Új privát üzeneted érkezett!

krévi: Foreveres termékek, ezek közül a berry nektárt (aloe vera), és teát, + royal jerry-t ittam. Q-ra borsos az ára, ez a szett kb. 15körül van ha nem több.
nyuszifülû

Sziasztok Csajok,

Krévi a 27. napon vagyok a hőm a pé óta 36,7-36,8 körül van.
Még pár nap és remélem izgulhatok. :D
Lehet ez a sors keze, hogy legyen egy pihis pé, lehet akkor jön össze a babó. :)

Pandácska, Nyuszifülű engem se vizsgált meg a doki előtte, se hormon, se uh, semmi, csak felírta a clostit.
Szerintem ez nagyon nem jó, mert lehet más oka is a sikertelenségnek. A férjem például még egyáltalán nem vizsgálták.
Szerintem még egy havit beszedek, azután megyünk a Kaáliba. Viszgáljanak ki tetőtől talpig és haladjunk.

Monyó mizu, pé?

Gabi, hogy vagy?

Árnika, el vagy tünve.

Winona, mesélj kicsit az előzményekről.
gmelcsi1

Nyuszifülű én használtam a pg53-at. Várd meg tejesen míg megszárad, mikor már abszolult nem lehet letörölni. És ugy nézd meg, akkor tuti látszódni fog.
Egyébként a hormongyogyit szedők nem használják a pg53-at, mert téves eredményt mutat. Nekem a closti alatt végig páfrányos volt. :)
gmelcsi1

Sziasztok

Üdv az újaknak is. Nem nagyon van mit írnom, szedem a gyógyimat, inkább csak olvasó üzemmódban voltam inkább.

Gabi sajnálom nagyon :cry:

Vanda neked is drukkoltam :( de fel a fejjel

Olvastam hogy írtátok az E-vitamint, nekem a doki a kaáliban mindig felírta, vagy napi eggyet, vagy másnaponta kellett szednem.

Pandácska furi pocid van :lol:

Többiek hajrá mindenkinek csinálunk mi is ilyen szép pocikát :lol:

Puszi mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Nyuszi,
Nekem a Pg soha nem mutatott peteérést még akkor sem amikor tutira volt.

Árnika,
Furi pocim? :shock:
Vendég

pandácska +többiek köszi a választ!
monyo!! 30vagyok, és egy éve no védekezés.
pém 12-22 napon van általában. ezen időszakban két naponta akcióó. hormonjaim ok, férjemet nemsokára levizsgálják.
aztán irány káli, mert nem akarjuk az éveket fecsérelni..
várom a hasznos tanácsaitokat!:)
jóéjt mindenkinek.

Kép
winona

Szép jó reggelt Lányok! :)

Akkor a minimikroszkop kuka (talán eljátszadozok vele :) ). Marad az LH teszt :)

Ma kell gabinak szorítani. Csütörtök :cry: :cry: :cry: Erős vagy!!!

Puszi, és szép napot nektek!

Nyusz
nyuszifülû

Jó reggelt Csajok,

28. nap lentebb ment a hőm. Meg fog jönni.
Valahogy most nem készít ki annyira, mint múlt hónapban.
Ez van. :(
gmelcsi1

Sziasztok Lányok!

Lassan leállunk a munka mániával, és próbálunk kicsit karácsonyra készülni.
Ma vagyok a 7. napon, mensti szépen probléma mentesen megszűnt. Hihetetlen,hogy 42 napos ciklus és ilyen vastag méhnyálkahártya mellett milyen sima menstruációm volt.
Jó jön ki, hogy a két ünnep között leszek kb. félidős, jöhetnek a karácsonyfa alatti szexek:)

persze az kérdéses,hogy egyáltalán gyógyszerek nélkül lesz-e peteérésem és ,hogy miilyen hosszú lesz ez a spontán ciklus.

remélem gyógyszerek nélküli is ,max 30-32 napos.

melcsi még azért reménykedni lehet, addig jó amíg nem jön meg....

tényleg miért furi panda pocija:)??

kitartást azoknak akik dolgoznak és jó karácsonyi készülődést!

pusz
k.vanda

Sziasztok

A furi az ARANYOS!! :lol: Lehet ezt a szót csak felénk használják, mert mintha már valaki kérdezte volna a topicon. :roll:

Érdekes, én most valahogy el vagyok, nem érdekel úgy különösebben semmi értem ez alatt hanyadik nap, érzek-e vmit, és ez nagyon jó most így nekem.

árnika

Sziasztok Lányok,

Gabinak ma tényleg kell szorítani. Ha túl leszel rajta Gabi, jelentkezz. Hátha tudunk Neked egy kis erőt küldeni.++++++

Melcsi, Win, akkor a Kaáli mellett döntöttetek? Én biztos, hogy a BMC-ben fogom megcsináltatni az alapvizsgálatokat. Ott olcsóbb. Én ha az nem jó, akkor megyek csak át a fizetős Kaáliba. De a BMC-ben magánorvosom lesz. Én sem akarom húzni az időt, bár a férjem szerintem örül egy kicsit, hogy egy ciklussal meghosszabbodnak a spontán próbálkozások.

Melcsi, úgy látszik a 2008 lesz mi évünk. De nálad még van remény.

Win, a pé körül kétnaponta szoktatok akciózni? Mi eddig naponta csináltuk abban az időben. De lehet, hogy mi is áttérünk a kétnaponkéntira, mert túl rutinszerűvé válik. De nem kevés az?
Már írtam nektek, hogy nagymamáinktól lehetett hallanni, hogy aki tényleg gyereket akart, addig akciózott naponta, míg össze nem jött. Lehet, hogy nekünk is ez lenne a megoldás. De ki bírja azt?

Pandácska pocija tényleg nagyon aranyos. Én is nagyon-nagyon szeretnék már ilyet.

Tegnap a barátnőm megszült császárral. Minden rendben. :D

Nyusz, jó hogy írtad, hogy semmire nem jó az ovulációs mikroszkóp. Én most akartam beszerezni, de így nem fogom.

krévi
krévi

Sziasztok Csajok,

Krévi aranyos vagy, de érzem, hogy meg fog jönni.
Azért döntöttünk a Káli melett, mert a férjemnek nagyon kevés szabadideje van, nekem új a munkahelyem, tehát olyan hely kell, ahol nem kell sokat várni.
Azt beszéltük a férjemmel, hogy elmegy január elején spermavizsgálatra. Aztán várunk két hónapot, hogy a closti kiürüljön, és úgy megyünk a Káliba. Szerintetek annyi idő elég a closti kiürüléséhez?
Krévi miénk 2008 :D :D :D

Árnika, ém sokszor már nagyon el vagyok fáradva, ebbe az egészbe.

Gabi, túl vagy rajta? Hogy vagy? Jelentkezz.
gmelcsi1

Sziasztok

Először is nagyon köszönöm azoknak akik ma gondoltak rám, nagyon sok erőt adott nekem.

Túl vagyok rajta, jól vagyok, legalábbis fizikailag igen. Lelkileg pedig hát hol jobban hol rosszabbul, napközben egész jól, most estepedig mikor nyultam a vitaminokért gyógyszerekért akkor belémnyilalt istenem nem kell. Szóval nehéz, nagyon nehéz. Rossz érzés. Szomorú vagyok, és fáj, rettentően fáj. Legszivesebben csak sírnék, de nem tehetem mert nem szeretnék a gyerekek előtt. Bettit nagyon megviselte sokat sírt. Nem akarom hogy lássa hogy mennyire rossz.

De a legrosszab a magyarázkodás, az ismerősöknek akik ma is kérdezték hogy na hogy van a kismama, én meg csak nyeltem a könnyeimet. Majd jött a magyarázkodás.

A műtét könnyen és gyorsan ment, nem volt annyira szörnyű mint amennyire gondoltam, és utána meglepően jól voltam, utána már nem is aludtam egyáltalán, és nagyon hamar fel is tudtam kelni. De persze itt is voltak zavaró tényezők. Pl pont a szobával szemben csinálták az nst-t szinte folyamatosan, nagyon rossz volt hallgatni. Aztán meg 2 abortusos is volt a kórteremben, akik úgy viselkedtek mint akinek épp csak vérnyomást mértek, vihogtak, jó pofiztak, cigiztek. Ez engem nagyon zavart. Na nem panaszkodom tovább, jó volt leírni. Jó volt hogy gondoltatok rám. És ígérem nem adom fel, 2-3 hónap és újra próbálkozunk.
gabi1

nyuszifülű: Nekem most páfrányos a PG53-m, csak még nem tudom, hogy a closty miatt van-e. Bár már két hónapja szedem, de még csak most láttam először rajta páfrányt. Szerintem nem olyan rossz. Van olyan bolt, ahol lehet olcsóbban LH tesztet venni (kb. 200 Ft-ért/db). Másik topicban rendeltek többen, mert azt hiszem csak nagyobb mennyiségben lehet venni. Én hcg tesztet vettem 120 Ft-ért darabját, csak ott nem volt LH, csak a mikroszkóp.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajszik!

Vicky a LEO félre shop-ra gondolsz ahonnan olcson be lehet szerezni? Vagy üzletre??
nyuszifülû

sziasztok.

Melcsi szerintema closty egy honap alatt kiurul,felesleges 2-3 honapot varni.

Gabi orulok hogy tulvagy a muteten.sajnalom.sok lelki erot.

nyuszifulu en sokat jatszottam a pg53mal.spermakat vizslattam vele.

krevi a ferjed meg spontan szeretne probalkozni?

Vanda aze ne a karifa alatt csinaljatok mar,tiszta tulevelek lesztek :lol: :lol:

Kép
monyo83

Jó regggelt csajok,

Nekünk nem lenne egyszerű a fa alatt, mert csak 1m-es a fánk. :D :D Tuti beszorulnánk alá.

Gabi, nagy ölelés neked. Szorítunk és próbálj kicsit megnyugodni. Tudom nem egyszerű.

Monyo, köszi az infót, akkor egy havi clostit beszedek és irány a Káli.

Vandus, hajrá karácsonyi keksz. :oops: :) :)
gmelcsi1

melcsi meg egy adagot be szedsz?

Kép
monyo83

Nem tudom monyó, nagyon gondolkodom rajta.
Mit csináljak?
gmelcsi1

Monyo azt meg hogy? Meg mit kell pontosan nézni??
uhhh felcsigáztál............. :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

Sziasztok Lányok!

Mi a párommal most leálltunk idénre a munkával, most már karácsonyi készülődés és főzés következik.
Aztán jönnek az akciózós napok:)
Talán pont ez a spontán hónap sikerül.
Igen a fa alatt a tűlevél veszélyes, de azért érdemes kipróbálni:)
Aztán az "eredményt" a következő karácsonyfa alá lehet tenni.

kedves gabi, én is gondoltam Rád, örülök ,hogy a körülményekhez képest jól vagy! sok puszi Neked!

remélem 2008-ban mindenkinek sikerül a drága babácska:)

bele kell húznunk ,mert ha 2008-ban szülni akarunk akkor legkésőbb márciusban teherbe kellene esni.
Mindenkinek Hajrá!

Jó készülődést karácsonyra!

Vanda
k.vanda

Sziasztok,

Monyó, engem is érdekelne, hogy PG53-mal hogyan lehet spermákat vizsgálni?
A férjem végtelenségig próbálkozna spontán, de már beletörődött, hogy jönnek a vizsgálatok. Én egy percet sem próbálkozom tovább segítség nélkül. Most a Kari bezavart, de majd januárban megyünk. Meglátom mit mond a nőgyógyászom, ha elkezdjük a Clostyt vele, akkor lehet, hogy még nem megyek el repi intézetbe. De ha nem akarja megint felírni, akkor irány a BMC.
Én tesót szeretnék minél előbb. Igaza van Vandusnak, ha 2008-ban akarunk szülni, akkor minél előbb teherbe kéne esnünk.

Gabi, sok erőt kívánok neked. Az első gyereknél még én is mindenkinek elmondtam a + terh. teszttől , hogy mi a helyzet. De a 2. gyereknél (ha egyáltalán összejön), biztos, hogy óvatosabb leszek. Nem fogom feltétlenül mindenkinek kihírdetni a várandósságot. Persze nektek elmondanám. :D Ti minden komplikációt megértenétek.

Melcsi, Clostisan nem lehet repi intézetbe menni? Ezt nem is tudtam. De nem értem miért? Ott is stimunak úgyis Clostyt adnának nem?

Vicky, én is kiváncsi vagyok, hol lehet LH és HCG (az a terhességi?) tesztet venni olcsón? A Leó féle shopot én is ismerem, igaz, még nem vettem ott semmit. De Leó már párszor elemezte a görbémet.

Én is jó készülődést kivánok Nektek Karácsonyra.

krévi
krévi

Sziasztok!

Mindenkinek békés karácsonyt kívánok és persze pozitív teszteket :wink:

Kép

Melcsi,
Miért kell a clostinak kiürülnie?
Vendég

Sziasztok Csajok,

Azért szeretném, hpgy a closti kiürüljön, hogy végre stimu nélkül kivizsgáljanak.
Én is úgy jártam Pandácska, ahogy Te, minden vizsgálat nélkül felírták. Lehet nem is ez a probléma. Úgy szeretnék elmenni, hogy nincs a szervezetemben semmilyen gyógyszer, nézzenek meg, és ha kell akkor szedem tovább.

Krévi, lehet menni clostisan BMC-be, csak én kiváncsi vagyok, hogy closti nélkül, milyen eredményeim vannak.

Én is mindenkinek boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok.
Kívánom, hogy mindenkinek baba legyen minél hamarabb. :) [/url]
gmelcsi1

Kellemes Ünnepeket kívánok Nektek és egész családotoknak, és természetesen, hogy minél előbb baba költözzön a pocitokba.
krévi
krévi

krévi:igen kétnaponta, mert úgy hallottam h. kell annyi h. a jó anyag újratermelődjön, és ne levegő jöjjön:)))fene tudja....
várom a tanácsokat ezügyben!

A BMC az a budai meddőségi centrum?az olcsóbb mint a Kaáli?és ugyanolyan jó is?mit tudtok róla?

Mindenkinek kellemes készülődést és nagyon boldog karácsonyt kívánok!:))

Kép
winona

nyuszifülű: A vitani.hu-n vannak a viszonteladók. Nem tudom, hogy ez a Leó is ezt ajánlotta-e. Én csak terhességi tesztet vettem náluk a III. kerületben, mert LH tesztük nem volt, csak a mikroszkóp. Apa is megnézte a spermáit, de azt mondta, hogy csak pacákat lát.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Segítsetek légyszi!
Nektek mennyit kellett szedni a clostiból az első ciklusban?
A doki 2*1-et mondott, a tájékoztatón kezdő adagnak napi 1 van.

Spontán hónapban 21 mm-es tüszőm volt, de nem jön össze a baba, ezért kellene egy kis rásegítés.De félek beszedni a napi kettőt...azt írták, ha túlstimulálják, sokkal nagyobb az ikerterhesség esélye, és beijedtem egy kicsit...

Mi a véleményetek?
Vendég

Luca,
Én napi 1-et szedtem első hónapban, de a 2*1 se sok nekem nem is lett tüszőm tőle. Sokan ennyivel kezdik.
Vendég

Köszi Pandácska!
Minden jót Nektek! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én a "megint megjött-"be szoktam írogatni, de tanácsot szeretnék tőletek, mint rutinos clostisoktól :lol:
Én is beszedtem a 2*1-et, már a tüszörepi szuri is megvolt tegnap, de úgy szúr meg görcsöl a hasam, hogy csak na. Mondjuk mindkét oldalon vannak tüszők, egyik domináns is.Pénteken voltanm uh-n.
Pedig ma akciózni kell.
Volt már valakinel ilyen hasszúrkálás, puffadás a closti után?
Vendég

Melus, én sajna nem tudok hozzászólni.Én holnapután kezdem a clostit, és nem mondom, hogy nem vagyok betojva tőle...és mindenre fel vagyok készülve.

Szerintem Neked most fog megrepedni, és utána jobb lesz.
Vendég

sziasztok.
elveszett bari jelentkezik:)

melcsi te dontesz hogy beszeded-e.ha szeded legalabb menj el kozepidoben egy UH ra.

nyuszifulu.egyszeru a spermat rateszed a lencsere es figyeled.elore szolok hogy nagyon kell nezni es lehet latni ahogy mozognak icipici haromszogek.na azok a spermiumok.

melus nekem is nagyon faj a hasam minden tuszorepinel(stimus) ne felj elmulik.

luca udv.en is rogton 2*1 el klezdtem es csak 1 tuszom lett.3*1 tol lett 4.

vanda en nem ragaszkodom 2008 ban szuleshez csak szuljek egyszer.

Mindenkinek Bekes Boldog Karacsonyi Unnepeket.

Kép
monyo83

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Kép

árnika

Melus,
Monyo jól írta a stimus repik tudnak fájni rendesen.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek és remélem, h pihenéssel töltitek!!!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok Csajok,

Hova tünt mindenki?
Kinek, hogy telt a karácsony?
Vandus, fa alatt keksz? :D
gmelcsi1

szia melcsi en itt vagyok de rajtam kivul senki nincs.

Hogy allsz a ciklusoddal?ugye nem jott meg?

Kép
monyo83

Szia Monyó,

Dehogynem. Már a 6cn. vagyok, nem hőmérőzök. Középidőben együtt leszünk, és ennyi.
Megint két párról tudtuk meg a baráti körünkből, hogy babájuk lesz.
Nem semmi, mindenkinek összejön, csak nekünk nem. :(

Készültök a fergeteges bulira? :)
gmelcsi1

melcsi,nekunk is osszejon csak kicsit tobbet kell ra varni.persze nem jo erzes ha valaki bejelenti,nalunk a csaladba csak nekunk nincs meg :?

fergeteges buli?hat....nem lesz olyan mint amilyennek kepzeltem.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Melcsi, nálunk is előjött a tesó kérdés Karácsonykor a "Mikor jön a tesó?" kérdés formájában. Mondtam, hogy nem rajtunk múlik, mikor akar, jön. Apósom azt javasolta, hogy szerinte naponta 3x kéne kekszelni, míg össze nem jön. :D z a javaslat szerintem inkább saját vágyait tükrözte. :D :D :D

Monyó, hidd el, nektek sem kell már soká várni, és jön a várva várt baba. Nektek összejön, csak a megtartással van baj nem?
Apukád hogy van? Férjed végül behívták katonának?

Én a 13. cn-on vagyok. Közeleg a pé. Most két naponta akciózunk apával. Lehet, hogy most egy kicsit sűrűbben fogunk pé idején, úgyis most kipihentek vagyunk. Férjem is csak jan. 2-án kezd dolgozni.

krévi
krévi

krevi remelm jovore oszejon vegre mert azert a lassan 3 ev az mar sok.hat igen aprilisig osszejott de nem maradt meg most meg meg ossze se jon.
Apum jol van.visszanyerte az eletkedvet.
Hala az egnek nem hivtak be katonanak a ferjem remelem nem lesz mostmar semmi gond.

Kép
monyo83

Sziasztok

Örülök hogy benéztem , Monyo ez jó hír!

Lányok ne keseredjetek el azon hogy mások bejelentik babásodnak, tudom hogy rossz érzés, de nekünk is fog. Figyeljétek meg 2008-ban csöstöl jönnek majd a zebrák. :lol:

árnika

sziasztok.

na hova megyek megint?a piacra .kint meg olyan hideg van hogy a kutya eltorik a kanyarban :lol:
kepzeljetek mar vagy 4 re megyek magamnak rucit venni szilveszterre,egyszeruen szornyu hogy nekem semmi nem tetszik :? :cry: mar kezdem unni,de ma van az utolso nap hogy kinezzek valamit,ha nem talalok semmit akkor -game over-
Ja meg persze nekem kell megvennem az itlat a fiuknak,a piacon sokkal olcsobb mint az uzletben.szoval elvagyok.
ja meg telefonalt a fodraszom hogy hetfon reggel 8 ra menjek :shock: irto izgi lesz olyan koran felkelni :?

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Jó vásárlást monyo, találd meg a ruhát:)
Igazán megérdemelnéd jövő már a gyermekáldást, bizakodjunk ,hogy sikerülni fog.

Velem semmi extra, ma vagyok a 15.napon, tegnap este is odatettük magunkat a gyermekért:)
Aztán persze, hogy így clostil nélkül van-e egyáltalán értelmes tüszőm az csak remény...
Mindegy rajtunk nem múlik.

az igazi pihenés számunkra most jön, a karácsony a nagy családi jövés-menéssel szpé volt, de inkább fárasztó.

január 7-én kezdünk csak dolgozni, így most tényleg lehet pihenni.

aztán,ha nem sikerült ez a spontán hónap (kész csoda lenne,ha sikerült), kb. jan 10-12-körül megjönni és akkor kezdődik megint a tánc..

azért ezt munka mellett nem semmi megszervezni: folyamatos orvos, uh. injekció, időzített együttlétek, még szerencse, hogy a doki este is tud fogadni.(igaz jó pénzért)

szerintem nekünk még max. 2-3 ilyen stimulált hónapunk lesz, aztán inszemináció.
hiszen lassan kezdünk az ismeretlen eredetű meddőség kategóriájába tartozni.
semmit nem találtak egyikünknél sem ami gátolná a teherbeesést, ráadásul párom sperma képe dicsekvés nélkül is ritka jó...

egyébként én néha arra gondolok ,hogy a túl sok stressz miatt nem sikrül, ezzel pdig nem igazán tudok-tudunk mit kezdeni.
a munkám elve nagyon stresszes és engem ez biztosan megvisel.

puszi nektek,majd jövök még:)
k.vanda

Sziasztok Csajok,

Monyó tök jó, hogy így készültök. Mi elhet nem is megyünk sehova, hanem pihizünk itthon. Kicsit el vagyunk fáradva.
Bulizz helyettünk is. Tök mindegy mibe mész, részegen bármibe lehet fetrengeni. :)

Vandus, szerintem csakis a stressz okolható. A mi munkánk is nagyon stresszes, nagyon korán kelünk, a férjem néha olyan, mint egy élő halott. Nem csodálom, hogy nem sikerül.
Én most szedtem be az utolsó havi clostit.
Apa, megy januárban kivizsgáltatni magát, és ha rendben van, akkor nálunk is lehet inszem lesz.
Majd meglátjuk. Lehet csak élni kellenne és nem foglalkozni semmivel, és akkor összejönne.

Árnika, gyere sűrűbben, olyan ritkán írsz. Hogy állsz a gyogyikkal.

Gabi, hogy vagy?
gmelcsi1

Sziasztok!

Először is, Boldog Új Évet Mindenkinek előre is!

Gondoltam egy kis lélekerősítőként felteszem ezt a képet Nektek, hogy lássátok, mindig van remény :) Hozzánk 14 hónap próbálkozás és 4 Closty kezelés után kopogott be a gólya, most pedig már itt tartunk:

Kép

Higgyétek el Lányok, én drukkolok Mindannyiotoknak és hiszem, hogy jön hozzátok a Baba. Hisz mindannyian kedves, megértő természetek vagytok, s hát egy baba ne akarna magának ilyen Mamát?!

Tartsatok ki, minden rendben lesz!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Pinkiné, édi pocid van. Én is szeretnék ilyet.

Monyó, örülök, hogy jobban vagytok. 2008 lesz a mi évünk.

Én most vagyok a pé környékén. Lenne egy kérdésem. Mikor is van pontosan a pé? Szépe lassan felmegy a hő, utána leesik. Ezt tudom. De a pete a hő leesése után 24-36 órával szabadul ki a tüszőből? Jól tudom? A férjem egy mérnökember. Nem nagyon fogadja el a magyarázataimat, hogy pontosan én sem tudom, hogy mikor van pé-em, annak ellenére, hogy mérem a hőmet.

krévi
krévi

sziasztok.

krevi ha leesik a ho akkor kell akciozni,ha felmegy akkor mar megvolt a peteeres.

huh lanyok meg egy nap es vege ennek a nyamvadt evnek,alig varom.Na meg pőersze a holnapi bulit,kepzeljetek megyunk valahova hazibuliba a baratainkal ez egy friss otlet.ma megvettem az italokat,mindenkinek jut 1liter szeszes ital tehat a hangulat mar meglesz.

Kép
monyo83

Sziasztok

Itt van a szilveszter, vége az évnek,
kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek.
Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre,
Vegyél rá valakit az orális szexre!!!!!!!!

BUÉK!!!!!

árnika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?