Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajszik!

Létezünk mi is, csak hát egyre kevésbé jut időm bármire. Éppen ezért megragadom az alkalmat, és most írok, ki tudja mikor írok legközelebb:

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánunk! Akik már a kezükben tartják, nekik nagyon boldog első Karácsonyt, akiknek még a pocakban lakik, nekik nagyon boldog Pocaklakós Karácsonyt!!! Zsókuci, neked külön nagyon békés, és áldott Karácsonyt kívánok!

Vicuska, Ramóna nagyon helyes baba, viszont ne használjatok vakut. Árt a szemének.
Ezt mindenkinek írom, ne vakuval fényképezzetek, árt a baba szemének.

Kép
lucia1

Chesti drága, köszönöm szépen! Örülök hogy jól éreztétek magatokat ringatón. Mi sajnos nem tudunk menni holnap, Luca lázas lett. :(
Viszont jövőre megyünk!

Puszi nektek!

Kép
lucia1

SZIasztok!
Ballagyo: én Magenheim Ritához járok, Margitos volt,miután bezárt ide-oda ment,így került a MÁVba...szóval én is ott fogok, remélem könnyen megtaláljuk majd az új szülészetet...nekem 4 unokagyerekem született ott és jókat mondtak tesóim...szóal bizakodok,persze a lényeg úgyse a kórházon múlik... :lol:

Én is szeretnék előre is nagyon-nagyon áldott,boldog,békés karácsonyt kívánni!Gyereknevetésben és várakozásban teljes ünnepeket kívánok Mindnyájatoknak!Örülök,hogy idetaláltam hozzátok annyit segítettetek mindenben!
Nagyon köszönöm!!

Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Luki,
Jó, hogy újra itt! :D Hogy éreztétek ott magatokat?

Rékaróka,
Hű, jó kihúztad te is! :shock: Mindjárt itt a nagy nap, de izgalmas!

Vikkata,
Gratula a jó eredményhez! :D
Az Istenhegyivel kapcsolatban:
Nem kell beutaló, csak telefonon jelentkezz be, minél előbb, mert csak későbbre tudnak időpontot adni (legalábbis nekem ezt mondták). Hasi uh volt. Nem kell vinni dvd-t, automatikusan adják, és még néhány képet is. Amikor odaértünk egyből levették a vért, és minket kb. 5 percre rá be is hívtak uh-ra, abban az időpontban amit kaptunk. Kb. fél óra volt nekünk az uh, mivel ikrek. Utána kb. 20-30 percet vártunk a vérvétel eredményére. Szóval összeségében 1 és negyed óra alatt végeztünk!

Elan,
Jó, hogy jelentkeztél, olyan rég nem írtál magatokról! :wink:

Lippa,
Örülök, hogy a csajszik már jól vannak! Nincsenek új képek?

Juci,
Jó pörgősek a napjaitok, sajnálom, hogy Dorka gyomrát!

Vicuska,
Szépek vagytok! :D

Ma voltunk babanézőben a saját dokinknál. Ő is mindent rendben talált, picurok nőnek mint a bolondgomba. :lol: Hihetetlen, amit egy hét alatt tudnak produkálni! Imádom őket! :D
Jó lenne már valamit érezni, de én még nem vettem észre semmit! :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Kicsit megint eltűntem, nagyszülőknél voltunk, aztán ők voltak nálunk, nagytakarítást végeztem, hogy karácsonykor kilássak az ablakon. (hátha esik a hó) :lol:
Persze nem értem a végére a kicsi fiam segítsége ellenére (vagy éppen amiatt :wink: ),így még a héten van mit tenni. Közben díszítgetek, készülök a karácsonyra. És ma volt fiam nagy napja is, az első születésnap....erről majd legközelebb.

Benszi, Kismoni
Gratulálok, sok boldogságot kívánok. Remélem kapunk képeket is a fórumra.

Rékaróka
Ez már nagyon a finish.... :lol:

Sharon
Szép poci. Nem is kicsi. :wink:

Taptau
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de továbbra ishajrá spontán babásodás. Húú még régebben kérdezted miket csinál Milán. Hát ahhoz képest, hogy 8 és fél hónaposan felállt, és 9 hónaposan kapaszkodva ment, máig nem indult el egyedül. Viszont hihetetlen gyorsan mászik. Még csak halandzsázik, de mintha kezdene olyanokat mondani, hogy ana(talán anya, de lehet, hogy bebeszélem), meg átá(talán apa), mamma, na az tuti a kaja. Virgonc kiskópé, egy sajtkukac, fél percre nem bír egy helyben ülni, folyamatos mozgásban van.

Most se telt sokra az időmből, bocs, hogy nem írok mindenkinek.

Mivel nem biztos, hogy tudok jönni karácsonyig ezért most kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet.

Kép

Kép
agnese

Ringató.
Zenepedagógiai foglalkozások 3 éves kor alatt.

Helyszín: Fonó Budai Zeneház
Cím: 1116 Budapest Sztregova u. 3.

http://fono.hu/?page=zenehaz&content=gyermek_item&lang=hu&id=32

vagy ezt nemrég találtam:

http://www.tucsok-zene.hu/

chesti

Agnese

BOLDOG SZÜLINAPOT MILÁNNAK. :lol:

Kép
chesti

Sziasztok!!

Rebe, Kriszti, köszönöm szépen a segítséget, holnapra van időpontunk 10.00-re csak a beutaló miatt izgultam, de megnyugodtam, hogy nem kell. Remélem minden okés lesz. :wink:

Annyira aranyosak vagytok, hogy nem néztetek lükének a remegés miatt, azóta is van, hogy érzem, de nem mindig, pedig nagyon figyelek.. :lol: :lol:

Lippa, tegnap kimaradt: a szülők tudják csak a lombikot, ők a babát is, de a rokonok most tudják meg karácsonykor, nálunk a Szenteste a mamámnál van, ott van mindenki, olyan mint az amcsi filmekben.. Úgyhogy ott jelentjük be, bár igazából csak rám kell nézni.. :lol: Kép
torolve_20130114141731

Szevasztok csajok!

Itt vagyok ám,csak luk nincs rajtam,amin levegőt vegyek,mert annyira hasfájós mindkét kölköm,hogy semmire nincs időm!Enni,inni,aludni pisilni ezek hihetetlen luxus dolgok az életemben!Egésznap pizsibe nyomjuk az ipart.Nagyon komoly!Papaverin gyógyszert kaptak a drágáim,de szart sem ért ezért tegnap visszaálltunk az Infacolra!Végigaludták az éjszakát egy kajálással!Ja és hőmérőzés a fenékbe,hogy kakiljanak,mert akkor megkönnyebbülnek!No meg bejátszik a szélcső is!Csupa izgalmas dolgok!Nagyon durva frekvencián nyomják ha rákezdik és egyszerre ketten,néha felváltva!Ha kimerültek,akkor 5órát alszanak,mint állat!Na az a kánaán!Tejem alig van,mert azt javasolták,egyszerre csak egyfélét egyenek.Vagy tápszer vagy anyatej!Ezáltal lecsökkent a tejtermelés,no meg a semmi alvás,evés miatt is!3napja visszatértem a régi rendre és amennyi tej van odaadom nekik,majd pótolom tápszerrel és lőn világosság megint lett tejem!Mondjuk így is kell a tápszer sajna!Szépen híznak!Dóra már 2800, Balázs 3300.Szeretnek fürdeni!

Ikres csajok kössétek a gatyátokat,mert nem gyenge meló!Van segítségem,de amikor az egyik gyereked a kezedben sír,a másik a nagyinál sír,akkor azonnal elvennéd tőle,mert úgy gondolod csak te tudod megnyugtatni!És akkor ne légy ideges,meg bízz a nagyikban,hisz ők is neveltek fel kölköket.Csak az a baj,hogy több,mint 30 éve,így neked kell osztani az igét!Amit anyu elfogad,de anyós kemény dió!

Na ennyit röviden-hossza!Rakok képeket!
Ja és ezer bocsi,amiért nem tudok reagálni semmire!Mindenkinek szurkolok a szülésre és az új kismamiknak gratulálok,az anyuknak meg csóközön!
Vendég

Kép

Balázs

Kép

Dóra

Kép

Édes kettes
Vendég

Isten éltesse sokáig Milánt,nagyon sok boldogságot,jó egészséget kívánok a Nagyfiúnak!

Juci egyetértek beteg gyerek ügyben,nekem is a szívem szakad meg állandóan :( !

Vicuska nagyon szépek Vagytok!

Kata még a hideg is kirázott ahogy olvastam soraidat,de igazad van szerintem még kabátban add át az ajándékokat,mert ha leveszed rögtön lelepleződsz :wink: !Nem semmi pocakod van 12 hetesen :o !

Gabi,Rebe Tőletek is kérünk szépen poci fotót!

Benszike drága millió puszi Neked és kitartás!Gyerkőcök továbbra is gyönyörűek!

Zsókuci merre jársz?

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Az én bölcsis Tündérkéim :D !

Kép

lippa

Lippa, tündérek. Nagyon szépek így együtt.

Benszi, hát nem semmi az életed. Csak lesek, mert enyémekkel semmi gond :oops: . Hozzád képest én nyaralok.
Csajok a kórház óta nem láttak szélcsövet. Szóval ikres kismamik, nem betojni!

Bár az én drágim ma határozták el, hogy nem alszanak nappal, szóval én is foglalkoztatva vagyok. Reggel elhatároztam, hogy ma becsomizom az ajándékokat, de eddig csak betettem és kivettem egy fehér mosást és összepároltam öt zoknit :oops:

Megyek is, mert jelenésem van!

Puszi!

Judit

jucicuki

drágim=drágáim :oops:

jucicuki

Ja és anyu nem szól bele semmibe, de anyós nálunk is osztja az észt, hogy teáztassam őket két etetés között, meg ilyenek, meg ne így fogjam, ne úgy tegyem le a fejét, de meg sem hallom :evil:

jucicuki

Bibar, de jó, akkor talán nem gáz, hogy én tényleg nem érzek még semmit, de semmit :( Pedig nagyon figyelek. Lehet, hogy fiúnk lesz? :) Én nem bánnám, bár az apuka nagyon lány-párti.ű

Vikkata, nagyon szép neveket választottatok! Nálunk a lánynév az tuti (Johanna), a fiúnév még bizonytalan, de most a Gábor áll nyerésre. Sárgulok a mozgolódás miatt, de jó Neked, hogy Te már érzed! Nálam a méhlepény a melső falon tapad, és hát van szigetelés... szóval lehet, hogy ezért nem érzem még? Nem tudom...

lanett, jaj ne haragudj, de én olyan jót vigyorogtam a kutyás sztorin :D Biztos nagyon bosszantó volt élőben, de elképzeltem, ahogy kergeted a kutyát, szájában a szőrmecsizmával... Nekünk is van egy teljesen idióta kutyusunk, simán eljátssza ő is ezeket :)

Vicuska, szépek vagytok Ramival :)

Benszi, húúú, nem lehet semmi :( Sajnálom szegényeket, meg persze titeket is, nagyon kemény lehet. Viszont a babák gyönyörűek!

Lippa, a csajszikért a bölcsiben biztosan megvesznek a kis pasik. Tündériek :)

Kép
elan

Sziasztok!

Jól eltűntem, de húzós volt az utóbbi két hetünk... :(

Próbáltalak azért olvasni benneteket, de olyan szita az agyam, meg minden kavarog benne, hogy nem tudok most mindenkinek írni.

Vicus
,
gyönyörűek vagytok!!! :wink:

Réka
,
millió drukk az utolsó napokhoz, hidd el, ügyes leszel! :)

Sharon
,
nagyon csini vagy, és olyan szép a pocid! :) Örülök neki, hogy ilyen ügyesen kihúzod, és ne izgulj, ha nem lesz nagy a babád, bőven lesz ideje megnőni! :) Drukkolok neked is, hogy szép élmény legyen a szülés! :wink:

Benszi
,
olyan édesek a gyerkőceid! Sok-sok kitartást kívánok neked, hamar belejössz majd meglátod! Barátnőm hármasikrekkel van otthon, és néhány hónap alatt szépen beállt náluk a rendszer. Tuti így lesz nálatok is! :wink:

Lippa
,
ezek a csajok mindig elbűvölnek! :D Milyen meglepit találnak majd a fa alatt?

Elan
,
ne izgulj, hogy még nem érzel mocorgást, nekem nem mellső fali volt a lepényem, mégis csak a 20. héten volt egyértelmű a dolog. Hamarosan te is érezni fogod!! :wink:

Velünk az van, hogy a férjem balesete óta folyamatosan megy az ügyintézés a rendőrséggel, biztosítókkal, és háát nagyon nem egyszerű a dolog. Szerencsére kaptunk kölcsön 1-2 hétre egy autót, hogy legalább ne vonaton kelljen 160 km-et utazni, ha a szüleinkkel akarunk lenni karácsonykor. Apának viszont tegnap este olyan fájdalmai voltak, hogy azt hittem mennünk kell az ügyeletre. Valószínűleg túlerőltette a törött vállát... Négyemeletesben a negyediken lakunk, lift nélkül, nekem meg nem engedett csomagokat cipelni... Igazából most egyikünk sem cipekedhet, viszont addig kellett elmenni megvenni a babának a hiányzó dolgokat (amiből elég sok volt), amíg van autó. Igencsak meg leszünk lőve, ha január elején vissza kell adni. Ja, azt nem is írtam, hogy a mienk totálkáros lett... Mire jön Zsófi, muszáj másikat szereznünk. Gondolom ez sem lesz egyszerű.
Közben meg kellett írnom a szakdolit is, azzal is egy csomót nyüglődtem, de ha minden igaz holnap viszem köttetni. Jól összejöttek nálunk a dolgok így év végére, de remélem a jövő év csak jót hoz majd! :)

Ezután igyekszem gyakrabban jönni, addig puszi mindenkinek!

Mamm

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Nagyon eltüntem. De most segítségeteket szeretném kérni.

Mi jól vagyunk. A picurit 2 hete láttam. Akkor 21 mm volt.
Mennünk kell genetikai uh-ra. Az Istenhegyi utra szeretnénk menni.
Ahhoz be kell jelentkezni? Kell beutaló? Most mi 10 hetesek vagyunk. Hány hetesen csinálják meg?
Aki volt már irja már meg, hogy megy az egész. Légyszi.
A másik kérdésem. Szeretnék 4D uh csináltatni. A picuri renben fejlődik-e? Meg van-e mindene? Ezt is Pesten szeretnénk, mert Egerben ugy tudom nem csinálnak ilyet. Ennek a menete hogy van?
Most teljes tájékozatlan vagyok. Félek, hogy kifutunk az időből.
Ha már volt róla szó, akkor elnézést érte. De nem olvastam vissza.
Előre is köszönöm.

Minden uj kismaminak gratulálok. Az uj anyukáknak szintén gratulálok. Jó egészséget, sok örömöt, sok tejcsit kivánok nekik.
Ma még jelentkezem.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Elan
dehogy gáz :wink: :wink: :wink: kiváncsi vagyok nagyon nektek fiú lesz-e :oops: :oops: ez olyan izgalmas,épp tegnap elevenitettük fel a férjemmel mikor még mi találgattunk :wink: :wink:

Vicuska
nagyon jó ez a kép rólatok :wink: :wink:

Mamm
sajnálom a párodat és ezt a sok macerát :( :( Zsófika majd jövöre meghozza a szerencséteket meglásd :wink: :wink: és még szakdolit is irtál??atyaég :oops: :oops: ügyi vagy nagyon :wink:

Lippa
annyira aranyos ez a kép a 2 tündérkéröl.megzabálom őket :P :P

Lukikám
ma kb 11 től itthon vagyok,nagyon várom hogy hivjál :P :P :P

Benszikém
annyira édesek ezek a picúrok :P :P :P háááát ahogy a programot leirtad,nem irigyellek :oops: :oops: kitartás csajszikám :oops: :oops:

bibar

Benszi,
Hűha, nem semmi a programod. Na jól meg is ijesztettél! :oops: :lol: :roll: Kitartás csajszi!

Lippa,
Gyönyörűek a bölcsis tündérkéid! :D

Juci,
Azért te kicsit megnyugtattál! :)

Mamm,
Nem irigyellek most benneteket, remélem hamarosan megoldódik az autó kérdés!

Erika,
Pont ezen az oldalon írtam az Istenhegyivel kapcsolatban, kérlek olvasd vissza, nem akarom újra ezen az oldalon leírni. Amire ott nincs válasz: ezt a kombinált tesztet a 12-14. héten végzik, szóval nem vagy elkésve. Mi a 12. héten voltunk. Nézték a tarkóredőt, az orrcsont meglétét, a koponya átmérőjét, a has körtérfogatát, a combcsont hosszát, a végtagokat.
Nekünk azt javasolták, hogy menjünk még a 18. héten el genetikai uh-ra, ott tüzetesen átnézik mindenüket, a nyitott-gerincet szűrik, nézik a csontokat, a belső szervek fejlődését, a szív működését. És csak utána menjünk majd 4 d-re!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lippa,
Itt az én pocim! :D Hát nem kicsi, de nekem már a beülti után is volt, ja, és nem vagyok alapban sem vékony, sőt...
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi a bókokat aranyosak Vagytok :D !Legalább van Róluk közös kép,mert nekem sosem sikerül Őket együtt elcsípnem :roll: .

Elan én 21 hetesen kezdtem el érezni a mocorgásukat,úgyhogy még van esély arra,hogy lány :wink: .Szép neveket választottatok nagyon!

Mamm hát tényleg jó mozgalmas volt Nektek az elmúlt pár hét!Szegények nem lehet egyszerű,hogy egyikőtök sem tud cipelni :( .Kívánom Nektek,hogy amilyen rosszul végződött,legalább olyan jól induljon az új év!Tündérkék sok mindent kapnak,többek között dobot :roll: (tudom most sokan mondjátok,hogy kicseszek saját magammal,de még mindig jobb mint amikor a fazekat verik kanállal :lol: ),konyhapultot,porszívót,dvd-t,mesekönyveket stb.,stb.

Rebe atyaég,mekkora lesz a végére :o !Nagyon szép formás már most :wink: .Szerencsére nekem sem volt olyan szörnyű a helyzet mint szegény Bensziéknél,úgyhogy ne izgulj!

Valószínű,hogy már nem jövök az ünnepek előtt,ezért

Mindenkinek nagyon békés,boldog,áldott karácsonyi ünnepeket kívánok!

Mindenkinek millió puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok Lányok!

A hétvégén már valószínűleg én sem jövök, így:
[b]Mindenkinek nagyon szép, kellemes Karácsonyt Kívánok! [/b]
Mi nagy összabújásokat tervezünk, mert az utóbbi hetek sajnos nem erről szóltak, olyan fáradtak vagyunk de majd most... :lol:

Millió puszi Nektek!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!!

Sok-sok puszi
süni76

Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt Kivánunk.

Bibi és Bebe

Kép
bibike27

NAGYON SZÉP ÜNNEPEKET LÁNYOK!

PUSZI MINDENKINEK
Kép

Luki és Falatka

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Benedek már ünnepel, és a legjobbakat kívánja mindenkinek!

Kép :)
gombahölgy

Sziasztok Csajok!

Kicsit el voltam havazva ezért nem jelentkeztem. Itthon minden a feje tetején áll, felújítás, ilyenek. Nem voltam netközelben sem, és nem is aludtam pár napig itthon, ja és meló volt ezerrel. Már csak 1 napot dolgozom ebben az évben aztán pihi. Úgy örülök.

Majd ha lesz több időm írok ígérem.

Mindenkinek BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Kép
Vendég

Gomba!

Benedek olyan gyönyörű!

Estrella!

Már hiányoltalak, h merre vagy? De minden OK veled és Dórival, ugye?

Mi tegnap voltunk 4D-én. Karácsonyi ajándéknak szántuk, hát csak az aggódás lett belőle. Az asszisztens Soma bal veséjén vesecisztát talált, pontosabban lehet, hogy van ott valami, lehet, h nincs. Mondtam, köszi, most aztán megnyugtatott :? Azt mondta, ne haragudjunk, ő ehhez gyakorlatlan és bizonytalan is :? :? Felhívtam a dokimat, január 2-ra kaptam időpontot a MÁV kórházba egy újabb UH-ra. :cry: Addig próbálom nyugtatgatni magam :cry: :cry:
ballagyo

A lényeget majd elfelejtettem, Soma-fotó:

Kép [/img]
ballagyo

GOmba
Szupi ez az üdvözlő :D

Ballagyo
REmélem nem lesz gond és próbálj egy kicsit megnyugodni!Hátha csak béna volt ez az uh-os!
Soma édes kis mosolygós baba :D

Benszi
Gyönyörűek a gyerkőcök!

Lippa
Csajszik még mindíg tündérek! :D

Kata
Te is szépen gömbölyödsz :D
gabicsibe

Kedves Kismamák, Anyukák!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Ballagyo,
Lehet, hogy csak ez az asszisztens volt ilyen béna, és kár idegeskednetek. :shock: Remélem minden oké lesz! Nagyon szép a kép! :wink:

Vikkata,
Na mi volt az Istenhegyin?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Itt az eltűnt bárányka :D :oops: Sajnos iszonyat sok meló volt a héten, meg a múlt héten is, és olyan szinten voltam fáradt mire hazaértem, hogy alig éltem… :? Néha bentről átfutottam a topikot, de nem is alaposan, csak úgy, hogy némileg tájékozódjak Rólatok. Hiányoztatok! :oops:
A karácsonyi vásárlásra persze csak a napokban jutott idő, szörnyű volt a sok ideges, kapkodó ember között vásárolgatni, de szerencsére sikerült megőrizni a hidegvérünket Zozóval, és nyugodtan, jó hangulatban vettünk meg mindent. :) Ja, persze még néhány dolog (majdnem minden :D ) hiányzik a karácsonyi sütihez, így még nemsokára elindulunk vásárolni, hátha most már nem lesznek annyira sokan a tesco-ban. :wink:

A karácsonyi buli érdekesre sikerült, nagyon jó volt egy darabig, de sajnos elvetettem a sulykot a piával :oops: :oops:, és hát… a jó kedv átcsapott végtelenül durva kiborulásba a történtek miatt. Szóval vegyes élményeket hagyott benne a múlt szombat. :roll: :oops:
Ja, és köszönöm a konty-dicséretet, arik vagytok, nekem is nagyon tetszett :lol:

Hétfőn voltam gégészetesen, megállapították, amit tudtam, éreztem – be van gyulladva nagyon a mandulám :? Sajnos újra antibiotikum. Legközelebb január 7.-én megyek beutalóért, 8.-án vérvétel, 9.-én pedig a műtét… Jó lenne már túl lenni rajta.

Tegnap este képzeljétek, találtunk egy kutyót. Mentem késő este anyumért egy kari buli után, és itt volt a kapunkban egy fehér kutyó… Beengedtük, adtunk neki vacsit, lefotóztuk, felraktuk a netre, ma reggel férjem megfürdette, délután elvittük a dokihoz, hogy minden rendben van-e vele. Szerencsére OK a kutyi, van benne chip, és „szerencsére” menhelyes kutya, és az ideiglenes örökbefogadóitól pattant meg (2 utcával arrébb). Beszéltünk is velük, úgyhogy holnaptól hivatalosan is mi leszünk Rozi kutyó új gazdái :D Bővül a négylábú csapatunk. Jó érzés volt (újra) megmenteni egy kis állatot! :oops: (egyelőre több kutyát azért nem tervezek, elég ez a 3 lány :D). Holnap megpróbálok feltenni képet a honlapra :D

Gica,
Javítottalak a táblában, és utólagosan is nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :D
A két ünnep között csak egy napon (29.) dolgozom, ennyi még belefér, bár ma még dolgoztam 4 órát… :roll:

Gabicsibe,
Nem esélyis volt a buli (szerencsére :lol: ), csak nadrágos-blúzos :D És természetesen lophatod a táblát :wink: Rájuk (ill. ránk) fér a bíztatás, úgy láttam :?

Réka,
Hűűű, már csak 4 nap – a vonalzód szerint :wink: Drukkolok, és ha addig nem írnék, akkor könnyű és gyors szülést kívánok! Tényleg, van már hírhozód? :wink:

Kata,
Örülök, hogy jelentkeztél! Szuper, hogy minden rendben volt az UH-n! :D És persze gratulálok a 12 héthez! :D Szép az a pocak, tényleg már le sem tudnád tagadni :wink:

Gomba,
Ügyes vagy a masszírozással! Édes Benedek a karácsonyos képen! :D

Bibarci,
Sajnálom, hogy ennyi zűr van a szülés helyével kapcsolatosan… Remélem, hogy addigra minden rendben lesz! Még van 4 heted :wink: Gratula az első CTG-hez :D
Köszönöm, hogy hiányoltál, jól esett :wink: :oops:

Sharon,
Ne aggódj, biztos rendben nő a kiscsajszi, azért az UH-s súlybecslések nem pontosak. Nyugi! 17 nap… :shock: :lol:

Elan,
Jaja, nálunk is pörgés van ezerrel, jó lesz ez a pár nap pihi, bár sok helyre fogunk járkálni, de azért mégis más, mint dolgozni :wink:
Ne aggódj, minden rendben lesz a pocaklakóddal! :D Helyes, hogy bezsebelted a sok gratulációt :wink:

Share,
Semmi gond drága, és naná, hogy pótoljuk majd :wink: Puszillak!

Ballagyo,
Nagyon szuper az UH kép! :D Helyes krapek már most Soma! :D:D És nagyon örülök, hogy befordult! Próbálj megnyugodni, tudom, hogy nehéz, de koncentrálj arra, hogy nem lesz semmi baj. BIZTOS, hogy minden rendben lesz!
Írok neked privit, mert van egy sejtésem, hogy én ismerlek téged :wink:

Lippa drága,
Sok-sok puszi Neked, és persze a csajoknak is! :D Meseszépek lányok a képen! :D:D:D:D
És köszi Neked is, hogy hiányoltál! :D

Lanett,
Puszillak!!! Várjuk a Réka-Pötyi képet! Jót nevettem a sztoridon :D

Judit,
Örülök, hogy jobban vannak a lánykák! :D

Vicuska,
Édesek vagytok a képen! :D Milyen kis husi Rami! :D

Lucia,
Drága vagy! Köszönöm, hogy nekem külön is… jól esik! Nektek is nagyon-nagyon boldog Karácsonyt kívánok! Millió puszi!

Agnese,
Nagyon sok boldog szülinapot Milánnak! :D:D

Benszikém,
Kitartás :D Már csak pár hónap őrület, és futhatsz is utánuk :D:D:D Meseszépek a bébik! :D

Mamm drága,
Sajnálom, hogy ilyen rosszul van a férjed!!! Nem irigyellek ezért a sok rohangálni valóért. Kitartás! És jobbulást a párodnak!

Rebe,
Csini a pocód! :D

Chesti,
Sok-sok puszi Nektek! :D

Na lányok megyek, holnap még tuti jelentkezem! :D

Kép

Kép
zsókuci

Lányok!

Szeretném elmondani, hogy idén a mi Karácsonyi Angyalaink Ti voltatok/vagytok!
Szeretném még egyszer megköszönni mindenkinek a segítséget, az aggódást és a pozitív gondolatokat, mert hiszem, hogy nagyban hozzájárultatok ahhoz, hogy Dorka baba holnap velünk karácsonyozhat és ez lesz életem legboldogabb Ünnepe! Itt lesztek velünk a fa körül Ti is...

Áldott, békés Karácsonyt kívánunk Nektek!

Dorka, Lili, Judit, Attila

Kép

jucicuki

Mamm, tényleg nem egyszerű a helyzetetek most :( És még a szakdoli is... miből írod?

Bibar, igen, olyan izgi, hogy már kialakult, hogy lány vagy fiú, csak mi nem tudjuk :) Mint egy karácsonyi meglepetés. Kiváncsi vagyok, hogy a köv. genetikai UH-n esetleg látnak-e majd valamit ezzel kapcsolatban. Igaz, előtte még 8-án is lesz egy UH, de azon szerintem még nem lehet majd látni, akkor leszünk 17 hetesek. Mindenesetre én nagyon fogok örülni, bármi lesz, csak egészséges legyen (közhelyes, de nagyon így van).

Rebe, nem semmi kis poci :) De nem sokkal nagyobb, mint az enyém, pedig nálad ketten laknak.

Lippa, bátor dolog dobot venni, de a ritmusérzéküknek tuti jót fog tenni! Ti meg szerezzetek be egy nagyobb adag füldugót ;)

Ballagyó, sajnálom, hogy ilyen izgalmas lett az UH; de ha az asszisztens maga is mondta, hogy nem ért hozzá, kár aggódnotok! Tudom, könnyű mondani, én is szétparáznám magam. A kép isteni lett, tényleg mosolyog :)

Zsókuci, gratulálok a kutyához, én is minden árva kutyát-macskát hazahurcoltam kiskoromban. És még most is azt tenném, de van két vérmacskám, akik senki nem tűrnek meg. Jó, hogy megvan az időpont a műtétre, legalább fel tudsz rá készülni lelkileg; nem lesz semmi gond, és utána egészséges leszel, mint a makk!

Nálunk is folynak ezerrel a karácsonyi előkészületek, ajándékcsomagolást, takarítás, ilyesmi. Azért csak lájtosan nyomom, nem cél, hogy minden ragyogjon, csak az, hogy kisebb legyen a káosz, mint általában. De ma szerintem mindennel megleszünk, holnapra már csak a fadíszítés marad, alig várom! Ez nálunk nagy családi esemény, a párom rakja fölülre, én alulra, anyósom meg a végén rá az ezüst lamettát, és közben zenét hallgatunk (nem karácsonyit, mert attól megőrülünk, csak amit általában szeretünk, musicalek, ilyesmi).

...Ha belegondolok, hogy jövőre már egy féléves pockunk is lesz az egészhez, beleborzongok a gyönyörűségbe! :wink:

Kép
elan

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok.
toldikrisztina

Sziasztok,

Boldog, békés, szeretetben gazdag Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

BÉKÉS, ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!

Pihe-puha palástban csillog a határ,
Csend homol, messze szállt a trillázó madár.
Ám e szikrázó gyémánt réten táncolt jár
az égi küldött: bársonyos szép napsugár.
Majd alkony borul ránk, beköszönt az este
az éji lepelre csillagokat festve,
s szinte már látom, hogy a hófödte tájon
Mikulás jó rénszarvas vontatta szánon.

Bent a házban ünnepre készül a család,
már fő az étel, sül a sütemény, s a kalács.
Áll a szép fenyő -díszitik kis kezek-
van rajta cukor, gyertya, s csengők csengenek.

Fa alá kerül a várva- várt ajándék,
hol több, hol kevesebb, de nemes a szándék!
Fellobban a gyertyák lángja, szól az ének,
megbékél a világ, csendesül a lélek.

Kép

lanett

Sziasztok lányok! :D
Itt vagyunk ,kicsit eltüntünk, de néha be-be kukkantottam.Elég sűrűre sikerült ez az első 4 hónapunk.Pláne, hogy már 1 hónapja napközben is egyre többet vannak fent a lányok.Na azóta lelassult a tempó nálam.Többet vagyok a lányokkal, és elég kevés időm marad másra.Ráadásul most arra álltak rá a lányok, hogy nem alszanak egyszerre!Gondolom ezt nem kell bövebben kifejtenem.De imádom őket, és ők mindenért kárpotólnak!!
Gratulálok minden anyukának és kismamának, látom szépen gyarapodunk!! ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!KépBarbika,és Kép Brigike, az ünnepekre készülődve.

Brigi és a lányok!! :wink:

Kép
brigii

Kép

"Rólad szól már régen minden szó,
a szívem mélyén tőled hull csak hó.
Az ünnepem vagy már, kit vártam rég,
ajándéknak szíved, hidd el, épp elég.
Téged, csak ez, amit kérek!
Semmi más nem kell, csak veled egy élet."

Boldog Ünnepeket Kívánunk!
Eszti, Niki és Zoli

chesti

BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kép
gabicsibe

Kép
Lányok, mindenkinek
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden topiklakó pocaklakónak, babácskának, anyukának, apukának, kismamának, kispapának!

Kép

Kép

Kép
mamm

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Kép

Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok!

MI is szeretnénk csatlakozni a jókívánók sorába és mindenkinek nagyon-nagyon boldog karácsonyt és Újévet kívánni!

Szerintem nem nagyon jövök két ünnep között, kiélvezzük hogy együtt a család. Ez az első hármasban töltött karácsonyunk!

Mindenkinek aki még előtte áll, kívánom, hogy jövőre ugyanilyen boldogsággal várja az ünnepet a gyermek(ei)ével együtt, boldogságban, szeretetben, egészségben!!!!
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Nagyon békés,boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Andi és a Fiúk

Kép
taptau

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, nincs idő semmire :roll: küldök új fotókat, és puszilunk mindenkit, kellemes ünnepeket!!! Kép Kép Kép Kép

Kép
numato

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól tellik a karácsony!

Csak az ügyeletes kismamik miatt kukkoltam be, de látom talán még mindenki egyben van!
Hajrá csajok! Drukkolok Nektek! :wink:

Puszi mindenkinek!

lanett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?