Új privát üzeneted érkezett!

Bejci hogy is birod?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na ma már a második laptetű.... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ez direkt csinálja, hogy bosszantson :cry: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: ez nagyon-nagyon szép! Én is elpityeredtem... :cry:

Kép Kép
kisvirág_30

Lányok!

Köszönöm az együttérzést. :lol:

Most 6 rúd bejgli várja a hűtőben, hogy sütőbe kerüljön, úgyhogy én mára léptem...
Jó éjt!
Vendég

Igen Kisvirág,e-mail be kaptam, de annyira megtetszett , gondoltam fölteszem nektek is :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Most jöttem meg a fogászatról. nem nekem volt bajom, hanem a 4 éves unokahugom sírt, mert fáj a foga. Volt barátom anyukája fogorvos, felhívtam és bejött megnézni. Lekezelte, nagyon aranyos volt. Vittünk neki sütit is.

most nézem a HBO-n a Ház a tónál filmet.
El is köszönök mára.

BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
nati80

na sziasztok, megyek én is elteszem magam a holnapi nagy napra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt kivánom mindenkinek karácsonyi ajándéknak :wink: :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Boldog Karácsonyt, békés Ünnepeket kívánok mindenkinek! :wink:
magdolnam

Lányok!

Aki ma jelenti be a Nagy Hírt, annak is, és akinek erre még picit várnia kell, annak is :
NAGYON BÉKÉS, MEGHITT KARÁCSONYT KÍVÁNOK!
Vendég

szi Bejci!
Én már 6-tól főzök :D Anyóséknál nem hallottam a malacot, úgyhogy jó fejek voltak, a kérésemnek megfelelően történt a dolog. Szegény mali :( neki nem jött be ez a karácsonyos dolog :(

Ú annyi teendőm van.
magdolnam

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!

Kép
p__lilla

Kép

Kellemes ünnepeket!

Kép
andyfekete

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

Kép
Kép
odri

Boldog, Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!!!

Babett

Kép

Kép
dbabett

[color=darkred]MINDENKINEK KIVÁNOK MEGHITT, BOLDOG KARÁCSONYT![/color]

Natasa

Kép
Kép
nati80

Gyönyörű lett a fánk, és a mézeskalács torta. majd teszek fel képeket. Már lefényképeztük. És a hajam is 2-3 cm rövid lett. Olyan jól érzem magam.

Kép
Kép
nati80

Nagyon boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!! Kép

Kép
jenny29
Mór

sziasztok!

látom mindenki vendégségben. mi is az ajkai rokonokat végiglátogattuk, holnap reggel megyünk az uram rokonaihoz, csak csütrötökön jövünk haza délután addig nem leszek. Van ott internet, de nem akarok hogy lássák mit nézegettem. Még nem voltam orvosnál, senki nem tud a babáról, csak ti.
Ma vagyok a 32.napban. pénteken elmúlik az 5 hét, kezdem a 6.dikat.
Eddig még csak a szédülés fáradtság kerülgetett.

Mindenkinek szép ünnepeket, majd jövök!
Odri, te hány napos vagy?
Én még mindig nem merek vonalzót betenni, majd ha orvos látott. Az meg messze van még.

Kép
andyfekete

Andy: Énis a 32napban vagyok. Szerintem addig ne is csinálj vonalzót mig a doki nem látott. Az a biztos.
Én is izgulok, hogy valóban babás vagyok e. Két ünnep csinálok tesztet .

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nincs nagy forgalom a napokban. Bár nem is csodálom. nekünk ma is sikerült beenünk, holnap nálunk lesz "szűk" családi ebéd (kb20 fő), az is hasonlóan szerény lesz, ahogy anyukám ismerem.
Sütire már rá sem tudok nézni.

Csucsu!
Most akkor én lemaradtam valamiről? Már teszteltél terhesteszttel? Vagy csak ovuteszttel?

Andy!
Hogy érzed magadat kismami szerepben? Mármint a szédülést és az álmosságot kivéve.

Kép
Kép
nati80

na hello csajok!

Megnéztem mind a két videót. Az alvós kisfiú hihetetlen édi, a karácsonyi regét meg én is megkaptam emailben, és nekem is nagyon tetszett, nézzétek meg akik még nem tettétek.

Másodszor pedig nagyon boldog karit mindenkinek. Remélem jól telik. Nekünk eddig rohanás volt az egész, és még holnap is ez vár. HOlnap is három helyre kell mennünk... De mindegy.
Képzeljétek, a favásárlást a sógoromra bíztuk, és telefonon mondtam neki, hogy nekem mindegy milyen fát hoz, csak szép legyen. Mondtam hogy vannak azok amik alul tömzsik és felül semmi, na olyan ne legyen. Szép fenyő formájút szeretnék. ERre beállított egy olyan fával, aminek az alsó kb. 70 centin iszonyat dús és széles ágai vannak, majd következett egy hetven centis függőleges szár, amin a tűlevélen kívül semmi... Majdnem elsírtam magam. Aztán nézegettük, forgattuk, levágtunk a felső szárból egy negyven centit, attól se lett jobb. Aztán rájöttünk hogy mi a baja. Valószínű tavaly vagy lehet, hogy még azelőtt ezt a fát már kivágták, pontosabban a tetejét levágták úgyhogy igazából egy fa aljával állunk szemben. EZt az elméletet bizonyította az is, hogy találtunk még egy fő szárat, ami az ilyen fáknál van... Aztán kérdeztem sógoromat, hogy miért ezt a fát választotta. Erre ő: MEgsajnáltam szegényt. :) Kész voltam. :) Tudni kell a sógoromról, hogy programozó matematikusnak tanul, iszonyat okos, csomó téren tök tehetséges és emellett iszonyat szerény, és nagyon jófej, de önbizalma nulla. És imádnivaló, de a való élethez nem sok köze van. Úgyhogy nem lehetett rá haragudni, egyszerűen csak annyira "ő" volt ez a sztori. AZt mondja ott volt szegény egyedül... :) Szóval kész voltam. Na majd teszek fel képet, mert érdemes megnézni. LEhet, hogy az nem adja annyira vissza, de nagyon vicces volt. És mostanra semmivel nem látom szebbnek de úgy megszerettem a kis fát. Tényleg tök ari, és végülis örülök, hogy ezt hozta, annak ellenére, hogy én soha nem választottam volna... :)
Na most ennyit, a többiről majd mesélek még. Úgysincs erre nagy forgalom. Csak azt élvezem, hogy még csak nyolc óra volt, amikor hazaértünk és semmi dolgunk mára. :)

KépKép
muffin

ja, és csucsu, szorítok ezerrel!!!

KépKép
muffin

és hát itt a kicsike. :) Kép

KépKép
muffin

Muffin
Tényleg elég furcsa a fátok, de nagyon aranyos. Különleges.
Boldog Karácsonyt.

Kép
p__lilla

vicces vagy lilla. :) az biztos, hogy különleges. :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Írok mielőtt lemegyünk két napra anyósékhoz. Elvonási tüneteim lesznek, bár a napokban nem nagyon írogatunk. Nembaj majd ha elmennek az ünnepekt biztosan megint alig bírjuk egymást olvasgatni.
Megint kidobott az ágy, egyik nap alszom 10 órát, másik nap meg szakaszosan talán 6-7et.
Csucsu te hogy vagy ezzel?
Amúgy pénteken én is csinálok még egy tesztet. És hogy vagy csucsu? vannak tüneteid?
méhed szúrkál már? nekem már lassan egy hete, állandóan arra kelek hogy éhes vagyok, többször eszem. és sokat vagyok álmos és szomjas.
Mikor mész dokihoz?
Én csak jan 8án tudok magándokihoz. Addig sokat kell még aludni.
még fél 10ig vagyok, aztán csak holnap este.
Legyetek jók addig is.
Pihenjetek sokat!

Kép
andyfekete

sziasztok!

szép jó reggelt mindenkinek!! :lol: :lol:

Csucsu:

NAGYON IZGULOK MIATTAD! DRUKK EZERREL!!!!

ANDY:
ilyen voltam én is amikor a Hunival terhes voltam :wink:

Muffin:
Ismerek még egy valakit, aki hasonló természetű a sogorodoz. :lol: :lol: Az én ikerbátyám is ilyen...Mellesleg ő is számitogépekkel foglalkozik :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Küldök egy pár képet a fiukról. Ugy örültek az ajándékoknak, hogy azt nem lehet szavakba foglalni. Ma hajnala 4:40-kor arra ébredtem , hogy a sötétben játszanak az új játékaikkal.
Azokat az angyalkákat amiket a lámpán láttok, én készitettem... :oops:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

szia Márti!

nagyon édesek a gyerekeid, hogy éjjel ezért felkelnek hogy jáccanak.Az angyalkák édesek.
Azért én is tesztelek ám, mert még csak halovány csíkjaim voltak. Bár nekem amióta mensizek, sosem késett. Ha felfáztam vagy beteg voltam, inkáb előbb megjött, úgyhogy tuti terhes vagyok.
Nagyon örülök, és tényleg nem merek addig vonalzót csinálni amíg orvos nem látott.

Márti ilyenkor nem is fekszetek vissza az ágyikóba?
Én mindjéárt reggelizem, aztán lassan összepakolom a család ajándékát, azt indulunk. Nincs messze csak 45 km.

ha nem írnék már, mindenkinek sok puszi

Kép
andyfekete

nagyon édesek ahogy jáccanak az autókkal.

És neked mit hozzott a Jézuska?

Kép
andyfekete

de aranyosak a fiúk. Nagyon ügyes vagy, szépek lettek az angyalkák! Hála égnek ma már nyugalom lesz idehaza, 2 nap alatt lecsengett a karácsony. Olyan fura, úgy érzem magam, mnt aki szét zabálta magát, pedig iszonyú keveset ettem az ünnepek alatt. Szerintem azért, mert nagyon nehéz kaják voltak.

NEm vitt rá a lélek, hogy elmondjam a szüleimnek. Szégyen, de egyszerűen nem tudom megtenni. Erre a férjem: elviszlek egy pszichológushoz, hogy a gátlásaim alól -szüleimmel szemben- feloldjon. Az a baj, hogy csak a férjem érti ezt az egész dolgot meg :( 2 napig olyan rosszul voltam attól, hogy el kell mondani... de valahogy mindig úgy adódott, hogy pont mikor elmondtam volna, történt valami. Így marad az a változat, hogy a mama szülinapján úgy jelentjük be, hogy átadjuk a legújjabb uh felvételt.
magdolnam

Ja és még annyit, hogy mi úgy jártunk a fával kapcsolatosan, hogy kaptunk egyet sógortól ajándékba...Ő is kapta egy betegjétől ajándékba :lol: .Össze volt kötözve, magas volt, megsem néztük. Karácsony reggel, amikor be akartuk tenni a tartójába, kibontottuk és akkor láttuk, hogy olyan béna szegény :cry: Nagyon gyér volt és az egyik oldalán hiányoztak az ágak...Szoval amikor apa meglátta azt mondta,hogy kidobja az ablakon.... :cry:
Aztán leszaladtam gyorsan a piacra és vettem egy kicsikét... ami még volt :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ja a másik dolog, ami miatt mérges vagyok: a férjemet elég sok ideig kérlelte, hogy menjünk szilveszterkor valahová. Eddig mindig mentünk. Most azzal magyarázta, hogy maradjunk együtt itthon nyugalomban, foglalkozzunk egymással. Szomorúan, de beadtam a derekam. Erre tegnap azt mondja nekem, hogy: kár hogy nem akarsz menni sehova. Azt hittem felrobbanok. :twisted:
magdolnam

magdolnam

Jaj Magdolnam elég feszülten telhetett igy az ünneped, szegénykém :cry:
És nem célozgattak, vagy vettek észre semmit?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy:
Én egy Rexona pipeeszettet kaptam sógoréktól, szüleimtől pénzt,nővéremtől meg zoknikat, nadrágot fehérneműt.Páromtól semmit :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

nem most nem célozgattak. Szegény mamám jó beteg, de az a baj hogy nem hajlandó dokihoz menni.úgy féltem, nehogy elkapjam. nektek hogy telt a karitok?
magdolnam

Bocsika, közbe reggelit adtam a fiuknak...
Hát nekünk aránylag jól telt, de volt olyan időszak amikor azt mondtam sz...rok az egészre és megyek lefekszem...
:cry:párom megjegyzéseire...
Azt mondta nem számitott ajándékra tőlem, ezért nem vett nekem...De majd bepótólja...
Na majd meglátjuk...Csak azt nem értem miért nem számitott, még sosem felejtettem el, mindig kapott, méga csekélységet is, de azt tiszta szivből adtam... Na mind1...
Ez van..
Magdolnam, sajnálom a mamádat...De elkellene menjen dokihoz...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!
Látom élénkült egy kicsit a forgalom. Már hiányoztatok nagyon!

Magdolnam
Nincs abból semmi gond, hogy nem mondtátpk el. Majd késöbb. Ráér még.

Andy
Jó utazást és érezzétek jól magatokat. Vigyázzatok magatokra és pihenj amennyit csak tudsz. Most ezt kell tenned.

Muffin
nagyon cuki a fátok. Én is ilyen érzelgős vagyok, úgy meg tudok sajnálni mindent és mindenkit. Tegnap a Shreket néztük és majdnem elpityeredtem a sárkányon, hogy milyen szomorú volt, mikor a szamár elhagyta. :roll:

Márti
Apától nem kaptál semmit? :shock: Meg volt beszélve? Vagy nem? És te mit vettél neki?
Gyerekek zabálniivalók! hajnalban ébrednek, hogy a sötétben játszanak? :shock: Hát én inkább aludnék.

Nekünk nagyon formás fánk van idén. Ez a második!!!
Vettünk egy szép fenyőt és mikor kifordultunk a kereskedésből rájöttünk, hogy túl nagy nekünk. Felhívtuk anyósékat kell e nekik. Kellett. Elmentünk és vettünk egy másikat. De még így is a duplája a tavalyinak. Sajna a fénykép nem igazán adja vissza a díszeket, de majd felteszem a képet.

Szép napot! Nálunk nagy ebéd lesz, csak este jövök.

Puszi mindenkinek: Natasa

Kép
Kép
nati80

Márti
Nem számított ajándékra? Talán a pofon miatt? Szerintem pont ezért kellett volna vennie valamit neked, mégha nem is vettél volna neki semmit.
Mi megbeszéltük, hogy idén nincs ajándék. Erre vettünk kenyérsütőt, fényképezőgépet. Örülünk neki, csak nem meglepi.
Na megyek kenyeret sütni.

Kép
Kép
nati80

Andy: Nekem igazán tünetem nincs. A hasam szurkál de inkább a medencémet érzem. Most kezd a mellem érzékeny lenni tegnap óta érzem. Holnap veszek tesztet és dokihooz énis csak januárban tudok menni akkor lesz ugyanis a magánrendelőben. Ilyenkor sielni megy(ezt azért tudom mert a lánykám születése után pont ment sileni és akkor mondta minden évben megy karácsony után) de sebaj kivárom SZTK-ba nem megyek inkább várok.

Muffin: Édes ez a fás sztoritok. Itt ült a férjem is mellettem és nagyon jót nevettünk ezen a sztorin. Ahogy leírtad fergeteges volt.
De végül én rosszabbra számitottam vagy nagyon jó munkát végeztetek :)

Márti: Jók a képek édesek a gyerekek. :)

Nati: nem maradtál le semmiről. Nem teszteltem csak nem jött meg és fájdogál enyhén a hasam meg a melleim bevannak duzzadva tiszta vastag eres szóval ez reménykedés . Remélem ez attól van amitől szeretném. Majd a két ünnep között tesztelek.

Kép
csucsu05

Csucsu, egyértelműen pocaklakó -szerintem- :wink:
Muffin, hihetetlen a fátok :) :lol: legalább lesz mire emlékeznetek.... Nekünk műfenyőnk van. Nagyon szépre megcsinálta apa! kék - ezüst.
Márti, hát a férjed helyében mindenképp vettem volna valamit, pláne a történtek miatt, lehet egy nagy meglepire készül :shock:
Nati, mi is sütöttünk tegnap kenyeret... magosat fini lett. Ma meg csinálok pitát, kenyér helyett. Az egyik adag tepertős lesz! ISteni!!!! Olyan mint a pogi csak sokkal omlósabb
magdolnam

Sziasztok!
Andy:D
Szuper,hogy pozitív lett a teszted!! Csodálatos hír!

Magdolnam :D
Ha újra babás leszek én is tuti csak a 12 hét után mondom meg a családnak!
Kenyérsütőben csinálod a pitát vagy sütőben?

Csucsu!
Hatalmas drukk megy a teszteléshez!!

Márti
Nagyon édesek a fiúk,hogy be voltak zsongva az ajándékokra!!
Férjedtől nem szép,hogy nem vett semmit...legalább valami apróságot..

Nati
nem semmi létszáma van a szűk családnak :D :D

szép napot mindenkinek
holka

Ma már 26-e van!!!
Oktoberben 28 napra jött meg, aztán novemberben 31 napra azért állítottam be most 31-re,hogy ha a hosszabbhoz képest se jön meg az már jó jel...Remélem nem fog megjönni. Annyira várom,hogy újra beköltözzön valaki a pocimba!! :lol: :roll: Mint itt mindannyian... :D
holka

karácsonyra kaptam egy nagy teflonos valamit (a topshopból lehet kapni, hot pan) amiben olaj nélkül lehet sütni mindenfélét, tésztától a zöldségeken keresztül húson át a rizsig. Szóval abba csinálom. Már csináltam ilyet és nagyon fini lett!
magdolnam

Magdolnam
Én tavaly karira kaptam hot pan-t anyumtól. Én is szeretem. A rántott húsi annyira jól átsül benne! Ha lesz időd légyszi írd le a pite receptjét. :)
holka

40dkg liszt
2dkg élesztő
1,5 csésze langyos víz, mondjuk én 2-vel rakok bele
2 teáskanál cukor
1ek.étolaj
2 teáskanál só

Elkészítés:
A lisztet egy nagy edénybe szitáljuk,az olajat,sót hozzákeverjük.Fél csésze langyos vízbe rakjuk a cukrot elkeverjük,majd belemorzsoljuk az élesztőt,és felfuttatjuk.Ezután a liszthez öntjük az élesztőt,és a maradék vizet is.Jól összedolgozzuk,és szobahőmérsékleten megkelesztjük.Miután megkelt kb. 10-12 részre osztjuk,és még 15-20 percig hagyjuk kelni,míg a golyók duplájukra kelnek.(Konyharuhával letakarhatjuk.)Ezután a golyókból kerek lapokat formálunk kb.1-1,5cm vastagok legyenek.

Fehérnek,és puhának kell lennie.Kihülés után nylon zacskóba téve le lehet fagyasztani,hetekig eláll,de fagyasztás nélkül is ajánlatos zacskóba tárolni,mert így nem szárad ki.

most tepertőset csinálok, 20dkg tepertőkrémet tettem bele (házi készítés) legközelebb burgonyásat csinálok!
magdolnam

ez a görög pita receptje volt :wink:
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?