marti: apát dolgozóba? Hát van munkája?
magdolnam az én képem fenn van a 137.oldalon. Ott vigyorog a kicsike.
Ja és vicces volt, mert az egyik ismerősöm, aki nagyon okos attól, hogy neki már van egy gyereke tegnap megnézte ezt a képet és azt mondja a fölső kezére, hogy na látod, az a köldökzsinór. MOndom neki, hogy nem, az a keze. AZt mondja, rosszul tudom. MOndom neki, hogy a doki mondta. Erre azt mondja akkor a doki sem tudja... Ki voltam. Mondtam is neki, hogy oké, akkor vele nem vitatkozom...
Vannak furcsa emberek.
De ma jól indult a napom. Doki néni mondta hogy mostmár mehet a hancúr, úgyhogy reggel jól nem hagytam apát pihenni.
Amúgy meg ezer dolgom lesz ma és holnaptól meg olyan pörgés, hogy fogalmam sincs mikor tudok megint jönni. Ma 7 órás utazás vár rám, de előtte még be kell vásárolni, meg kitakarítani, aztán este hazaérünk. Reggel jönnek anyósomék. Délután megyünk az egyik nagynénémékhez. Aztán 25-én reggel jönnek apósomék. Délután megint megyünk egy nagynénémékhez. Utána 26-án délelőtt még egy nagynéni (és még a felét sem jártuk végig) utána délután párom nagypapájáék, meg az egész családja. Az jó szokott lenni, de most onnan is késni fogunk, mert egyszerűen nem lehet mindenhol egyszerre ott lenni. Úgyhogy kész leszek mire vége lesz a karácsonynak. Ja és apósomnak, meg a sógoromnak nem vettük még meg az ajándékot merthogy ötletünk sincs. És ezt utálom. Amikor az utolsó pillanatban kéne valamit gyorsan... Férjemet is hetek óta nyaggatom hogy találjon már ki valamit, de mindig halogatja úgyhogy most itt tartunk. Na most megyek tényleg ezerrel takarítani.
És Nati! Üdv a 27-esek klubjában!
Hidd el, az a nyerő év a bébire. Nekem is bejött.