Sziasztok,
Monyó, engem is érdekelne, hogy PG53-mal hogyan lehet spermákat vizsgálni?
A férjem végtelenségig próbálkozna spontán, de már beletörődött, hogy jönnek a vizsgálatok. Én egy percet sem próbálkozom tovább segítség nélkül. Most a Kari bezavart, de majd januárban megyünk. Meglátom mit mond a nőgyógyászom, ha elkezdjük a Clostyt vele, akkor lehet, hogy még nem megyek el repi intézetbe. De ha nem akarja megint felírni, akkor irány a BMC.
Én tesót szeretnék minél előbb. Igaza van Vandusnak, ha 2008-ban akarunk szülni, akkor minél előbb teherbe kéne esnünk.
Gabi, sok erőt kívánok neked. Az első gyereknél még én is mindenkinek elmondtam a + terh. teszttől , hogy mi a helyzet. De a 2. gyereknél (ha egyáltalán összejön), biztos, hogy óvatosabb leszek. Nem fogom feltétlenül mindenkinek kihírdetni a várandósságot. Persze nektek elmondanám.
Ti minden komplikációt megértenétek.
Melcsi, Clostisan nem lehet repi intézetbe menni? Ezt nem is tudtam. De nem értem miért? Ott is stimunak úgyis Clostyt adnának nem?
Vicky, én is kiváncsi vagyok, hol lehet LH és HCG (az a terhességi?) tesztet venni olcsón? A Leó féle shopot én is ismerem, igaz, még nem vettem ott semmit. De Leó már párszor elemezte a görbémet.
Én is jó készülődést kivánok Nektek Karácsonyra.
krévi