Sziasztok csajok!
Áfi! Pár nap késéssel igaz, de nagyon boldog szülinapot kívánok lánykádnak!!!!
Enahma! Nem ijeszgetni akarlak, de lassan pont egy évvel ezelőtt én sem éreztem jól magam, betöltött 37. hét után, sőt kifejezetten rosszul voltam. Zúgott a fülem, nem bírtam fent lenni, szinte fájt, ha fel kellett valamiért kelnem. Doki azt mondta, hogy azonnal be a kórházba legalább egy NST-re (néhány nappal előtte még tökéletes volt az NST-m!). Ez délután olyan kettő óra körül volt. A kórházban bent fogtak, mert rossz lett az NST, csak a cuccomért engedtek haza (persze a kiskönyvemet ottfogták zálogként
), először úgy volt, hogy 24 órás megfigyelésre bent kell maradjak, aztán este 10 óra 8 perckor már kivették Dominikot, mert az ellenőrző NST-n rossz lett a szívhangja nagyon.
De tényleg nem akarlak megijeszteni!!! Nem azért írtam, de ha továbbra is rosszul érzed magad, nagyon gyenge vagy, azért érdemes bemenni a kórházba egy NST-t nézetni. Ha minden oké, akkor úgysem fognak bent! Csak egy jó tanács.
Aztán az is lehet, hogy ma még mindenképpen menni kell a kórházba
, ki tudja, lehet a kislegény már nagyon kíváncsi a kinti világra!
Csajok, akik képeket raktatok fel, mióta nem írtam (bocsi, hogy nem név szerint mindenkinek)! Csodálatosak a gyerkőcök, csak ámulok, meg a nagykisfiam is
("Anya, jaj de szép kislány!")
Ja, és hogy a fiúk se maradjanak ki: "Anya, milyen jó pályája van a kisfiúnak!"
Na lépek, míg apa, meg Dani szánkóznak, csomagolom az ajándékokat