Sziasztok!
LÁtom, közben kiderült, hol a játszóház, én úgysem tudtam volna, csak egy másik fórumon írta valaki
Mi idén már nem jutunk el.
Ez a sztori tényleg kiakasztó. Néhány évvel ezelőtt a mi családunkban is volt egy rémes eset, nagyon ledöbbentünk, hogy mit megtehetnek egyesek. Férjem nagynénjének egyik szomszédja beszólt a gyámügynek, hogy nézzenek rájuk, mert nem stimmel valami. / kapcsolata volt a gyámügyön, vagy az önkorminál/. Nem tudjuk persze pontosan, mit mondhatott, a lényeg, hogy valami miatt bökte a szemét a nagynéni. És kijött a gyámügy egyből rendőrökkel, az égvilágon semmit nem vizsgáltak, csak szóltak, hogy pakolja össze a gyereket, és elviszik intézetbe
Semmit nem tudott tenni, egyedül neveli a gyerekét, ketten voltak otthon. Nem is emlékszem pontosan, de majdnem egy évig bent volt a gyerek jó messze az otthonától, kétnaponta lehetett látogatni, még karácsonyra sem engedték haza! És természetesen anyuka gyönyörűen nevelte/neveli a srácot, imádják egymást, nem élnek rosszul, egyszerűen érthetetlen. Akkor általános iskolás volt a gyerek, most kezdte az egyetemet. Nem nagyon látszik rajta az az idő, de biztos, hogy nem múlt ez el azért nyomtalanul. Mi is azt beszéltük akkor, hogy bezzeg a gyerekgyilkosokat akkor veszik csak észre, ha már megvan a baj.
Egyébként ha belegondolok, ahogy most mi itt élünk Érden, akármit csinálhatnék a gyerekeimmel, a kutya nem venné észre. Gyerekorvosunk Pesten, csak akkor jön, ha hívom. Védőnőnek még nem szóltam, hogy elköltöztünk, de kábé másfél éve nem keresett
Itt még nem néztem utána, ki a védőnőnk, nem is tudnak rólunk... A szomszédok nem járnak át hozzánk, nem látják, etetem-e a srácokat rendesen. Jaj, ebéd kéne nekik
Még azt akartam írni, hogy milyen szupi meglepetéssel állt elő Apa: úgy volt, hogy ma hajnalban utazik Németországba, és csak vasárnap este ér haza. És lemondta az utat
Persze részben azért is, mert sok a munkája, tehát melózni fog még, de vasárnap már itthon lesz, és ilyen évek óta nem volt már, hogy szenteste előtti napon itthon lett volna
Na, megetetem őket