Sziasztok!
Solya
Egyáltalán nem lettél elfelejtve, csak az igazoltan hiányzókhoz tartoztál...
Jó lehetett a kikapcsolódás... minden csodálatom a Tiétek, hogy 1 teljes hetet mertetek vállalni a gyerkőcök nélkül... én talán egy napot bírok, de a végén már minden bajom van... pedig Após igencsak szorgalmazza, hogy menjünk már el nászútra, de persze gyerek nélkül...
Laura
Mi eszünk gyümit... de semmi hatás.. csak az alma... Tavaly imádta az őszibarackot, szőlőt... most kiköpi
Rendületlenül próbálkozunk, hátha...
bogancsi
igen, még szülés előtt
25-én kezdek... 2 hét még viszonylag nyugis lesz, mert addig szabin lesz a főnök, de utána...
most 32E a GYED-em (neszeneked közalkalmazotti fizetés
)... ennek a 70%-a már annyira kevés lenne, hogy botrány... ugye közben volt egy 50E-es minimálbér, aztán egy elvileg 50%-os emelés, ami eddig csak papíron volt... még ez a pár hónap is megéri... legalább kevesebbet nem fogok kapni az eddiginél. Ami még plusz jó, hogy Ati meg elmegy helyettem gyes-re, így az a pénz sem veszik el... van 50 nap szabim (+4, mert Csengu anno hamarabb született egy héttel).. a főnök hülye, nem akarja engedni, hogy kivegyem a szabimat úgy és akkor, amikor akarom, de lesz.rom, mert már megbeszéltem a dokival, hogy akkor húzok tp-re... még így is megéri... De annyira utálom ezt a helyzetet... Az már biztosnak tűnik, hogy a második csemete után nem akarok ide visszamenni, hacsak addig nem történik valami katasztrófa a főnökkel... Most azért már biztos, hogy meglesz a diplomám, utána már mehetek máshova is...
Zsu
Csengu is eszik rántottát... sokáig én sem mertem, de egyszer Após kajájának a felét felfalta, és nem lett semmi baja, úgyhogy azóta kap (csak persze óvatosságból ő mindig csak akkor, ha van ózonkezelt tojás...)
Dzsili
utólag BOLDOG SZÜLINAPOT a fiadnak!
Szilvi(tigris)
A másik topikban is olvastam a szöges történetet... teljesen beleborzongtam... De jó, hogy a lehetőségekhez képest jól alakult a dolog
Az őrangyalod tuti nem unatkozik
Beja
Még nem tudom, hogy mikor, de biztos, hogy megyünk ruházni
... jönne a barátnőm is...
Ahogy látom, bejön a "papírforma"... más gyerek most rosszul alszik, most Csenge alszik viszonylag jól...
Tegnap délelőtt itt volt a barátnőm az 1 nappal idősebb lányával... hogy két gyerek mennyire tud különbözni
Egyrészt termetben.. másrészt Eszter már mondatokban beszél... Csengu meg épp egyetlen (szó szerint) szót sem mondott, amíg itt voltak...
Esete meg étteremben voltunk, mert Após szülinapja volt... nem vagyok egy étterembe járós, de ettől a helytől meghatódtam... Volt gyerekülés (lehet, hogy csak egy, de volt
)... komplett játszótér a kertben - csúzda, hinta, mérleghinta, homokozó stb. ... A pincér jópofa volt... a gyerkőcöm meg úgy viselkedett, mint egy úrinő
... néha kicsit homokmaszatos úrinő, de akkor is úrinő
... Külön jó, hogy tőlünk 2 percre van gyalog, úgyhogy simán hazasétáltam játszós ruháért, amíg kihozták a kaját
hajat mi is fogunk nyírni, mert már rettenetesen hosszú.. és most muszáj a hátsó csigabigákat is levágni... Ezek úgyis csak azért vannak, mert a vége vékonyabb még
... Most azt várom, hogy Ati elhozza a hajvágó ollót, és egyszer délután ne aludjak be a gyerekkel, és Manó is viszonylag nyugodt maradjon alvás közben, és akkor nyisssz
Tavaly találtam végre megint egy jó fodrászt, és most kiderült, hogy meghalt
most elvitték játszótérre, úgyhogy nyugi van.. ment hintapaintaaa-zni, meg csúúúsz-ni
... a szakdogával nem leszek kész október közepéig...
Mivel nem az utolsó 180 nap alapján számolják a következő gyed-emet, így már nem is olyan sűrgős... csak majd érdekes lesz egy kisebb meg egy nagyobb prücsök mellől államvizsgázni menni
üdv
Rebiék