Sziasztok!
Én is csak gyors bekukk...
Kriszti, Edith, Kia
remélem, hogy senkit nem hagytam ki...Nagyon szépek vagytok !! Gratula Nektek!!
Nekünk is vannak jó képeink, de most nincs időm lekicsinyíteni, mert mindjárt kaja idő van , ... megint
Úgy érzem, hogy folyton csak eszünk..ehhez jön, hogy már az utóbbi napokban relatíve sokat mentünk Marcival, s ez minden napra bezavart egy kicsit....+ anyósék ugyan itt vannak,de nem nálunk laknak, minden du. jönnek kajával, na meg üngyüm-büngyüm babázni, de kb. ennyi...vasalni, mosni, ebédről (na ez túlzás
hívjuk inkább kajálásnak, ha nem marad ki) mi gondoskodunk Apucival, aki holnap már megy dolgozni, bár szerencsére csak egy napot...s Kristóf is itthon van...7-ig nincs suli
Nagyon szuper babázni, de az éjszakáktól már félek...pedig nálunk kb.éjfélkor kezdődik, mert 9-10 körül fürdünk, s utána szopi, ha kell pótlás (ez kb másfél óra), s már az utsó napokban hasink sem fáj (kopp-kopp), de eddig keltettem éjjel is max 4 óra alvás után, s nem mindig csicsikált vissza...
DE AKKOR IS CSUDIJÓ....
Ma voltunk dokinéninél, s 400 grammot hízott 9 nap alatt...így én is bevetek egy kis teát, s az éjszakában is megvárom míg ébred
Kriszti - nagyon jó a 6 óra egyben, én azt most egy éves koráig alá is írnám
Kaja - tegnapig - 80%anyatej (amire én nagyon büszke vagyok), s kb 20% tápi volt...ma egy kicsit visszaeset a tejcsi, de holnaptól megpróbálok fejni is ... eddig ha fejtem akkor nem volt elég a következőre. Mondjuk délutánonként két óránként evett, eszik általában (ezt szeretném 3 órára feltornázni
)
Most én is azon imádkozom, hogy ne kerüljön haza valami nyavalya(nyavaja
), mert már a Drárám igy is taknyos....néha kell szívni a nóziját
Cas - sajnálom a mellgyuszit, remélem, hogy már jobban vagy!!!!
Akkor nálatok is van jövés-menés
Én néha kiborulok attól, hogy nem tudom, hogyan beosztani az időmet, aludnék, pihennék, de mikor tudom, hogy mennyi dolog vár rám, akkor az sem megy nyugodt lelkiismerettel....hiába Anyukám nagyon hiányzik...
Tittina - fehérje ügyben nem tudok mit mondani, de mikor mész dokihoz megint????
Hogy telt a karácsony??? MÁr nektek is "csak" négy hét....mindjárt itt a ti időtök!!!! Készen van minden Törpi fogadására...de izgi, hogy nem tudjuk a nemét
Pihenjetek Apácskával sokat!!! Bár előre nem lehet aludni...
Kia - sajnálom Levi nyelvét, reméljük, hogy gyorsan segítenek majd rajta, s nem fog neki nagyon fájni....Te biztos, hogy rosszabbul viseled majd,....én azt is végig zokogtam, amikor a sarkából vették a vért, de ha éhesen sír is a szívem szakad meg
pedig néha csak egy-két percet kell várnia
Szépen gyarapszik, s ügyi vagy a tejcsivel is!!!!!
Nyafi - az édeskömény teára is azt mondják, hogy jó a hasfájásra..nekünk egy helyi gyogyó jött be (el ne kiabáljam), napi 3x5 csepp, s el kellett telnie egy pár napnak még hatott..egyébként az infacolról is ezt olvastam, van belőle egy dobozunk, s a tájékoztató ezt írta....
végül is mindegy mi, csak segítsen.
Én most amit találok eszek - kivétel felfújós, csípős kaja - s hál Istennek Mütyürnek nem árt....iszom napi egy gyenge koffeines kávét is, mert anélkül meghalok...több kéne, de nem merem, most majd még egy koffeinmenteset legnyomok
Nincs több időm, de igyekszem sűrűbben jönni , mert hiányzik a társaság
Akihez név szerint nem írtam, ismét bocsi.....