Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy ebben a baba-várós dologban az a furi, hogy először azért izgulunk, hogy a hő jó legyen, aztán végre pozitív legyen a teszt, utána hogy minden rendben legyen a 9 hónap alatt, aztán hogy egészséges legyen, aztán hogy születés után is egészséges legyen, jól fejlődjön, .....aztán felvegyék egyetemre, jó párt válasszon magának, aztán azon kapjuk magunkat hogy valaki nagymaminak szólít!! :roll: :lol: :roll:
Vendég

Azt tuti, hogy ránk férne a pihi! Igazán anyámtól függ, hogy elvállalná-e a kölyköt 2-3 napra. Majd kinyomozom és akkor foglalok szállást. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Igen az egész élet egy nagy aggódás, de ez így tökéletes :)

Kép Kép
kisvirág_30

Biztos elvállalja az unokáját... Ha én lennék a nagymamája, én örömmel elvállalnám. Kende egy szuper kissrác lehet.

Amúgy mikor kezded a clostyt? Holnap? Akkor Te előttem fogsz járni... :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!
Végre végeztem a sütéssel, főzéssel. Csináltam feketeribizlis linzert, barackos-marcipános párnákat és kedden sütök még mézeskalácstortát. Délután itt volt tesóm a két gyerkőccel megköszöntöttek. Jót beszélgettünk tesómmal. Nagyon örül, hogy végre élesben megy a babaprojekt.
Párom el akart vinni vacsizni a kedvenc helyünkre, de sajna zártkörű rendezvény van ma. Így itthon maradunk, csak az a baj, hogy éhes vagyok és nem akarok már főzni.

Tényleg jó ötlet a kismami jelölteknek, hogy elmennek valahová kirándulni. Jó tesz a kikapcsolódás és talán a nyugodt esték meghozzák a babát is.

Kép
Kép
nati80

Lassan megyek: mosnom kell még, hogy ne a vasalni valót tegyem a fa alá.. :?
Viri! Neked még egy mondat: Hidd el, tök jó lesz a következő ciklusod!!!!!
Vendég

A mosás ráér.... SZIA NATI!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!
Vendég

Bejci: Szerdán kezdem a gyógyszert. (5. nap) 2*1-et 5 napig. Én is remélem elvállalja, remélem kap szabit, mert még melózik sajna.
Köszi nagyon jó esik, hogy így bíztatszt.

Megyek fürdetem a huligánom :) Este még bekukkantok.

Kép Kép
kisvirág_30

Naná hogy biztatlak! Ki bíztasson, ha nem én. Tudod, én is clostys vagyok! :wink: :lol:
Vendég

Nati: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Bejci: :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Nati
Boldog szülinapot!

Kép
p__lilla

Sziasztok!!

Kisvirág: sajnálom!! De majd a következö hónapban biztos összejön a baba!!

Nati: ennyit sütni :D nagyon ügyi vagy!! Én ezt nem mondhatom el magamról :oops: ...

Kép

Kép
dbabett

Köszönöm Lányok!
Ma töltöm a 27-et. Szép szám, a hosszú életet jelenti a kínai számmisztika szerint.

Akkor hányan is csatlakoznak hozzám kismaminak januárban?

Babett
Idén nem is sütökk sokféle sütit. Tavaly 4-5 féle aprósütit és egy tortát sütöttem. idén most nem volt annyira kedvem. De még megjöhet.

Kép
Kép
nati80

Jó éjszakát Csajok!
Megyek kényeztetni párom. olyan kedves, szeretnivaló, tökéletes férfi.

Kép
Kép
nati80

Nati
Én szeretnék csatlakozni.

Kép
p__lilla

Jó éjt mindenkinek!

Kép
p__lilla

Kép

Először si Boldog szülinapot kivánok, ha egy kicsit megkésve is

NATINAK és CS:ERIKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ezután meg nagy HALK GGGGRRRRAAAAATTTUUULLLAAA!!!!!!!!!!

ANDINAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ++++++++++++ tesztért!!!Vagyis a pocilakóért :lol: :lol: :lol:

Látod Andy, mondtam én, hogy ez a felfázás nagyon babagyanús :lol: :wink: :wink: :wink:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csucsu!!!!!

Érted meg csuriban kezem-lábam!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ugylátszik egyedül vagyok :( ...
Igaz, ilyen kora reggel hétvégén ki kel fel????
Nekem muszály volt, készitettem apát dolgozóba....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nincs itt senki??????? Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Végre nyugodtan aludtam, este 10től reggel 7,10ig. Éppen rámfért. Már 2 hete szakaszosan aludtam, biztosan éreztem valamit.
most már megnyugszom lassan, de még nem tom felfogni hogy nem vagyok egyedül.

Márti!
nagyon köszike a gratulát.
Alig várom a január 8at, sajnos annál előbb nem tok dokihoz menni, mert kedden van magánrendelése. És 25-én tuti nincs, meg 1éjén sem. nembaj addigra ha minden jól megy a 6,5.hétben leszek. Akkor már talán uht is készít.

Én is tegnap csak 1 sütit csináltam, de most gondokozom hogy a zserbón kívül mit csináljak.
Na majd kiötlöm.
Korán van, de a husileveshez mindig 8kor állok neki. Meg most már ráfoghatom a délutáni pihenéseimet valakire.

puszi mindenkinek

Kép
andyfekete

itt vagy márti?

Kép
andyfekete

Te neked a karácsony meghozza a pét, meg az ovut, jól látom?
Amúgy csinálsz ovutezstet vagy elég a hő?
feldobod?

én feltegyem még valakinek? hogy legyen viszonyítási alapja? még mindig 37 vagyok és ez a 30.napom.

Kép
andyfekete

Márti elmentél?
én is megyek éhes vagyok.
csak olvasgattam a terhesség 5.6. hetéről, mert a könyv igen drága volt, nem tudtam megvenni, nagyon sok érte az 5000 ft.
na majd még emgyek a jövő héten másik boltba

Kép
andyfekete

itt vagyok Andy, csak kiléptem kicsit a konyhába

Kép
Kép
Kép
f.marti

igen, nekem holnap hozza az angyal a pé.-met,de szerintem már megvolt ahogy éreztem.Dobok egy gőrbét, de semmi értelme igy...
most csak azért vezetem, mert a dokinak akarom megmutatni... :roll:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

na,átállitottam a vonalzómat, mert rosszul mutatta, ma van a pé.-m.
Érdekes, a multhonapban a jobb petefészkem fájt, most meg a bal.. Ugyhogy tudom melyikböl érik a peteselyt.. :lol:
Jó ez a megfigyelés....
Kár, hogy nincs UGY,hogy ha a bal- akkor lány lesz, ha a jobb - akkor fiu lesz :wink:
Igy könnyebb lenne .... :lol: :lol:
Mit filózok itt én hüle....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szoval ez a vonalzó egy kicsit illik hozzám, mert nálam most vonulnak a fellegek rendesen, aztán reménykedem, hátha kisüt a nap, ciklus végén...
Persze ez inkább a következő ciklusra érvényes... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na eldugulok.... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Márti
Ma akciózzatok!!! 33% van, hogy kismami leszel. Ez pont elég. :wink:
Remélem nem álltatok le teljesen a projekttel. Ugye?

Andy
Nézzd meg az alexandra honlapján, hogy ott megvan e a könyv, mert akkor legalább 20% kedvezménnyel meg tudod rendelni és karácsony után meg is kapnád. Mit néztél ki? Mi a címe?

Kép
Kép
nati80

Azt nézem, hogy késik a vonalzóm. Ma a 4. napopn vagyok. tegnap is valahogy délután váltott át a 3. napra. Miért? Nem tudjátok véletlenül?

Kép
Kép
nati80

Nati:
apa vagy 300km.-re van tőlem :wink: kicsit nehéz az akciózás....
:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

lehet az időzónán kell állits Nati

Kép
Kép
Kép
f.marti

nekem is ugy volt és nemrég állitottam be rendesen

Kép
Kép
Kép
f.marti

Keresd ki az europai + 1 óra

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Az egy kicsit nagy távolság.
Én azt az időzónát állítottam be, pont ezért nem értem, de megpróbálom még 1x.

Kép
Kép
nati80

Márti
most megnéztem és +1 órára van állítva. De akkor miért csak délután áll át az aktuális napra?

Kép
Kép
nati80

nem tudom, probáld a + 2 órával.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt mindenkinek.
Éjjel végre én is jól kialudtam magam. Rámfért.
Tegnap végre kikapcsolódtunk kicsit.
De sajnos az ünnepek közt megyek dolgozni.

Kép
p__lilla

Az én vonalzóm már jól mutatja a mai napot.
Szóval a 7. napomon vagyok.

Kép
p__lilla

szia Lilla!
Neked akkorszilveszterkor lesz a pé.-d?
Jol megvagyunk, nekem karácsony, neked szilveszter... :lol: :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt lányok!

Látom mindenki kialudta magát, helyes.
Ünnepi peteérősök: Márti és Lilla: Látjátok így kell ünnepelni!! :lol:
Márti: Rendeld haza apát!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Nati: Mit kaptál szülinapodra?
Vendég

"A legkedvesebb ajándékok nincsenek a fa alatt,
Senki nem láthatja őket,nincs rajtuk dísszalag.
De a fényben,a csomagok közt,mindenkinek ott van már,
A legkedvesebb ajándék amit a Karácsonytól vár.
Az emberek szívében égő béke,és szeretet,
A jóakarat és az ünnep jelentik a legtöbbet!"
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Bejci! :D

Hát nem tudom hazarendelni apát de nem is ugy indultunk ebben a ciklusban, hogy babára gyúrunk,ugyhogy érhet a petike, meg el is sorvadhat :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

marti: apát dolgozóba? Hát van munkája? :)
magdolnam az én képem fenn van a 137.oldalon. Ott vigyorog a kicsike. :) Ja és vicces volt, mert az egyik ismerősöm, aki nagyon okos attól, hogy neki már van egy gyereke tegnap megnézte ezt a képet és azt mondja a fölső kezére, hogy na látod, az a köldökzsinór. MOndom neki, hogy nem, az a keze. AZt mondja, rosszul tudom. MOndom neki, hogy a doki mondta. Erre azt mondja akkor a doki sem tudja... Ki voltam. Mondtam is neki, hogy oké, akkor vele nem vitatkozom... :?
Vannak furcsa emberek.
De ma jól indult a napom. Doki néni mondta hogy mostmár mehet a hancúr, úgyhogy reggel jól nem hagytam apát pihenni. :)
Amúgy meg ezer dolgom lesz ma és holnaptól meg olyan pörgés, hogy fogalmam sincs mikor tudok megint jönni. Ma 7 órás utazás vár rám, de előtte még be kell vásárolni, meg kitakarítani, aztán este hazaérünk. Reggel jönnek anyósomék. Délután megyünk az egyik nagynénémékhez. Aztán 25-én reggel jönnek apósomék. Délután megint megyünk egy nagynénémékhez. Utána 26-án délelőtt még egy nagynéni (és még a felét sem jártuk végig) utána délután párom nagypapájáék, meg az egész családja. Az jó szokott lenni, de most onnan is késni fogunk, mert egyszerűen nem lehet mindenhol egyszerre ott lenni. Úgyhogy kész leszek mire vége lesz a karácsonynak. Ja és apósomnak, meg a sógoromnak nem vettük még meg az ajándékot merthogy ötletünk sincs. És ezt utálom. Amikor az utolsó pillanatban kéne valamit gyorsan... Férjemet is hetek óta nyaggatom hogy találjon már ki valamit, de mindig halogatja úgyhogy most itt tartunk. Na most megyek tényleg ezerrel takarítani. :(
És Nati! Üdv a 27-esek klubjában! :) Hidd el, az a nyerő év a bébire. Nekem is bejött. :)

KépKép
muffin

ja és márti szép amit írtál. :)

KépKép
muffin

Muffin:
alkalmi meló, csak egy hetet tart :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Muffin jaj de zizi vagyok, ezt már megnézte, csak elfelejtettem :oops: .Bírom az okoskodó ismerősöket....
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?