na hello csajok!
Megnéztem mind a két videót. Az alvós kisfiú hihetetlen édi, a karácsonyi regét meg én is megkaptam emailben, és nekem is nagyon tetszett, nézzétek meg akik még nem tettétek.
Másodszor pedig nagyon boldog karit mindenkinek. Remélem jól telik. Nekünk eddig rohanás volt az egész, és még holnap is ez vár. HOlnap is három helyre kell mennünk... De mindegy.
Képzeljétek, a favásárlást a sógoromra bíztuk, és telefonon mondtam neki, hogy nekem mindegy milyen fát hoz, csak szép legyen. Mondtam hogy vannak azok amik alul tömzsik és felül semmi, na olyan ne legyen. Szép fenyő formájút szeretnék. ERre beállított egy olyan fával, aminek az alsó kb. 70 centin iszonyat dús és széles ágai vannak, majd következett egy hetven centis függőleges szár, amin a tűlevélen kívül semmi... Majdnem elsírtam magam. Aztán nézegettük, forgattuk, levágtunk a felső szárból egy negyven centit, attól se lett jobb. Aztán rájöttünk hogy mi a baja. Valószínű tavaly vagy lehet, hogy még azelőtt ezt a fát már kivágták, pontosabban a tetejét levágták úgyhogy igazából egy fa aljával állunk szemben. EZt az elméletet bizonyította az is, hogy találtunk még egy fő szárat, ami az ilyen fáknál van... Aztán kérdeztem sógoromat, hogy miért ezt a fát választotta. Erre ő: MEgsajnáltam szegényt.
Kész voltam.
Tudni kell a sógoromról, hogy programozó matematikusnak tanul, iszonyat okos, csomó téren tök tehetséges és emellett iszonyat szerény, és nagyon jófej, de önbizalma nulla. És imádnivaló, de a való élethez nem sok köze van. Úgyhogy nem lehetett rá haragudni, egyszerűen csak annyira "ő" volt ez a sztori. AZt mondja ott volt szegény egyedül...
Szóval kész voltam. Na majd teszek fel képet, mert érdemes megnézni. LEhet, hogy az nem adja annyira vissza, de nagyon vicces volt. És mostanra semmivel nem látom szebbnek de úgy megszerettem a kis fát. Tényleg tök ari, és végülis örülök, hogy ezt hozta, annak ellenére, hogy én soha nem választottam volna...
Na most ennyit, a többiről majd mesélek még. Úgysincs erre nagy forgalom. Csak azt élvezem, hogy még csak nyolc óra volt, amikor hazaértünk és semmi dolgunk mára.