Sziasztok!
Era!
De jó, hogy írsz!
Igen, sokaknak hasonló az ereje egy ilyen helyzetben, de ez akkor is emberfeletti, és csodálatot érdemel! Remélem, már nem lesz sokáig szükség ilyen erőre, és most már felépül Apa is! Mégsem kell műteni? Írtad, hogy a tüdejét majd kell, ha átviszik a Korányiba.
Nagyon sokat gondolok Rátok, és továbbra is nagyon szorítok!!!
Martinnak hogy tetszett a karácsony?
Mi volt UH-on? Most már biztos, hogy kislány?
Te hogy birod?
Mamacka!
Jobbulást Áronnak!
Többiek!
Élménybeszámolók?
Boscó!
Neked majd a napokban írok privit a bíráról.
Nálunk egész jó volt minden, bár a hármasban ünneplés az idén kimaradt. Anyuéknál vagyunk, végig itt is voltunk, és csak jövőre megyünk haza.
Keve rengeteg ajándékot kapott (mire nem jó a nagy család?
), most Thomasban úszunk. Szerintem nincs olyan Thomas termék, ami ne lenne nálunk megtalálható.
Olyan jó volt nézni, ahogy lelkesedett mindenért!
Képeket majd holnap teszek föl.
Én tegnap voltam dokinál, baba érkezéséig most utóljára!!! jan. 7-től nst! A nap rossz híre az volt, hogy a kis piszok visszafordult, ott csücsült szemtelenül az UH-on! Ha nem fordul be, akkor megint császár, úgyhogy most eléggé el vagyok kenődve.
Most készültem rá, hogy lehet, hogy a vége császár lesz, de arra nem, hogy megint meg sem próbálhatom...
Attila holnap jön, már vett valami homeós befordulásra késztető cuccot, majd meglátjuk... Külső befordítást semmiképp sem akarunk, szerencsére a doki is egyetértett velünk.