Új privát üzeneted érkezett!

Jajjj Lányok!

Képzeljétek a babysitterünk azzal várt engem otthon, hogy nem fogom elhinni merre jártak sétálni. Hát le is esett az állam, mert Dorkát elvitte a tudtom nélkül buszozni és metrózni Pestre, ez így kb másfél órás út lehetett. Persze a legnagyobb melegben!
A férjemnek elmeséltem, örjöng és azonnal ki akarja rúgni.
Én szóhoz sem jutok, mert Dorka imádja a lányt, nem sír nála, jól érzi magát, ezt a nagy túrát egy hiszti nélkül végigcsinálta és csillogó szemmel mesélte nekem, hogy busz és metró, milyen jó volt.
Teljesen kivagyok akadva, nem tudom mit csináljak. Ha rászólok, és elveszem a babakocsit, akkor is elviheti a kezében a gyereket ilyen túrára és el is titkolhatja. Férjem annyira örjöng, hogy látni sem akarja.

Szerintetek adjak neki még egy esélyt, mert különben nagyon jó, ráadásul ő nővérke, gyerekosztályon dolgozik, hol találok még egy ilyet?Kép

SzaBori: nekem tetszik, ezért is tettem én is clipartokat a hozzászólásaimba, csak nem tudom, hogy a többieknek mennyire tetszik, mivel nem reagáltak rá. Ha nem zavar senkit, akkor én is szívesen dísziteném a mondandómat!

Anykati: az én lányom féléves kora óta, nem hajlandó nappal elaludni, most 1 hónapja jöttem rá, melyik az az időpont, mikor ő is képes aludni. Neki du.1-kor még ebéd előtt van alvás, így 2 körül ebédel, sokkal nagyobb kedvvel. Dorka este 9-kor alszik el, éjfél körül felsír, ilyenkor vissza tud még magától aludni kb. 5 perc sírás után. Hajnali 2-től szinte óránként felébred, ha rossz napja van, ez 6-ig tart, 6-tól 8-ig jól alszik. Ha jó kedve van és nem fáj a foga, mint ma, akkor este 9-től reggel6-ig alszik. Azaz 9 órát, mint a Te lányod. Próbáld kitapaszztalni, hogy mikor álmos és akkor lefektetni napközben, majd azt az időpontot próbáld szép fokozatosan arra az időre eltolni, mikor a többiek is alszanak. Dorka először 11-kor feküdt le napközben, majd fél órával kitolva szép fokozatosan eljutottunk az 1-órára, ami már jobb időpont. Legyél türelmes, egyszercsak megtanulja, mi a rend. Dorkának mindegy, hogy egész nap futkározunk vagy bent üldögélünk, akkor is ennyit alszik. Sok energiát kívánok a 3 picihez, fantasztikus vagy!Kép

üdv:
zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Hiányolni ugyan nem hiányoltatok Kép, de itt vagyok KépKépKép

... visszaértünk a "szokásos" Kép évi 2 napos nyaralásunkból... Csenge nagyon élvezte, volt egy csomó pasi, akiket nemes egyszerűséggel az ujja köré csavart Kép Többen már sopánkodtak is, hogy milyen kár, hogy ők most nem 2 évesek, vagy Csengu nem 22-24 éves Kép Tegnap este értünk haza, és mostanáig nem volt net-ünk... grrr... De legalább megcsinálták... Kép

Pocakosok
Hogy bírjátok? én kivagyok, mint egy liba Kép Mi lesz majd, ha már dolgozni is járnom kell - ami hajnali (legalábbis számomra hajnali) keléssel jár...

Anyakati
jajjszegényke... Csenge is 3-1000x ébred éjjel, de legalább nap közben alszik kb. 2 órát... bár most megint volt egy kis időszak, amikor nem volt hajlandó aludni, de most újra visszaállt... Az éjszaka átalvására ha lenne tippem, megosztanám Veled... Már én is várom Kép

Laura
meg tudom érteni, hogy nem nagyon mersz elindulni egy picivel és egy kicsivel talizni.. Én ezzel a másfél gyerkőccel sem... pedig nagyon hiányoznak a talik...

kaja...
na akkor CSenge minek számítana Finnországban a talán már 10 kilójáva? Kép
Enni össze-vissza eszik.. Most talán már újra jobban van tejem... vagy csak megszokta, hogy nincs... Néha annyit eszik, mint egy napszámos, néha semmit... Olyankor mindig a dokink szavai jutnak eszembe: folyamatosan kínált gyerek nem szokott éhen halni Kép Akkor eszik viszonylag sokat reggel, ha baracklekváros zsömlét kap.. Abból bevág egy egészet (néha többet) .. másból nem... Sőt... mást sokszor nem is hajlandó megenni... Husi szinte minden nap van valamilyen formában - bár csak neki, mert én néha rá sem bírok nézni... Kép Gyümölcsből mostanában csak az almát eszi meg - igaz abból 1-2-t egy nap(persze NEM a nyári almát)... Se őszibarack, se szőlő, se dinnye, se semmi, amit tavaly még imádott... Kép Szerencsére szereti a főzelékeket (főleg a zöldbab és a tökfőzelék)... Próbálom változatosan etetni, de nem hagyja... Kép és válogatós is a lelkem.. pl. tejfölből csak a "kék"-et eszi meg Kép

Egyre többet dumál Kép ... de produkáltatni nem hagyja magát, úgyhogy nem tudunk vele csillogni ismerősök előtt, mert olyankor csak ööö-zik KépKépKépKép
Kapott egy Süsü meg egy Pom-Pom videokazettát... nagyon szereti (nézegetni a dobozát Kép).. és roppant empatikus.. Szinte zokog, amikor Süsüt elkergetik, vagy amikor bántják... meg amikor meglátja a vége főcímet Kép

... megyek, mert kb. 1000 dolgot kellene még elintéznem ez alatt a jó esetben 1 óra alatt, amíg még alszik... Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

férjem döntött kirúgjuk a babysittert, na azt mondjátok meg, azt hogy kell csinálni?

zsuzsi
zsu26

Sziasztok!
Rebi! Én csak azért nem hiányoltalak, mert én se nagyon írtam mostanában. De épp a talin élőben tárgyaltuk, hogy mi lehet veletek.
Anyakati! Üdv minálunk!KépKép Gyere bátran gyakran. Éjszaka átalvás nálunk sincs.
Zsu! Még sose rugtam ki bébiszittert. Úgy látatlanban csak mondd el neki, hogy nagyon helytelenítitek a hátatok mögött szervezett kiruccanást, úgyhogy holnap/jövő héten már ne is jöjjön. (Nem hiszem, hogy ezzel ki vagy segítve, de többre nem futja.) És nekem tetszenek a gifeid. Főleg a vészes vegyészKép.

Reggeli: nálunk az gyakorlatilag csak cici. Aztán 9-10 körül "másodreggelizünk". Lucának lehetősége lenne vajas kenyeret, felvágottat, sajtot és vmi zöldséget reggelizni. Aztán van, hogy eszik is. Hol ezt, hol azt.

Márti! Hát Rékát tényleg nem sokat láttam a nyáron! Azért unalomra nem panaszkodnékKép.
A táborban indián neve nem volt, de egy Tequila nevű kancája igen. Megnéztük a záróbemutatót, indulhatna honfoglalniKépKép.

Tali: igen zártkörűre sikerült. Részünkről mi jól éreztük magunkat.Kép

Borcsa
UI: Ezt most kaptam, hogy kívánjak vele valakiknek szép napot.
Úgyhogy Mindőtöknek szép napot!
Kép
Boszi

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Tali jó volt, leszámítva, hogy nem indult az autónk, és azóta is ott áll szegény Kép várja, hogy apa indításra bírja, reméljük nem kell hazavontatni.

ÉS a pech sorozat nem ért véget, hazaérek telefonálni próbálok, és kikapcsolták a telefonunkat Kép Kép Kép díjtartozás miatt, mikor nincs is tartozásunk Kép Kép Kép Kép Egy számlát tényleg késve fizettem be, de befizettem már a múlt héten, erre mikor hívom az 1212-t közlik, hogy jé tényleg igazam van, tévedés, hát 48 órán belül visszakapcsolják, azért ennyi idő múlva, mert minden műszaki dolog eddig tart, az eszem megáll Kép Kép Kép Kép

Drukkoljatok, hogy jó legyen az autó, holnap mentem volna Szentendrére.

Norci
Norci
norci

Sziasztok!

Talira végül nem volt kedvünk menni ebben a melegben.

Norci
Úgy látszik minden autós talizós megszívja egyszer.Kép

Márti
Aranyos beszólások.Kép

Zsuzsi
Én adtam volna még 1 lehetőséget, de már mindegy. Ilyenkor szerintem csak egyenesen lehet beszélni. Nem tetszett, hogy szó nélkül elvitte és úgy döntöttetek, hogy más bébiszittyót kerestek. Mondjuk ha előre nem volt megbeszélve, hogy hova mehetnek, és hova nem, akkor lehet, hogy ki lesz akadva.

Rebi
Naná, hogy hiányoltunk.Kép Részemről sokszor hiányolok embereket, de most a nagy nyárban nem tudom már, hogy ki ment nyaralni.

Szeretjük a gifeket.Kép

Anyakati
Üdv.Kép Megoldást sajna én sem tudok.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Az autó azóta se indult be Kép
Holnap szerelő Kép
Borcsa!
Időnként ránézel, ugye, bár remélemmár reggel sikerül elvontatni.
Végül nálunk lesz holnap a buli és a barátaim jönnek ide Szentendréről Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Egy gyors beugrás hozzátok, mert most jöttünk meg a nyaralásból és még mindig Pesten vagyunk, csak lett közben net hozzáférésem. És gondoltam, így öt hét után beköszönök Nektek, megnézem mizujs errefelé, de nem igazán van időm olvasgatni, mert kicsit megviselt a gyermektelen egy hét, ugyanakkor úgy érzem, mintha kicseréltek volna. Most csak ennyit. Máté itt áll mellettem és rám vár... Kép
puszi
Solya
solya

Zsuzsi! Sokat gondolkoztam a mai eseteteken, hogy én mit csinálnék. Őszintén szólva előbb kiborulnék, elküldeném melegebb éghajlatra a bébiszittert, és csak azután kezdenék el gondolkozni. De most, hogy nem velem történt a dolog, lehetőségem volt végiggondolni lépésről lépésre az esetet.
Azt hiszem, hogy az volna a legcélszerűbb, ha elbeszélgetnél a lánnyal csak úgy mellékesen, mintha semmi komolyabb probléma nem történt volna... És elmondod, hogy te hogyan gondolkozol ezekről a dolgokról (túl meleg van a buszhoz, a metró túl huzatos, meg tömeg, stb... ) És megkéred, hogy legyen szíves inkább ne hurcolássza a babádat. De persze baromi higgadtan, mint barátnő a barátnővel. Véletlenül se érezze, hogy le van szúrva, mert akkor esetleg a legközelebb tényleg nem vallja be.
És én azon gondolkoztam, hogy talán valami dolga volt a városban, azért vitte el a csemetédet. Talán ezt is át lehetett volna hidalni valami más megoldással...
borcsa

Fáj a szívem. Az én fiamat (orvosi rendelvényre) leszoktattam a ciciről. Ugyanis azzal jött, hogy a következő gyermek vállalása előtt legalább egy évvel abba kell hagyni az előző gyermek szoptatását, hogy regenerálódjon a szervezetem. Egy évesen abbahagytuk tehát. Úgy, hogy addig jóformán csak cicin élt. Őt nem viselte meg a dolog, dehát olvasom, hogy ti még mindig szoptattok... néha egy kisebbet is. Én meg még csak állapotos se akarok lenni, hiába igyekszünk. Pedig az egy év regenerálódást eszembe sem volt kivárni. Kép
borcsa

Sziasztok!

Na kedvesen megmondtam a babysitternek, hogy holnaptól nem kell jönnie, mert anyukám vigyáz Dorkára (meglátjuk meddig bírja). Megköszöntem eddigi munkáját és mondtam, hogy bármikor jöhet a cuccáért. Picit csodálkozott.

Gorsi: Azért lettünk ennyire kiakadva, mert megbeszéltük, hogy ma nagyon meleg van, ne menjenek ki még sétálni se, max. a fenti árnyékos utcában sétálhatnak. Erre a legnagyobb hőségben kiviszi a gyerekemet bkv-ézni, aki még sosem ült buszon és metrón, ki tudja hogy fog viselkedni. Ha már fizetek neki, akkor elvárom, hogy nem a legnagyobb bűzbe viszi sétálni a gyereket (ami másfél óra úttal közelíthető meg), hanem pl. a játszótérre. DE mondtam neki, hogy maradjanak itthon és az erkélyen vizezzenek. Ennek ellenére ő elvitte úgy a gyerekemet, hogy senkinek sem szólt, hogy elmennek, nem kért senkitől engedélyt, engem nem értesített (sms-t sem írt), hogy hol találom meg őket, ha netalán hamarabb vége az órámnak és beszeretnék jutni a saját lakásomba... A legszebb az egészben, hogy állítólag a műkörmőséhez jelentkezett be az én Dórimmal, ezt nem lehetett volna telefonon megbeszélni????? Itt volt neki a telefonunk, az internet, az erkély csomó játékkal, a környék árnyas jó levegőjű utcákkal, erre ő az Üllői útra viszi a gyerekemet délben 35 fok melegben, igazolvány nélkül, nem hiszem, hogy egyáltalán tudja -e a teljes nevemet, mert nem vettem fel a férjem nevét. Szerintem ez nagyfokű felelőtlenség volt. Ha legalább játszótérre mentek volna, a gyerek érdekeit nézve, de így...Kép
A hetedik érzékemmel annyira éreztem, hogy valami nagy gáz volt, tudtam, hogy elvitte otthonról, de azt nem gondoltam, hogy ilyen messzire. A nagymamákkal azért vesztem össze, mert nem engedtem őket buszozni. Nehogy azt higgyétek, hogy a bkv-val van a bajom, neeem, hanem egyszerűen a nagyik képtelenek felemelni a babakocsit Dorkástul, akkor hogy fog lépcsőzni az aluljáróban, hogy teszi fel a járműre...

A pozitívum a dologban, a férjem első felindulásra azt reagálta, akkor nem lesz semmiféle bébisintér, sem bölcsi, hanem jön a kistesó! Kép

Azért nagyon megkönnyebbültem, hogy így döntöttem, nem bírtam volna ki még egy napot, hogy ki tudja hova viszi a gyerekemetKép

bocsi, hogy ezzel fárasztottalak benneteket, tudom sokaknak sokkal komolyabb problémáik vannak, mint nekem, de azért jól megijedtünk, hogy ilyen megtörténhet velünk. A férjem és én is voltunk babysitterek, de ilyen egyszer sem fordult meg a fejünkben.

Norci: remélem meggyógyul a kocsitok, ajánlom nektek is az Autó Klubot, ha tagok vagytok ingyen megszerelik ott helyben, nem kell vontatni és miegymás, ami igen sokba kerül.

Anyakati: Daniela Arbter -Öttl: Végre elaludt a gyerek! Kb. 84. old.-tól érdemes olvasni, mert addig csak cseszegeti a szülőt, hogy a rendszeresség mindennek az alapja, de onnantól nagyon jó ötletei vannak. Sok szerencsét!Kép

Rebi, Zafi, Szilvi: hány hetesek vagytok? picurt érzitek már?

Összesen hány pocaklakó is van? Én már nem is tudom fejben tartaniKép

megyek angolozni
üdv: Zsuzsi
zsu26

Dzsili: merre vagy?

Szilvik: merre vagytok?
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi
Ezer köszi hogy kérdezted, Képkedves tőled meg vagyok, csak nincs egy perc időm se mostanság!

Pont neked akartam írni mert azért elolvastalak benneteket de csak ennyire futotta az erőmből!

Szomorú hogy így jártatok a babysitterrel és jó hogy leírtad mert lehetséges hogy előbb utóbb valamelyikünk szeretne egyet alkalmazni és ebből okulva tuti hogy lennének kikötéseim!

Amennyiben mindent a szájába rágtál és mégis elvitte Dórit én is kirúgtam volna!
Akármilyen jó is, az én alkalmazottam tehát az én szabályaim szerint kell foglalkoznia a kicsimmel ellenkező esetben el van bocsátva.
Ha nem tetszenek az általam felállított elvek akkor legfegljebb ő mondjon fel de ne csináljon ilyeneket!
Szóval én megértelek hogy felháborottál!Kép

Aranyos a frizurája Dorkának!KépKépKép

Norci
Gratula a mendegélő Vilikéhez!Kép
Látom megoldódott a buli, autó nem jó ugyan ami szomorú, de legalább az összejövetel meg lesz tartva.
Nekem is mondták a fiukra hogy édes kis dundik stb. sokszor kedveskedni próbálnak ezzel nem is pont arra utalnak hogy kövér a gyerek, ettől persze még rosszul esik!

Solya
Szia!!!! Mi újság nálatok?

Borcsa
Képzeld nyár elején én is szerettem volna ha a fiúk ilyen indiántáborba mennek ahol Réka is volt, de nem jött össze!
Örülök hogy jól érezte magát!KépKépKép

Rebi
Napocs kajolása nagyon hasonlít Csengéjére.Kép
Van hogy többet van hogy alig, mikor mihez van kedve.Ő mondjuk a gyümölcsöt is szereti.
Én is egyet értek azzal hogy terített asztal mellett nem fognak éhen halni.KépKép

Én nem nevesítem hogy most reggeli vagy tízorai vagy mi is van, mert pl. gyakran 10-kor kelünk, lévén ilyen későn fekszünk akkor azért fura reggelizni csak úgy mint két három óra magasságában ebédelni, tehát ha éhesek vagyunk eszünk naponta egyszer vagy kétszer meleget az biztos és ezt próbálom változatossá tenni.

Anyakati
Üdv. itt is!
Ötletem sajna nincs mit tehetnél az elsőm nekem is rosz alvó volt tudom hogy nagyon kemény főleg hogy ott van még két kicsi.
Napocs mellettem alszik így ha fel is sír valami miatt csak megsimogatom fel sem ébredünk voltaképp.
Az idő segít bár ez neked nem túl jó hír, kitartáshoz küldök neked rengeteg erőt!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Rólunk:
Szombaton volt kicsi fiam 7. születésnapja, meg vártam a hajnali négy órát amikor született és csak aztán szunyáltam egy kicsit, valahogy jól esett! Tartottunk neki egy husi sütős grill partit a haverjaival, emeletes tortával.
Napsi egyre többet beszél sok mindent mond utánnunk, most nagyon beindult. Közli, hogy ő egy jány/lány/, felsorolást tart mit lát, a kedvence a JÓ, és sokat énekel.
Folyton zsip-zsuposztatni kell ezt teszi ő is a babáival, egyszóval tüneményes!

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Anyakati!
Az éjszakai ébredésekhez nem tudok érdemben hozzászólni, de a 9 órát én is keveselném, főleg, ha az éjszakát sem sikerült egyhuzamban végigaludnia. Nem lehet, hogy a meleg miatt nem tud nyugodtan aludni? Nálunk Zsani este 10-től reggel 7-8-ig ébredés nélkül alszik, de napközben(igaz már egyre nehezebb rávenni) még ebéd után 1-2 órát szundikál.

Dzsili!
Boldog szülinapot a fiadnak!Kép Hajnali 4? Én éjjel 3/4 2-kor születtem és a férjem mindig időbenKép fel is köszönt.

Mi sem vesztünk el és szorgalmasan olvasgatlak benneteket, de mostanában elég dilis napjaink vannak. Gőzerővel építkezünk, hogy idén tényleg ott karácsonyozhassunk.Kép Időközben pedig kisebb-nagyobb baleseteket szenvedek a ház körül. 2 hete majdnem sikerült eltörnöm az egyik lábujjamat, de a legújabb múlt héten történt. Épp szedegettem ki a gyomokat a ház körül és már majdnem végeztem, amikor egy kb. 60-70-es szögbe tövig beleléptemKépKépKép Hirtelen senkit nem tudtam elérni, hogy segítsen, így Zsanival kézenfogva féllábon elmentünk a körzetihez, ahonnan tetanusz injekció hiányában(!?) hazabicegtünk. Az éjszakám alvás nélkül telt, majd reggelre már szinte megmozdítani sem tudtam a lábamat.Kép A dokit kihívtuk, aki megállapította, hogy nagyon elfertöződött a seb és ha nem javul sebészet lesz a vége. Persze a tetanuszt és az antibiot nem úszhattam meg, mivel félő volt, hogy begyulladhat a magzatburok.Kép Szerencsére 3 borzalmas nap után végre sikerült lábujjhegyre állnom, ami azt jelentette, hogy nem kell sebészetre menni.KépKépKép Azóta szépen javulgat, de a normális járás még várat magára, így a tali nálam szóba sem jöhetett.
Kismanónk 1 hétig a jobb, 1-2 hétig pedig a bal lábamon való bicegést "élvezheti".Kép Jövőhéten megyünk AFP-re és remélem nemsokára már igazából megmozdul.Kép Eddig csak apró remegéseket éreztem, de a nagy bukfenc még nem történt meg.

Szilvi + Zsani + Kép(15+4)
sztigris

Sziasztok lányok!

Szánom-bánom, eltüntem kb. egy hete, néha azt sem tudom, hol áll a fejem... Fűtésszerelő, vízszerelő, hosszú hétvégézés nagymamáéknál, párom szülinapja, ma ismét fűtésszerelő, holnap fodrász (hogy történjen valami szép és jó is...), és még folytathatnám, és a legszebb az egészben, hogy estére olyan, de olyan fáradt és álomkóros vagyok, mint aki terhes... na de még véletlenül sem ez van a dologban... Plusz még néha kettőslátok is, mert elkezdtem szedni az "altest felélénkítő gyógyszer"-t, aminek mellékhatása a kettőslátás lehet, ami be is jön nálam néha, olyankor igyekszem összeszedni a látottakat...

Bálint nevű egyszem gyermekünk jól van, csintalansága a régi, nagy DumaMarci lett a javából, esetenként nem győzünk ámulni párommal, hogy miket ki nem mond már... Mindenhova hív: "aja gyeje épiti" (építeni), "aja gyeje ió" (anya gyere és adjál inni), "aja néd épiti kééész" (ilyenkor meg kell csodálni az építményeket minden oldalról), a Danonino-s reklámnál torkaszakadtából ordítja, hogy "pötidanon", és még ezer más, tényleg már követni sem lehetKép Csak áradoznék még vagy két oldalon át... Étvágya változó, általában össze-vissza eszik nappal, de este mindent pótol... Végre van egy gyümölcs, amit megeszikKép, ez pedig a szőlő, hurráKép

SzaBori, Dzsili, Zsu, figyuliKép Olyan jópofa jeleket írtok néha a soraitok közé, mint pl. SzaBorinak az a fejét a falba verő "szmájlija"Kép, vagy pl. Dzsili két veszekedős fejecskéje, vagy Zsu bukfencező babája és anya+cumizó baba "szmájlija"Kép Nekem ezek úgy teccenek, tessék engem bevezetni ezek elkészítésének rejtelmeibe!!!

Na megyek, mert szerintem mindjárt itt vannak a fűtészerelők, lesz itt minden, hegesztés, szerelés, meg ami szem-szájnak ingere... Kép
Ezt azért még elmondom: lakáskánkba beköltésünkkor a gyerekszobában nem volt radiátor (!!!), előző lakó által mondván, hogy úgyis nagyon meleg volt, kicseréltették a régi raditátorokat, ebbe a szobába meg nem is tetettek, merthogy felesleges... majd meglátom én is, hogy nem kell az oda... ja... 18 fok volt a szobában fűtés nélkül, villanyradiátorral fűtöttünk a télen... Szóval most fűtésszerelés...

Na cuppantás mindenkinek,
Beja+Bálint
beja

Sziasztok!

Zsuzsi: Dorka haja tényleg nagyon jó lett! Kép

Norci: még nem tudtam választolni reggeli-ügyben (kérdezted, Romi mit reggelizik): mindenfélét (felvágott, kolbász, szalonna, tojás (lágy, főtt vagy rántotta), kenőmájas, virsli, szóval tényleg mindenfélét, ami éppen otthon van. Kivéve a tejtermékeket, mivel tejfehérje-allergiás. Illetve... időnként azt is, ha már végképp nem akar enni (pl. ebben a nagy melegben), akkor jönnek a sajtok, túró, aludttej, stb. Abból bármikor-bárhol-bármennyit... Kép
És még egyszer kérlek, ne vedd kioktatásnak, amit írtam! Kép Kép Kép

Anyakati: először is üdv. itt a topicban, gyere minél gyakrabban! Kép Problémádra én is a Zsuzsi által ajánlott könyvet ajánlanám, de én azért elolvastam az első 83 oldalt is. Kép
És kitartás, ezek talán segítenek: Kép Kép Kép Kép Kép

Márti: hogy te micsoda mázlista vagy! Kép Próbálnék meg én szundikálni Romola mellet, míg ő játszik! (Próbáltam: hangos he! he! felkiáltásokkal adja értésemre, hogy még nincs este.) Kép Kép

Norci, Márti: ez a zabpehelykása viszont nagyon felkeltette az érdeklődésemet: hogyan készítitek? Amikor fogyóztam (most is kéne...) készítettem olyat, hogy zabpelyhet megfőztem tejben, tettem bele pici édesítőt (gyerekeknek nyilván pici cukrot tennék), és gyümölcsöt. Erre gondoltatok?

SzaBori: honnan töltötted le ezt a rengeteg clip-art-ot? Nekem különben tetszenek... Kép

Zsuzsi: lehet, hogy még hálás leszel ennek a bébiszitternek? (Ha majd megszületik Dorka kistestvére...) Kép Kép Kép

Márti, Rebi, Beja és mindenki, akinek a gyermekei nem esznek gyümit: ti magatok mennyi gyümölcsöt esztek? Nálunk ui. megfigyelhető a családban, hogy ahol a szülők nem esznek gyümit, ott a gyermek sem teszi, bármennyit is kínálják.

Na megyek, mert fáj a szemem (részint a kialvatlanságtól).

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Hát, jól el lettem itten felejtve. Kép Nem baj. Kép

Dzsili
köszi, minden szuper, az egy hét önkéntes száműzetést már alig bírtam a végén, de ugyanakkor hihetetlenül feltöltődtünk Andrissal. Úgyhogy most újult erővel fogok hozzá gyermekeim nevelgetéséhez. Mert igaz, ami igaz, kicsit hosszú pórázra engedték a nagyszüleik, így aztán lazán a képembe rötyögnek, amikor szigorú próbálok lenni...
Boldog szülinapot a nagyfiúnak! Kép

Üdv mindenkinek, akit még nem és akit már máshonnan ismerek! Kép

Mennyi minden sok izgis és érdekes dolog történt az elmúlt öt hétben!
Rebi! Gratulálok!!! KépKépKép
Másnak is gratuálhatok?
Pocisok, hogy bírjátok a meleget? Képzeljétek, megbeszéltük, hogy pár év múlva nálunk is jöhet a 3. baba! Kép

Na megyek, remélem ma még tudlak olvasni benneteket, utána megint csak aug. végén. Kép

Puszi:
Solya
solya

Laura!
Zabkása: feletej/felevízben (de lehet csak víz is!), kis cukorral vagy mézzel, pici sóval megfőzőm a zabpelyhet, mazsolát teszek hozzá, mikor kihűlt, gyümiket, esetleg fahéjat, kókuszreszeléket.
Azt hiszem, azy félreérthetted, hogy Ármin nem eszik gyümit: eszik, nem is keveset - csak nem mindig azt enné, ami van itthon. A meggy, cseresznye pld. nagyon ízlett neki, meg a ribizli, mostanában is mnidig megkérdezi, hogy van-e? (many? jammama? lelegu? cselegu? jammama hotta?) mármint hogy a nagymama hozott-e meggyet, ribizlit, cseresznyét Kép - mivel mindkettőnek van kertje, tőlük sokat kaptunk idényben. És nem érti, hogy hogyhogy már nincs, leérett, stb. A dinnyének tényleg csak a magját eszi, holott tavaly nagyon ette (volna - mert annyit nem kapott még, amennyit kért), de barackot, körtét, almát, szőlőt (na, ezt főleg!), szilvát, zsóval, mindent eszik, elég rendes mennyiségeket is.
Alvás: Ármin sincs csendben Kép, de ha ehhez a megoldáshoz folyamodom, akkor én már annyira álmos vagyok, hogy akkor is csak kicsit ébredek fel, ha ugrál a hátamon KépKépKép De főleg akkor voltam ilyen fáradt, mikor Vilka még a pocimban volt, mostanában elég jól bírom az ébrenlétet - csak a téltől tartok, mert akkor én is aludnék napi 12-14 órát is Kép

Romi "kisbabássága" teljesen tankönyvszerű tünet, emiatt ne aggódj (Én azon csodálkozom, hogy ŰÁrmin semmi ilyet nem produkál)! Amennyire tudod, tényleg teljesítsd az efféle kívánságait, aztán majd kinövi! Kép És rögtön belenő a dackorszakba KépKépKép

Márti++ (hú, én ma olyan hülye türelmetlen voltam velük, hogy nagyon szégyellem magam miatta Kép És nem is értem igazán, miért. Most nyugi van, remélem, én is lenyugszom! Azt hiszem, benyomom magam a zuhany alá! KépKépKép
márti

Sziasztok!

reggeli témában kérdés: szerintetek lehet tápszerbe is tenni a cornflakes-t? Bár, ami azt illeti, újabban kísérletezgetek "szegény" Tomival, mert már kap gyümölcsjoghurtot, egyebeket.

Norci: Tomi egyáltalán nem tízóraizik.

Zsuzsi: szerintem le kell ülni a bébiszitterrel és elmondani neki, hogy ez mennyire nem volt fair tőle. Meg kell mondani neki, hogy ti mit hogyan szeretnétek. Ha máskülönben meg vagytok vele elégedve, akkor kár lenne kirúgni, de megértem a férjedet, az enyém azonnal kirúgná Kép Bocs, látom már nem aktuális. Ügyesen rúgtad ki Kép Felháborítóan viselkedett! Most, hogy elolvastam a 2. hozzászólásodat is. Kép

Rebi: mikor kell dolgoznod?? Még szülés előtt???

SzaBori: hát, így látatlanban nehéz hozzászólni a leszoktatáshoz, de azt hiszem, nem túl korszerű az orvosotok. Bocs! Bár az anya szervezetétől is függ a dolog. De én azt hiszem, bár már rég nem szoptatom Tomit, és a többieket sem tudtam sokáig, hogy a szoptatás jó dolog! anyának és babának egyaránt. És abszolút nem árt! A következő babának sem! Én imádom ezeket a jópofi fejeket Kép

Szilvi: hogyhogy nem volt nekik tetanuszinjekció??? Őrület!!!

Beja: nálunk a mi szobánkban nem volt fűtés szintén az előző lakó miatt, aki a mellette lévő szobából az ott lévő cserépkályhával fűtött, de az nekünk a gyerekszoba lett. Na, szerencsére most már nincsenek ilyen gondjaink Kép

Solya: mi hétfőn utazunk el férjjel 4 napra. Már előre hiányzik Tomi meg a nagyok Kép

rólunk: tervezett bébiszitterünk válaszolt a mennyi 1 hónapra kérdésemre: ő inkább órabért szeretne!!! 700/óra... számoljatok csak... Szóval gőzerővel elkezdtem bölcsit keresni. Budakeszin nincs hely, de különben is csak bejelentett budakeszi lakosoknak van. Biatorbágyon, Zsámbékon nincs hely. Na, nézzük Pestet: a VI. kerületet kezdtem nézni, mert ott dolgozom. Találtam egyet 1 utcányira a munkahelyemtől!!! Felhívtam őket, pont augusztusi szünetüket töltik, de bent volt a vezetőnő!!! És van hely!!! Csak a központi vezetővel kell megbeszélnem, aki csak szept. 1-jén lesz bent. Szóval addig izgalom, hogy ő engedélyezi-e a dolgot. Ja, és a beszoktatásról lekéstünk, azaz a többi babát már beosztották, így mi lehet, hogy csak októberre keülünk sorra, amikor is én már dolgozni fogok. Azaz: amíg nincs bölcsi, addig bébiszitter milliókért Kép aztán beszoktatás - fogalmam sincs, hogyan, esetleg szabit veszek ki. Aztán már minden tök jó lesz KépCsak addig kell kibírni.
Danit ma vittem Szigetcsépre a barátainkhoz, akiknek vízparti nyaralójuk van a Duna mellett. Tomit is elvittem és egy óriásit pancsoltunk a Dunában Kép Zsófi ma este (éjjel?) jön haza Erdélyből Kép Julinak meg most már tényleg véglegesen megvan a helye Franciaországban egy nyelvi táborban, Antibes-ban. Szóval zajlik az életünk. Ja, és tegnap voltunk Julival fodrásznál. Dani közölte, hogy őrületesen fiatal lettem az új frizurámmal Kép Kép Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok

Solya:Kép
Jaj, de jó három gyermekes anyuka leszel!Kép
Hogy értetted a múltkori hozzászólásodban, hogy megviselt a gyermek nélküli hét?
Merre voltatok nyaralni, hogy sikerült? Új fotók gyerekekről?

Laura: remélem férjem nemcsak első felindulásból mondta a tesó dolgot, hanem most is komolyan gondolja! Dorka még tojást nem evett, a rántottát hogyan készíted el neki, hogy eszi, hány tojásból, csak a sárgájából? KépRomi haját még nem kellett vágni?

Beja: jobb túl lenni ezen a szerelésen, utána milyen jó lesz!!! Úgy emlékszem szépen felújított lakásotok van, most akkor újra kell festenetek is?
Bálint akkor a szőlőt szereti? Kép
Dorka ezen a héten végre evett egy picike szelet dinnyét, így az alma, banán, öszibarack után végre megkóstolta a dinnyét is, a kedvence a citrom.
Mikor véreztem Dorkával én is kaptam egy gyógyszert, amitől nagyon rosszul voltam, 1 hétig szedtem, szerencsére annyi elég is volt, neked meddig kell szedned? Nem visel meg nagyon?
Ruhák lesznek?
Ajánlom a következő weboldalt, clipartot és kifestő képeket is találhatsz.:http://www.raichu.de
a clipartot letöltöd a gépedre és ahol akarod a hozzászólásodban a clipartot, akkor kattintasz a melléklet feltöltése... gombra, ott feltöltőd, és kész, ha végeztél az írással elküldöd az irományodat és a nézetben láthatod már, hogy sikerült-e.

Szilvi: Képjajjjjj, ez borzasztó!!!!!!Kép olyan nyugodtan írtad ezt le, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy te szögekben járkálsz! Gyógyulj meg gyorsan! Pici nemét szeretnétek előre tudni?

Dzsili: biztosan jó lehetett a 7 éves fiadnak a grillezés, vannak fotók???? milyen tortát kapott? bútorokat találtatok? boldog szülinapot a fiadnak!Kép
Napocsnak:Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Zsu, nem értemKép

"a clipartot letöltöd a gépedre és ahol akarod a hozzászólásodban a clipartot, akkor kattintasz a melléklet feltöltése... gombra, ott feltöltőd" ???, mi az, hogy letöltöm a gépemre a clipartot, hogy kell??? ezenkívül nem látok melléklet feltöltése gombot az általad megadott oldalonKép tudom, hogy nagyon béna vagyok...Kép

légyszi egy kicsikét dedósabban magyarázdKépKépKép

A gyógyszert 5 napig kell szednem.

Cupp,
Beja
beja

STORNO, RÁJÖTTEMKépKépKép
Kép
beja

akkor megy, Bea? még hány nap van hátra a gyógyszerből? ezekután mi lesz a következő lépés, mit mondott a dokink?

üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Úgy látszik, ma valamiért hagynak netezni a gyermekeim... Kép

Solya: írtad, hogy nyaralni mentek, azért nem hiányoltunk. Ha már otthon lesztek, kérünk szépen beszámolót mindenről!!! Kép Kép Kép És további nagyon jó pihenést kívánok! Kép

Márti: köszi a receptet! Kép

Bogancsi: ha a tápszer elméletileg a tejcsit "helyettesíti", akkor szerintem adhatsz Tominak kukoricapelyhet tápszerrel nyugodtan.
Viszont szerintem a bébiszitter pofátlanul sokat kér: ez a díj akkor helytálló, ha alkalmanként, néhány órára vigyáz Tomira. Szerintem napi 8-10 órában óránként 700 Ft-ot kérni pofátlanság, kifizetni butaság. Ez olyan, mintha pl. taxival mennél vidékre, nem a pesti tarifával számolnak, vagy ha valamit nagytételben veszel, annak is más az ára, mintha darabonként (kilónként, stb.) vennéd meg.

Zsuzsi: rántottát Romi még csak másodszorra evett, bár negyedszerre kínáltuk. Kép Most, az utóbbi két alkalommal 2 tojásból készült, és meg is ette mindet, de semmi más nem volt benne, csak egy pici olaj.
Hajvágás: már én is nagyon gondolkoztam rajta, de mostanában kezdett aaaanyira éééédes kis csigákba göndörödni Romi haja, hogy sajnálom őket levágni.

Na, eddig hagytak netezni imádott gyermekeim.

p_laura

Norci!
Én szivesen nézem az autótokat, csak két dolgot nem tudok: hogy milyen és hol áll! Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsu, aha, már megyKép

A gyógyit péntek estig kell szednem, addig meg óvatosan éldegélek, mert elég furi, hogy néha nem jól látok, de csak egy pillanat hála Istennek az egész, mintha egy pillanatra bandzsítanál Kép ... mindenesetre elég vacak... Bácu előtt is szedtem, akkor is ez volt... Hogy utána hogyan tovább? Hát valszeg további kivizsgálás, de nem szeretnék odáig eljutni, ne is beszéljünk rólaKép

Ruha van és lesz folyamatosan, ha gondolod, gyertek el.

És mindenkit, akit esetleg érdekelnek az őszi-téli ruhák, szeretettel várunk!

Na megyek, fürdetés-tájmKép

Cupp mindenkinek,
Beja+Bácus

UI: Úgy tetszenek ezek a fejekKép
beja

Sziasztok!

Borcsa!
Köszi, már nem aktuális, már a szerelőnél gyógyul, szerencsére nincs komoly baja Kép Remélem az éra se lesz komoly.

Beja!
Már most elkezdték vinni az őszi ruhákat? No akkro én is bejelnetkezem.

Laura!
Köszi, ja és nem veszem annak. Kép

Hulla vagyok a mai vendégseregtől, bocs, hogy nem reagálok másnak.

Norci
norci

Zsuzsi,
Végre sikerült 14 év vágyakozás után eljutnom Velencébe, ami szuper volt. Sátoroztunk, mint régen és utána megkoronáztuk a gyakorlati búvárvizsgánkkal Horvátországban a nyaralást. Itt már keményen igénytelenkedtünk is, mert olyan pici volt a camping, hogy a wc-zuhanyozón és a recepción kívül más épület nem is igen fért volna el. Kép Ráadásul a bojler is elromlott, így még meleg vizünk sem volt, mégis fantasztikus kaland volt, nagyon megérte, hogy hagytam magam rábeszélni a búvárkodásra!

A gyerekek nagyon hiányoztak. Még szinte el sem mentünk, máris róluk beszéltünk. Mindenről ők jutottak eszünkbe. Szerencsére volt egy pótlékom, egy tündéri kétéves személyében, aki valamennyire segített. Kép Így csak egy hét után jutottam el odáig, hogy két távolodó gyerek - egy kisfiú és egy kislány - láttán elpityeredtem. Kép
Mikor hazaértünk, Sára annyira lelkesen akart segíteni becuccolni, hogy ki kellett vinni egy hátizsákot a liftig, hogy be tudja hozni, Máté pedig felébredt egy nagyon halk köszönésemre. Kép Mindent egybevetve megcsinálnám mégegyszer, mert így tényleg kipihentük magunkat mi is és a gyerekeink is Kép.

Bogancsi,
jó pihenést!

puszi mindenkinek:
Solya

ui.:
nincs digi gépünk, a filmeket pedig még nem hívattuk elő. Kép Németo.-ban olcsóbb, így csak akkor lesznek új képek.
solya

Sziasztok!

Laura: akkor mi is kipróbáljuk a rántottát, bár ritkán eszem. Én azért vágtam le Dorka haját, mert nagyon zavarta, elkezdte tépni a haját csomókban, így muszáj volt, pedig nekünk is nőtt 3 kis kunkorogó fürtöcske, most egy boritékban alszanak.

Solya: nagyon jó lehetett a nyaralás kettesben, gondolom férjeddel kipihentétek magatokat! Azt hiszem lelkileg el kell jutni egy pontra, hogy az ember elmerjen menni gyerekek nélkül nyaralni. Én még most ott tartok, hogy hétvégére sem merem leadni Dorkát, de már volt, hogy reggel vittem este hoztam, és az is már jó volt.
Rá kellett jönnöm több topikból és Mentától is okulva, hogy muszáj ugyanannyi időt és energiát áldoznom a páromért, mint a gyermekemért, még ha kimerült és elnyúzott vagyok akkor is, mert a kapcsolatunk harmoniája többszörösen kamatozik a gyermek lelkében, jókedvébenKép De ehhez is idő kellett míg rájöttem, és ahhoz is idő kell, hogy lelkileg el tudjak majd szakadni egy picit a gyermekemtől a családi harmonia érdekében. Szerencsések vagytok, hogy ezt meg tudtátok tenni (lelkileg és nagyiknak köszönhetően)!
Kép

Beja: nagyon belejöttél, hol találtad a fürdőző ábrát? Azt hiszem, majd a hőség után ellátogatunk hozzátok Bácus és ruha nézőben! Állítólag holnap Németországban 40 fok lesz! Ha ez hozzánk ideér, mi lesz!!!!

Márti: a zabpehelykását én is nagyon szerettem, mi reszelt almával főztük együtt anno. A férjem meg finnesen eszi, csak vizzel és sósan, vajjal és fűszerekkel, de pontosan nem tudom, mert csak ő eszi és én még nem kóstoltam, talán Nyuszimanó tud több ilyen receptet.

Bogancsi: egyetértek Laurával babysitter ügyben, ha hosszabb időre alkalmazod, akkor muszáj engedményt adnia és szerintem fog is adni, csak beszélj vele határozottan. Hova mentek kettesben, hanem vagyok indiszkrét, nagyon titokzatosnak tűntél!KépKép

SzaBori: nem rövidíthetem a nevedet csak Borinak, olyan nehéz nekem ezt a Sza-előtagot is odaírni? Persze, ha ezt szereted, akkor megerőltetem magamKép

Anyakati: mi újság? Tegnap egész éjszaka éjféltől fent volt a lányom és félálomban nyüglődött, semmi sem volt jó neki, így alig aludtam, ráadásul kitekert pózban, mindenem fáj, de már megszoktamKép Te hogy vagy?

megyek aludni, nem is tudok angolozni, olyan kimerült vagyok, este negyed 9-ig játszótereztünk.

Üdv, jó éjt!

ZsuzsiékKép
zsu26

OFF
Beja! Bejelentkezhetnék én is őszi ruhákért? Romolának kellene, méretileg pedig... hát nem tudom. Nemrég kapott pár bodyt, az egyik gyártótól a 86-os méret teljesen jó rá, a másik gyártó 74-ese még nagy egy kicsit... Kép Szóval, talán 80-as a lány... Kép
Köszi: Laura
ON
p_laura

Potom két ?r?ja olvasom az elm?lt 3 map termését. Ekkor jöttem r?, hogy WAP-os telcsiröl tudlak olvasni benneteket! Ne féljetek csak olvaslak majd, mert ?rni eléggé macera. Itt höguta van. Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Zsuzsi
Bébiszitter: Kép

Szilvi
De jó, hogy írtál.Kép Lábadra sok-sok gyógy megy!KépKépKép

Beja
Tök sokat beszél már Bácus.Kép
Drukkolok, hogy beváljon a gyogyi.

Solya
Én igenis hiányoltalak.Kép Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás.Kép

Bogancsi
Új frizkó.Kép

Zsuzsi
Akkor te sem lehetsz valami kipihent.Kép Tegnap és ma is Peti 2-3 között ébredt, átjött hozzánk, és lerugdosott az ágyról,1 órán át hánykolódott, ezek után jöttem netezni, mint most is.KépKép Apát bezzeg békén hagyja.
Babaprojekt: Kép

gorsi

Sziasztok!

Laura: hát ez az! Kép Ezért lesz bölcsis Tomi, mert annyit azért nem keresek, hogy bébiszitterrel megérje Kép Kép Kép

Beja: ma hogy vagy?

Norci: azért remélem, mára már újra feléledtél Kép Ezek szerint jó volt a vendégség!

Solya: gratulálok a búvárvizsgához!! Én túl gyáva vagyok a búvárkodáshoz, meg a cápáktól és nagy halaktól is félek. Kép

Zsuzsi: Kép Ausztria nyugati csücskébe, Höchstbe megyünk, ahol férj egyik partnerének van gyára, gyárlátogatás, kajálás és erdei program szerepel a meghívón. Remélem, nem kell túlélőtúrán résztvenni, mert azt nagyon utálnám Kép

Gorsi: hogy bírod a nemalvást??? Én azt hiszem, egyszerűen meghalnék, ha Tomi nem aludna rendesen éjszaka.

OFF: Zsófi nagyon-nagyon boldogan, teli élményekkel és vidáman jött haza tegnap Erdélyből ! Kép Hozott kürtős kalács-sütőt!!! Ma beadjuk a fotókat, az angliaiak meg ma lesznek készen.
Nemsokára indulunk a lányokkal és Tomival Pestre ügyeket intézni...
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Bogancsi!
Hát, én is majdnem dobtam egy hátast, amikor megjegyezte a doki, hogy jelenleg nincs tetanusz injekció a rendelőben. Egy ingyenes receptre felírta és ha 1/2 órán belül visszaértem volna vele a gyógyszertárból, akkor még aznap megkaphattam volna. Na, persze gyalog, még futva is kevés esélyem lett volna, hogy időben visszaérjek.Kép

Zsuzsi!
Igen, mostmár nyugisan tudtam róla írni, de még szerencse, hogy nem láttál a baleset után...Kép A dolgot csak tetőzte, hogy jócskán vérzett(ami a doki szerint nagy szerencse) és a kétségbeeséstől azt sem tudtam mit csináljak? Zsanit eléggé megviselte az eset, még néhány napig, ha csak meglátta a bekötözött lábamat keservesen sírvafakadt.Kép Annyira sajnáltam szegényt, szerintem azt hitte, hogy ő csinált valami rosszat...
A pici nemét, hasonlóan Zsanihoz csak a szülőszobán szeretnénk megtudni!Kép Én rendíthetetlen vagyok ebben, de a férjem már most nagggyon kíváncsi.Kép Nektek is Drukk a babucihoz!Kép

Gorsi!
Köszi, hogy hiányoztam.Kép A gyogyókat pedig köszönöm, még azt hiszem rámfér.

Beja!
Drukkolok a kistesóhoz!Kép Azért ez a kettőslátás nem lehet valami kellemesKép, de Bácussal is volt ilyen? A fúrás-faragás miatt nem irigyellek...de a végén minden a helyén lesz a lakásotokban.Kép

Solya!
Dejó rólatok is hallani, nagyon jó lehetett kettecskében! További jó nyaralást! Már most várunk vissza, de legkésőbb augusztus végén várjuk a beszámolót!

Laura!
Bárcsak Zsaninak is lenne némi csigabiga a hajában, de épphogy csak a vége kunkorodik. Igaz már 3x vágattuk a haját, de most növesztjük(vagyis nő mint a gomba), mivel imádja a copfjait.Kép

Hajvágás: azt még nem is írtam, hogy májusban levágattam a majdnem derékig érő hajamat.Kép Persze közelharcot kellett vívnom a fodrásszal, hogy ugyan vágja már le! Nagyon tetszik az új fazon és lassan vissza is kell mennem, hogy ismét fazonra vágja.

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

Solya
Egyáltalán nem lettél elfelejtve, csak az igazoltan hiányzókhoz tartoztál... Kép Jó lehetett a kikapcsolódás... minden csodálatom a Tiétek, hogy 1 teljes hetet mertetek vállalni a gyerkőcök nélkül... én talán egy napot bírok, de a végén már minden bajom van... pedig Após igencsak szorgalmazza, hogy menjünk már el nászútra, de persze gyerek nélkül...KépKép

Laura
Mi eszünk gyümit... de semmi hatás.. csak az alma... Tavaly imádta az őszibarackot, szőlőt... most kiköpi Kép Rendületlenül próbálkozunk, hátha... Kép

bogancsi
igen, még szülés előtt KépKép 25-én kezdek... 2 hét még viszonylag nyugis lesz, mert addig szabin lesz a főnök, de utána... Kép most 32E a GYED-em (neszeneked közalkalmazotti fizetés Kép)... ennek a 70%-a már annyira kevés lenne, hogy botrány... ugye közben volt egy 50E-es minimálbér, aztán egy elvileg 50%-os emelés, ami eddig csak papíron volt... még ez a pár hónap is megéri... legalább kevesebbet nem fogok kapni az eddiginél. Ami még plusz jó, hogy Ati meg elmegy helyettem gyes-re, így az a pénz sem veszik el... van 50 nap szabim (+4, mert Csengu anno hamarabb született egy héttel).. a főnök hülye, nem akarja engedni, hogy kivegyem a szabimat úgy és akkor, amikor akarom, de lesz.rom, mert már megbeszéltem a dokival, hogy akkor húzok tp-re... még így is megéri... De annyira utálom ezt a helyzetet... Az már biztosnak tűnik, hogy a második csemete után nem akarok ide visszamenni, hacsak addig nem történik valami katasztrófa a főnökkel... Most azért már biztos, hogy meglesz a diplomám, utána már mehetek máshova is...

Zsu
Csengu is eszik rántottát... sokáig én sem mertem, de egyszer Após kajájának a felét felfalta, és nem lett semmi baja, úgyhogy azóta kap (csak persze óvatosságból ő mindig csak akkor, ha van ózonkezelt tojás...)

Dzsili
utólag BOLDOG SZÜLINAPOT a fiadnak! Kép

Szilvi(tigris)
A másik topikban is olvastam a szöges történetet... teljesen beleborzongtam... De jó, hogy a lehetőségekhez képest jól alakult a dolog Kép Az őrangyalod tuti nem unatkozik Kép

Beja
Még nem tudom, hogy mikor, de biztos, hogy megyünk ruházni Kép... jönne a barátnőm is...

Ahogy látom, bejön a "papírforma"... más gyerek most rosszul alszik, most Csenge alszik viszonylag jól... Kép

Tegnap délelőtt itt volt a barátnőm az 1 nappal idősebb lányával... hogy két gyerek mennyire tud különbözni Kép Egyrészt termetben.. másrészt Eszter már mondatokban beszél... Csengu meg épp egyetlen (szó szerint) szót sem mondott, amíg itt voltak... Kép
Esete meg étteremben voltunk, mert Após szülinapja volt... nem vagyok egy étterembe járós, de ettől a helytől meghatódtam... Volt gyerekülés (lehet, hogy csak egy, de volt Kép)... komplett játszótér a kertben - csúzda, hinta, mérleghinta, homokozó stb. ... A pincér jópofa volt... a gyerkőcöm meg úgy viselkedett, mint egy úrinő Kép... néha kicsit homokmaszatos úrinő, de akkor is úrinő Kép ... Külön jó, hogy tőlünk 2 percre van gyalog, úgyhogy simán hazasétáltam játszós ruháért, amíg kihozták a kaját KépKép

hajat mi is fogunk nyírni, mert már rettenetesen hosszú.. és most muszáj a hátsó csigabigákat is levágni... Ezek úgyis csak azért vannak, mert a vége vékonyabb még Kép... Most azt várom, hogy Ati elhozza a hajvágó ollót, és egyszer délután ne aludjak be a gyerekkel, és Manó is viszonylag nyugodt maradjon alvás közben, és akkor nyisssz KépKépKép

Tavaly találtam végre megint egy jó fodrászt, és most kiderült, hogy meghalt Kép

most elvitték játszótérre, úgyhogy nyugi van.. ment hintapaintaaa-zni, meg csúúúsz-ni KépKép

... a szakdogával nem leszek kész október közepéig... Kép Mivel nem az utolsó 180 nap alapján számolják a következő gyed-emet, így már nem is olyan sűrgős... csak majd érdekes lesz egy kisebb meg egy nagyobb prücsök mellől államvizsgázni menni Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Mi is készültünk talira, de ebben a dög melegben inkább nem indultam el, Peti amúgy is nyűgös, hát még ha levegőtlen, meleg metróval kell utaznia.

Zsuzsi!
Köszi a keresést, nem vesztünk el, csak hulla fáradt vagyok estére és mivel még szemorvoshoz mindig nem jutottam el, ezért csak gyors olvasásig jutottam mostanában.
Én is azt akartam írni a bébiszitterrel kapcsolatban, amit többek, hogy adtam volna még egy lehetőséget neki, de miután írtad, hogy konkrétan megmondtátok neki, hogy ne vigye Dórit ebben a melegben sehova, teljesen igazat adtam a férjednek(és neked), hogy kirúgtátok.
És akkor tényleg lesz hamarosan Dórinak kistestvére?
Hogy megy az angol? Jobb már a magyar tanárnő?

Solya!
Örülök, hogy jól telt a gyerektelen hetetek! Meddig maradtok itthon? Nem jöttök esetleg egy talira?

Dzsili!
Tudom, hogy már kissé régen volt, de még neked szerettem volna írni, hogy nagyon örülök, hogy végre családilag eljutottatok strandolni! Nem semmi lehetett férjed és a törött szék!
Nagyon aranyos lehet Napsi ahogy beszélget és énekel!

Szilvi!
Hú, rossz volt olvasni ezt a szögbelépést! Hogy engedhettek el tetanusz nélkül az orvostól? Gyógyulgass minél hamarabb! Zsaniról nem írtál! Mi újság a nagylánnyal?

Beja!
Kitartás gyógyszer ügyben! Egyik barátnőmnek is hasonló problémája volt és ő is kapott rá valami gyógyszert és most 7 hetes terhes IKREKKEL!
Bálint is nagyon ügyesen beszélget már!
Lehet, hogy majd kereslek én is ruhaügyben.

Márti!
Én is ki fogom próbálni a zabpehely kását, hátha ízlik Petinek is. Nagyon édes lehet Ármin, hogy mindent kommentál.

Bogancsi!
Szegény Zsófi, nem lehetett valami kellemes így az angliai nyaralása, de Erdély biztosan kárpótolja midenért! De jó, hogy Julinak is tudtatok végül találni valamit!
Hova utaztok férjeddel? Hogy fogod kibírni a gyerekek nélkül?
Azért jó, hogy találtál egy bölcsit, tényleg eszméletlenül sok hosszú távon az a 700 Ft/óra!
Képet kérünk az új frizuráról!

Cory!
Hogy vagy? Vérnyomásoddal az óta minden rendben?

Norci!
Vili egyáltalán nem kövér és nem is eszik sokat, ahogy leírtad. Egy ismerősömnek a kislánya egy hónappal fiatalabb, mint Vili és ő kb. 11 kg és még ő sem duci egyáltalán! Ne foglalkozz az ilyen buta beszólásokkal!

Még lenne egy kérdésem, ugye jól tudom, hogy problémamentes terhesség mellett nyugodtan lehet folytatni a szoptatást?
Milyen esetben kell abbahagyni a szopit? Vérzés, görcsök? Igazából jövő héten készülök a nőgyógyászomhoz és szeretnék előtte tájékozódni, hátha ő alapból azt mondja, hogy hagyjam abba a szopit, mielőtt elkezdjük a kistestvérgyártást. Csak, hogy el tudjam mondani az én érveimet is a szopi mellett, ezért lennék kíváncsi, ki mit tud erről.

Megyek, gyerkőcöt altatni.

Ilyen, amikor kihagyok egy hetet és még Petiről nem is írtam, de azt sem ússzátok meg, ha lesz egy kis időm, jövök.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok lányok!

Norci, Zsu, Laura, Rebiék, BSzilvi, várunk Titeket ruhaügyben, szóljatok, hogy mikor... esetleg egyszerre? KépKépKép

Zsu, a fürdős figurát az "Unsortiert"-ben találtam.

BSzilvi, kösz a bíztatást az ikrek ügyébenKép Hallottam már én is erről... Kép Azért maradnék az egynélKép

GOrsi, köszi a drukkotKép

Bogancsi, köszi a kérdést, ma is elvagyok a duplán látottakkal plusz fáj a fejem is, de nem lepődöm meg, ugyanez volt Bácus előtt is, állítólag ez normális... Amint befejezem a gyógyszert, elmúlik egyből...

SzTigris-Szilvi: fúrás-faragás végetért, sikeresen felszerelték Bálint fűtőtestét, szegény azt sem tudta, kik azok az emberek az ŐŐŐ szobájában, folyton ott akart lenni... most már csak le kell majd festeni az új fűtéscső-darabokat...

Ááá, fiam nem hagy tovább írni, menni kell... Kép

Felteszek egy képet Bálintról még gyorsan a profilomba, kb 10 perce csináltam, ez az új sérójaKép Anyukájának is megrövidült a haja, készülünk a nyaralásraKép

Sziasztok,
Beja+Bálint
beja

Sziasztok!

Jelentem, jól vagyunk Kép A vérnyomásom is rendeződött. Kicsit rosszul viselem a meleget, nehezen alszom, de egyébként minden ok. Akik láttak a talin, tudják, többieknek: a hasam kezd brutális méreteket ölteni. Ma ki is derült, hogy mitől Kép A babót ma 1600g-ra saccolták uh-on, kicsit több a magzatvizem az átlagnál, és a mellső falon fekszik a lepény. Ja, és FIÚ KépKépKép Persze fiú nevünk még nincs Kép Nyaralni utónévkönyvvel megyünk Kép
Holnap kora délután indulunk, úgyhogy most 1,5 hétig nélkülöznötök kell engem Kép Remélem, 25én lesz még tali, amin találkozhatunk.

cory 30+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory: kisfiú?!Kép Jaj, de jó, hogy a vérnyomásod rendben! A több magazatvíz, mit jelent? Én úgy tudom, csak akkor van gond, ha kevesebb van, mint kéne. Hova mentek nyaralni? remélem valami hűs helyre! Vigyázz Magatokra! Név tipp: Ádám, András, Barna, Milán. Hátha valamelyik megtetszik nektek!Kép
Ilyenek lesznek a fiaid:Kép

Beja: Tudod, hogy a fiad nagyon jóképű rosszcsont? Szerintem lesz pár csatád a lányokkal!KépKép

Ma kipróbáltuk Dorkával a Bikást, nagyon tetszett neki a sok autógumi, mindet meg is vizsgáltukKépKép
Az is jó volt, hogy szinte csak az ő korosztálya volt lent a téren, de ennek ellenére nem játszott a többiekkel, csak összegyüjtötte az összes motort és autót.

megyek tanulni, sziasztok!
Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Nem tudom,otthon van e ennyire meleg,de itt 40 fok van.KépNem igazan birjuk.Az ember legszivesebben nem is menne sehova,de a lakas is szaunanak mondhato.Délutan 3-tol ide sut a nap,amig le nem megy.Probalunk olyan helyet talalni programnak,ahol van légkondi.
Tegnap elmentunk Deauville-ba az oceanpartra.Mindjart azzal inditottunk,hogy vettunk egy napernyot,mert anélkul ongyilkossag lett volna kiulni a napra.En szinte nem is barnultam semmit,mert a gyerek is konnyebben megmaradt a napernyo alatt,ha anya is ott ult.Riki egyébként nagyon jol birta,homokozott,furdott.Mindig tudtam,hogy Riki jo baba,de hogy ennyire!KépKép
Sajnos messze van a part,ezért ez csak egy kivételes alkalom volt.

Beja!Nagyon jol all Bacusnak az uj séro!KépKar,hogy én nem tudok ruhat venni nalad!Kép

Szilvi!Szornyu ez a szoges sztori!Remélem hamar meggyogyul a labad!Gyogyik ra!KépKépKépKépKép

Norci!Szerintem Vili nem eszik sokat és nem is kovér!Megprobalom leirni,hogy mi mit eszunk.Reggel szopi,altalaban csak egy cicibol.Mindenesetre addig elég,amig magamba dontom a tejeskavémat.Reggelire altalaban valamilyen kenyeret kap.Vajas,felvagottas,majkrémes,sajtkrémes.Szeletet nem tudok irni,mert itt tudod bagett van,de otthon megevett egy szeletet.Utana megszoktam kinalni Petit-tel.Nem mindig kéri.Vagy ha nem kenyeret kap,akkor pelyhet szoktam beaztani,leszurni és osszeturmixolni barackkal,banannal.Tizoraira az apja rantottajabol kunyeral altalaban.KépImadja!Ebédre csinalok neki valamit,ma példaul cukkinit és csirkemellett piritottam,mellé fottkrumpli.Szoval altalaban figyelek,hogy legyen hus is,zoldség is.Uzsonnara attol fugg,milyen gyumi van itthon.Barack,banan,ezekbol egyet megeszik,de imadja a dinnyét,szolot is.Vacsira pedig sokszor Hippet kap,abbol megeszik egy 250 grammosat.Ma virslit kapott kenyérrel és paprikaval,mert reggel gyumolcslevest evettKép.Utana még megevett egy barackot,mert ma a levesen kivul nem evett mas gyumit.
Remélem nem volt tul zavaros.Kép

Zsuzsi!Aranyos lett Dorka haja!Kép

Rebi!Hol van ez az étterem?Nagyon jo lehetett,ahogy leirtad.Otthon mi is voltunk étteremben,ahol volt etetoszék!Kép

Bocsanat,hogy masnak most nem irok,de hulla vagyok.Kép
Rikire ma nem adtam éjszakara semmit,csak egy kis shortot,azt is csak azért,hogy nehogy levalljon a pelus éjjel.Kibirhatatlan ez a meleg!Szegénykém annyit forgolodik.
Hugomék ma mentek a Lidoba megnézni a musort és Apat!Kép

Jo éjt mindenkinek!
Edit
edith16

Sziasztok!

MOst csak Corynak KépKépKépKépKépKépKép a (kis)fiúhoz! REmélem, névügyben termékeny lesz a nyaralásotok! Kép És minden egyéb jót is kívánok! Kép (és továbbra is ajánlom a Lőrinc nevet Kép)

Mi holnap megyünk Vilkával a 2 hónapos oltásra, remélem, lesz mellette időm jönni írni is. Ma írtam egy elég rendeset, aztán félbe kellett hagynom és mikor visszajöttem, véletlenül kitöröltem - nincs kedvem újraírni, bocs!)

Akik nyaralni mennek, azoknak nagyon jó nyaralást, a pocakosoknak boldog babavárást, a nem pocakosoknak pocakot babával (annak, aki szeretné, persze), és mindenki másnak is csodálatos nyarat a csodálatos gyerekekkel! KépKépKép

Márti++
márti

Cory!
Nagy-nagy gratula a kisfiuhoz!KépKépKépKépKépKépKépKép

Edit
edith16

cory
Gratula a fiúcskához! Kép A névvel bőven ráértek még. Jó nyaralást! Hová mentek?

Bogancsi
Ma pl. úgy bírtam a nagy nem-alvást, hogy fél 6 körül vissza tudtam feküdni, Peti tök csöndben magától átjött valamikor, szopizott és még 9-ig aludtunk, ami nálunk óriási csúcsnak számít!Kép Azért remélem ma éjjel már jobb lesz...
A sütőhöz recept is van, ugye? Mi anno csak leírtuk a receptet, de azt is elveszítettem vhol. Leírnád kérlek? Mondjuk még nem tudom, hogy mire tekerjem fel...

Edit
Itt dettó uolyan meleg van. Azért nem is alszunk valami jól.Kép
Strandolás: Kép

Beja
Jó lett Bácu haja.Kép Mikor mentek nyaralni? Még előtte mi is mennénk ruházkodni.Kép

gorsi

Sziasztok!

Cory, gratula a kisfiúhozKép Irigy-irigy, én is duplázni szeretnék majd fiúból!

Séró-báró köszöni a bókokat Őkopaszságával kapcsolatbanKép

GOrsi, nyaralásunk előtt már nem jön össze sajna, most vasárnap indulunk, de előtte nekem már nem nagyon van időm... Kép Aug. 17. után bármikor! Kép
A 9 órai reggeli keléshez pedig gratula, és irigy-irigyKép

Megyek, reggelizünk.

Cupp,
Beja+Bálint
beja

Sziasztok!
CORY!
Gratula a kisfiúhoz, ha jól gondolom, sejtetted, nem?
A neveken meg jó gondolkodást, már minket is az egész család faggat, hogy mondjuk már meg, mi lesz a babó neve, de még mi sem tudjuk, pedig szinte 3 héttel odébb vagyunkKép Mondjuk Zsuzsi által ajánlott nevek közül az Andrást már ízlelgetjük. Valahogy mi is fiúra készülünk lelkileg.

Képzeljétek, tegnap megvettük végre az első dolgot, amire a bébinek szüksége lesz, van már autósülésünk, tehát a kórházból már haza tudunk jönni. Most kiságy vadászatban élünk, Doncinak muszáj lesz a közeljövőben venni, hogy még szeptemberig meg tudja szokni az új ágyát.

Itt nagyon szuper idő van!!!!!!!!!!!!! 2 napja beköszöntött az "ősz", vagy amolyan vénasszonyok nyara, végre nem 30 fok van a lakásban és kint nem 35Kép Egész héten csak 20-22 fok volt és van, éjjel meg csak 10-15Kép Én valahogy nagyon örülök neki, végre nem dagadok és tudunk is aludniKép Küldjek belőle?

Doncival minden rendben, persze még mindig imádnivalóKép Kezd egyre szófogadóbb lenni, és mióta apa újra dolgozik egyre anyásabb. Elég csak annyit mondani, hogy babi keze (mami keze) és jön, megfogja és úgy megyünk együtt, szépen egymás mellett, szóval nem rohan el. Kijött az összes szemfoga és az első rágók, úgyhogy 16 fogú már Donci. Megtanult zuhanyozni is, jobban élvezi, mint a fürdéstKép

hirtelen ennyit rólunk, megyünk játszózniKép

Gorsi!
Megnéztem Petit, szerintem nagyon hasonló a testfelépítésük a mi gyerkőceinknekKép

Beja!
Sőt szerintem Bácu is inkább izmos fajta mint duci. Nagyon jó az új hajaKép A te új frizudat nem lehet megkukkantani?

Na most mennem kell,
Nyuszimanóék 33.
nyuszimano

Cory!
Gratulálok a fiúhoz! Kép Jó nyaralást!

Edit és mindenki aki írt nekem kaja ügyben!
Ezer köszönet érte!

Solya!
Jó hogy itt vagy, tényleg nagyon bátrak vagytok, de ha mindenkinek jót tett akkor külön szuper a kettesben töltött hetetek. Egy picit írigy vagyok, de Vili még kicsi és nekem még egy fél nap se nagyon megy nélküle. További jó nyaralást!

Edit!
Riki még megeszi az üveges kajákat? (Vili csak az áfonyás almát és a sütőtök-krumplit) Riki ennyi hami mellett szopik is, vagy azt már csak reggel? (Bocs, de ezt nem egészen tudtam kivenni a soraidból) A pelyhet mibe áztatod be simán vízbe, vagy magába a gyümölcsbe?
A cukkini nálunk is az egyik kedvenc, mi gyakran pirítunk mindenféle zöldséget wokban és Vili azokból csak azt eszi, talán mert az lesz a legpuhább. Te minden nap adsz húst is Rikinek? Mi nem vagyunk husosak, így az nincs mindennap, olyankor van pl. tojássárgája a főzelékhez.

Bogancsi!
Vili mégis csak tízóraizik, szerez magának a játszótéren Kép , most már én is viszek neki és azóta sokkal többet alszik napközben Kép
"Buli" tényleg jó volt, csak lefárasztott, mivel este találtuk ki, hogy akkor nálunk legyen a vendégség, illet picit készülni. Több barátnőm is eljött (Trefortos volt olsztálytársak) és mindenki hozta a babóját, ki pocakban ki kívül, ki mindenhogyan Kép és tartottam a kezemben egy 5 hónapos babát, olyan édi volt Kép

Nyuszimanó!
Jó, hogy nem vizesedsz már. Donci érti, hogy baba van a pocidban?

Beja!
Ruhaügyben akkor nyaralás után kereslek, Tesóprojecthez drukkok Kép Kép Kép .

SZilvi!
Ez a tetanusz nem semmi. Hihetetlen milyen pocsék a magyar egészségügyi ellátás, örülök, hogy jól vagy már!

Andi3, Heni, BMárti, Dzsili, Tikk!
Hol vagytok?

BSzilvi!
Igen lehet szoptatni pocaklakó mellett, bár én félek dologtól egy picit, de MÁrti, Cory példája mutatja, hogy múködik!
Petiről is várjuk azt a beszámolót.

Márti!
A te hosszú írásodra is kiváncsi vagyok!
Te a gyümölcslét hogy csinálod ÁRminnak? Én is próbálkozom vele, van egy jó, könnyen tisztítható gyümölcscentrifugánk. Eddig csak natur gyümilét facsartam se cukor, se víz, ízlett is Vilinek, csak annyira hamar olyan, hát nem túl bizalom gerjesztő színűk lesz, ahhoz meg túl macerás, hogy napjában többször is csináljak. Te milyen gyümölcsből csinálod és mit teszel még bele.
Ja Vili is meggy mániás, fagyasztottam jó sokat Kép

Zsu!
Lehet, hogy van valami amit a gyümölcs evésről írsz, mert mi azt kilószám esszük, és van olyan nap, hogy Vili 4 db. őszibarackot is megeszik.

A szőlőt , ti hogy adjátok a gyerekeknek?

Akit érdekel: a nagytali képek már fönnt vannak, és az idei találkozó képeknél Viliről van a nyitó kép, onnan lehet a többi képhez linkelni. Apa mondta, hogy a fia címlapsztár Kép

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Szilvi: lábad: Kép. Most már teljesen meggyógyult?

Cory: gratula a kisfiúhoz! Kép

És (Norci után szabadon Kép):
Andi3, Heni, BMárti, Dzsili, Tikk!
Hol vagytok?

Norci: Romolának 12 foga van (úgy gondolom, ez számít a szőlőevésnél) és én lettem elé egy kistányért, arra egy fürt szőlőt, és Romi rögtön tudta, mit kell vele csinálni! Kép Kép Kép

p_laura

Laura!
Szőlő ügyben köszi. Vilinek 8 foga van!

Jaj, bocs Szila, Lina is kiamarad a hiányoltak listájáról! Veletek mi van?

Megyek fodrászhoz és apa tuti nem fog hazaérni, szóval Vilistül, remélem kibírja. Drukkoljatok!

Norci
norci

Sziasztok!

Cory!
Gratulálok a kisfiúhoz!Kép
Kellemes nyaralást! Remélem nem hiába viszitek az utónévkönyvet.Kép Én Ádámra szavaznék.

Edit!
Örülök, hogy rólatok is hallok!Kép Írigy vagyok ám az óceánpartért...hmm...(és egy nagy sóhaj) Amúgy hogy van a kezed?

Nyuszimanó!
Mi csak álmodhatunk a 20-22 fokról, de talán a hétvégére jön egy kis hidegfront.Kép Biztos, ami biztos küldj te is egy kis hideget, mert ezek a meterológusok...Kép

Beszámoló az egyik NagytesórólKép
Zsani nő, mint a gomba és rengeteget dumál. Nagyon sok szót használ, szépen "szijja"-t köszön de csak most kezdett 2-3 szavas mondatszerű dolgokat mondani. 2 napja értette meg, hogy mit jelent az a szó, hogy "alszik" Azóta bárki becsukja a szemét, boldogan suttogja, hogy "ajhsik"Kép Délben épp a babáját próbálta elaltatni simogatással és büszke "ajsik"-ozással, de a felszólítás ellenére a baba nem aludt el. Jól ki is kapott érte a baba!Kép A bilijét nemrég vettük meg, de férjem tanácsára 1-2 nap után abbahagytam a "szoktatást". Zsani tudja, mire való de valahogy nem szereti a bilit. A babáit persze bilizteti és naponta többször be is pelenkázza(teljesen szakszerűen!), de ő csak a pelusba teszi. Igaz azonnal szól, hogy "bekaka", ha bekakilt. Szóval hagyjuk a maga útján menni a szobatisztaság kérdését.

Mindenkinek köszi a gyogyókat, úgy tűnik javul a lábam. Tegnap már (nagyon óvatosan) sikerült ráállnom valamelyest, de még nem az igazi. A lényeg, hogy napról-napra jobb!Kép

Ja, és végignéztem a profilokat és ledöbbentem mennyit változtak ezek a gyerkőcök! El sem hiszem, hogy már lassan 2. szülinapjukat fogjuk ünnepelni...

Szilvi
Ui.: Épp most vette fel a napszemüvegemet és olyan mókás benne.Kép
sztigris

Sziasztok!

Nyuszimano!Irigyellek az idojarasért!Itt 40 fok van mar napok ota,egyszeruen létezni sem lehet.Még kiegyeznék az otthoni 30 fokkal is!Ma is inkabb lementunk a bevasarlo kozpontba,mert ott legalabb huvos van.Vettunk Rikinek egy édi piros inget és egy pufimellényt.Kép
Doncinak mar jo sok foga van!KépEbben a melegben Rikit mi is inkabb zuhanyoztatjuk,o is nagyon élvezi!KépKép

Képzeljétek vettunk neki szappanbuborékfujot és itthon vettem észre,hogy otthagytuk a kasszanal fizetés utan.Szerencsére a blokk meg van,holnap megyek vissza érte.Remélem odaadjak!!!

Norci!Bocs,igen én nem irtam le rendesen!Riki szopizik ugye reggel,aztan az egyetlen napkozbeni alvas elott,este elalvashoz,aztan még éjjel egyszer-kétszer.Szerintem ezek a szopik mar nem taplaléknak kellenek neki,csak nyugtato,altato jelleguek.
Igen,Riki még megeszi az uveges kajakat.Otthon sokat kapott,elotte nem igazan.Most megint alig-alig.Viszont,amig otthon voltunk hizott 40 dekat.Kép
Szolo:Mi kivettuk neki a magokat,mondvan,nehogy megfulladjon tole.De ki van rakva az asztalra talba és mar nem egyszer lopott belole.Semmi baja nem lett.Ma kikopte a magot és a héjat is,miutan kiette a husat!Kép
A pelyhet siman csak vizbe aztatom be.
Szoktam olyat is csinalni reggelire,hogy turot osszeturmixolok gyumivel,nagyon szereti.

Szilvi!Koszi!KépHianyoltalak am téged,azt hiszem multhéten.KépKoszonom,a kezem ugyanugy van.KépA pukli kisebb,mint mutét elott volt,de ott van.Spontan nem faj,csak tamaszkodni nem tudok vele.
Orulok,hogy jobban van a labad.KépZsani ari lehet,ahogy bilizteti és pelusozza a babajat!Kép

Az elobb megnéztem Rikit és képzeljétek csurom viz a feje,annyira izzad szegény.Csoda,hogy tud igy aludni.

Ezt mar el akartam mesélni.
Hétfon strandra akartunk menni,kaptunk is egy tippet.Elautokaztunk,de mire megtalaltuk....!Fél orat sorba alltunk és ezalatt megcsipett egy méhecskeKép(Rikirol zavartam el,végén én lettem az aldozat).Bent pedig nem fogjatok elhinni,de nem akartak kiengedni minket az oltozobol,amig le nem vesszuk a papucsunkat,mert ez szabaly.Plussz a hugom baratjanak csak bermudaja volt,abban szandékozott furdeni is,de ott csak fecske furdonadragban engedik be a férfiakat!Még a gyerekrol is levetették volna a szandalt,pedig beton volt!Mondtuk,hogy akkor nem maradunk,visszakérjuk a pénzt.A kasszanal mar vartak minket a kutyas(!) és gumibotos(!) biztonsagi emberek.Szerencsére Apa normalisan elmagyarazta nekik,hogy kulfoldiek vagyunk,nem tudtuk mi itt a szabaly.Visszaadtak a pénzt és eljottunk.Enyhén szolva ki voltunk akadva,engem a sirogorcs kerulgetett,mert ugy szerettem volna,ha Riki jol érzi magat!

Jo éjt mindenkinek!

Edit
edith16

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?