk :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Apukámmal :)
Kép

Kép

Kép