Sziasztok,
Itt az eltűnt bárányka
Sajnos iszonyat sok meló volt a héten, meg a múlt héten is, és olyan szinten voltam fáradt mire hazaértem, hogy alig éltem…
Néha bentről átfutottam a topikot, de nem is alaposan, csak úgy, hogy némileg tájékozódjak Rólatok. Hiányoztatok!
A karácsonyi vásárlásra persze csak a napokban jutott idő, szörnyű volt a sok ideges, kapkodó ember között vásárolgatni, de szerencsére sikerült megőrizni a hidegvérünket Zozóval, és nyugodtan, jó hangulatban vettünk meg mindent.
Ja, persze még néhány dolog (majdnem minden
) hiányzik a karácsonyi sütihez, így még nemsokára elindulunk vásárolni, hátha most már nem lesznek annyira sokan a tesco-ban.
A karácsonyi buli érdekesre sikerült, nagyon jó volt egy darabig, de sajnos elvetettem a sulykot a piával
, és hát… a jó kedv átcsapott végtelenül durva kiborulásba a történtek miatt. Szóval vegyes élményeket hagyott benne a múlt szombat.
Ja, és köszönöm a konty-dicséretet, arik vagytok, nekem is nagyon tetszett
Hétfőn voltam gégészetesen, megállapították, amit tudtam, éreztem – be van gyulladva nagyon a mandulám
Sajnos újra antibiotikum. Legközelebb január 7.-én megyek beutalóért, 8.-án vérvétel, 9.-én pedig a műtét… Jó lenne már túl lenni rajta.
Tegnap este képzeljétek, találtunk egy kutyót. Mentem késő este anyumért egy kari buli után, és itt volt a kapunkban egy fehér kutyó… Beengedtük, adtunk neki vacsit, lefotóztuk, felraktuk a netre, ma reggel férjem megfürdette, délután elvittük a dokihoz, hogy minden rendben van-e vele. Szerencsére OK a kutyi, van benne chip, és „szerencsére” menhelyes kutya, és az ideiglenes örökbefogadóitól pattant meg (2 utcával arrébb). Beszéltünk is velük, úgyhogy holnaptól hivatalosan is mi leszünk Rozi kutyó új gazdái
Bővül a négylábú csapatunk. Jó érzés volt (újra) megmenteni egy kis állatot!
(egyelőre több kutyát azért nem tervezek, elég ez a 3 lány
). Holnap megpróbálok feltenni képet a honlapra
Gica,
Javítottalak a táblában, és utólagosan is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
A két ünnep között csak egy napon (29.) dolgozom, ennyi még belefér, bár ma még dolgoztam 4 órát…
Gabicsibe,
Nem esélyis volt a buli (szerencsére
), csak nadrágos-blúzos
És természetesen lophatod a táblát
Rájuk (ill. ránk) fér a bíztatás, úgy láttam
Réka,
Hűűű, már csak 4 nap – a vonalzód szerint
Drukkolok, és ha addig nem írnék, akkor könnyű és gyors szülést kívánok! Tényleg, van már hírhozód?
Kata,
Örülök, hogy jelentkeztél! Szuper, hogy minden rendben volt az UH-n!
És persze gratulálok a 12 héthez!
Szép az a pocak, tényleg már le sem tudnád tagadni
Gomba,
Ügyes vagy a masszírozással! Édes Benedek a karácsonyos képen!
Bibarci,
Sajnálom, hogy ennyi zűr van a szülés helyével kapcsolatosan… Remélem, hogy addigra minden rendben lesz! Még van 4 heted
Gratula az első CTG-hez
Köszönöm, hogy hiányoltál, jól esett
Sharon,
Ne aggódj, biztos rendben nő a kiscsajszi, azért az UH-s súlybecslések nem pontosak. Nyugi! 17 nap…
Elan,
Jaja, nálunk is pörgés van ezerrel, jó lesz ez a pár nap pihi, bár sok helyre fogunk járkálni, de azért mégis más, mint dolgozni
Ne aggódj, minden rendben lesz a pocaklakóddal!
Helyes, hogy bezsebelted a sok gratulációt
Share,
Semmi gond drága, és naná, hogy pótoljuk majd
Puszillak!
Ballagyo,
Nagyon szuper az UH kép!
Helyes krapek már most Soma!
:D És nagyon örülök, hogy befordult! Próbálj megnyugodni, tudom, hogy nehéz, de koncentrálj arra, hogy nem lesz semmi baj. BIZTOS, hogy minden rendben lesz!
Írok neked privit, mert van egy sejtésem, hogy én ismerlek téged
Lippa drága,
Sok-sok puszi Neked, és persze a csajoknak is!
Meseszépek lányok a képen!
:D:D:D
És köszi Neked is, hogy hiányoltál!
Lanett,
Puszillak!!! Várjuk a Réka-Pötyi képet! Jót nevettem a sztoridon
Judit,
Örülök, hogy jobban vannak a lánykák!
Vicuska,
Édesek vagytok a képen!
Milyen kis husi Rami!
Lucia,
Drága vagy! Köszönöm, hogy nekem külön is… jól esik! Nektek is nagyon-nagyon boldog Karácsonyt kívánok! Millió puszi!
Agnese,
Nagyon sok boldog szülinapot Milánnak!
:D
Benszikém,
Kitartás
Már csak pár hónap őrület, és futhatsz is utánuk
:D:D Meseszépek a bébik!
Mamm drága,
Sajnálom, hogy ilyen rosszul van a férjed!!! Nem irigyellek ezért a sok rohangálni valóért. Kitartás! És jobbulást a párodnak!
Rebe,
Csini a pocód!
Chesti,
Sok-sok puszi Nektek!
Na lányok megyek, holnap még tuti jelentkezem!